תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך TV המחובר למחשב ב-HDMI בנוסף למסך הרגיל. לפני ששדרגתי ל-WIN 10 הוא היה מופיע ב"צלילים" ומאפשר לי לבחור את להשתמש ברמקולים שלו. אחרי השדרוג האופציה הזו נעלמה. הורדתי מהאתר של יצרן לוח האם, את הדרייברים של כרטיס הקול המובנה על הלוח. (ובחרתי בגרסת 64ביט המתאימה) כשהתקנתי ולחצתי על התוכנה של הדרייבר, קפצה הודעה שהתוכנה לא תומכת ב-64bit. למישהו יש רעיון מה עושים? והאם זה בהכרח קשור לדרייברים? (נראה לי שwin10 מתקין אוטומטית את הדרייברים הנדרשים) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי צורך בכרטיס מסך המובנה מעבר לכרטיס מסך המשני, לאחרונה פירמטתי לשלל ווינדוסים 8.1\10\7 בכולם הוא עובד בסדר, גם כשהכרטיס מסך החיצוני מותקן או מנותק לאחרונה ניסיתי להריץ DDU ומאז המחשב מסרב לעלות כשהכרטיס מסך המובנה מאופשר ניסיתי מצב בטוח, בוט מהביוס.. כלום נאדה שחזור מערכת לא בא בחשבון כי אין נקודות שחזור המחשב עולה, הביוס נטען בצורה תיקנית מגיע שנייה לפני הבוט לווינדוס ועוד פעם ריסטרט ושוב check תקין של הביוס ושוב ושוב ושוב, תקוע בלופ מעבר לאלטרנטיבה של פירמוט, מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להכניס דרייברים למערכת כמו ה OEM של מיקרוסופט שבנויים בווינדוס? אשמח למעט עזרה
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה, בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב: הוא בקושי זז. וזה מחשב שבד"כ עובד בסדר. אני מסתכל במנהל המשימות אני רואה 90% שימוש בזיכרון הפיזי! לא פחות ולא יותר האבסורד פה שרק דפדפן כרום פתוח לי במחשב(חוץ מתוכנת אנטיוירוס וחומת אש ברקע) אז הלכתי לבדוק בתהליכים ואני רואה 28 תהליכים!!! רק של כרום!! ו-90% זיכרון פיזי בשימוש! לא ייאמן. אז סגרתי את כרום(היו בו איזה 15 כרטיסיות פתוחות, לא משנה אבל כל כך הרבה תהליכים?!) בקיצור עכשיו במקום 90% זיכרון פיזי, רק 50% בשימוש. זאת אומרת כרום לקח לי 40% זיכרון! פתחתי את כרום מחדש. עכשיו אני עם איזה 4 כרטיסיות פתוחות כולה ו-20 תהליכים רק של כרום! וזיכרון של 70% בשמוש כל כרטיסיה שאני פותח לוקחת …
-
- 15 תגובות
- 11k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול כשניסיתי להדליק את המחשב, שמתי לב שכל הנוריות לד על הלוח אם מהבהבות והמחשב לא נדלק. אפילו תצוגת המידע (Q-CODE) לא נדלקת. ניסיתי לתת למחשב זמן ללא אספקת חשמל ואז להדליק, אך גורנישט. הרכבתי ספק (דיי ישן) רק בשביל לוודא שזו לא בעיית ספק ועדיין הוא לא נדלק (חיברתי רק את שני החיבורים העיקריים שלו). אני חושד שהילדה שלי דחפה כבל מיקרו USB אל תוך שקע USB למחשב ואז זה גרם לקצר. השלב הבא הוא לפרק ולבודד את הלוח מהמארז ואז לבדוק. מה דעתכם ? הלוח הוא אסוס MAXIMUSS HERO VII שנרכש ב-11/14.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מחשב נייד של ASUS, עם כרטיס מסך GeForce 940MX וכרטיס מסך מובנה Intel HD כאשר אני משחק במחשב הכרטיס שפועל הוא המובנה של אינטל, יש אפשרות שהכרטיס מסך של ג'יפורס יריץ אותו?
-
- 15 תגובות
- 23.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
לפני כחודש המחשב נייד היה על כ 90% סוללה ופעל על הסוללה, לפתע הוא כבה, ונדם ולא הצלחתי להפעילו בשום אופן. עם חיבור למטען ובלעדיו. גם לאחר שעות בתוך המטען, הוא לא הגיב, כלום. מת! ניסיתי לנתק כל מה שאפשר ולחבר מחדש. הסוללה, הזכרונות, הכוננים, כלום לא עזר. היום, קצת יותר מחודש מאז, אני מנסה להפעיל אותו ללא הצלחה, אבל מיד כשחיברתי אותו למטען, הוא קם לתחייה! הסוללה הייתה מרוקנת לחלוטין. כעת אני מנסה לאתר מה הבעיה כדי להיות ממוקד על כל צרה שלא תבוא. מריח לי שזה משהו שקשור במנגנון אספקת החשמל. אשמח לעצות איך אפשר לאבחן. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני פונה אליכם בבקשה להדריך אותי איך נכנסים למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ? המחשב פתאום לא נותן לי להוריד כלום. הוא רושם סריקת וירוסים נכשלה. איך פותרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אנא עזרתכם האדיבה. לא מוצא בביוס זכר ל TPM.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי שלום לכולם, אני חדש כאן. יש ברשותי מחשב נייח במארז מיני עם לוח אם של גיגהבייט H610M, ועליו מותקן מעבד i7 12700k וכרטיס מסך rtx2080ti ולמחשב מאוד חם, המעבד מגיע מידי פעם ל 100 מעלות, והכרטיס מסך מגיע ל 86 מעלות. על המעבד יש קירור אויר די פשוט עם מאוורר אחד 80ממ, לכרטיס מסך יש מאוורר אחד ובמארז יש מאוורר אחד 80ממ מאחורה שמוציא אויר חם החוצה. חשבתי דבר ראשון להחליף את הקירור של המעבד לקירור אויר עם 2 מאווררים 120ממ פלוס משחה טרמית איכותית יותר, וכאן השאלה איך אני בודק שהוא נכנס במארז? וגם חשבתי, להוסיף שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיכניסו אויר מקדימה, וגם שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיוציאו אויר מאחורה, וגם להו…
-
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מנסה לחבר את המחשב נייד hp omen למסך טלוזיה של muller דרך כבל hdmi מופיע לי לשבריר שניה על המסך את ההשתקפות שבמחשב ונעלם והמסך שוב פעם שחור מה עושים? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק כשאני מנסה להפעיל דרך כפתור ההדלקה - אבל יש אורות על לוח האם. מה ניסתי עד כה: 1. חיברתי סיכת בטחון לכבל הירוק והשחור בספק והוא נדלק (מה שלא קורה כאשר אני לוחץ דרך הכפתור במחשב) 2. החלפתי סוללה בלוח אם (למרות שהיו אורות בלוח האם גם לפני) אני חושד שאולי משהו בחיבור בין כפתור ההדלקה של המחשב לבין החלק אליו הוא מחובר בלוח האם. האם יש דברים נוספים שיכולים להיות? תודה!
-
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, אני רוצה להתקין כונן פנימי SSD חדש במחשב נייח. המחשב ישן בערך בן 9 שנים, לוח אם Asus H97. איזה כונן SSD פנימי יתאים למחשב הזה? M.2 ?2.5? איזה דגם ספציפי? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL HDD Western Digital 3.5 2TB SATA3 Cache 64MB WD20EARX הלוח עליו נשבר לי והוא לא עובד לי.. יש אפשרות איכשהו לגבות קבצים או שאין שום מצב ?
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!היום הדלקתי את המחשב, והמסך מחשב שלי הראה גוון ירוק של הפיקסלים, נראה בולט בעיקר כשהמסך שחור.דגם: HP L1710חיבור: VGAרזולוציה: 1280X1024 @ 60Hzניסיתי על כמה מחשבים, כמה כרטיסי מסך, חשוב לציין שזה קורה גם כשהמחשב מחובר לחשמל בלבד, ולא מחובר למחשב.וגם אתמול בזמן שהחשב היה דלוק, הכל היה בסדר, אז זה הופיע פתאום, שיחקתי קצת עם החיבור וזה הסתדר, אם כי זה מוזר בגלל שעדיין הבעיה קיימת למרות שהמסך לא מחובר למחשב.יש למישהו מושג?תודה רבה!תמונה: שימו לב ליד סמל הEN מצד ימין יש קצת קווים ירוקים כאלו.בנוסף, יש גוונים שתופסים את הירוק הזה, כמו הקשתות בקטלייסט בתמונה השנייה
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום.. אחי רצה לפנק אותי וקנה לי תוספת זכרון.. הזכרון הנוכחי שלי הוא corsair 4G CML4GX3M1A1600C9 ומה שהוא קנה לי זה corsair 4G CMZ4GX3M1A1600C9B וכאשר אני מחבר/מוסיף את הזכרון החדש ומדליק את המחשב המחשב מצפצף מס' פעמים ומופיע לי הודעה בביוס של (זה חלק מהתצוגה השאר זה רגיל..) worning! now system is in safe mode. please re-setting CPU frequecy in CMOS setup ןלמטה יש F1 להמשיך וDEL לביוס... האם יש שוני רב בין הזכרונות? וכמובן מה עליי לעשות?? תודה מראש אסף.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק. אז מה עושים? האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליה מהמחשב הנייד שלי. אני מנסה גם חיבור פיזי וגם חיבור אלחוטי, ובכל מקרה רושם לי "רשת לא מזוהה" "ללא גישה לאינטרנט". כשאני יוצר חיבור פיזי ישיר ללא חיבור ביניים של הראוטר - אני כן מצליח להתחבר. אודה לכל מי שמבין קצת ברשתות ויודע מה הבעיה, או מה צריך להגדיר בראוטר. חשוב לציין שאני כן מצליח להתחבר עם הכבל דרך הראוטר למחשב הנייח שלי, אך לקבל אינטרנט דרך הראוטר - בלתי אפשרי.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לדוד שלי יש מחשב שמסרב לטעון את ה DOK כאשר מחברים אותו ל USB, המחשב לא מראה שום תגובה. למעט כאשר פותחים מספר תוכנות במקביל פתאום ה DOK עולה. כמובן שה DOK בסדר גמור ונבדק במחשב אחר. השאלה היא איכן הבעיה לדעתכם? ד"א הצעתי לו לפרמט אבל הוא מעדיף להימנע מכך בגלל שבמחשב יש הרבה תוכנות עסקיות חשובות כך שזה יצור הרבה בלגן ולכן אנחנו מנסים למצוא את שורש הבעיה. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-