עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shmoolik,

כל פעם אחרי שאני משחק ב UT אז כל ה Xים וה _ים והריבועים שבחלונות למעלה בצד נהיים מטושטשים ואני רואה אותם ממש לא מובן ... אני לא יודע מה זה , וזה מאוד מעצבן. וזה התחיל רק לפני כמה ימים , עד אז הכל היה טוב... :'(

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by King Kong,

יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Morphine,

זו הבעיה שיש לי http://support.microsoft.co.il/blue-screen-errors/ קראתי את המדריך אך הייתי רוצה לשמוע מה יש למומחי הפורום לומר בעניין. מה עליי לעשות?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by LIOR42,

יש לי בעיה אחרי שאני משתמש במחשב זמן מה פתאום כאילו הוא נרדם הכל לא פעיל חוץ המעכבר שממשיך לעבוד

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by satlan1,

יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hck,

שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.

• 15 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by ggg123,

אני עכשיו במחשב השני שלי... בזמן שאני מחכה למחשב החדש, הנוכחי ממשיך לעשות בעיות אתמול בזמן שהייתי במסנג'ר, לפתע נפתח לי המסך הכחול הידוע שדורש restart. המסך הכחול ההוא מופיע לי הרבה פעמים גם במשחקים וגם בעבודה רגילה על המחשב. אז עשיתי ריסטארט כרגיל, אבל במקום שהמחשב יעלה הוא רושם לי שהקובץ hal.dll שבתקייה windows/system32 חסר או פגון ושצריך לתקן אותו. כל מקש שאני לוחץ מפעיל מחדש את המחשב אבל מגיע לאותה הודעה. מה אפשר לעשות? (מבלי לפרמט כמובן) יש אפשרות לשחזר את הקובץ הזה?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by elieli,

יש לי בעיה שאחריי ככרה 10 20 דקות אפילו חצי שעה אחריי שאני מדליק תמחשב הוא ניתקע כזה ואני כל הזמן צריך לעשות רייסט וזה מציק !!!!! בבקשה תעזרו לי למה זה הדבר הכי מציק שיש.!!!!1 מי שעוזר לי מלך ..!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה להדליק את המחשב מהמקלדת ע"י לחיצה..זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

12. ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yoni725,

עשיתי הסרה לדרייבר מסויים ( כרטיס רשת ) וברגע הפעלת המחשב מחדש המערכת מתקינה אותו שוב איך אני יכול לבטל את ההתקנה האוטומטית? של הדרייבר הזה או בכלל את ההתקנה האוטומטית תודה רבה

14. Started by xena,

מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DanielHatuka,

יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום. אני מצרץ תצלומים של חיבור ה USB שנמצא בגג המארז, ושל החיבור ללוח האם גם כן. משום מה, סלוטים אלה לא עובדים (יכול להיות שהם בכלל לא מחוברים כראוי ) תודה!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בוקר טוב. אתמול נתקלתי בתופעה חדשה פתאום שאני נכנס לאתרים עתירי תמונות צבעים וכו' הדפדפן קרס הרזולוציה בחלק מהמסך התעוות. לפעמים הגיע למסך כחול ורשם memory management. הוצאתי כרטיסי זכרון העברתי אותם סלוטים והבעיה חזרה הפעם מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך ופתאום נעלם הבעיה כאילו מעולם לא היתה. איך שאני מתקין את הדרייברים חוזרת הבעיה שנית ויותר גרוע. מצרף תמונה של המקרה. מדובר בכ.מסך hd 4870 ati

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by TiGeRGuY,

היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי. ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר. יש הצעות? פתרונות? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08 אולי בכל זאת?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם. לא מזמן החלפתי לוח ששבק ללוח חדש GIGABYTE GA-MA P43 ES3G rev 1.0. לאחר זמן לא רב החלו בעיות : לוחץ על כפתור ה-POWER ישנו ציפצוף רציף של כשניה לערך אבל המחשב אינו נכנס ל-POST (המאווררים פועלים אבל גם המסך אינו נדלק) המחשב עולה רק לאחר מספר רב של איתחולים וניתוקים מהחשמל,הוצאתי זכרונות,כרטיס מסך,כוננים קשיחים,ניתוק מאווררים ניסיתי איפוס,ג'ימפורים,הוצאת סוללת CMOS.. ועדיין זה קורה. מה יכולה להיות הבעיה? (לא מצוין בחוברת של הלוח אודות הציפצוף הנ"ל)

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by johny,

אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית. לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשבים בבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלב של הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN) הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך. נסיתי SAFE MODE - לא עוזר. נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר. האם יש עיצות ופתרונות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.