עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם , אני משחק במשחק COUNTER STRIKE 1.6 שזהו משחק ישן.. המשחק הוא משחק שמושפע מהFPS ובלי 100 FPS אי אפשר לשחק כמו שצריך הדרישות הבסיסיות ל100FPS הם GEFORCE 5500 והמומלצות הם 6600 לפחות.. יש לי כרטיס GEFORCE 8500GT כבר שנתיים וחצי וזהו כרטיס שכל הזמן הריץ לי את המשחק כמו שצריך עם 100FPS והוא גם מעל ומעבר בשביל זה... לאחרונה יש לי תקיעות קטנות כאלה מה שנקרא אולי דרופים (זה קורא לשניה כמו תקיעה כזאת וחוזר) או נפילות ל20FPS וחוזר ל100... פעם הכרטיס שלי היה מתחמם ומגיע ל70 מעלות אבל קניתי לו קירור(לכרטיס מסך)ועכשיו הוא עומד על 55 מעלות במנוחה.(60 במשחק)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. עשיתי איזה OC קטן במחשב [לא קטן...הגעתי ל AMD 3200 מ-AMD 2500] וזאת לא פעם ראשונה...בקיצור לבעיה איכשהו זה עשה ליריסט במחשב...חיכיתי שיידלק וישחזר למה שהיה בהתחלה [לפני OC] וזהו מפה לא נדלק המחשב...יותר נכון נידלק אבל הווינדוס לא עולה..הוא עושה לי את הבחירות של SAFE MODE NORMAL וכו... כשאני מנסה להעלות את הווינדוס דרך סייפ מוד/נורמל/ LAST WORKING....... זה ישר עושה לי ריסט במחשב. עכשיו למה זה קשור להרד דיסק...כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדוס הוא עושה לי מסך כחול וכותב חירבושים ויש שם את הבעיה שרשומה באנגלית...מה שכתוב שם זה :"ישנה תקנה בדיסק קשיח כדי לתקן למחוק אנטי וירוס/תוכנות-backup/deframingation-משהו כזה וכו...ולאחר מכן להמשיך בהתקנה. עכשיו אני לא יכול למחוק כ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chenrp,

שומע MP3 וכו' אך לא שומע MIDI... מה אפשר לעשות? האם זה דרייברים של כרטיס קול? דרייברים של DIRECTX? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eliran 23,

שלום. לפני כ-חודש פרמטתי את המחשב שלי, וביצעתי לפני הפירמוט קובץ גיבוי (אייקון של הארד-דיסק ומעליו דיסק ולידו חץ ירוק) התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7. בסוף לא השתמשתי מהקובץ גיבוי הנ"ל, וברצוני להיפטר ממנו, (משקלו כ-14 ג'יגה) כל ניסיונותי למחיקתו עלו בתוהו. לקובץ מלווה תיקיה שמשקלה כמה עשרות קילו בייט בודדים שגם מהם אינני מצליח להיפטר. ברמת העקרון ניתן למחוק אותו ע"י Delete אך בעת הפעלת המחשב מחדש הקובץ חוזר למקומו הרגיל. ניסיתי דרך תוכנה שנקראת Erazer (למחיקת קבצים שלא רוצים להימחק) אז גם זה לא עזר. שאלה כללית - מישהו נתקל בתופעה בדפדפן כרום שישנו מעבר סתמי לשפה האנגלית והכרום "מתעקש" להישאר על האנגלית? רק יציאה מכלל החלונות מאפשרת חזרה לעברית. תודה רבה לכם מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matizami,

העברתי את המחשב שלי לדירה אחרת. הוא אומנם קיבל מכה פיזית קלה, אבל זה מקדימה בצד ולא באיזור לא רכיב, אבל עדיין המחשב לא עובד. שמדליקים אותו, המנורה עובדת, יש רעש של מחשב עובד, אבל המאוורר מאחורה לא עובד, שמחברים את המסך -אין תמונה, חיבורי USB לא עובדים. קיצר המחשב נדלק אבל לא יותר מזה. למישהו יש רעיונות מה לבדוק או מה "הלך"?

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל.. המפרט שלי: AMD 2000 + 1.7GHZ ASUS A7S333 Geforce FX 5700 Ultra 1024 MB DDR אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו.. תודה!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Impreza,

בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

פרמטתי את כונן סי אצלי בכדי להתקין ווינדווס מחדש, כשרציתי לעשות BOOT מהדיסק של ווינדווס לא יכלתי וזה בגלל ששמתי לב שהביוס בכלל לא מזהה כונני סידירום... הבעיה צצה פיתאום מבלי ששיניתי משהו בחומרה אצלי... ניסיתי להחזיר את הביוס להגדרות הDefault שלו וגם לא הולך... ניסיתי לחבר רק כונן אחד וגם לא עזר למישהו יש פיתרון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני עובד עם שני מחשבים מאחוריי UPS ובכל סוף יום כשאני מכבה אותם אני מכבה את האל פסק. רציתי לדעת אם אין בעיה לעשות את זה ככה ואם זה לא פוגע בספק, או שעדיף לכבות את הספק דרך המפסק שלו קודם.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מחשב ישן (בן 10 שנים). לפני כשנה כאשר ראו בו סרטים במסך מלא הוא התחיל לעשות בעיות ולקרטע (גם התמונה וגם הסאונד). לפני שבוע כאשר הדלקתי אותו הפסקתי לראות תמונה בכלל, המסך מזהה שהוא מחובר אבל נשאר במצב המתנה. חיברתי את המחשב למסך אחר שעובד עם מחשב אחר (וגם החלפתי כבל) ועדיין המסך לא מגיב. חשבתי להחליף למחשב את כרטיס המסך אבל יש לי הרגשה שהבעיה לא שם כי כשאני מדליק אותו, אמנם הנורות שלו נדלקות ומהבהבות אבל הוא נשמע לי שקט יותר מהרגיל. האם יש דרך לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך או ברכיב אחר מבלי להחליף כרטיס מסך? תודה מראש, גיא.

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  15. אהלן יש לי בעיה, שאני מדליק את המחשב הוא מראה שהוא מפעיל את הווינדוס ,מגיע לרקע של המחשב ואז כלום. אין שום פריטים של שלוחן עבודה ,אין כלום. ניסית הכל מצב בטוח, ctrl+alt+delete ,לכבות ולהדליק,לחבר למסך מחשב אחר. כלום לא עוזר פשוט מראה לי את הרקע של המחשב ואת העכבר וזהו אין שומדבר, מתי שאני עושה מצב בטוח אז הוא מראה לי 2 חשבונות אחד לי ואחד של המנהל וברגע שאני לוחץ על אחד מהם הוא מראה לשהוא נכנס ואז לשבריר שנייה את המסך ואז מתנתק וחוזר שוב ל2 חשבונות מה אפשר לעשות בבקשה?? תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 7.5k צפיות
  16. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C. אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי. כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד. האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?

18. האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור. בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגן יש למישהוא מושג? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. במחשב המדיה סנטר שלי קיימת תקלה מוזרה. מותקן בו ספק של Thermal Take מדגם TR2. המצב שלי היה שמעת לעת לחיצה על כפתור ההפעלה הביאה להפעלת המאווררים בלבד, כאשר המחשב אף לא היה נכנס למסך ה-Setup של ה-BIOS. לחיצה על כפתור ה-reset באותו זמן עברה ללא תגובה. הייתי סוגר את המחשב, מנסה להדליק כעבור מס' דקות והכל היה מתעורר לחיים. יש לציין כי מדובר גם באתחול ממצב סגור לגמרי. אני וטכנאי (KSP - יופי של שירות אגב) עברנו על הרכיבים ובדקנו זאת, כאשר החשד היה על הספק או לוח האם. הוחלט להחליף לספק זהה חדש (במסגרת אחריות). הדבר היה לפני כחודש ומאז הכל עבד יפה. לפני מס' ימים אני מנסה לפתוח את המחשב והתקלה חזרה, רק שהפעם גם המתנה של מס' דקות לא אפשרה את הפעלת המחשב. ניסיתי לשים ספק אחר במקום ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by infernal goat,

שלום לכולם ברשותי מחשב מאוד ישן (פנטיום 2 450) שעד אתמול נדלק ועבד. אחרי שהזזתי אותו ממקום אחד לשני, המסך לא נדלק, המחשב מן הסתם לא עולה ונשמעים צפצופים קולניים חזקים. ניסיתי להוציא כרטיסים ולחבר אותם טוב יותר, חיזקתי כבלים וכלום לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by orlupo,

היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני לא מצליח לגשת לאתר https://angular.io/ מהמחשב הנייד שלי, מקבל : This site can’t be reached The connection was reset. (תמונה מצורפת) בדקתי: כרום, IE, FF , אותה תוצאה לא מצליח לגשת לאתר קובץ HOSTS, שום דבר מיוחד שם כן מצליח לגשת מהסמארטפון ויפיי / כבל - לא מצליח לגשת ביטלתי פיירוול לא עזר VPN, לא עזר כן מצליח לגשת לכל אתר אחר שניסיתי עשיתי ריסטרט למחשב, לא עזר אשמח לעזרה. תודה!

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. בוקר טוב. אני פונה אליכם בבקשה להדריך אותי איך נכנסים למאפייני אינטרנט של ווינדוס 7 ? המחשב פתאום לא נותן לי להוריד כלום. הוא רושם סריקת וירוסים נכשלה. איך פותרים את זה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.