תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הזמן יש חשמל סטטי, והוא לא מפסיק גם לאחר הכיבוי ולאחר ההוצאה של הכבל חשמל מהספק. גם לאחר ההוצאה של הכבל מסך מחשב. רק לאחר הההוצאה של כבל מערכת סטראו ישנה, הוא מפסיק לגמרי עם החשמל הסטטי. ראיתי בסרטוני יוטיוב, שהחשמל הסטטי הורס לגמרי את המחשב, ואני באמת רוצה למנוע את זה לגמרי. למי יש עצה באיך מונעים את החשמל הסטטי, ואיך מפסיקים אותו לגמרי? תודה
-
- 15 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחשב חדש MSI ALPHA15 A3DDK בן שבוע נרכש ב-NEGEEV ארהב איך אני פותר את הבעיה כונני USB לא מקבל כונן HDD חיצוני ותוקע את המחשב בנוסף "בקרי אחסון" "התקני אבטחה" יש שגיאה מה עלי לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים המדובר הוא מחשב חדש של אסוס X509JA EJ024 התקנה נקייה לגמרי, וכמו שכתבתי בכותרת אני עושה מצב שינה וכשאני 'מעיר' אותו הוא פשוט עושה מסך כחול לא תמיד אותו מסך, לפי מה שהבנתי זה סוג של דליפת זיכרון אבל לא מוצא שום דרך לפתור את זה. כמו שכתבתי ניסיתי הכל עדכון כל הדרייברים עם תוכנה או דרך מנהל ההתקנים, ניסיתי גם להתקין רק את דייבר של התצוגה (מהאתר של אסוס) וגם עדיין הבעיה קיימת, נשמע לי הזוי שהזיכרון לא תקין כי המחשב חדש ממש, עשיתי גם עדכון ביוס, (301). וניסיתי גם לעדכן את הווינדוס(1909), וניסיתי גם להתקין ישן יותר 1903. אשמח מאוד לעזרתכם, ויתר מאשמח לתשובה מהירה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP שמותקן בו 8GB DDR4 במהירות 2133 יש לי 2 חריצים, אז יוצא שיש לי אחד פנוי. אני רוצה להוסיף עוד 16 RAM שם, אבל אני לא בטוח אם אפשרי. אני מצרף פה קצת מידע על המחשב והRAM:
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את הדיסק קשיח שלי ל SSD באמצעות התוכנה Minitools Partition Wizard, הבעיה היא שהמחשב לא עושה BOOT מהSSD (אחרי שהוחלף בדיסק קשיח). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המוצר הזה לפני חודש: https://www.newegg.com/global/il-en/stealth-black-asus-tuf-gaming-fx505gt-us52-gaming-entertainment/p/N82E16834235502?Item=N82E16834235502 והוא הגיע לפני שבועיים. אחרי שבועיים המחשב מתחיל להיות איטי בכל מיני הליכים (פתיחה וסגירה של חלונות, הקלדה, אם אני פותח תוכנות הכי קלילות ברקע). שתבינו הבאתי אותו חדש וכולה הורדתי דיסקורד, פייר פוקס, ומייפל סטורי. הלכתי לטכנאי והטכנאי אמר לי שאחרי שהריץ בדיקה שכל החומרה במחשב תקינה, ושכנראה יש בעיה בלוח אם שגורמת לבעיה בכרטיס הגרפי (ככה הבנתי מהמילים שלו). מישהו יכול להעריך כמה תיקון כזה יכול לעלות ומה הבעיה יכולה להיות? החברה אשכרה לא נותנת לי להחזיר את המוצר כי אי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום. אתמול אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש הקול פשוט לא עובד, לא ברמקולים ולא באוזניות וזה גם רושם למטה בווליום "שירות השמע אינו פועל" האם זה אומר שהלך הכרטיס קול? לאן צריך ללכת כדי לבדוק? הלכתי לKPS שם קניתי את המחשב לפני כ6 שנים והם לא מוכנים אפילו לבדוק את הבעיה. איפה ניתן לבדוק באזור תל אביב והמרכז? אני לא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס קול אם זה לא יפתור את הבעיה. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד ענתיקה של דל (vostro 3550). יש בו מעבד core i5-2450 (שתי ליבות ותדר בסיס של 2.5 GHZ) שיצא לעולם ב- 2012. האם אני יכול להחליף את המעבד הנ"ל במעבד טוב יותר מאותה עת? בטוב יותר כוונתי אולי למעבד עם 4 ליבות ותדר בסיס זהה או גבוה יותר. או לחילופין, מעבד עם שתי ליבות אבל תדר בסיס גבוה יותר. אני מניח שאפשר למצוא מעבדים ישנים באיביי אבל אני לא יודע מה לחפש בדיוק. אז אם זה אכן אפשרי, אשמח להמלצה למעבד מתאים. נ.ב. המעבד הנוכחי גם אחלה, אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אני מחליף כונן פנימי ומגדיל RAM, אולי שווה לבדוק גם את הכיוון הזה.
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
הייתה לי פנסוניק 42'' שהייתה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI והכל עבד כרגיל. החלפתי את הטלוויזיה לאחרת של פנסוניק 49'' 4K וזה לא עובד כמו שזה היה, כנראה משהו בהגדרות של כרטיס מסך. כשאני מעביר למצב בטוח אני כן מצליח לשדר לטלוויזיה. כרטיס המסך הוא 1060GTX. מישהו אולי מבין בדברים האלה?
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפטופ - Lenovo Yoga 300-11IBR נפל על הרצפה, ומאז נהיה מאוד מאוד איטי,ונתקע לכמה זמן בכל התחלת פעולה, אבל עדיין עבד. כ"כ יש לי רושם שהוא התחמם יותר מהרגיל. לא הצלחתי לבצע בדיקות לדיסק במחשב עצמו, אז הוצאתי את הדיסק קשיח וחיברתי למחשב אחר בתור כונן חיצוני וסרקתי באמצעות 2 תוכנות לבדיקת דיסק קשיח. מצ"ב התוצאות. אני לא טוב באנגלית, אז איני יודע מה כתוב. אבל לפחות לפי אחת התוצאות אני רואה שהמצב על הפנים והבריאות של הכונן היא 10 אחוז בלבד. יש לציין שאני מצליח לראות קבצים שנמצאים בדיסק הקשיח כשהכונן מחובר ככונן חיצוני. מאז שהחזרתי את הכונן למחשב, אני לא מצליח לבצע שום פעולה, זה נתקע איך שאני מנסה לעשות משהו, וכך שוב ושוב נתקע. 1. מה פשר התוצאות? והאם זה בהכרח ק…
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
- 3 followers
-
-
האם יש אפשרות שאוכל לשמוע במקום ברמקולים שמחוברים למחשב, באוזניות המחוברות בבלוטות' ישירות מהמחשב? האם לחלונות 10 יש את האפשרות הזו ואז איך אני בודק אם יש לי ההתקן המתאים במחשב?
-
- 15 תגובות
- 10.5k צפיות
- 3 followers
-
-
בלילה הכל עבד וגלשתי חלק עם מודם אלחוטי ובבוקר קמתי ופשוט לא מופיע בחלונית של הרשת אופציה של וויפי גם הריבוע של מצב טיסה אמנם מופיע אבל לא ניתן ללחוץ עליו (רק בכפתור של מצב טיסה)
-
- 15 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה, תוך כדי משחק או סרט המסך קופא למספר שניות. לא ניתן להזיז את העכבר או המקלדת. תוך מספר שניות חוזר לעצמו וממשיך מאותה נקודה תודה על הצעות לפיתרון
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הספק במחשב שלי התחיל להרעיש קצת. שמתי לב גם שהוא עובד לאט יחסית. מדובר בספק Xigmatek XCP-A500. ידוע לי שהספק הזה קיבל בעבר ביקורות לא טובות אבל הוא עובד במחשב שלי כבר 5 שנים ללא תקלות. האם כדאי לפתוח את הספק, להחליף את המאוורר שלו או להחליף את הספק? על הספק הזה לא מוטל הרבה עומס כי המחשב הוא מחשב ביתי ולא גיימינג, עם כרטיס מסך מובנה במעבד וללא חומרה מיוחדת שצורכת הרבה חשמל
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המטען המקורי של ASUS נייד גיימינג לא עובד, ובחיפושים שלי (במה שנמצא ברשת בארץ) לא מצאתי מטען כזה, אבל יש מטען של HP שהמפרט הוא ממש זהה _ 19.5V-11.8A/ 230W/ 7.4X5.0 MM האם יש סיבה שזה לא יעבוד, זה יחסית יקר וחבל לי להזמין רק כדי לגלות שאכלתי אותה
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי OUTLOOK 2016 שיושב על מחשב נייח עם WINDOWS 10. חיברתי את האאוטלוק לסלולארי שלי, כך שאוכל לראות את היומן של האאוטלוק גם בסלולארי. מאז כל פעם שאני פותח את ה- OUTLOOK במחשב הנייח הוא מבקש ממני סיסמה. אני מקליד את הסיסמה, ושום דבר לא קורה. הוא כותב שלי שאינו יכול להתחבר לשרת. בנוסף יש עיגול אדום עם X בתוכו על אייקון האאוטלוק בשורת המשימות.
-
- 15 תגובות
- 13.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מנסה להתקין win 7 במקום win 10 שקיים במחשב . מקבל הודעת ACPI PROBLEM . לא משנה מה שעשיתי לא עוזר כלום . נא עזרתכם...
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים ברצוני לחבר אוזניות לוגיטק G633 ללוח האם בחיבור אנלוגי האוזניות מגיעות עם חיבור 3.5MM, עם פין יחיד, קניתי מצפל 2-1 כדי לחבר למחשב https://www.aliexpress.com/item/32821951470.html?spm=a2g0o.detail.1000023.16.5480fa49vkLoBo העניין הוא שכרגע האוזניות מחוברות בקדמת המארז והסטאפ הזה מאוד מסורבל בשבילי. רציתי לחבר בחיבור האחורי ללוח: בירוק מחוברת מערכת רמקולים, את המיק אני יודע לחבר לוורוד, השאלה היא אם אני אחבר לכתום\כחול\שחור, האם אני אאבד מהסאונד הרגיל של האוזניות חלקים מסויימים מהסאונד? או לסירוגין האם אפשר לחבר את הכבל המקורי של האוזניות ללא מתאם 2-1 בחיבור יחידי ללוח באופן שאוזניות יפעלו יחד עם המי…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. שיחקתי משחק ופתאום הוא קרס, פשוט הראה לי את הסימן שיש כשאני מעלה את המחשב.. של gigabyte insist ultra durable. לא הבנתי מה הולך חשבתי שהמחשב משומה קרס ועושה ריסטארט והוא לא, לא נכבה פשוט נשאר במסך שחור.. חשבתי שזה ממש מוזר כי עכשיו קניתי אותו.. והוא פשוט לא העלה תמונה בפעמים הראשונות שניסיתי להדליק. אחר כך הוא עלה ונשאר על המסך שאמרתי בהתחלה, היה כתוב ללחוץ על f12 f9 בשביל להגיע לתפריטים שיש בהתחלה בהפעלה והוא לא הגיב.. העלתי תמונה של זה.. סליחה על האיכות אני עם פלאפון חלופי. עוד פעם כיביתי וזה עבר לי לחלון שווינדוס אמר לי שיש בעיה במחשב ושהם יעשו בשבילי ריסטארט. אחרי שזה עשה זה אמר שזה אוסף מידע ועשה ריסט שוב והגיע לתמונה שאני א…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C. אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי. כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד. האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-