תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא משמיע לי צפצוף אחד ארוך ואחריו 3 ציפצופים ואז נכבה המסך לא נדלק והוא אפילו לא מגיע למצב שבו משהו עולה. האם זה קשור לכרטיס מסך ? מה יכולה להיות הבעיה ? יש לוח של asus p5wdh deluxe
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום.הוספתי עוד מחיצות חדשות כשאני מוריד סרט בכונן החדש הוא לא מוריד רושם שגיאה ( מצב הורדה לא תקין נסה לחדש) ובכוננים הישנים מוריד בלי שגיאה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה. המחשב קורא שיש רשתות זמינות ולא מצליח להתחבר אליהם. מצד אחד הוא מראה שאני לא מחובר, וכשאני לוחץ על הWIFI הוא אומר לי שאני מחובר אך אין גישה לאינטרנט (ובאייקון אין את הסימן קריאה הצהוב, אלא את הכוכבית הזו שאיני מחובר) עשיתי שחזור מערכת ולא עזר. ניסיתי לעשות איפוס רשת ולא עזר ניסיתי לעשות פתור בעיות רשת ולא עזר. כמובן שגם הפעלה מחדש מספר פעמים וגם לא עזר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הוספתי למחשב ישן SSD איך לגרום את SSD להיות ברירת המחדל בתודה מילן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון שני למטה(ניראה כאילו העניין נפתר). הרשומה המקורית התחילה כאן: המחשב נסגר באופן מסודר, ביום שישי. הערב, מוצ"ש, המחשב נפתח ונתקע על המסך של לוח האם. לוח האם של gigabyte ובמסך הזה כתוב gigabyte בגדול ואת דגם לוח האם ולמטה יש כמה אפשרויות. ללחוץ TAB ואז מגיעים ל- POST Screen. ללחוץ DEL ואז מגיעים לתפריט ה- BIOS. ללחוץ F12 ואז מגיעים ל- BOOT Menu. אפשר גם ללחוץ על F9 ואז מגיעים ל(כניראה) quick flash(של הביוס, אני מניח). בכל אופן, העמוד הזה פשוט נשאר שם לעד ולא ממשיך הלאה לעליית ווינדווס. שום תפריט מהתפריטים לא עובד, מלבד לחיצה על POST Screen, ואז מגיעים לעמוד הרגיל של עליית המחשב(המסך השחור עם הכיתוב הלבן, עדיין לפני עליית ווינדווס), יש זיהוי של הדיסק האופטי וזיהוי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מפרט אמנם די ישן.. אבל אני שם לב שלאחרונה המחשב כבר נהיה איטי... זה כבר מציק לפעמים מאוד.. המעבד הוא i3 2100 ואני חושב שהוא הסיבה העיקרית.. הראם 8GB וכרטיס מסך דווקא בסדר.. ויש לי גם SSD.. יש מצב שהמעבד הזה קשור? המחשב לא תמיד היה ככה לדעתי.. הוא לא משהו לעבודה משרדית ומשימות קצת כבדות יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי ביום חמישי את המחשב החדש שלי, חיברתי אותו, הכל טוב ויפה רק נראה לי שההארד דיסק שלי תקול, למה? הנה: התקנתי ווינדוס, לאחר ההתקנה ניסיתי להתקין דרייברים של הכרטיס מסך, לאחר שהוא העיף לי שגיאה של kernel32.dll כשלחצתי Don't Send הוא הראה לי את "מסך המוות הכחול", עשיתי ריסטרט, כל הנסיונות להעלות את הווינדוס כשלו, בחלק מהם הוא פשוט אמר שאין Boot Disk ובחלק השני של הפעמים העלה את הווינדוס כמעט עד הסוף, הראה שוב את "מסך המוות הכחול" ועשה בעצמו ריסטרט, במשך כל הפעמים שמעתי טיקים מההארדיסק שלא אמורים להיות, נסיונות קריאה מאומצים של המידע שנכשלים (כמו שכונן דיסקים מתאמץ לקרוא דיסק דפוק ולא מצליח). אח"כ ניסיתי פעמיים להתקין ווינדוס מחדש, בפעם הראשונה הוא עשה לי את "מסך…
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-