עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ptyahoo,

לא מזמן קניתי את נגן iriver h-10 שתומך ב-usb2. עד לקנייה לא ממש הייתי צריך את ה-usb2 ולא השתמשתי בו ולכן לא היה אכפת לי שיהיה usb1. הלוח שלי- chaintech sk8t800, תומך בחיבור המהיר ובה עם דרייברים לחיבור. בהתחלה נאמר לי במקום אחר שאני חייב sp1 לפחות. אז התקנתי sp2 ולא היה בעיות. החיבור עדיין מזוהה כ-usb1 וכשאני מחבר את הנגן כתוב לי שאין לי חיבורים של usb2 במחשב. ניסיתי בלי הדרייברים בהתחלה כי היה כתוב בחוברת של chaintech כי למי שיש xp+sp1, לא צריך דרייברים. לא הלך וגם ניסיתי עם דרייברים. תעזרו לי! שמעתי שיש הבדלים גדולים בין החיבורים והעברת השירים הרבה יותר מהירה. תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה! למעוניינים פשוט הסרתי את הדרייברים של הלוח אם וזה עבד בלעדיהםת כנראה ה-sp2 מובנה בדר…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. Started by Silent watcher,

לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by itail,

שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by dardanadg,

לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. Started by Mortar,

אני לא מצליח למצוא דרייברים נורמאליים בשבילו, אין אותו ברשימת הדרייברים של LOGITECH באתר שלהם, ואני לא מצליח למצוא דרייברים צד שלישי. הבעיה העיקרית בדרייברים שLOGITECH מציעים היא שה MOUSE ACCELERATION מופעל גם במשחקים וזה ממש ממש ממש מקשה על המשחק, ויש שם אפשרות לביטול ההאצה במשחקים אבל היא לא פועלת. עוד בעיה שיש, אם אני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז בLOOPS כאלה... זה לא בעיה רק בעכבר הזה ספציפית, יש לי עוד עכבר כזה בדיוק בבית וגם לו יש את אותה בעיה. אם מישהו יכול לקשר אותי לדרייבר מתאים לWINXP או לאתר טוב זה יעזור מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Psychopath,

I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by lir@n,

שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. טוב אז ככה אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב מחנות שאני לא אנקוב בשמה , היום הורדתי CPUZ 1.25 ובדקתי את המנהירות של המעבד וה RAM וכו והתברר לי הדבר הבא: המחשב שהזמנתי היה עם RAM 400 MHZ! , השאלה שלי האם יכול להיות ש"עבדו עלי" או האם זו יכולה להיות בעיה בלוח (זכור לי אבל לא בטוח שלפני חודשיים בדקתי וזה היה 3700 אבל אני לא ממש בטוח). אגב זה הזיכרון שלי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by amit kushnir,

היה לי כונן c במחשב ( דיסק קשיח ) שעליו היה את הווינדוס ואת הכל ולפני כמה ימים קניתי כונן ssd ( כונן d ) . מחקתי את ווינדוס והתקנתי לדיסק או קי ואז במסך ביוס התקנתי מחדש את הווינדוס בעזרת הדיסק או קי לתוך ה ssd . אבל עכשיו יצא משום מה מצב שבו הווינדוס מותקן גם בתוך הדיסק הקשיח וגם ב ssd . בביוס ה ssd מוגדר כאתחול הראשוני אז זה לא מפריע אבל הווינדוס בדיסק הקשיח סתם תופס מקום ואני לא יודע איך למחוק אותו . כשאני מנסה למחוק את הווינדוס מהדיסק הקשיח זה אומר שאני צריך הראשה כלשהי . איך אני מוחק את הווינדוס מהדיסק הקשיח ( c ) ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  12. שלום ותודה שהתעניינתם. לפני שנה רכשתי gaming l aptop ומהשנייה הראשונה הוא עבד באמת ככה. עם הזמן התקנתי תוכנות ומחקתי, פירמטתי את הhard disk ssd כמה פעמיים, לאחר קריאה הבנתי שיכול להיות שהמחשב האט בגלל המשחק בכונן הssd. אז הזמנתי 2tb nvme של סמסונג, חשבתי שזה יחזיר את המחשב לביצועים כמו שקיבלתי אותו+הוספתי גם עוד 16 gb ddr 4 סהכ 32 gb +כרטיס מסך geforce 1660 6 gb שכבר הגיע איתו ומעבד לא רע intel 10870 מצב בפועל לאחר שנה וכמה מעברי ווינדוסים, מחשב מאוד לאגי, משחקים רצים בfps נמוך gta 5 הגדרות גרפיקה הכי גבוהות 25fps בשטחים פתוחים ובמקסימום 45-50 fps ,שלא לדבר על זמני טעינה מהרגע שהקלקתי בעכבר עד שהמשחק עולה אל התפריט הראשי…

13. Started by iurkin,

שלום, אני מחובר ברשת P2P עם עוד 5 מחשבים. חלקם עובדים עם חלונות XP וחלקם עדיין על 98. יש מחשב אחד ברשת (XP) המשמש כמחסן נתונים וכל מאגר הנתונים נשמר עליו. בכל פעם שעמדת XP ניגשת לשרת הנתונים ע"מ לההכנס לספריה עם קבצים מסוג EML יש עיכוב בגישה והמחשב מראה סימן של פנס של חיפוש והמתנה לנתונים. כשניגשים לנתונים מסוג אחר (PDF, פקסים , תמונות ואחר) אין בעיה כזו. מחשבי ה 98 ניגשים לכל הקבצים במהירות גבוהה וכשמנסים לפתוח ספריה עם קבצי EML בשרת הספריה נפתחת מיידית. רק למחשבי ה XP יש בעיית גישה לספריות עם קבצי EML. אנו מחוברים עם כרטיסי רשת ומוגדרים נכון. טכנאי שמכר לנו ציוד, מנסה למכור לנו תוכנת סרבר ואומר שכך תיפתר הבעיה. האם משהו יכול לעזור ולתת פתרון לפני שנרכוש תוכנת סרבר (שהיא…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by harel_d,

יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היי, שימו לב לתמונה - כל הסמלים התבלגנו לינק לתמונה: http://img230.imageshack.us/img230/9493/vvoovvoota3.jpg והתמונה פה: תודה לעוזרים.

16. שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by Paci,

קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by alergic,

כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by avinoam123,

ברשותי שני מסכי LG F900B מחוברים למחשב לאחרונה קיבלתי מסך זהה נוסף. מה הדרך הקלה והזולה לחבר ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? באמצעות המסך השלישי. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600PRO תודה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Xstyle,

יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי עבודה על הארד דיסק ללא גיבוי, העבודה היא דוקטורט ואני צריך להגיש אותה עוד שבוע. לפתע ההארד דיסק ניתקע כלומר המחשב, ושעשית ריסט אני מקבל הודעה : file is missing please press R to repair זה נותן פירוט של קובץ כזה. נתתי לחנות מחשבים, ריפייר לא עוזר כי הארד דיסק לא נותן, חיבור USB בתור SLAVE מראה תהארד דיסק אבל שלוחצים עליו מקבלים: The hard disk isnt formated והוא שואל אם לעשות פורמט או לא. הפיתרון שהוצע לי הוא חברה בשם תיק תק, אבל זה נשמע יותר מדי 100-600 $ למרות ש100 $ אין לי בעיה לשלם. אמרו שלא כדאי לנסות תוכנות כי זה יכול למחוק את הקבצים לגמרי. רציתי לדעת ולשמוע חוות דעת נוספת, יש פיתרון כלשהו? משהו ? בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.