תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אני שם לב שהמחשב עושה פתאום ריסט ללא שום סיבה , גם מס' דקות אחרי אתחול ונכנס ללופ עד שאני מכבה את המחשב עם הסוויץ' למיטב ידיעתי זה עלול להגרם עקב קבלים נפוחים ,ספק גרוע , חיבורים לא טובים של ה atx או של המפצל או של השקע בקיר או עקב וירוס ב sp1 (יש לי sp2) שמתי לב אבל שהריסטים קוראים שאני מפעיל את האימיול ketamine 7c 1) יכול להיות דבר כזה? 2)איזה עוד סיבות יש לריסט פתאומי חוץ מהסיבות שפירטתי? 3)קיים וירוס שגורם לתופעה הזאת גם ב sp2?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום , המחשב נכבה לי כבר המון זמן , והוא נכבה לבד בסבות 45 דקות , ככה כל פעם זה משתנה מזמן לזמן , ובמקרה הופיע איזה מסך כחול היום שהוא : ולפני איזה שבוע עלו לי שני מסכים כאלה : ממה הבעיה לפי מה שרשום במסך הכחול ? http://up203.*צונזר*/up1/ewzlyjdk3nwz.jpg http://up203.*צונזר*/up1/nln5imymi3tj.jpg אני מעלה את התמונות וזה מצנזר לי למה ? לאן אפשר לעלות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533450.0 ניתקתי את הלוח החלפתי קבלים,ספק וקרור למעבד בזמן חיבור החוטים חזרה ניתקלתי בבעיה איזה צבע הוא ה"-"? יש לבן+אדום,לבן+כחול ולבן+כתום החלטתי שהלבן הוא ה"-" ובהתאם לכך חיברתי את החיבורים ( power,reset,led,HDD ) האים צדקתי? (הודעה זו נכתבה ממחשב אחר) האים זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הוא מראה כאילו הוא מחובר כל הזמן גם כשהכבל מנותק, אבל ב LIMITED OR NO CONNECTIVITY עם סימן הקריאה הצהוב, ואין אינטרנט. היום חיברתי אותו פעם ראשונה והתקנתי דרייברים. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלםו רב, אספר את הסיפור במלואו: ביום שבת גילית שהספק (Eagle 300W - ספקבר) של אחד המחשבים שלנו גוסס. המאוורר שלו הפסיק לפעול ורכיבים בתוכו ניזוקו. החלפתי את המאוורר כדי שיחזיק מעמד עוד כמה ימים, והזמנתי מזיגזג ספק HEC 300AR-T. חיברתי אותו למחשב, הדלקתי, והמחשב לא עובד. המאווררים פועלים, ההארד דיסק עושה כמה קולות, אבל המסך לא נדלק ואין תגובה. ניתקתי את ההארד דיסקים, הסידירום וכל השאר, והוא עדיין לא נדלק. בשלב זה החזרתי את הספק הישן, והוא עובד. היום התקשרתי לזיגזג והסברתי את הבעיה. הם לא ידעו לעזור לי, ואמרו שאשלח להם את הספק. לפני שאני שולח החלטתי לעשות עוד ניסיון: ניתקתי את ההארד דיסקים וכו' מהלוח, הוצאת גם גם שני כרטיסי רשת, ולא עובד. הוצאתי סטיק אחד של זיכרון (יש שניים),…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, אז אני אפרט אותה בקצרה: כשאני מדליק את המחשב- המאווררים עובדים, הנורה של המחשב (זאתי שדולקת כשמדליקים את המחשב) עובדת. מה שלא עובד: - המסך לא מזהה שום דבר - העכבר לא עובד - המקלדת לא עובדת חיזקתי הכנסתי והוצאתי את כל הכרטיסים והחוטים כך שהבעיה היא לא בחוטים, הבעיה גם לא בכרטיס מסך, כי ניסיתי להדליק עם שני כרטיסי מסך שונים. מי שיכל להגיד (או לשער) מה הבעיה אני אודה לו מאוד! [אני חשבתי שאולי הבעיה היא בספק כוח- מה דעתכם?] תודה מראש לכל מי שידו בעניין.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כל סרט שאני מפעיל בנגן, מכל סוג שהוא, בהתחלה הוידאו והסאונד נתקעים כזה לאיזה 10 שניות ואז זה ממשיך לעבוד כרגיל אם אני מנסה להעביר קצת קדימה בסרט אז שוב אותה בעיה.. הסאונד שוב מתחיל לגמגם והוידאו נתקע לאיזה 10 שניות ואז ממשיך כרגיל. כמו כן כשאני נניח שומע שירים בwinamp וגולש באינטרנט, אז כשהדף קצת כבד מדיי ואני מגלגל למעלה/למטה את העמוד הwinamp מתחיל להתקע ושוב הסאונד מגמגם כזה והמחשב קופא לכמה שניות. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשMemtest מודיע על שגיאות בזיכרון אצלי האם זה אומר שבאופן חד משמעי הבעיה היא בסטיקים עצמם אם שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-