תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים, לא מצאתי מקום אחר. קניתי מחשב לחבר שלי עם כרטיס מסך : BFG GEFORCE 8800 GTS 320 MB קירור למעבד : TT Big Typhoon VX ו מארז : ANTEC P150 מארז יפה ונראה מעולה כשלעצמו אבל לא היה לי מושג עד כמה הוא קטן. עד שקיבלתי אותו היום וראיתי שזה ממש לא מתאים לי ל כרטיס מסך הענק ולקירור מעבד המפלצתי. בנוסף הולך להיכנס למארז הזה גם X-FI PLATINUM שאותו אני לא מכיר אבל אני די משוכנע שגם הוא לא בדיוק קטן. יש לכם רעיון איזה מארז כדאי לי לקחת בשביל הכרטיסי קול , מסך והקירור ? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
DVDRW של LITEON, קרה פתאום אחרי חזרה של המחשב ממצב STANDBY. מישהו נתקל בזה, או שזה פשוט אומר שהכונן מת?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לוח אם- ALBATRON KM51PV כשאני מדליק את המחשב הוא אחרי כמה זמן ניתקע הוא יכול להיתקע עוד במסך השחור לפני העלעת הוינדוס הוא יכול להיתקע באמצע שעולה הוינדוס או אחרי שהוא עלה ישר יכול להיתקע עשיתי עידכון לביוס לא עוזר ניתקנתי הכל מהלוח אם היה מחובר רק כרטיס מסך וזיכרון הדלקתי אותו ושוב ניתקע מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשהוא ניתקע עם אני לוחץ ריסט הוא מכבה את המסך והמסך לא נידלק ביכלל צריך לכבות את המחשב ביכלל ושוב להדליק ככה המסך ידלק ושוב פעם המחשב יתקע אחרי כמה זמן ...
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך בדיוק לכאן אבל רציתי לדעת אם מישהו פה קנה את המחשב במבצע של KSP (אחד מהמפרטים של הקונרו לא משנה איזה) עם המארז HJA 291 וחיבר כרטיס מסך חזק (כמו 1900GT 7900GS וכו') אם היו לו בעיות כלשהן או שהכרטיס עובד חלק?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המתחים הם למטה הם נורמלים?אולי בגלל זה יש לי בעיות חום? שמישהו יעזור לי כי אני לא מבין בזה כלום. ואם הם לא נורמלים מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מדליק את המחשב - לאחר התקנת כרטיס מסך חדש (AMD 6970) - אני נתקל בתופעה חדשה: לאחר שאני מדליק את המחשב, המאווררים מתחילים להסתובב, ואורות ה LED נדלקים ליד כל רכיב (לוח אם הוא Asus p8p67 PRO) למשך שנייה, ואז הכל נעצר! ואז - לאחר שנייה בערך, ההליך חוזר על עצמו, אבל הפעם המחשב נדלק כהרגלו יש הצעות? אשמח מאוד לשמוע [אציין שהמחשב כרגע בנוי מחוץ למארז, כי המארז - מסוג Antec 300 - לא הצליח להכיל את כרטיס המסך, שאותו רציתי כבר להכניס לפעולה] תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עובד על המחשב ומדבר באייסקיו, פתאום אי אפשר לשלוח הודעות ויש הודעה של שגיעה באייסקיו שההודעה לא הועברה בלה בלה אני סוגר תאייסקיו,ומנסה לפתוח עוד פעם הפעם האייסקיו לא עולה והוא תוקע את המחשב והראם מגיע ל-1000 אני עושה ריסטרט ידני ופתאום ה- refresh rate של המסך גרוע איזה 60 ושום דבר שאני עושה לא משנה את זה ניסיתי להתקין דרייברים חדש ה-5.7 וזה גם לא עוזר. המסך ישן של aoc . הרצית 3dmark והתוצאה היא כמו שאמורה להיות. מה הולך כאן?????
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה טכנית. יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות 7, ומאז ההתקנה הראשונה, בכל הפעלה הוא נכנס למאין לופ, כותב שהמחשב לא נסגר כראוי, ורק אחרי כיבוי והפעלה מחדש הוא מדי פעם מצליח לעלות. חלונות 7 כותב שיש בעיה עם הזיכרון, אבל תוכנת memtest לא איתרה בעיה כזאת. התקלה מוכרת לכם ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של memtest עשר וחצי שעות וזה לא מצא כלום... ככה שהבעיה חייבת להיות בחומרה נכון? עכשיו אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ואני לא מצליח לקרוא את קבצי הדאמפ אז העלתי. אז בחייאט אנשים תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין את מערכת ההפעלה, אבל מבירור קצר בביוס (GIGABYTE 8SQ800 MOBO) הבנתי שהוא לא מזהה בכלל את כונן הדי.וי.די. אין לי כונן דיסקטים במחשב, ואני חייב לדעת אם יש אפשרות לתקן ת הבעייה הזאת. הכונן מחובר ישירות לספק וולוח האם, על כבל נפרד. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת. המחשב פשוט קופא תוך כדי עבודה, סמן העכבר לא זז גם הוא. ctrl+alt+del לא מגיב ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש. זה קורה בלופ 2-4 פעמים ואח"כ עובד רגיל כמה שעות. 1. למרות שאני לא מצליח לחשוב על קשר, אציין שזה התחיל מיד אחרי שהחלפתי מאוורר למעבד (אין בעיה של חימום, בדקתי, לא עובר את ה 50 מעלות) 2. אין הודעות שגיאה, אין BSOD, אין שום דבר ב EVENT VIEWER 3. אשמח לסיוע, ולהמלצות על כלים לבדיקת מעבד\זיכרון ולוח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-