תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב יש לי צפצוף כזה ארוך ואחריו כמו סירנה ויש על הלוח אם כזה מסך קטן שמופיע עליו פעם אחת ER ופעם אחת C1. ובנוסף המחשב גם לא מזהה את המסך ככה שאני לא רואה שום דבר על המסך. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אודיגי 2 ZS ויש לי הרגשה שהכרטיס המובנה עושה לי בלאגן יש דרך לבטל אותו לאלתר? תודה לעוזרים ( לא מצאתי נושא כזה בחיפוש אז מצטער אם קיים אחד )
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיות בחומרה ואני רוצה לבדוק עם תוכנה ממש מקצועית שתבדוק כל חלק במחשב יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם vista sp1 מקורי עם לוח אם ga-ma78gm-s2hשהתחיל לעשות בעיות בימים האחרונים ובצעד נמהר (אולי יותר ואולי פחות) החלטתי להתקין אותו מחדש על ה-HD. הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחודשת הוינדוס החליט שחסר לו קובץ והוא לא יכול להשלים את ההתקנה. (בעיה בפני עצמה שלא בטוח שקשורה לפורום זה אבל ההמשך כן) כאשר התחלתי את המחשב מחדש, ה-BIOS החליט שהוא לא מוצא את ה-HD sata . בדקתי שבקר ה-SATA עובד בביוס אבל זה עדיין לא עוזר. כעת אני לא יכול אפילו לנסות להתקין את הוינדוס מחדש. האם יש סיכוי שה-HD קרס (די חדש פחות משנה)?אדגיש כי החלטתי לבצע ההתקנה מחדש מכיוון שאופציית התיקון של ויסטה נכנעה ולא הצליחה לגרום לוינדוס לעלות עקב הערה של בעיה לא ידועה עבורה. האם יכול להיות שאני פ…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מארז אנטק חדש משהו עם 300 וספק איכותי 500 וואט של סיסוניק משהו כזה כשאני נוגע במארז אני מרגיש זרם מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום. אחרי שניתקתי את ה-HD שלי לצרכי תפעול בלעדיו (נסיון לתחל את המחשב דרך USB), חיברתי את ה-HD חזרה, והמחשב אינו יוצא מה-SPLASH SCREEN. ברגע שאני מנתק את ה-HD, המחשב יוצא ממנו, ומנסה לתחל כרגיל (וככה עליתי עם Ubuntu Live CD). האם זה אומר שה-HD קרס? הוא בן כחצי שנה בסה"כ, והרבה חומר אינו מגובה... ניסיתי גם לחבר את ה-HD לחריץ SATA אחר (במקום ה-CD DRIVE שממנו העליתי את ה-UBUNTU) וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש למישהו רעיון מה לנסות? (המפרט המלא מתואר בצד) אני חייב לגבות את המידע איכשהו...
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש (פירוט אפשר לראות בחתימה) והתקנתי והכל לכאורה תקין ועובד מעולה. למחשב יש בעיית חומרה שאין לי מושג מאיפה לאתר אותה. כאשר אני מכניס את המחשב למצב של SLEEP הוא נכנס והכל תקין, כאשר אני מנסה לעורר אותו חזרה נדלקים רק המאוורררים של המארז ושום דבר לא קורה. המסך במצב בטוח והמחשב לא מסיים את העליה. רק REBOOT עוזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים גם את הרילטק. ומאז אני שומע ציפצוף מעצבן כזה. ניסיתי לחבר את האוזניות ללוח אם בשביל לראות אם זה בעיה ברמקולים או בכבלים. אבל גם שם אני שומע ציפצוף מציק. החיבור בלוח אם יכול להיות נדפק ? או שיש דרך לסדר את זה? תודה מראש חגי. עריכה: עכשיו ניסתי לחבר את הרמקולים וגם את האוזניות לחיבור הקידמי במחשב וגם שם נשמע הצפצוץ המעצבן.(לכן זה נראה לי בעיה בהגדרה או משהו בסגנון).
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום מחשב P-3 800 עם WIN XP SP2 ו 128 SDRAM 2X כשהמחשב נדלק לאחר מנוחה הוא עובד תקין כמה שעות ואז נתקע לגמרי, RESET במצב הזה טוב לזמן קצר. עשיתי פירמוט והכל אותו דבר. הרצתי בדיקת דיסק ובדיקה עם MEMTEST, הכל תקין המאווררים (3) עובדים ותוכנה לניטור הHD- הראתה שהטמפ' 40 מעלות. מה יכול להיות מקור הבעיה ? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות ? תודה מראש ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, במחשב של אמא שלי יש בעיה ועכשיו שמדליקים את המחשב הוא מגיעה לווינדוס מעלה אחרי איזה 5 שניות הוא קורס ומאתח את עצמו תודה רבה לעוזרים ולמניסים.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני שיחקתי אתמול במשחק ובעצה המחשב כיבה את עצמו ומתי שאני מנשא להפעיל הוא פעול כמה שניות ואז נכבה מה זה יכול היות
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר של הנייד עצמו -כאשר המערכת ההפעלה עולה (WIN7 ) אז אחרי שתי שניות העכבר מפסיק לעבוד . כאשר המחשב עולה אז הוא זז ! אם מחברים עכבר ל USB אז הוא עובד וזה עדיין לא עובד . בעיה ממש מוזרה לפטופ חדש שבוע אצלי היום הודלק פעם 5 בערך
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-