תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי להעביר את כרטיס הקול שיהיה רחוק מכרטיס המסך במחשב שלי, אבל המחשב לא מזהה אותו בחריץ השני. יש לי לוח אסוס P5K. יש בו 2 חריצי PCI רגילים. כשאני מחבר את הכרטיס לחריץ התחתון, אני לא מצליח להתקין אותו. כאילו שהוא לא מחובר כלל. והוא עובד מצויין בחריץ הראשון. לא מצאתי שום דבר שקשור לזה בביוס. למישהו יש עיצה?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה הורג אותי הקול הזה ניסיתי להמניך את הטלויזיה וזה לא עוזר לשנות את הכיוון שלה וזה גם לא עוזר לא יודע מה זה, זה בעיה חמורה זה הורס לי ת'אוזניים... :-\
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם! פורום נחמד! ולשאלה: למה כשאני מזיז את המחשב הוא ניתקע?? מה יכול להתקיע אותו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני עם אקס פי SP2 ותמיד שאני עושה רסטאו מכבה את המחשב המסך יציאה של הווינדווס עומד משהו כמו דקה ורק אז מתכבה... מה יכול לגרום לדבר כזה? אין לי לא וירוסים ולא ספייוורים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
הוינדווס אכן מזהה את הכוננים אבל לא מציג לי איזה "אות" כגון כונן "c" או "d" ,אולי זה משהו בהגדרה? האומנם בdisk management אני כן רואה את אות הכונן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחק והורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובד זה אמור אולי להיות בדיסק ?! מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן עושה לי שגיאה כזאת things to check when having direct problem video cars comtible -- ויש לי ג'יפורס 4 והמשחק היה עובד לי פעם directs 8.1 installed properly ויש לי directs 9 retry running stup or video card detection - contact techincal support מה עושים עם זה ?!?!? בבקקשה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עשיתי שיחזור מערכת ואיכות התמונה ירדה. יכול ליהיות שחסרה לי איזו תוכנה במחשב ? אולי תוכנה שאני צריך לשדרג ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות ZAGGsmartbuds וסמארטפון HTC Desire S. אולי חודש מאז ששמעתי מוזיקה פעם אחרונה ולאחרונה אחרי שאני מחבר אוזניות לסמארטפון ומסובב חיבור שלהם, נגינה של מוזיקה נפסקת או נשמע רק ערוץ אחד עד שאני מסובב שוב ותופס "מצב מוצלח" או מנתק ומחבר שוב. האם צריך לנקות כניסה 3.5 של סמארטפון וגם חיבור 3.5 של אוזניות? אם מה מותר לנקות כדי לא לגרום נזק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
במחשב מותקנת מ"ע 98se זו כבר הפעם ה4 שזה קורה שאני מדליק את המחשב מופיעה לי התמונת רקע ואז נהפך למסך שחור ואחרי דקה או שתים ואז הוא עושה רסט ואז הוא עולה כרגיל (בעיית חום בדקתי-אין רוגלות וירוסים וכ"ד גם לא). המחשב מעבד amd 1600 לוח אם ga7zxe זיכרונות 500 רם,מה יכולה להיות הבעיה? פירמוט המחשב יעזור? זה ניראה לי יותר בעיית חומרה. תודה מקס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי המחשב החדש היום התקנתי את הווינדוס בקיצור כשנכסתי לווינדוס ראיתי שיש לי רק 128 ג'יגה איפה נעלמו עוד 30?? הדיסק הקשיח שלי הוא: W.D 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד דל אינספירון עם ווינדוס 10. הנה חלק מהמפרט - 210-AIXX Inspiron 17 5000 Series - 5767 338-BKYC Intel® Pentium® Processor 4415U (2MB Cache, up to 2.3 GHz) 619-AHCQ Windows 10 Home (64bit) English 370-ACRY 4GB, DDR4, 2400MHz (additional memory sold separately) 400-ABCT 500GB 5400 rpm Hard Drive 490-BDHD Intel(R) HD Graphics העפתי מלא מהbloatware וכל מיני תכנות שלא צריך, העפתי מהסטארט-אפ דברים, העפתי את האנימציות של ווינדוס ועוד דברים שאמורים להגביר מהירות. אני משתמ…
-
- 47 תגובות
- 17k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב נייד HP עם מעבד I7 1065G7 של אינטל עם כרטיס מסך מובנה ו8 גיגה בייט זיכרון שעובד בצורה לא חלקה האם מישהו יודע על סיבות אפשריות לכך?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפי CPU-Z הבאס משתנה מ-133 ל-100 ולהיפך?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שבו יש 4 גיגה של G.SKILL - 2 F2-6400CL4D-2GBPK 800MHZ CL4 X ווינדוס מראה לי שיש רק 3 גיגה, עדיין לא עידכנתי את הווינדוס מהאינרטנט וזו גרסה מקורית עם SP1 בלבד (אם זה קשור).. אני יודע שווינדוס עובדת מקסימום עם 4 גיגה. הוצאתי וחיברתי את הסטיקים שוב. יכול להיות שהוא לא מזהה סטיק אחד או שהסטיק דפוק? גם אם הם עובדים בדואל ובאים בזוגות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-