עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AmonAmarth,

היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.

2. Started by Biggus,

המחשב שלי מתכבה ברנדומליות ואז יכול לא להדלק שעות,לדעתי הספק כוח הוא לא המקור כי העכבר עדיין מקבל חשמל (הRGB שלו פועל) וגם הכרטיס קול החיצוני מראה סימן שהוא מקבל חשמל, מבחינת הלוח אם אני הוצאתי את הראם וחיברתי חזרה וכשהמחשב נדלק לאחר ניסיונות זה הראה Bios Corrupted ועדכן אז אולי זה בכלל ראם? יש לציין שהרכיבים האלה ישנים לוח אם H88 וראם בני חמש שנים אך לפני שלושה חודשים שידרגתי ספק כוח,כרטיס מסך וSSD אבל הבעיות התחילו לפני חודש+-... http://prntscr.com/n27m5y תמונה מההודעה של הBIOS עדכון: http://prntscr.com/n27okz גיליתי כשאני דופק את המחשב עם הצד של המארז הוא נדלק כנראה מקבל מתח מחשמל סטטי? זה בטח מעיד על מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי השבוע מחשב נייד חדש Asus VivoBook Pro 17 N705FD-GC014T אפשר לראות את המחשב פה: https://ksp.co.il/?uin=57296 מעבד: Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz זיכרון: 16GB (2 x 8GB) DDR4 2400MHz SDRAM, 2x SO-DIMM socket, up to 16GB כונן קשיח: 1TB (SATA) 5400rpm + 256GB M.2 SSD תצוגה:17.3" (16:9) FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel 72% NTSC, 300nits מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 with 4GB GDDR5 VRAM עכשיו ככה, אני לא מבין גדול אבל להבנתי המחשב עם נתוני חומרה גבונים יחסית. הורדתי אתמול את המשחק מחשב Fortnite ופשוט לא היה אפשר לשחק ! - באופן רציף המשחק נתקע ! …

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. התקנתי משחק במחשב סימנתי לו שיעשה לי את האייקון של המשחק בשולחן העבודה סיימתי להתקין ואין לי את האייקון של המשחק מה עושים ? איך מתקנים ? אשמח לעזרה תודה רבה.

5. Started by איתי מנבר,

אני רצה לצפות בסרטון משג IFO אבל זה לא נתן לי איך אני צופה בקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by daniel2828,

שלום לכולם, השכן שלי נטש מחשב ישן ואספתי אותו,ניקיתי אותו,התקנתי עליו ווינדוס 10+ssd,עכשו בעצם יש לי מחשב תקין לגיבוי,השאלה שלי אם אני יכול לקחת ממנו את המעבד i5 2300 (כן...מעבד ישן מאוד ולוח אם ישן והכל עובד מצוין)ולשים אותו על המחשב שאני עכשו משתמש בו,מצרף תמונה של דגם הלוח אם שלי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by haim.hdd,

שלום, יש לי בעיה במחשב שקוראת כל כמה חודשים, המחשב נכבה מעצמו, ומיד נדלק לבד, ככה חוזר חלילה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל. וגם אז לוקח לו הרבה זמן עד שהמחשב חוזר לעבוד בצורה תקינה ע"י כך שאני מנתק את כל הכבלים, וגם את הכונן דיסקים (פנימי עם כבל SATA וכו'). אני חושב שהבעיה היא עם הספק כח: להלן לינק לספק שקניתי מ-KSP ב-01/2014: לחץ כאן זה ספק חצי מודלורי (כיום באתר יש רק מודולורי). האם אני צודק? אני רוצה להיות בטוח, אין לי כסף לבזבז סתם ועל כן עליי להיות בטוח שזו אכן התקלה, שכן אגש לקנות ספק חדש. תודה על העזרה, חיים

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by אביב שוקרון,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים

9. Started by Anatal4u,

היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by NoamS,

היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עשיתי בדיקת מהירות בשני מחשבים שונים במחשב הפחות טוב מהירות ההורדה קרוב ל 50 , העלאה 5. במחשב היותר טוב מהירות הורדה בסביבות 9 והעלאה קרוב ל- 5. הכוונה שהנייד הטוב יותר היא מבחינת המפרט השלו. איך יש הבדל כזה גדול בין הניידים.?

13. היי, כניסות Usb הקדמיות של המחשב מקולקלות (אחד נשבר והשני עם חלודה ) כנ"ל גם מאחורה יש לי אחד עם חלודה. איך אני מחליף אותן ?, ואם אפשר גם לדרג אותם לUSB 3 את הקדמאיים לפחות. תודה רבה לעזורים

14. הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל

15. דיסק שפעם היה ברייד אכשיו אני רוצה לפרמט לשימוש אחר הוא לא מטפרמט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aviel-bs,

מדובר במחשב של hp כאשר הדגם הוא ak-000nj יש לי מחשב נייד שכאשר אני רוצה למשל לרשום 111 אני צריך ללחוץ 3 פעמים על הספרה אחת או למשל אם אני רוצה לרשום "חחחחחחחחחחחחחחחחח" (כן, לחצתי על האות ח' את כל הפעמים האלה) כאילו משהו בו מונע ממני ללחוץ על אותו מקש (תקף לכלל המקשים, כולל מקלדת נומרית) לבצע את הפעולה אם אני מחזיק את הלחיצה על המקש (לא משנה כמה זמן,לא משנה איזה מקש) מה יכול לגרום לזה? בעיה שנייה, המחשב מסרב להיכבות- ברגע שאני מכבה אותו דרך הווינדוס (כמו כל מחשב נורמלי) הוא פשוט מחשיך את המסך, המאוורר עדיין עובד, תאורת מקלדת אם הפעלתי עובדת, והוא יישאר ככה עד שתיגמר לו הסוללה/ עד שאני אכבה אותו בכח ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. *אגב, כאשר…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by NickRock,

הי חברים, יש לי בעיה במקלדת של הלפטופ (dell inspiron) היא השתגעה ומגיבה בלי הקשר, לדוג' בהתחלת חיפוש או הקלדה היא סוגרת חלוניות ופותחת אחרות, או סתם לא מגיבה. הצלחתי איכשהו להתקמבן וכן להקיש את הסיסמה (כשהתחלתי בתהליך שחזור) ואז כן הגיבה כמו שצריך, כך שאין באמת בעיה במקשים אלא משהו טכני שהשתבש. אז מה ניסיתי: כמובן ריסטרט, התקנת עדכונים, לבדוק את ההגדרות (עד כמה שאני מבינה) ונאדה - הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לחבר מקלדת אלחוטית (שפועלת מצויין במחשב אחר) ושוב לא מגיב, פותח וסוגר חלונות לא קשורים. ניסיתי לבדוק במקלדת מקשים על המסך, הCTRL היה כביכול לחוץ, אבל גם כשבטלתי אותו, הלחצנים עושים רעש כאילו אני מקלידה אך בפועל שוב לא מגיב וסתם פותח חלוניות לא קשורות כשאני מנסה לה…

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by zabal,

שלום, יש לי מחשב נייד בן חצי שנה ב של חברת DELL מהיום שקיבלתי אותו יש לי תחושה שהסוללה שלו לא מתפקדת כראוי. למחשב יש אחריות ל-3 שנים. לפני שאני פונה לאחריות רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן את הבעיה בעצמי ולוודא שאכן קיימת בעיה. למחשב יש מסך מגע ואני חושב שזה קשור לזמן סוללה הנמוך. אני מעריך שבשימוש רגיל הסוללה מחזיק בערך שעתיים וחצי. המחשב מסידרת INSPIRON. יש רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Yochai Pardo,

בטלפון שלי מופיע איש קשר יכול להופיע מספר פעמים: 1. בזכרון הטלפון. 2. ב-WHATSAPP. 3. שרת EXGANGE. כאשר אני פותח אנשי קשר ב-OUTLOOK במחשב שלי הם מופעים כמספר הפעמים שמופיעים בטלפון. שאלותי: 1. איך אני יכול למחוק כפילויות שכל איש קשר יופיע פעם אחת בטלפון. 2. איך אפשר שרק פעם אחת יופיע ב-OUTLOOK. אם פתחתי איש קשר ששמור בטלפון, איך אפשר להעביר מזיכרון הטלפון לשרת EXGENGE בלי למחוק ולהקים מחדש? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, במחשב נייח מותקן זיכרון 4GB(DDR3-1333-1.5V) זה עובד ותקין. אני קניתי זיכרון זיכרון 8GB (DDR3-1333-1.5V) אני הוצאתי זיכרון 4GB ואח"כ אני חיברתי זיכרון 8GB בלבד בלוח אם בדגם GA-G41M-Combo (rev. 2.0) ומדליק מחשב נייח, ופתאום מצפצף מהיר תוק תוק תוק ברצף. הוצאתי זיכרון 8GB והחזרתי זיכרון 4GB בלבד וזה עובד ותקין. האם הלוח אם תומך ליזכרון 8GB בלבד? אני עשיתי עידכון ביוס חדש גירסה FB אחרונה וזה לא עזר. אין עוד עידכון ביוס חדש יותר. מה חסר בעידכון ביוס? אני ניכנסתי לאתר GIGABYTE ומצאתי דגם לוח אם שלי. בלשוני תפריט באתר לחצתי "Manual" ויש ספר מדריך מידע על לוח אם שלי. ואני קראתי מדריך. וכתוב בספר מדריך שזה אומר לי שהזיכרון 8GB בלבד לא תומך בלוח א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, יש לי שני מסכים מחוברים למחשב ואינם באותו הגודל. רציתי לדעת איך אני מתאים את הצבעים בשניהם שיהיו זהים, כי כרגע הצבעים מעט שונים ביניהם. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום לכולם! קניתי עתה מאמזון הארד דיסק SSD של סאנדיסק ומשום מה איני מצליח להבין מדוע המחשב לא קורא את הדיסק קשיח הזה שנמצא עתה בקייס. קישור לדיסק קשיח: https://www.amazon.com/gp/product/B01F9G43WU?ref=em_1p_3_ti&ref_=pe_3730130_401658780 סוג הקייס: https://www.ebay.com/itm/ORICO-2139U3-CR-2-5-USB3-0-Transparent-5Gbps-SATA-HDD-Case-Hard-Drive-Enclosure-/292841385991?var=&ef_id=CjwKCAjw96fkBRA2EiwAKZjFTSHKX8goBLOnsuhik5yu81qVmFqPJ8d9OKakU8ARgsxxtXcXSgWsPRoCxUwQAvD_BwE:G:s תודה רבה

23. שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב

24. Started by דנית גל,

הי אני לקוחה של סלקום טי וי והאינטרנט אכן פעיל ומחובר אין בעיה איתו אבל שאני מנסה לגלוש לא ניתן כתוב שיש בעיה כנראה בהגדרות חומת האש וביציאות של הhttps משהו כזה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ikehgl,

שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים