רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שני מחשבים ואני מעוניין להקים בינהם רשת שיהיו מחוברים לאינטרנט וכמובן שיתוף קבצים ומדפסת . יש ברשותי מודם כבלים SB4200 SURFBOARD , מה צריך בישביל רשת שכזאת בין שני מחשבים והאם אפשר לותר על נתב ובמקום זאת להתקין שני כרטיסי רשת במחשב אחד , כמובן שמדובר על רשת חוטית, או שאולי יותר זול/פשוט להקים רשת אלחוטית, המרחק בין שני המחשבים הוא חדר אחד . מערכת הפעלה XP בשני המחשבים תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות תמונות לכמה אתרים ובאף אחד מהם זה לא מצליח. הוא מעלה, ומעלה ואח"כ אני מקבל HTTP 500. . ד"א ניסיתי למחוק COOKIES
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס את כתובת הראוטר שלי בדפדפן, אבל הוא לא מגיב. מצורפת תמונה של IPCONFIG עם הנסיון. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
האם יש תכונה מהירה ויעילה דרכה אני יכולה לבדוק פינג למספר נקודות, וגם להתחבר לראוטרים שמזינים את הנקודות הללו? ז"א יש לי ראוטרים במקומות שונים שמחוברים אליהם מספר אקסס פוינטים. האם יש תכונה שיודעת להתחבר לראוטרים הללו ואז אוטומטית להריץ פינגים לנקודות שהגדרתי מראש? תודה מראש לעוזרים, נופר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי פרטנר פייבר - כרגע אני עם הוט במהירות 100 וספק של בזק בינלאומי - הכל עובד תקין, מקבל את כל רוחב הפס ופינגים טובים לשרתים בחול לצרכי גיימינג. פרשו פרטנר פייבר פייבר ושוקל לעבור - קוסם לי החסכון במחיר (כנראה שאעשה חבילה של 200 או 500) והאופציה לרוחב פס אימתני. כרגע, הדבר שאני הכי חושש ממנו הוא יציבות החיבור וה latency לשרתים בחו"ל. האם מישהו ממליץ לגיימינג? כדאי להחליף למרות שהיום הכל תקין? אשמח לעצה אם למישהו יש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב אחד שמתחבר לרשת (לצורך העניין נקרא לו - "שרת") ומספק חיבור אינטרנט בICS ל מחשב אחד שולחני ובאלחוט למחשב נייד. הבעיה היא שרק מהמחשב השולחני אני מוריד מהאימיול ותמיד יש לי lowid כל המחשבים הם XP עם SP1. איך אני פותר את זה? כי זה משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס רשת intel pro/100s desktop apdater , שאף פעם לא טרחתי לחבר למחשב. במקרה שאתקין אותו, האם ניתן יהיה לחבר ישירות את כאבל הטלפון ( adsl ) ולגלוש? או שהכרטיס לא מהווה תחליף למודם? ( כרגע אני משתמש במודם usb חיצוני ale 150). במידה שהכרטיס אכן יכול לשמש לי כמודם לכל דבר, אפשר דריבר כלשהו? והסבר איך לפתוח חייגן ידנית במקרה שהדריבר לא דואג ליצירת אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה וויסטא, יש לי 2 דפדפנים שאיתם אני גולש, אקספלורר ו firefox אני מחובר בכבלים דרך 012 בחבילה של 3 mb אך משום מה הגלישה בכלל לא מהירה ואפילו קת איטית, אני בודק מיידי שבוע spy ware כך ששם לא נמצאת הבעיה, לפעמים יש מצב שאינטרנט מתנתק לי למרות שאני מחובר, פתאום אי אפשר לגלוש, האם יש דברים מסוימים או בדיגות שאני יכול לעשות בשביל ריצה מהירה יותר של הממשק ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הוא תקוע על התחברות והוא לא מראה לי high id או low id [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי דומיין co.il ואני רוצה להפנות אותו לעמוד בודד בפלאנט נענע, איך אני עושה את זה? (הגדרת DNS? אם כן מה הDNS של פלאנט נענע?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אמרו לי שההמלצה הרווחת היא לקנות כרטיסי רשת של אדימקס. אני מחפש את הכי זול שיש אבל שתומך בקצב מהיר של 108mbps. הבעיה היא שכאשר אני מחפש בזאפ, לא רשום שם מה הקצב של הכרטיס כך שאוכל לטעות ולקנות משהו של עד 54mbps . אולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם תומך במהירות הזאת ?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 20:03:18 עבר עריכה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של אורנג (smartbox) שנמצא בקומה למעלה ואחד של בזק DLINK - ADSL ,שנמצא בקומה למטה. החלטתי להשתמש בנתב של בזק כדי שיהיה לי חיבור גם בקומה למטה, חיברתי באמצעות כבל רשת ישיר של 10 מטר, ובהגדרות בנתב של בזק שיניתי את ה defult gateway ל 192.168.1.99, הנתב של אורנג מחלק כתובות מ 192.168.1.2 עד 192.168.1.99. שני הנתבים משדרים באותו ערוץ וכל אחד מהם SSID שונה. השתמשתי במדריך של netcheif. וזה עבד לשעה בערך, עד שלא היה אינטרנט בכלל בשני הנתבים. טכנאי של אורנג אמר לנו בגלל שהראוטר של בזק חושב שהראוטר של אורנג מחשב, מה שלא צריך להיות אז יש ניתוקים, ואי אפשר להשתמש בו, צריך להחליף ראוטר. משהו לא עשיתי טוב? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-