רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לבת דודה שלי שני מחשבים בבית אחד שמחובר למודם או ראוטר אני לא יודע מה זה אבל זה הוא של WOW בזק בינלאומי המחשב שמחובר למודם מחובר לאינטרנט והשני שבחדר השני לא מתחבר לאינטרנט... ולפני זה הכל היה עובד כרגיל , איך מתקנים את המצב הזה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב , יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) . המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות . מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) . עד כאן הכל בסדר.. השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ? * כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי.. תודה מראש למי שעוזר .
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמו HOT בכבלים, איזה חברה או חברות מספקות את התשתית של ADSL?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבקשה יש לי מחשב עם חלונות 7 ובו 3 כוננים 1 סיסטם ו-2 לDATA האחד של טרה עשיתי לו שיתוף ויש אליו גישה מכל המחשבים ברשת שלי והוא סבבה השני הוא 500 GB עשיתי לו שיתוף באותה דרך בדיוק ואני רק רואה אותו אבל לא יכול לגשת אל הקבצים שלו מישהוא יודע אולי למה? אולי אני עשיתי משהו לא נכון למרות שבדקתי כמה פעמים והשיתוף ב-2 הכוננים זהה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תמונה מהקומודו של חיבורים פעילים. תודה. עריכה: יכול להיות שיש לזה קשר לביטורנט שפעל קודם ברקע, ולחיבורים יש delay מסוים עד שהם נעלמים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי שתי שאלות : 1. מה זה בדיוק חיבור mpls של הוט, מה זה בדיוק נותן לי כלקוח? איפה אני יכול לראות אם אני מחובר בחיבור כזה? ומה ההבדל מבחינת הוט? 2. מישהו יכול לתת סקירה קצרה על ההבדלים בין התשתיות של בזק לתשתיות של הוט ? תודה רבה לעונים, זה נראה פורום איכותי מאד!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש שיטה לחישוב בינארי .. או מדריך לחישוב בינארי תודההה ;D
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש פה מספר כותרות שאני שמח להסבר מה ההבדל ביניהם בקצרה: Dynamic IP Static IP PPTP PPPoE L2TP WISP
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-