רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חברה, לפני שנתיים בערך קניתי כרטיס רשת זול ופשוט. אני לא קיבלתי שום דרייבר בתוך המארז ולא קיבלתי הוראות להתקנה. אך ורק את השבב. עכשיו, רשום לי על הכרטיס 3com שזיהיתי בתור חברה שמייצרת כרטיסי רשת. הבעיה היא שאפילו שהורדתי בערך 912353151356 דרייברים אני לא מצליח לזהות ולא מצליח להתקין את הכרטיס. הכרטיס רשום במחשב בתור PCI Device ושום דבר מעבר לזאת. רציתי לדעת אם ישנה דרך כלשהי לזהות את דגם הכרטיס ולמצוא את הדרייבר המתאים לו. תודה מראש, עידו.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איני יכול להכנס לאתר מזה מספר ימים וגם ה"מיו-טורנט" רושם על הטרקר: No connection could be made because the target machine actively refused it. אני יכול להסיק מכך כמה דברים : או שהם חוסמים את הפורטים של ישראל , או של חברה מסוימת בארץ ? נטויז'ן? או שחסמו אותם ? או שתקפו אותם והאתר נפל? או שהם בשיפוצים? האם למישהו יש מושג כלשהו לגורל האתר?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי! יש לי אלקטל שחור חמש נורות ישן שפרצתי לראוטר, עכשיוו הניתוב של המידע ברוב התוכנות עובד, אבל למשל כאשר אני מנסה להשתמש ברימוט דסקטופ אני לא יכול. השאלה איפה אני מגדיר בראוטר הזה שכל פקט שמגיע בפורט 3389 ישלח לאיפי פנימי ברשת שאני קובע. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמו HOT בכבלים, איזה חברה או חברות מספקות את התשתית של ADSL?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לקבל המלצות - מניסיונכם - לגבי נתב (router) אלחוטי בטכנולוגית G שכולל 4 יציאות חוטיות (lan) חשוב לי שלא יתחמם ושלא יהיו ניתוקים - אמינות ה router מעל הכל. אני מתכוון לחבר אליו 3-4 מחשבי נייחים (עם חוטים ב lan רגיל 100Mb) ו 2-3 מחשבים ניידים עם wifi הייתי מאד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם תצורה דומה או זהה אני מחובר ל ADSL עם כבל רשת כרגע אני משתמש ב Edimax ישן (בן שנתיים) ופשוט שמתחמם מאד ולכן לעיתים מתנתק וכמו כן אי אפשר להגדיר בתוכו טווח של פורטים. קניתי DLINK 604 רגיל בתקווה שיעבוד יותר טוב אבל התאכזבתי קשות, הוא הרבה פחות יציב מה Edimax ומתחמם באותה מידה (החליפו לי אותו פעם אחת ואני אנסה להחזיר להם אותו מפני שה static DHCP שמובטח לא עובד על יותר ממח…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 קומות בבית וניסיתי ליצור רשת אלחוטית בין המחשב בקומה ראשונה ללפטופ שבקומה השנייה. הבעיה היא שהתדר נחלש ככל שעולים למעלה ובפתח החדר שבו נמצא המחשב השני כבר אין קליטה של הרשת. חשבתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולחבר אותו למחשב בקומה הראשונה, ובכך למעשה להפוך אותו גם כן למחשב בעל רשת אלחוטית. בנוסף, חשבתי להעביר את הראוטר והמודם לאמצע הדרך וכך אולי שני המחשבים יקלטו את התדר. השאלה שלי היא האם צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר שוב פעם? כיום הוא עובד כמו שצריך עם המחשב בקומה ראשונה. ואיך אני מגדירה את המחשב בקומה ראשונה כך שהוא יקלוט את הרשת האלחוטית? הכתובת של הראוטר הינה 192.168.2.1. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אחרי שהרצתי HijackThis וסגרתי איתו איזה משהו (אחרי שניתוח הלוג באתר אמר לי שאם אני לא מכיר את הכתובת IP הזאת אז לסגור את זה) התחלו בעיות עם האינטרנט. אי אפשר לגלוש דרך הדפדפן ואי אפשר להתחבר למסנג'ר, אבל לICQ אין בעיה וכנ"ל לקאנטר סטרייק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין FAX SERVER, הגדרת ה HOST מתבצעת חלק. אך כשאני רוצה להתקין את ה CLIENT אני מקבל שגיאה על כך שה TCPIP לא מותקן. הבעיה החלה לאחר שבצעתי תיקון ל TCPIP באמצעות התוכנה XP TCP/IP Repair. למישהו יש רעיון מה לא בסדר? חיםשתי באינטרנט אבל לא מצאתי פתרון. כנראה שלא הרבה משתמשבים ב WINFAX SHARING. עידו
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לעבור לבית חדש שפרשתי שם רשת חוטית קווית, עכשיו השאלה שלי אם איזה מכשיר אני יכול לברר שהקו תקין. כלומר לשים אותו בצד אחד ואז במד השני אחר וככה אני יכול לבדוק שהקו תקין. החוטים עצמם הם CAT6 . תודה לעוזרים, Tomcat383
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם מחשב הניד החדש את הראוטר הזה AirStation WHR-HP-G54 עכשיו חיברתי אותו לפי מה שאמרו(מהמודם לראוטר מהראוטר למחשב הראשי) עכשיו כאשר אני בא להתקין את הדרייבר הוא אמר לי שלא היתה אפשרות להתחבר אל AirStation(חשוב לצין שיש לי אינטרנט עכשיו!) משהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-