רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי רשת ביתית בהתאם למדריך שמופיע באתר זה והכל פועל חוץ משיתוף האינטרנט. יש לי שני מחשבי WINDOWS 2000 עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב, מודם אלקטל לא משודרג ו-HUB עם כניסת UPLINK. החיבורים בסדר כי שיתוף קבצים ומדפסות עובד והאינטרנט עובד על ה"שרת". הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר שיתוף אינטרנט... הוא אומר שאסור יותר מכתובת IP אחת ונותן לי שגיאה 767. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים מצאתי פה מדריך לפתיחת פורטים לנתב הנ"ל (זכור לי שדובר במדריך על פורטים לאימיול). חיפשתי את המדריך כעת ולא מצאתיו, אשמח לקבל לינק. אגב גם הלינק באתר החברה לחוברת ההדרכה לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אנשים שלום הסיפור בקצרה - יש לנו בבית תשתית של HOT ושני מודמים: 1.מודם שמחובר לבזק בינלאומי (014) במהירות 2.5Mbps. על חבילה זו אני משלם כ-90 ש"ח בחבילה משולבת ל-HOT ובזק בינלאומי 2. מודם נוסף (כחלק מהטריפל של HOT), שמחובר ל נטוייז'ן במהירות 12Mbps. כאן אני לא בטוח כמה משלמים, אבל אני חושב שמדובר בכ-70 ש"ח ל HOT ובכ-25 ש"ח לנטויז'ן. בעוד פחות משבועיים נגמרת לי ההתחייבות ל-HOT ובזק בינלאומי, ואין טעם להמשיך לשלם על המודם הראשון. בקיצור, אני מעוניין לבנות רשת ביתית אלחוטית, עבור 2 מחשבים לפחות. לפיכך אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי אמין, שמתאים לתשתית של HOT, ויוכל לתפקד במהירות של 12Mbps. אני מעוניין שלראוטר יהיה חיבור חוטי אחד לפחות, בנוסף לחיבור האלחוטי. רצוי שהראוטר יוכל…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, פתחתי בUT3 שרת וכשחבר שלי ניסה להכנס אליו היה רשום לו שההתחברותת כשלה... שאלתי פה ושם ואמרו לי שצריך לפתוח פורטים... (אני מאמין שגם אצלי וגם אצל חבר שלי) בקיצר זה נכון? אני יודע שכשיש ראוטר צריך לסדר פורטים בתוכנות הורדה אבל גם במשחקים? אם זה נכון אז איך אני עושה את זה? במחשב שאני משחק יש כרטיס רשת Edimax EW-7128G 802.11g ובמחשב שמחובר למודם (הוא בקושי מעלה את UT04 י) יש את הראוטר Edimax Wireless Router BR-6204Wg תודה לעונים... אה, ומה זה פורטים בכלל...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי, שאני משחק בwarzone או בoverwatch באופן קבוע קופץ לי האייקון של "אינטרנט לא יציב" של המשחק. שאני עושה ping לgoogle או למשל לשרת של overwatch אין בעיה מבחינת יציבות ובמבחינת הפינג עצמו אבל אם אני עושה tracing זה מה שאני מקבל: 1 <1 ms <1 ms * Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 138 ms 171 ms 120 ms bzq-179-37-1.cust.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 6 ms 6 ms 7 ms 10.250.1.14 4 7 ms 6 ms 6 ms bzq-25-77-10.cust.bezeqint.net [212.25.77.10] 5 7 ms 6 ms 6 ms 10.90.99.9 6 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.51.88 7 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.244.2…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב, החל מאתמול בצהריים, ההורדות מהאינטרנט נהיו ממש איטיות. גם אימיול וגם ביטורנט מורידים לי בקצב של כמה קילוביטים לשניה במקום כמה עשרות\מאות. אני מחובר עם 012. למישהו קרה דבר דומה?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעליו יש ויסטה והוא מחובר לאינטרנט (בזק בינ"ל),יש לי כבל מוצלב,איך אני עושה שגם המחשב השני (XP PRO) יהיה מחובר לאינטרנט (לא רוצה לקנות ראוטר ואני יודע שהמחשב עם הויסטה יהיה חייב להיות מחובר) ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת: מעבד פנטיום 2 350MHZ לוח 440 MB256 SDRAM של זכרון מערכת הפעלה WINDOWS 98SE 3GB HDD
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא אלחוטי! יש אפשרות שלא יהיה בו פירוואל? ואם כן אני רוצה אחד שאני אוכל לבטל אותו להשתמש בNorton Internet Security 2005 שמישהו פעם אמר לי פה שיגן לי על המחשב בצורה טובה מאוד.. אז יש מצב לביטול פירוואל?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש ברשת שתי מחשבים, נקרא להםX ו Y. המודם מחובר לX, שיתוף אינטרנט עובד בלי בעיות, שיתוף מדפסת עובד, שתיהם באותו Workgroup ושכותבים username\\ מX לYאפשר לגשת אבל הפוך, מY לX לא עובד. כשלוחצים על View Workgroup computers, מתקבלת ההודעה הבאה איך אפשר לפתור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-