עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשותי מודם של TERAYON שכרגע מחובר לי ב USB. יש לו גם יציאת רשת ויש לי לוח של אסוס P5WDH עם כרטיס רשת מובנה. איזה חיבור עדיף מבחינת מהירות רשת או USB ? תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by alefman,

יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Frequency,

הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by cobmetal,

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by afi,

הדרישות 1. תקן N 2. חיבור usb למדפסת ודיסק קשיח חיצוני 3. התאמה להוט 4. תקציב של עד 250-300 ש"ח האם הראוטר שבזק משווקת d link 2650 משווק בחנויות אחרות, והאם הוא מתאים לכבלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by dd7,

אני לא מצליח לשחק בשום משחק ברשת איך שאני מנסה להפעיל זה ישר מוריד לי פ'ץ וזה נתקע או שלא טוב בדיון 2000 לא עובד הרשת ברד אלרט לא עובד בג'נרלס גם לא עובד האם מישו פה הצליח להתחבר בזמן האחרון בשביל לשחק באותו רשת אם כן מה הוא עשה?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by massinvallus,

יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??

10. Started by PayneBack3251,

שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by alextomin,

שלום כבר יומיים לא יכולתי להכנס לאתר כאן ולפורומים... מציג לי הודעה כזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 לא יודע מה אפשר היה לעשות איתה-זה לא פעם ראישונה, ואני בטוח שזה יחזור על עצמו... לא יכולתי להכנס כבר יותר מיממה!. אני מחובר דרך ראוטר-שני מחשבים... אולי בזה הבעיה? ועוד שאלה: האם הראוטר צריך לחלק את מהירות האינטרנט? כי כשאחי מוריד משהו באימיול או בביטורנט(במחשב הראי…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by arimaor,

אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????

14. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by zurkin1232,

אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by titan1989,

שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by muam,

שלום, לאחרונה קניתי את הראוטר TL-WR1043ND של TP LINK. שמעתי שאם מתקינים עליו את קושחת DD WRT הוא מציג את הביצועים הכי טובים. הבעיה היא שכל הדרכים שראיתי להתקנת הקושחה הן דרך חיבור חוטי, ואני לא יכול לעשות את זה. האם יש דרך להתקין את הקושחה הזאת דרך חיבור אלחוטי (WIFI) ? תודה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי בבית ממיר של יס מקס שמתחבר לראוטר בחדר שלי דרך רשת החשמל. רציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר סטרימר ליד הטלוויזיה במקום הממיר? או ליתר דיוק, האם אני "אראה" את הסטרימר דרך המחשב ואוכל להעביר לו קבצים, כי עכשיו אני לא רואה את היס מקס ואין לי דרך להעביר מידע. נ.ב. את מתאמי החשמל לרשת לא אני קניתי אלא קיבלתי אותם מ-יס.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by NeoNate,

שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by tmal1,

אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים