עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by SandLegion,

שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. שלום לכולם, מישהו מכיר אתר שמאפשר שירותי אחסון חינמי לאתר אינטרנט (גם כמות קטנה זה טוב) תודה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by gabi21,

שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by alone66,

מזה מסיבת רשת תודה

7. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by TeaTime,

יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.

10. Started by אבי .א.,

יש לי בעיה אני מקבל הודעות שאני פותח אותם הם ניפתחות עי הוינאמפ והוינדוס לא נותן ליפתוח הוא טוען שהאבטחה של הוינדוס לא מאשרת ליפתוח אותם איך אני פותח את הקובץ??

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by MadManiii,

אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by snaidis,

לאחר פירמוט ה WINDOWS יש לי בעיה(מצורפת תמונה): http://img153.imageshack.us/img153/2690/errgv2.jpg כיצד אני מתקן את הבעיה? ואיך אני בדיוק משנה את השם עליו מדברת הבעיה?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. שלום , לאחר חיפושים רבים לאחר פינגים נורמאלים הגעתי למסקנה שהאינטרנט המשותף לא טוב ואני ארצה לרכוש אינטרנט ביתי שיהיו לי סוף סוף פינגים נורמאלים , אשמח לדעת מי היא הספקית הכי טובה ולמי אין הכי הרבה בעיות . בקשר ל"לעבור לאינטרנט אחר" איך עושים את זה? צריך כבלים ושטויות וחיבור לא? איך זה מתבצע? אני רוצה לדעת הכל על הכל כי אני לא יודע כלום... ואני רוצה לדעת איזה חבילת אינטרנט הכי טובה , אתר , המלצות ואת כל המידע שתוכלו למצוא . תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by eranir,

אני מתלבט בין 3 ראוטרים: edimax6204 / edimax6216 / linksys WRT54GL. רציתי להבין אם יש עדיפות של ממש בין שני הדגמים היקרים יותר ל-6204. בנוסף, האם העובדה שה-6216 הוא MIMO תורמת גם במידה ואיני קונה כרטיס MIMO? הייתי רוצה גם המלצה לכרטיס רשת, ולהבין האם יש סיבה להעדיף כרטיס PCI על USB. ולסיום שאלה קצת מוזרה: תחום התדרים של הרשתות הנ"ל דומה לתחומי התדרים של סלולר. עד כמה הקרינה היא נושא רלוונטי ובעייתי בכל הסיפור?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  20. רכשתי ראוטר חדש ועדכני, ועכשיו זה הזמן להחליף את המודם של בזק. דרישות: - תומך בפיייבר. - לא חייב לכלול ראוטר. אפילו עדיף שלא אם זה משפר את טיב המוצר (כפי שצויין, ראוטר כבר יש). מעדיף להחליף בנפרד ולא את אותו מוצר כל פעם. אני מניח שאפשר גם להזמין משהו סיני זול שיסחב את זה. אני סופר סומך על רמת האבטחה שיש לי בראוטר שיתחבר אליו וכו'. בבקשה את עזרתכם 3>

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. RE: מפרט למחשב!!(exe) זה אומר שזה ששלחתי לו שלח לי את זה וואט דה פאק יז דיס? ההודעה שלו ריקה ולמטה רשום לי את זה: Walla! Mail - get your free 3G mail today STATEMENT OF CONFIDENTIALITY ___________________________________ The information contained in this electronic message and any attachments thereto are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, please notify ICL Fertilizers immediately at +972-8-6465555 or by E-mail and destroy all copies of this message and any attachments. Do not disclose the contents of this electronic message to any one, or distribute it. Thank You…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  24. שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…

25. שלום, החיבור האלחוטי שלי לא מספק את אפליקציית סלקום טיוי שמותקנת על סטרימר BeeLink GT1 שהומלץ בפורום בעבר, התוכן נתקע כל הזמן. בשאר האפליקציות כמו יוטיוב הכל תקין. חיברתי את הסטירמר ישירות לנתב בכבל רשת, ולהפתעתי אני מקבל הודעת " התוכן אינו זמין לצפייה כעת"... יוטיוב וכו' עובדים עדיין כרגיל... בניתוק הכבל רשת וחזרה לרשת אלחוטית - לא מופיעה ההודעה יותר וניתן לשוב ולצפות כרגיל בסלקום (מלבד התקיעות כאמור). ממש מפתיע... התמיכה של סלקום לא יודעת איך לעזור כאן... מקווה שכאן יש רעיונות... תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים