רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש מבזק בשם aztech adsl2+ethernet bridge router dsl -600e אני כיוונתי עם הפירוול וסגרתי תוכנות מתי שאני משחק ועדיין יש לאגים(במשחקי רשת) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב אחר ברשת כאשר אני מנתק אותו מהרשת האינטרנט טס וכאשר אני מחבר אותו האינטרנט איטי בדקתי רוגלות שם ואין שם כלום מה אני יוכל לעשות ? יש איזשהי תוכנה שמעבירה אלי מהירות או משהו?... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
באיזה סדר אני אמור ללחוץ את הגידים לתוך הפאצ'? אפשרות אחת: 1+2 זוג שזור 3+4 זוג שזור 5+6 זוג שזור 7+8 זוג שזור או: 1+2 זוג שזור 3+6 זוג שזור 4+5 זוג שזור 7+8 זוג שזור או שלא ככה ולא ככה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית והמודם היה ADSL דרך USB, הוא עבר יפה עד שיום אחד הפסיקה אפשרות הגלישה באינטרנט במחשב המרוחק, אחרי שהרבה אנשים ניסו לעזור לי בהגדרות הרשת (ניסינו הכל כולל הכל) בזק פתרו את הבעיה, איך תשאלו? מתברר שמודם USB פשוט לא תומך נתמך טוב ברשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים, הם מחליפים בחינם למודם אחר, שמתחבר דרך כרטיס רשת (שאותו צריך לקנות) והפלא ופלא, יש אינטרנט בשני המחשבים. מה שהיה מוזר בהתחלה הוא שהמודם עבד טוב חודש ואז הפסיק, כלומר הוא המשיך לעבוד דרך השרת אבל לא דרך המחשב השני. אני יודע שיש הרבה גולשים שנתקלים בבעיה ולא ראיתי פתרון בשום מקום אז בבקשה. בברכה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
שלום משום מה אני מפעיל סרטון בדף אינטרנט ואין קול...אבל כן ראוים את הסרטון בלי מוזיקה וניסתי לשחזר את ההגדות לברירת מחדלר באפשרויות אינטרנט וגם התקתנתי את הדרייברים מחש וזה עדיין לא עוזר.. אבל שאני שומע שיר שיש לי במחשב דרך הווינאמפ זה עובד.. אגב התקנתי גם ג'אווה מחדש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לכתובת מסוימת (נניח www.walla.co.il) להפנות אותי (מהמחשב שלי) לדף שנמצא על המחשב שלי (ולא באמת לוואלה). נניח כשאני אקיש walla.co.il אז הוא יפנה אותי ל 127.0.0.1/mysite
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי קומות בבית רציתי לעשות רשת ביתית כמו שצריך דרך חיבור נורמלי בקיר עם שקעים בקיר והכל רציתי לדעת איך אני עושה את זה בדרך הכי פשוטה יש לי מודם alcatel שחור של בזק ורציתי לדעת גם אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג לוחץ במחיר זול או מישהו נורמלי שעושה את זה במחיר סביר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-