עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by y_i_c,

שלום אני מנסה להתקין FAX SERVER, הגדרת ה HOST מתבצעת חלק. אך כשאני רוצה להתקין את ה CLIENT אני מקבל שגיאה על כך שה TCPIP לא מותקן. הבעיה החלה לאחר שבצעתי תיקון ל TCPIP באמצעות התוכנה XP TCP/IP Repair. למישהו יש רעיון מה לא בסדר? חיםשתי באינטרנט אבל לא מצאתי פתרון. כנראה שלא הרבה משתמשבים ב WINFAX SHARING. עידו

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by XLEE,

ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. Started by j-cool,

איך אני יכול להשיג את הקוד של ה-router שלי???

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by nec5e,

קיבלתי הצעה לחומרה של שרת של dell. הדגם הוא 840. זה מעבד xeon 3040 עם 2gb זכרון. תומך 4 דיסקים sata. יורכב עם 2 דיסקים 250gb sata ויהיה raid1 שיממומש בחומרה ע"י הבקר הקיים. שרת זה אמור לשרת עד 20 משתמשים(רוב הזמן לא יעבדו 20 משתמשים במקביל אלא בערך 10 משתמשים) בתור שרת exchange ושרת קבצים (יחסית עם מעט data). האם לדעתכם זה יספיק? אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו ניסיון עם השרת הזה אך גם דעות אחרות יתקבלו בברכה ובהערכה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by gigi,

שלום משום מה אני מפעיל סרטון בדף אינטרנט ואין קול...אבל כן ראוים את הסרטון בלי מוזיקה וניסתי לשחזר את ההגדות לברירת מחדלר באפשרויות אינטרנט וגם התקתנתי את הדרייברים מחש וזה עדיין לא עוזר.. אבל שאני שומע שיר שיש לי במחשב דרך הווינאמפ זה עובד.. אגב התקנתי גם ג'אווה מחדש וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. יש איזו דרך לעשות שבויסטה יהיה לי אינטרנט? כי אני לא מצליח להפעיל את האינטרנט משם.. החייגן של זהב מתאים רק לXP יש איזו דרך או משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by NeoNate,

שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by tmal1,

אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by DarkSight,

שלום לכולם יש לי בעיה מאותו היום שקניתי ראוטר וחיברתי אליו את מודם ADSL.. יש אתרים מסויימים, לדוגמא EBAY, WOW-EUROPE ועוד רבים שמפסיקים לפעמים לעלות, נסיתי לעשות אליהם פינג ואני מקבל request timed out ולעיתים אחרי מספר דקות הם פתאום כן עולים, הבעיה חוזרת על עצמה ללא הפסקה כל יום. הראוטר שלי הוא של NETGEAR, והמודם של ROTAL מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש. בהתחלה חשבתי שמדובר על הפורט של SSL ופתחתי אותו (443) ולא עזר... יש לך רעיון חברים?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by ac1240,

יש לי כרגע 014 ואני דיי מאוכזב מהם רציתי לדעת איך 012 בקטע של הורדות ישירות (מחו"ל)ויותר חשוב בקטע של BITORRENT ? תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  18. אני מחפש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת בפחות מ 500 אפשרי ? אגב מישהו יכול להגיד לי עם הראוטר של אדימקס 6204WG יכול להתחבר לנגיד מודם של כבלים ולנתב מידע בדיוק כמו ראוטר רגיל רק באלחוטי מכיוון שכתוב שהוא Access Point... וכמו שאני יודע AP רק מגדיל את הטווח ולא כולל בתוכו חייגן לאינטרנט מכל סוג שהוא... בדר"כ

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by OnlyOne,

שלום יש לי מודם נתב שקיבלתי מבזק והוא rotal - rta1320a והוא קווי ואליו מחובר ראוטר אלחוטי conpex np27g לפי מה שהבנתי לנתב שקיבלתי מבזק יש אפשרויות של פתיחת פורטים הלא כן? אז בשביל לפתוח פורט אז אני צריך לפתוח גם בראוטר וגם בנתב שקיבלתי מבזק אם כן אז מהי כתובת הפאנל של הנתב של רוטל? אין לי כרגע שום דיסק ולא חוברת כי נאבד לי *ראוטר=נתב

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by Cheif,

רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  22. רכשתי ראוטר חדש ועדכני, ועכשיו זה הזמן להחליף את המודם של בזק. דרישות: - תומך בפיייבר. - לא חייב לכלול ראוטר. אפילו עדיף שלא אם זה משפר את טיב המוצר (כפי שצויין, ראוטר כבר יש). מעדיף להחליף בנפרד ולא את אותו מוצר כל פעם. אני מניח שאפשר גם להזמין משהו סיני זול שיסחב את זה. אני סופר סומך על רמת האבטחה שיש לי בראוטר שיתחבר אליו וכו'. בבקשה את עזרתכם 3>

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים