עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by shibby15,

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by turbo_G,

שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by musari,

אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by The_overclocker,

ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)

7. Started by ohadbx,

דגם הנתב הוא SH-9008P (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מועיל). אין לי מושג בקשר לסיסמאות, כתובות או דברים אחרים. (בחוברת שלו לא מצויינת הכתובת) מערכת הפעלה XP. ועוד שאלה- אם תוכנת הורדה מוסיימת פועלת בטווח פורטים מסויים אז צריך לפתוח כל פורט בנפרד? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Libby,

שלום אנשים... לפני כחודש התחברתי לADSL, וקיבלתי מודם אלקטל 510. אני מעוניינת להקים רשת בייתית. כיצד אני מקנפגת אותו לראוטר? (דברו בבקשה במונחים בסיסיים, אני חדשה בתחום...תודה רבה)

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by DeadByDawn,

יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. המחשבים סמוכים זה לזה והמטרה החיבור היא העברת קבצים ביניהם ולשחק ברשת (של שניהם) ביחד

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by Athlon-WINGS,

חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by ggeell,

בוקר טוב , יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) . המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות . מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) . עד כאן הכל בסדר.. השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ? * כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי.. תודה מראש למי שעוזר .

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by asagoren,

שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by comablack,

בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. יש לי לוח אם עם שני כרטיסי רשת (ASUS). יש לי 2 קווי אינטרנט בבית. מודם ראשון מחובר לנתב DLINK ואח"כ לכרטיס הרשת במחשב ומודם השני מחובר לכרטיס לכרטיס הרשת הנוסף. הגדרתי בנתב IP FILTER מכיוון ואנני רוצה לגרוע ממנו את המהירות גלישה, אלא רק להעביר מידע בין המחשבים. לצורך העניין יש לי אינטרנט של HOT בתצורת ללא חייגן (012) בשתי הקווים. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנתב לכרטיס רשת הראשון + המודם הנוסף לכרטיס רשת השני נוצרת בעיה בקצב העלאה וגם בהורדה. במקום להעלות על 60KB - 65KB אני מעלה בערך 20KB - 30KB ובהורדה זה נע ונד. הבעיה נפתרת רק שאני מנתק את הכרטיס רשת שאליו מחובר הנתב. עכשיו ניסתי לשנות בין כרטיסי הרשת ולא עוזר. ניסיתי לעבור מתצורת ללא חייגן לחייגן וממש לא עוזר. זה גורם רק ל…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. ראיתי שהמלצתם על TP-LINK -WR541G (זה הדגם?) אבל יש לי כמה שאלות: 1. אין משהו זול יותר? 2. לכמה מחשבים חוטיים הוא מתחבר? 3. איך הולך החיבור האלחוטי? 4. האם אפשר לחבר את זה אלחוטי ללינוקס? 5. מה הטווח שלו? הוא יגיע מחדר בקצה אחד של הבית לקצת השני? (אין קומות,רק מעבר,בית בערך 110 מ"ר) עד עכשיו הייתי מחבר 2 מחשבים למוטו SB4200 בלי שום בעיה כי אין לי חייגן,אבל עכשיו זה עושה בעיות והאינטרנט נופל בשעת לחץ. יש פיתרון..? תודה [br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 13:42:56 מישהו?בבקשה זה דחוף לי.. אחותי צריכה את זה ללימודים

23. Started by RiGiD,

שלום, שמי הוא ודים בדרך כלל אני נמצע רק בפורומים באנגלית אבל על השאלה הזו אף אחד מהם לא היה יכול לענות לי אז בבקשה האפ משהוא יודע עם קיים אינטרנט אלחוטי ביישראל שלא פועל על עיקרון ההוט ספוטס. יש לי חברים בחול שתמיד נשערים מחוברים לא משנה היכן הם נמצעים. אני משרת כרגע וזה מאוד חשוב לי שאוכל לחבר את המחשב הנישא שלי לא משנה איפו אני נמצע תודע לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  25. שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים