רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מעוניין "לשדרג" קצת את המודם הישן והמעלה אבק שלו לראוטר כדי שיוכל להיפטר מהכבלים ולבנות רשת אלחוטית ולקבל אורחים אלחוטיים שבאים אליו. הוא ביקש שאני אעזור לו למצוא ראוטר פשוט וזול עד למחיר של 250 ש"ח עם נסיון לכמה שפחות (תפרנים ). הרצתי קצת בזאפ ומצאתי מספר אפשרויות- כרגע מצאתי בזאפ את המוצר הנ"ל כמתאים ביותר-http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=718012 אך, עקב כך שאין לי נסיון וידע בתחום הראוטרים ורשתות אשמח לעזרה והמלצה ממכם לראוטר טוב,פשוט , אמין וזול. אפשר להזמין מהאינטרנט מחנויות בארץ כך שזה לא מהווה בעיה במגוון. המון תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. כחלק מחבילה של פרטנר פייבר הם משכנעים אותי לקחת נתב שלהם מבית tp-link ב-700 ש"ח. נשמע לי תמוהה. האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם ניתן לחבר ראוטר פרטי בנפרד ואם כן אז איזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי דירה וטרם התקנתי אינטרנט, כרגע אני גולש בזכות נדיבותו של שכן אנונימי, ואני מוכרח לציין שהרשת שלו מספקת חווית גלישה ברמה הגבוהה מאוד. (אולי רק באוניברסיטה נתקלתי ברציפות כזו) הייתי מעוניין לברר את פרטי הרשת קרי- ספק,תשתית וראוטר כולל כל הגדרות ספק-תשתית כאשר אני מריץ speedtest.net אני מקבל 1.5Mbps (ועדיין היוטיוב רץ לי חלק יות מאי-פעם) בפינה למטה כתוב - 93.172.173.0 Netvision אשמח לעזרה בפענוח ההגדרות, כמובן אם זה אפשרי
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(למעט כבל רשת). שלום, דיברתי עכשיו עם נציג של בזק (2 נציגים בעצם, כדי לוודא שהראשון לא טעה) לגבי רכישה של HOMEPLUG או HPNA והוא אמר לי שבעצם הדברים האלה יוצרים עוד יותר קרינה מנתב אלחוטי רגיל ושהם לא מעבירים מידע דרך הקו עצמו כמו למשל באות של אינטרנט רגיל שנכנס למודם, אלא הם רק מגבירים את האות האלחוטי. ובשביל מה שאני רוצה (אינטרנט במחשב נוסף בבית אבל ללא קרינה או יציאה של אותות מהבית(גם לא קדיחה בקירות כדי להעביר כבל רשת)) הם הציעו לי לקנות קו אינטרנט נוסף לבית. האם הם באמת צודקים או שמדובר בעניין של מכירות? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ. ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק? אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי! עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה. אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל? ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי ראוטר כשעשיתי רשת בבית מבזק, ואני מאוד לא מרוצה ממנו. רציתי לקנות ראוטר בעצמי (ראיתי משהו נחמד של linksys) רציתי לדעת איך אוכל להגדיר את הראוטר בעצמי על מנת להתחבר לאינטרנט (מפני שבבזק לא יעזרו לי אם זה לא ראוטר שלהם), בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס המומלץ [GL] ומודם רוטל RTA1320a המודם יתחבר מן הסתם לראוטר אז האם את כל ההגדרות אני עושה רק מהראוטר? אז אני מחבר את הראוטר מגדיר הכל ומחבר אליו את המודם?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כאשר אני מדבר על ip קבוע אני מיתכוון לחיבור בשיטת MPLS (כך לפחות אני זוכר את המונח בו השתמש הטכנאי של הוט שהתקין לי את את החיבור לאינטרנט בבית).. החיבור הוא לא באמת ip קבוע ומנסיוני הוא משתנה פעם בחצי שנה בממוצע. יש יתרונות וחסרונות בכל אחד משני שיטות החיבור הנפוצות (התחברות בחייגן\חיבור IP קבוע ). האם חיבור ל-הוט ב-ip קבוע, מונע מספקיות האינטרנט לצמצם רוחב פס למשתפי הקבצים ? האם החיבור בשיטה הזו מקל על פיצול רוחב הפס לשני מחשבים שונים בבית? האם היתרונות הגלומים בשיטת חיבור אחת , גוברים על היתרונות בשיטת החיבור השנייה או שכיום ההבדלים הם מינוריים וחסרי משמעות ללקוח הממוצע?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי לכולם, התחברתי השבוע לכבלים בחיבור 1.5 DOWN ו-512 UPLOAD כמו כן אני החלטתי שלא להתנתק מבזק והלשאיר את הקו חיי במחיר של 35 ש"ח לחודש. בקו של בזק יש לי רוואטר אלחוטי של 3COM . עכשיו אני רוצה לרכוש רוואטר נוסף לחיבור הכבלים עליו. את המבצע שיש לבזק או ל-HOT לרוואטר אלחוטי אני לא רוצה מכיוון שהוא מגביל אותך לאותה רשת של החיבור. אז חשבתי לי לקנות בסכום של 400 ש"ח +- רואטר אלחוטי נוסף. יש לי אפשרות לקנות 3COM במחיר של 400 ש"ח דגם: 3CRWE554G72 3Com או לרכוש רוואטר של LINKSYS במחיר של 460 ש"ח דגם: WRT54G Linksys מה דעתכם יותר טוב וכדאי לקנות המון תודות
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לדעתי זה יותר מתאים לפה מאשר לפורום משחקים... אז ככה - לפני כמה ימים, הפכתי את המודם שלי eci B-FOCuS router 312+ לראוטר, בעזרת מדריך נחמד של היצרן. לאחר כמה 'סיבוכים', הצלחתי להפעיל בהצלחה את הדפדפנים, שירות מקוון במשחק שנקרא Generals Zero Hour והכל עובד טוב. אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון... פתחתי פורטים שבהתחלה זה לא עזר, ולאחר מכן הבנתי שהייתי צריך להפעיל DMZ שאכן עזר לי פה...)! אז חבר'ה, מה אוכל לנסות לעשות כדי להכנס לחברים היקרים שלי ולהעביר איתם זמן איכות ב…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-