רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב בכבלים (L2TP) על נתב Compex NP27G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting" (לפי הספרון הצורף הוא אמור לעבור ל-Connected בצבע ירוק כשאר הוא מתחבר), ושולח מספר הודעות שגיאה ב-Log אשר איני יודע את משמעותם. הגדרות: Log:
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ברשותי ראורטר אלחוטי של חב' EDIMAX. ברצוני לאבטח את החיבור האלחוטי ע"מ שכל אחד שירצה להתחבר לראוטר זה יצטרך להקליד שם משתמש וסיסמא ללא יוצא מן הכלל. (1) האם אני צריך להגדיר זאת דרך הראוטר? (2) האם קיימת תוכנה אשר עושה זאת בקלות? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות רשת בין 5 מחשבים ,מחשב אחד בסלון עם מדיה סנטר שאומר לקבל מידע ממחשב בחדר עבודה (סרטים תמונות ) ועוד 3 מחשבים בחדרים אחרים אני לא יודע בדיוק איך לתכנן את זה מה שחשבתי זה שלמחשב בחדר עבודה היה מחבור ראוטר (3COM או LINKSYS)הראטור היה מחובר למודם כבלים או ADSL ,מתוך הראטור שאני מניח גם יכול לשמש כ HUB/SWTICH יצאו 4 כבלים אחד לכל מחשב. הסיבה שאני חשבתי על רשת קווית היא מכיון שהיא יותר אמינה ויותר מהירה מרשת אלחוטית לפי הבנתי (דבר שהיה חושב לסרטים ב HD) המחשב מדיה סנטר בסלון אומר לקבל את הסרטים ושאר הדברים ממחשב בחדר עובדה (עוד שאלה אם רשת קווית מהירה מספיק כדי לשדר סרט ב HD בלי צורך בקודם כל להעתיק את הקובץ למחשב? ). ויש אזישהו מדריך שמראה איך במדיה סנטר אתה מסגו…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמשתפים אינטרנט (פשוט דרך הכרטיס רשת) וקניתי עוד מחשב לבית - מה גם שהוא נמצא רחוק דיברתי עם בזק והם אומרים שהפתרון שלהם זה מחשב שתמיד און ליין שמחבר ראוטר לרשת ומהראוטר יצאו כל החיבורים לשאר המחשבים אם יש דרך אחרת לעשות את זה? יש לי מרחק דיי גדול בין המחשבים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם חייבת להיות נקודה חמה או רשת אלחוטית בבית (או כל מקום אחר) כדי שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט? (כמובן ללא חיבורי קווי) ודבר נוסף אם אני באיזור מסוים איך אני אוכל לדעת באותו רגע אם ניתן לגלוש ממנו באינטרנט? (כי אני רואה אנשים בכל מיני מקומות והם בכל זאת גולשים באינטרנט, ולא חושב שיש נקודות חמות באיזור)
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי בחדר ראוטר אלחוטי של edimax יש לי מחשב נייד של dell עם כרטיס מובנה שעובד די טוב אני קונה מחשב חדש ורוצה את הישן לשים בסלון שישמש להורדות באימיול וביטרונט ורציתי לחבר ע"י חיבור אלחוטי השאלה איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ -כזה שמתחבר לusb או לpci ושל איזה חברה המרחק יהיה בארך 20 מטר בינתיים חשבתי על כרטיס של EDIMAX EW-7317UG http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403087 או אחד עם אנטנה EW7128GוEdimax http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום אז ככה, למי שלא מכיר, ASTARO חברה שמוצאיה כזה GATEWAY, שמריץ מעין LINUX עם מלא מלא פתרונות אבטחה כגון FIREWALL ANTI SPAM VIRUS וכדומה והכול רץ על המכשיר עצמו ולא אצלך, אגב אפשר להוריד את זה מהאתר שלהם ולהתקין על מחשב. עכשיו יש מגמה כזו של ראוטרים עם חיבור USB כדי להפוך אותם לNAS. אני רוצה מכשיר מיועד שיאפשר לי לעשות את שניהם בצורה מיקצועית ,נוחה/ קלה ומהירה. אני יודע שאנשים פה יגידו לקנות איזה LINKSYS או DLINK או משו כזה שמאפשר לחבר כונן חיצוני, אבל אני מעוניין במכשיר שיאפשר לי לעשות את כל הפעולות המגניבות האלה ש ASTRO נותנים. אגב הם עכשיו מאפשר לכל משתמש ביתי (מי שיש לו פחותמ 10 משתמשים או 10 IP) לקבל את העידכונים חינם. ;D תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיית הורדה מוזרה, יש לי רשת של שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב, אני כביכול המחשב הראשי, אני מחובר לאינטרנט בכבלים בחבילה 3/278, במחשב שלי אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית של 250 - 270 קילובייט, ולעומת זו במחשב השני ברשת מהירות הורדה מקסימלית! יש לציין שבזמן שאני עדיין לא מחובר לספק, אני ניגש לאתר האינטרנט של hot , עוד לפני שקיבלתי אייפי מהספק ואני כן מצליח להוריד על המהירות המקסימלית, אני ממש לא יודע איך לפתור את הבעיה ומאיפה להתחיל, יש לי פיירוול ואנטי וירוס, את שניהם ניטרלתי, עשיתי ניקוי רג'יסטרי וניקוי כללי למערכת, אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה, יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-