רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי שתיי ראוטרים בבית .. שתיהם של EDIMAX .. האחד הוא BR-6504n והשני מדגם..BR-6216Mg. השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר בין הראוטרים בצורה אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של dell inspirion 15, הכרטיס רשת נדפק, עכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס רשת ייעודי של מחשב נייד מהמרובעים הקטנים האלה, או שאני יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני רגיל או USB סטיק, או עם אנטנות גדולות כמו הTP LINK למיניהם? ואם אפשר המלצה על משהו חזק וטוב עם קליטה טובה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דירות אחת עם תשתית של בזק ואחת של הוט עד היום הייתי מתחבר בשתיהן עם אותו שם משתמש בו זמנית בלי בעייה היום ניסיתי להתחבר מהתשתית של בזק וזה כתב לי שגיאה 691 התקשרתי לספק הם אמרו לי שאני כבר מחובר במקום אחר ונכנס נוהל חדש שיותר אי אפשר להתחבר משני מקומות בו זמנית הפתרון היה לנתק את האינטרנט בדירה עם ה"הוט" ואז זה באמת הסתדר עכשיו שמתי לב שכשה"הוט" מחובר אז אני לא מצליח לחייג בבזק אבל אם הבזק מחובר אז אני מצליח לחייג גם בדירה עם ההוט יכול להיות זה קשור לזה שבדירה עם ההוט יש ראוטר? במידה וכן אם אני אקנה ראוטר גם לדירה עם הבזק זה יפתור ת'בעייה? אם יש למישהו פיתרון אחר אני אשמח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי אנשים, איך אני בודק את מהירות חיבור שלי (0.5 או 1.5) מול בזק ומול הספק ? שמעתי שיש ספקים שמתחמנים אותנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח.. אני מצליח לגלוש ברשת האלחוטית עם ה לפטופ.. אז זה אל בעיית רשת. הבעיה כנראה בnetwork connections במחשב שלי. איך פותר את הבעיה? אני מוחבר עם כבלים ובזק בינל. winxp תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים: P4 3.0GHz, genuineIntel family 1.7GHz, והמחשב השלישי קצת ישן יותר. האם זה יהיה אפשרי ליצור בינם רשת? אם כן, אז אני צריכה גם כרטיסי רשת או מתאמים לאלחוטית (כי יש לי כרטיסי רשת רגילים). האינטרנט שלי עובד עם נטויזן ותשתית של הכבלים, אני צריכה שהרשת תעבוד בלי ניתוקים מיותרים ושתהיה לה הגנה בסיסית לפחות, כמו כן אני רוצה שתהיה פשוטה להתקנה כדי שאוכל לעשות זאת לבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 (אפשר לעבור את המחיר קצת) תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם התחברתי לפני כמה ימים לאינטרנט כבלים וקיבלתי מודם שנקרא terayon משהו כזה נראה לי שמתחבר לכרטיס רשת. רציתי לשאול שתי שאלות 1. איך המודם הזה האם יש לעוד מישהו? 2. האם אני אמור לכבות את המודם אחרי כול פעולה שאני מכבה את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
האם עוד מישהו חווה איטיות מחרידה בהורדת קבצים משרתים בחו"ל לדוגמה? מיקרוסופט אדובי קורל אנבידה לא עובר ת30K
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HTTP status code 302 ל HTTP status code 303 ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שמתי לב שהאופציה הנ"ל מסומנת בראוטר, ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלה. מישהו יכול להסביר בבקשה? האפשרות השנייה היא Full Cone NAT, לסמן אותה או להשאיר כמו שקיים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צופה בקטעי וידיאו באינטרנט (לצורך העניין בוואלה) רשום לי על הסרטון שהרוחב פס שלי לא מספיק. העניין הוא שזה משהו חדש שפעם לא היה מופיע לי. יכול להיות שמשהו השתנה אצל ספקית האינטרנט שלי או משהו כזה? אני יודע שאני משלם על מהירות 1.5, מה זה הרוחב פס הזה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מושם של בזק דיברתי עם בזק והם עזרו לי להגדיר אותו כ bridge חיברתי מודם של syslink והגדרתי בחיבור את השם משתמש והסיסמא אבל הוא לא מתחבר לי (אני לא מוצא בלוג שלו את השגיאה אני רק רואה שהוא לא מצליח ) השאלה היא אם אחרי שהגדרתי את המודם כbridge אני יכול לפתוח חייגן במחשב ולנסות להתחבר עם השם משתמש והסיסמא (כמו החיבורים של פעם) כי נסתי להתחבר גם ככה ולא הצלחתי והטכנאי אמר לי שנראה לו שזה לא אותו דבר זה באמת שונה או שההגדרה של הנתב לא טובה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ויש לי מהירות אינטרנט של 5MB ועכשיו קיבלתי עוד מחשב בבית ואני רוצה שהוא יקלוט את האינטרנט מהראוטר, טווח מחירים: 100 ~ 150 אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט ממחשב חדש רשום לי Local area connection. רשום שזה מחובר, יש סימן של שני מחשבים בצד וגם שמסתכלים מאחורה אני רואה שתי נורות של הרשת דולקות אחת צהובה ואחת ירוקה. אבל שמנסים להיכנס לאסקפלורר הוא רושם שהוא לא מזהה שום חיבור לרשת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על התמיכה :] עריכה: מאצית את הבעיה זה בעיה עם הרשת צריך להגדיר לתת הרשאות. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אהלן. היום כל חצי שעה מתכבה לי HOTBOX (המפסק פשוט מתחלף ל0). העניין הוא שאין לי זמן לחכות לטכנאי שבוע, יש לי מבחני סמסטר בעוד זמן קצר ואני לומד המון מאינטרנט, האם אני יכול, נגיד מחר, לסוע למרכז שירות כדי שיחליפו לי לאחד תקין או לקנות חדש? במידה ואני אקנה חדש, כמה זה יעלה לי? תודה! ועוד דבר, לא הבנתי לאן אלי לפנות - יש להם מרכזי שירות והחזרת ציוד, ו- מרכזי מכירה ושירות. די מבלבל הייתי אומר.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-