עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OmEr.il,

שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  2. איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by Flame of Udun,

שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.

4. בדקתי בכל הנעוצים ועשיתי חיפוש בפורום שלא עזר לי במציאת תשובה לשאלתי .. השאלה היא כזאת, יש לי שתי מחשבים נייחים בבית שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית ורציתי לדעת מה אני צריך בשביל זה ? מה אני צריך לקנות ? התקשרתי לספקית של האינטרנט שלי והם הציעו לי רשת אלחוטית במחיר של 31 ¤ ל-24 חודשים + 199 ¤ על התקנה .. ככה שזה יוצא כמעט 1000 שקל. אז אני מעוניין לעשות את הרשת בעצמי במחיר כמה שיותר נמוך מהמחיר הזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by The-Fox,

אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  6. אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by stingeR-,

הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  9. ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !

10. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by MadManiii,

אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Guy950,

אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by shay tidhar,

יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by reflex,

אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?

15. Started by niva401,

עברתי לרשת אלחוטית עם נתב של ASUS מבזק ,וקצב הורדה של קבצים מאינטרנט ירד משמעותית איזה הגדרות מומלצות כדי להגדיל את קצב ההורדה?

16. Started by OutLawZ,

שלום, לפני זמן קצר התחילה לי בעיה במודם, שאחרי כמה שעות עבודה באינטרנט (לא רנ דומלי) פתאום הווידוס נותן הודעה, שאחד החיבורים לUSB לא מזהה את החומרה) זה המודם, אז כמובן האינטרנט מתנתק, אני רק צריך פשוט להוציא את הכבל מUSB לחבר אותו מחדש והווינדוס מזהה אותו, האם יש דרך לפתור את זה? התקשרתי לחברת הכבלים אמרו לי שמודם בסדר גמור . אחי הציע לי להפוך את המודם USB למודם רשת, כי יש לי כרטיס רשת ומודם יש חיבור מאחורה של רשת אך אני לא יודע איך להגדיר את כל זה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by galCool,

שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by cobmetal,

שלום , אני מתכנן בזמן הקרוב להתחבר ל100 מ"ב דרך התשתית של הוט , אני מחפש ראוטר טוב ויציב שיתמוך בQOS גם העלאה וגם הורדה , כדי שאוכל להגדיר ל3 מחשבים את רוחב הפס שינצלו כאשר יתחבר לHOTBOX של הוט . המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה450 . מבקש המלצה לראוטר כזה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by shibby15,

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by nirmarcu,

יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by CyberSpider,

תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים