עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tommy_g,

שלום חברים. יש לי בבית רשת ביתית קווית. אני לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי (המחשב המחובר ישירות לאינטרנט) דרך המדפסת שמחוברת במחשב השני (המחשב שמחובר דרך שלי לאינטרנט). כל הגדרות הרשת של ווינדוס מוגדרות כמו שצריך... אני פשוט לא יודע מה הבעיה. איזה עוד הגדרות אני צריך לבדוק?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by orjerby,

לא משנה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by shika,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני עם xp וכרטיס pci שהוא מודם adsl שמתחבר לאינטרנט עם ip קבוע בנוסף ישנו חיבור רשת רגיל onbord ברצוני לחבר ראוטר אלחוטי כדי כדי ליצור wifi כדי לקבל גישה לאינטרנט עם נייד אני מנסה כבר זמן מה ולא ממש מצליח אשמח לעזרה בהגדרות או מדריכים תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by yanir127,

אפשר להחליף תשתית להוט במקום 013 ,להישאר בנטוויזן ולעשות מסלול גיימר 2.5M? אם אני משתמש בראוטר שגולשים עליו 4 אנשים ,עדיין יהיו לי פחות לאגים ופינגים נמוכים? ומה יותר טוב?מודם חיוג או כבלים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by evy,

יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by oriel,

שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  9. קראתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953884,00.html הLYNKSYS הכי מצא חן בעייני אבל באחת התגובות נרשם: "כרגע גירסת הממשק שלו תומכת אך ורק בחיבור כבלים ללא חייגן. ה-FIRMWARE הנוכחי לא מכיל בתוכו תמיכה בחייגנים כלשהם, הוא אמנם עשוי להתחבר לPPTP ו-PPPOE אבל הוא מתנתק לאחר זמן מה. כרגע, מי שמחובר בכבלים ללא חייגן, אני אישית הייתי ממליץ לו על זה" וכמובן שאני מחובר דרך הכבלים בחייגן... מה עושים? קראתי כמעט את כל הפורום הזה ואני לא מוצא אחידות דעים. תודה לכל המגיבים- אתם נהדרים. אורי

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by crovei,

שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by TheTech,

מה צריך להגדיר כדי להתחבר לרשת כזאת (חינמית)? כדי להיות יותר ספציפי: יש לי מתאם USB 802.11b. Operation Mode- Infrastructure או Ad-Hoc? ומה צריך להיות ה-SSID? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי שלושה מחשבים בבית ואחד מהם מתחבר ישירות לאינטרנט ואני רוצה שגם שני המחשבים האחרים יהיו בשיטוף אינטרנט אבל אין לי האב... אני יודע שאפשר לעשות דרך גשר רשת שהמחשבים יהיו מחוברים ביחד והשאלה אם אמשר לעשות דבר כזה שכל השלוש יהיו בשיטוף ??? ב.נ במחשב שמחובר לאינטרנט יש 3 כרטיסי רשת 1 מהם מתחבר למודם ואחד לכל מחשב... ובשניים האחרים יש 1 בכל מחשב

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by idan1836,

יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by edi17,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.

16. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by KRS1,

שלום לכולם אני מחובר ל ADSL של חברת ITEX ומשום מה אני לא יודע\מצליח לבטל את הגנת ה FIREWALL שלו... מישהו יכול לעזור אולי?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי מודם כבלים terayon tj715, לפעמים המהירות של החיבור לאינטרנט יורדת לכ 0.25 מהמהירות המקורית הבעיה נפתרת לאחר ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש (עד הפעם הבאה), מישהו ניתקל בבעיה ויודע איך מונעים אותה? או איך להחזיר את למהירות המקורית ללא צורך להתנתק מהאינטרנט? תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. יש לי עכשיו רשת בין שתי המחשבים אבל בשתיהם יש xp עכשיו אני רוצה במחשב המשני לשים 98 (במאסטר ישאר לי xp) אתם יכולים בבקשה להסביר ליאיך אני עושה את זה??? תודה מראש!!! לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  22. יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by satlan1,

יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים, אחד עם אקספי השני עם 98. ואני לא יכולל להכנס ממחשב אחד לשני וההיפך.(עד לפני חודש יכלתי.. לא יודע למה פתאום לא). מהאקספי ל98 שאני מנסה להכנס זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. ומה98 לאקספי זה מבקש סיסמא(לא זכור לי שהגדרתי מתישהו סיסמא..). מה אפשר לעשות? וזה לא קשור לפיירוול או משהו.. הרשת מחוברת עם כאבל מוצלב וחוץ מהבעייה הזאת הכל פועל. תודה! *בדקתי עכשיו והמחשב עם ה98 היה מוגדר בקבוצת עבודה אחרת, אז שיניתי את הקבוצת עבודה לזאת שבXP והפעלתי מחדש, אבל זה עדיין לא פועל.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים