עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה לשתף בין מחשב לממיר ולא מצליח. ניסיתי כמה מדריכים, לא הולך... אולי אני נופל באיזה service שלא מופעל... (אחרי התקנת windows ביטלתי כמה). תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שמסביר איך עושים זאת במבחינת הגדרות. מבחינת חומרה הבנתי שאני צריך ראוטר שאותו אני מחבר לכל אחד מכרטיסי הרשת במחשבים וגם מחבר את המודם שברשותי לראוטר, החיבור הוא בכבל רשת רגיל או מוצלב? ושוב האם ישנו מדריך כלשהו שמסביר איך עושים זאת מבחינת הגדרות?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by DarkMoh,

אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by oriel,

שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. יש לי חיבור ADSL מחובר למחשב דרך מודם המחובר בLAN (ופועל מצוין), אני גר במעונות באוניברסיטה וממש לא מזמן פתחו נק' חמה מטר מהחדר שלי, למרות כל מיני הגבלות וחסרונות אחרות של הרשת של האוניברסיטה הייתי מעוניין לשלב את שני חיבורי האינטרנט על המחשב השולחני שלי שלי (וכך לקבל לדוגמא את מהירות העלאה המצוינת של האונ'), איזה אנטנה כדי לי לקנות ואיך אוכל לשלב את שני הכניסות השונות לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by XLEE,

ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר. העברתי לתמיכה טכנית, שם אולי המקום

13. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

14. שלום, יש לי כבלים בבית. יש לי מודם ללא ראוטר של טומסון, יש לי ethenet switch 4 . האם זה מספיק כדי לשתף??? איזה כבלים אני צריך? אם זה מספיק, איך אני מקנפג את הרשת שלי?. בתודה מראש , אביב

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by Ralph,

האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. האם הפררוטוקל client for microsoft networks שיש בחיבורי הרשת של windows xp חשוב? אפשר להסיר אותו? מה הוא בעצם עושה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. Started by Taco,

יש לי רשת ביתית והמודם היה ADSL דרך USB, הוא עבר יפה עד שיום אחד הפסיקה אפשרות הגלישה באינטרנט במחשב המרוחק, אחרי שהרבה אנשים ניסו לעזור לי בהגדרות הרשת (ניסינו הכל כולל הכל) בזק פתרו את הבעיה, איך תשאלו? מתברר שמודם USB פשוט לא תומך נתמך טוב ברשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים, הם מחליפים בחינם למודם אחר, שמתחבר דרך כרטיס רשת (שאותו צריך לקנות) והפלא ופלא, יש אינטרנט בשני המחשבים. מה שהיה מוזר בהתחלה הוא שהמודם עבד טוב חודש ואז הפסיק, כלומר הוא המשיך לעבוד דרך השרת אבל לא דרך המחשב השני. אני יודע שיש הרבה גולשים שנתקלים בבעיה ולא ראיתי פתרון בשום מקום אז בבקשה. בברכה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by arimaor,

אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????

19. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by propush,

היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. פתאום ללא כל אזהרה הוא נכבה והדרך היחידה לגרום לחזור לעבוד היא לנתק אותו ולאתחל את מערכת ההפעלה. זהו המתאם שקונים בבזקסטור, RALINK RT2500 בויסטה. מישהו נתקל בבעיות איתו?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by zurkin1232,

אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר teaming בין שני כריסי רשת כשאחד הוא wired ואחד wireless. אני רוצה להגדיר שכל עוד יש internet access דרך הכרטיס שהוא wired המחשב יעבוד דרכו ואם אין שהמחשב יעבוד דרך הרשת האל חוטית שאני מחובר אליה. תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים