רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דגם הנתב הוא SH-9008P (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מועיל). אין לי מושג בקשר לסיסמאות, כתובות או דברים אחרים. (בחוברת שלו לא מצויינת הכתובת) מערכת הפעלה XP. ועוד שאלה- אם תוכנת הורדה מוסיימת פועלת בטווח פורטים מסויים אז צריך לפתוח כל פורט בנפרד? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רבות נדון כאן על הסכנות האפשריות בקרינה הנפלטת מראוטר אלחוטי, ובשורה התחתונה תמיד נרשם כי הקרינה פוחתת בריבוע ליחס המרחק, ולכן הסכנה האפשרית לא כל כך משמעותית/רלוונטית, מכיוון שגופו של המשתמש לא נמצא בצמוד לראוטר, אלא במרחק של מטר (נניח) ממנו. אני רוצה לשאול את אותה השאלה אבל מנקודת מבט שונה - מנקודת המבט של המשתמש שיושב ליד הלפטופ המחובר אלחוטית. המשתמש יכול להיות מרוחק מהראוטר (שיכול בכלל להיות בחדר השני), אולם הוא נמצא מאוד קרוב (או אפילו צמוד) למחשב הנייד. 1. עד כמה מסוכנת/מזיקה אותה קרינה הנפלטת מההתקן האלחוטי שנמצא built-in בתוך הלפטופ? 2. האם היא זהה לקרינה שהיתה נפלטת מהראוטר עצמו, בהנחה שהיינו נמצאים צמוד אליו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אתמול התקנתי נתב, שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים (אחד XP PRO והשני 98SE) מאז שהתקנתי קורים לי דברים נורא מוזרים.. לדוגמא אני לא יכול להתחבר לגיימספיי\all seeing eye (אבל אם אני נכנס ידנית לסרבר של קאונטר סטרייק לדוגמא זה כן פועל) וגם כשאני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני ולהעתיק דברים\להפעיל דברים זה מקריס לי את התוכנה (במקרה הזה הwincmd), ואם זה קורה ב98 רוב הזמן המחשב כולו קורס, או שהאינטרנט לא פועל עד שאני עושה ריסט מישהו נתקל בתופעות כאלה או יודע איך לסדר את זה? :-\
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL מחובר למחשב דרך מודם המחובר בLAN (ופועל מצוין), אני גר במעונות באוניברסיטה וממש לא מזמן פתחו נק' חמה מטר מהחדר שלי, למרות כל מיני הגבלות וחסרונות אחרות של הרשת של האוניברסיטה הייתי מעוניין לשלב את שני חיבורי האינטרנט על המחשב השולחני שלי שלי (וכך לקבל לדוגמא את מהירות העלאה המצוינת של האונ'), איזה אנטנה כדי לי לקנות ואיך אוכל לשלב את שני הכניסות השונות לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הי כולם. יש לי נקודת רשת אחת ויחידה בבית בלי עוד צינורות/חוטים של בזק/הוט ושות' בקירות. אני רוצה לייצר מאפס 2 נקודות רשת חדשות בחדרים מרוחקים מהראוטר. ברור לי שמדובר פה בחציבה די רצינית, אבל זו לא הנקודה. אני רוצה נקודות הרשת החדשות יהיו כמו הראוטר עצמו, כלומר ברגע שאני אחבר לשם כבל ממחשב זה יהיה חיבור ישיר לראוטר. אני לא רוצה כבל עם ראש RJ45 שיוצא משני הצדדים אלא שקע רשת פשוט שישמש כ"מתווך" בין הכבל שבתוך הקיר לכבל שמגיע מהנקודה החיצונית ועוד אחד שמגיע מהראוטר עצמו. אשמח להסבר טכני לביצוע ממי שיודע. תודות!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
עריכה: נפתר.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי בדיוק איפה לשאול את זה (במידה וזה לא מקום מתאים אם תוכלו להגיד לי היכן לעשות את זה) יש לי ראוטר עם 7 מחשבים, ומה שאני מעוניין לעשות זה כשהם פותחים את הדפדפן, ומנסים להתחבר לכל אתר שהוא, תחילה הם יעברו בדף כלשהו, ורק אז יוכלו לגלוש לכל האתרים שהם רוצים או מה שבא להם לעשות אין לי מושג כיצד לעשות את זה, את הדף וכל זה אני יודע אבל ככה שהם יגיעו אליו ולא לאתר שהם פנו בהתחלה, אם ישנו הסבר כלשהו\תוכנה אני אשמח אם תסבירו לי, או לפחות תכוונו אותי לכיוון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלושה מחשבים בבית ואחד מהם מתחבר ישירות לאינטרנט ואני רוצה שגם שני המחשבים האחרים יהיו בשיטוף אינטרנט אבל אין לי האב... אני יודע שאפשר לעשות דרך גשר רשת שהמחשבים יהיו מחוברים ביחד והשאלה אם אמשר לעשות דבר כזה שכל השלוש יהיו בשיטוף ??? ב.נ במחשב שמחובר לאינטרנט יש 3 כרטיסי רשת 1 מהם מתחבר למודם ואחד לכל מחשב... ובשניים האחרים יש 1 בכל מחשב
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בפרוטוקול FTP ? אני יודע שיש ROUTER של ASUS שיש לו 60 גיגה פנימי וגם תוכנת BITTORRENT פנימית אבל אני מחפש FTP
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
טוב יש לי סויץ' 8 פורטים של אדימקס כרגע עם חוטים בכל הבית... האינטרנט מחובר למחשב ראשי (שלי) והשאר דרך הסויץ' אליי... זה משגע אותי אז החלטתי בהזדמנות לעבור לאלחוטית... אני כרגע עם שיטוף אינטרנט פשוט = בסיסי מאוד.. אז דבר ראשון אני רוצה לדעת עם הרבה קירות יפריעו לאינטרנט אלחוטי... דבר שני מה הטווח של הרשתות האלה... עכשיו יהיה נחמד אם תמצאו לי מהאתר http://www.compusa.com את כל הרכיבים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מקרה מוזר שלא ניתקלתי בו עד היום. פנו אלי בעיצה איך לחבר שני מחשבים שמחוברים לשני ראוטרים ואין בבית חיבור לאינטרנט. המצב שהיה קודם, ששני המחשבים היו מחוברים לשני ראוטרים(כל אחד לראוטר משלו) והיתחברו לאינטרנט דרך הרשתות הפתוחות בסביבה. המקום ששם היתה קליטה היה - בממד. פתאום נוצר צורך להעביר את אחד המחשבים לחדר אחר,מרוחק, ששם לא ניתן לקלוט את הרשתות הפתוחות באזור. הרעיון שלי היה להזיז את המחשב לחדר המרוחק, להציב את הראוטר שלו בעמצע הדרך ולהפעילו כ- AP שאליו המחשב המרוחק יתחבר בכרטיס רשת, ה-AP יתחבר לראוטר שנמצא בממד. אפשרות פשוטה יותר היא למקם את הראוטר באמצע הדרך (להשאירו כראוטר) ולחבר את המחשב המרוחק ע"י כרטיס רשת לרואטר שנמצא בעמצע הדרך, והוא יקלוט את השני שבממד…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-