עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by fffSSS,

שאלה על 012 החברה תומכת בCache לתוכנת ה"אימיול" ?? 013 תומכים בCache ? לאיזה חברה יש פינגים יותר טובים בחוץ לארץ ל012 או ל013?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by zohar678,

יש לי ראוטר של חברת HUAWEI הדגם הוא HX3 WS 7200. האם ניתן להפוך אותו למגדיל טווח? במידה וכן אז איך? יש להורים שלי מודם של יס, ולא קולטים טוב בכל החדרים. אם אני רק אחבר את הראוטר של HX3 לחשמל, ואלחץ על הכפתור הלבן שיש לו באמצע, הוא יוכל לעבוד כמגדיל טווח?

5. Started by Cheif,

חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592

6. אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי שת'ה מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט באמצעות מודם USB והשני מחבר לאינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט עם המודם USB... המחשב השני (זה שלא מחובר ישירות לאינטרנט) גולש באינטרנט יפה מאוד ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? כבר הסתכלתי בסטיקי שנימצא בראש הפורום אבל לא הבנתי ממנו כלום כי מה שמציגים שם ומה שמוצג אצלי בחלון של חיבורי הרשת הם דברים שונים לגמרי... אז איך בעצם אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? ואיך אני יודע שהמחשבים רואים אחד את השני? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני מחובר בPPPOE עם יוזר של 014, ואני מעוניין להגדיר חיבור של VPN דרך 012 בנתב, ולהגדיר לו דרך STATIC ROUTE שינתב עם הVPN למקומות ספציפיים. מעדיף לעשות את זה בנתב במקום במחשב. בSERVER IP רשמתי את השרת שאליו אני מחייג, וגם ב REMOTE SUBNET. כל השאר השארתי איך שהוא, ולמטה בשם משתמש רשמתי את השם משתמש. מה אני עושה לא נכון? או שאולי עשיתי נכון, איך אני יודע שזה עובד, כי עדיין אני יוצא לאינטרנט דרך ה014. איך אני גם יכול לראות את הIP שאני מקבל בVPN? לא מצאתי מקום בSTATUS שאני יכול לראות את זה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. Started by galCool,

שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by picachu,

אהלן! אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי בתקן n שעובד גם ב5GHZ ותומך בחייגן l2tp של כבלים. התקציב הוא עד 300. יש חיה כזו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by surrender,

שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.

15. שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. יש לי חיבור ADSL מחובר למחשב דרך מודם המחובר בLAN (ופועל מצוין), אני גר במעונות באוניברסיטה וממש לא מזמן פתחו נק' חמה מטר מהחדר שלי, למרות כל מיני הגבלות וחסרונות אחרות של הרשת של האוניברסיטה הייתי מעוניין לשלב את שני חיבורי האינטרנט על המחשב השולחני שלי שלי (וכך לקבל לדוגמא את מהירות העלאה המצוינת של האונ'), איזה אנטנה כדי לי לקנות ואיך אוכל לשלב את שני הכניסות השונות לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by crovei,

שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by XLEE,

ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by רן.ט,

יש לי ראוטר של dlink.. האם אני יכול להשתמש ב-access point רק של dlink או של כל חברה אחרת??

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. האם הפררוטוקל client for microsoft networks שיש בחיבורי הרשת של windows xp חשוב? אפשר להסיר אותו? מה הוא בעצם עושה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by propush,

היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. Started by psychuil,

אני מתכנן לעבור היום או מחר לספק אינטרנט חדש, על חבילה של 5000/512 בADSL. אני מתלבט בין בזק בינלאומי לנטויז'ן. מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  23. פתאום ללא כל אזהרה הוא נכבה והדרך היחידה לגרום לחזור לעבוד היא לנתק אותו ולאתחל את מערכת ההפעלה. זהו המתאם שקונים בבזקסטור, RALINK RT2500 בויסטה. מישהו נתקל בבעיות איתו?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים