רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבקש לקבל המלצות - מניסיונכם - לגבי נתב (router) אלחוטי בטכנולוגית G שכולל 4 יציאות חוטיות (lan) חשוב לי שלא יתחמם ושלא יהיו ניתוקים - אמינות ה router מעל הכל. אני מתכוון לחבר אליו 3-4 מחשבי נייחים (עם חוטים ב lan רגיל 100Mb) ו 2-3 מחשבים ניידים עם wifi הייתי מאד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם תצורה דומה או זהה אני מחובר ל ADSL עם כבל רשת כרגע אני משתמש ב Edimax ישן (בן שנתיים) ופשוט שמתחמם מאד ולכן לעיתים מתנתק וכמו כן אי אפשר להגדיר בתוכו טווח של פורטים. קניתי DLINK 604 רגיל בתקווה שיעבוד יותר טוב אבל התאכזבתי קשות, הוא הרבה פחות יציב מה Edimax ומתחמם באותה מידה (החליפו לי אותו פעם אחת ואני אנסה להחזיר להם אותו מפני שה static DHCP שמובטח לא עובד על יותר ממח…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר כמו שצריך(לפי ההוראות), הגדרתי את כל ההגדרות הנחוצות שכתובות בהוראות, ולמרות זאת המחשב ממאן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי שכנראה יש בעייה עם הראוטר. החלפתי אותו, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה מראש נ.ב- התקנתי רק את הראוטר, עוד לא חיברתי את המחשב השני לרשת.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי ראוטר אלחוטי חדש, שיש בו חיבור USB למדפסת. חיברתי את המדפסת(HP LASERJET 1010?) ואני לא יודע איך להמשיך מכאן... עבדתי לפי ההוראות וזה לא הצליח. אומרים שצריכים מחשב עם LPR CLIENT, ושצירכים להכניס את זה לlp או משהו כזה. אולי מישהו מכם מבין ויכול לעזור לי???
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה. אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה. מוזמנים לנסות ולדווח... http://hotspotshield.com/ תוכנה חינמית
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בעיה בקבלת/שליחת קבצים באייסיקיו... זאת השגיאה שאני מקבל כשאני בא לשלוח, גם כששולחים דברים אלי אז זה אותה השגיאה: Cannot connect to other party as you are both behind firewalls. Use a SOCKS proxy server. Configure the server trough the Preferences dialogue. זה אייסיקיו 2003 Pro A... יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי אבל זה מוגדר שם בסדר... הצלחתי בעבר לקבל ולשלוח דברים... אבל פתאום זה קרה... לא יודע למה... תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם מסוג Tearayon TJ 715x וראוטר מסוג Edimax br-6104K לאחרונה כל תוכנות השיתוף ובעצם כל הפורטים שאליהם אני מנסה להתחבר חסומים לי וזה לא קשור לראוטר, גם כשאני מתחבר ישירות למודם ומבטל את הפיירוול במחשב הפורטים נשארים סגורים מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום משום מה אני מפעיל סרטון בדף אינטרנט ואין קול...אבל כן ראוים את הסרטון בלי מוזיקה וניסתי לשחזר את ההגדות לברירת מחדלר באפשרויות אינטרנט וגם התקתנתי את הדרייברים מחש וזה עדיין לא עוזר.. אבל שאני שומע שיר שיש לי במחשב דרך הווינאמפ זה עובד.. אגב התקנתי גם ג'אווה מחדש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שחיברתי אותו הצלחתי להתקין ולהגדיר אותו לפי המדריך של פיקוק מחשבים לחבר תמודים לבצע סינכון לעשות ריסט ואז לראות שיש תאיפי יש לי חיבור כבלים וזה לא היה בעיה ניתקתי תרשת העברת תמחשב מקום ומאז הוא לא רוצה להתחבר ואני לא מצליח להגידר אותו שוב לא יודע מה לעשות זה מעצבן !!!!!11 3 מחשבים יש לי על שלושלם XP PRO SP1 http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אולי יש איזה פתרון משו זה רושם בדינמק סטטוס איפ דינאמיק איפי דיסקונקטנט ובדיאבלוט גאט אווי 0.0.0.0
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ושיתפתי אותם ברשת אך לאחר כמה זמן פירמטתי את אחד מהם וכאשר אני מנסה להגדיר את הרשת מחדש במחשב המארח הוא כל הזמן כותב לי "לא ניתן להשלים את פעולת האשף" (אשף הגדרת הרשת של הווינדואז ) יש למישהו אולי מושג מה הבעיה ? חשבתי אולי משהו עם הרשת הקודמת שהייתה , אז יש אפשרות למחוק אותה או משהו ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה PS3 ורציתי לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת האלחוטית (כדי להעביר קבצים). כרגע יש לי רשת חוטית בבית וזה קשה לחבר גם את ה-PS3 אליה כי הוא יהיה רחוק. יש אפשרות לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי ואז לעשות מין AD-HOCK? או שחייבים ראוטר? אם כן, אז אני מעדיף שהוא יהיה ראוטר אלחוטי כמובן אבל עם חיבורים של ראוטר חוטי... ככה שהרשת תישאר אותו דבר רק יהיה את האפשרות של האלחוט... אשמח להמלצה לגבי ראוטר כזה. תודה לעוזרים מראש נ"ב התלבטתי אם לפרסם כאן או בפורום קונסולות, בסוף החלטתי כאן כי כאן יש יותר "מומחים" לרשתות.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-