עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, בבית שלי יש שלושה מחשבים (שניים מחוברים חוטית ואחד אל-חוטית) שמחוברים למודם אחד של בזק (מהירות 1.5). עכשיו, השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מחשב ל"מערך" הזה, רוחב הפס של כל המחשבים יקטן?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by OR007,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת (מודם USB), במחשב שלי מותקן פייר וול של Kerio, וכל עוד הפייר וול עובד אי אפשר לגלוש במחשב השני, חייבים לסגור את הפייר וול, כל נסיונותיי לשנות זאת, לא הצליחו... מישהו מוכן להושיע אותי !? תודה מראש...

5. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

6. Started by Cheif,

בסוף השבוע הקרוב אני מתכוון לפרסם סקירה מפורטת על נקודת גישה וכרטיס אלחוטי התומכים בתקן N במהירות של 450Mbps. כרקע לפרסום הסקירה, אני רוצה לעמוד על האופן בו נהוג לסמן את יכולת השידור והקליטה של התקנים אלחוטיים הפועלים בתקן N. הסימון הרשמי שנקבע בגרסא הסופית של תקן N, שפורסמה לפני כשנה וחצי, ליכולת של התקנים אלחוטיים בתקן הוא A x B : C. כאשר האות A מסמנת את מספר אנטנות השידור; האות B מסמנת את מספר אנטנות הקליטה; והאות C מסמנת את מספר זרמי המידע (data streams) בהן תומך ההתקן האלחוטי. על פי תקן N כל זרם מידע (data stream) תומך בעד 150Mbps. כך לדוגמא, נתב הכולל שתי אנטנות, הוא נתב מסוג 2x2:2 - כלומר יש לו שתי אנטנות שידור, שתי אנטנות קליטה והוא תומך בשני זרמי מידע (data strea…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by zurkin1232,

אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?

10. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר teaming בין שני כריסי רשת כשאחד הוא wired ואחד wireless. אני רוצה להגדיר שכל עוד יש internet access דרך הכרטיס שהוא wired המחשב יעבוד דרכו ואם אין שהמחשב יעבוד דרך הרשת האל חוטית שאני מחובר אליה. תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by taimor,

טוב רק היום קניתי את ה WRT54GL עכשיו התקנתי את הDD-WRT ההתקנה הלכה בסדר ועכשיו אני בגירסת סטנדרט. כעיקרון ראיתי את כל ההבדל בין הגירסה הרגילה לDD-WRT. השאלה שלי איזה חיבור לבחור אם יש לי חיבור כבלים בלי חייגן ? כעיקרון עכשיו זה על DHCP לשנות את זה או מה ? ד"א האינטרנט עובד הכל תקין...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by NeoNate,

שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  14. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by nsxr51,

שלום לכולם ברגע שאני רוצה להגיד את הפיירוול של ווינדוס דרך לוח בקרה הוא רושם לי את ההודעה הבאה windows firewall setting cannot be displayed because the associated service is not runnig. do you want to start the windows firewall\ internet connection sharing ברגע שאני לוחץ על yes הוא רושם לי תהודעה הבאה windows cannot start the windows firewall\internet connection בבקשה מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום לכולם! קראתי מדריך באתר אחר שמסביר בעברית איך ממירים חזרה מ-510 ל PRO ויש לי בעיה בסוף. בסוף צריך שהמודם יעשה SWITCH בין שתי גרסאות התוכנה שקיימות בו ויפעיל את גרסת הPRO, בשלב הזה המודם מאתחל את עצמו כמו שכתוב במדריך ואומנם.. נשאר כמו שהיה 510. מישהו הצליח לסיים את ההמרה בהצלחה? פרטים נוספים: בוודאי ישאלו אותי אם יצרתי את הקובץ הריק הנוסף, אז ביצעתי ממש צעד אחר צעד כמו במדריך כולל התנתקות מהאינטרנט וכלום לא עזר, גם כפתור הRESTORE DEFAULTS לא עשה את העבודה.

18. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by JediMaster,

שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by tphss,

קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by yuvalalm,

שלום (: אני כבר יותר לשנה עם הראוטר הנוראי של הוט- ההוטבוקס, ולצערי חוויתי איתו לא מעט בעיות .. אז רציתי קצת עזרה מהמומחים, המהירות שלי היא 100 מגה ואני רוצה לקנות ראוטר משהו עד 300 ש"ח, חשוב שיהיה גם אלחוטי . ובבקשה גם מדריך להגדרת הראוטר כמו שצריך (הראוטר החדש כמובן) תודה רבה

23. כמו HOT בכבלים, איזה חברה או חברות מספקות את התשתית של ADSL?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by lior_avr,

שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR. עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4 ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!! איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1? תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by sky1sky10,

שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים