רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ואם אפשר גם לשתף קבצים אני מעונין לחבר אותם חוטי עם אופציה לאל חוטי עבור מחשב נייד אני מחובר לADSL האם החיבור בין ADSL שונה מהכבלים? במידה ואני מחליף ספק - בזק/כבלים האם הנתב תומך בהם? אשמח לקבל המלצות לנתב משולב - חוטי ואל-חוטי לADSL (מי יודע אולי בעתיד נעבור לכבלים) במידה ויש לי מודם של בזק האם מומלץ לקנות HUB בלבד שיתחבר למודם? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר תקן n די חלש של אדימקס, כשאני מעמיס עליו קצת (ביטורנט למשל) הוא פשוט מתנתק ולא חוזר לעצמו עד שאני עושה לו ריסטרט. הדרישות שלי מהנתב לא גדולות. הוא צריך להיות חזק כך שיעמוד בכבוד בעומס ומספר חיבורים גדול. אני מתכוון לשדרג ל-100 מגה אז הוא צריך להתמודד עם המהירות הגבוהה. המחשב מחובר אליו קווית, החיבור האלחוטי משמש עבור לפטופ למטרות עבודה ולטלפונים הסלולריים כך שאין לי דרישות מיוחדות מהבחינה הזאת. אני לא מחפש מוצר יקר כי אין לי דרישות מיוחדות מלבד עומס ועמידה במהירויות גבוהות. אודה להמלצות כדי שלא אפול שוב על מוצר שלא עושה את העבודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Epox 8KDA+ עכשיו התקנתי את כל הדריברים והפיירוול והכל. אני רוצה לחבר את המודם של הכבלים לרשת. אני מחבר והאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין את הדריברים - בדרך כלל לא צריך כי ישר האינטרנט פועל, אבל גם הדריברים לא עזרו. הם לא הצליחו לתקשר עם הכרטיס רשת. סגרתי את הפיירוול שיש על הכרטיס רשת וזה לא עזר. חיברתי כרטיס רשת אחר למחשב וחיברתי את הכבל למודם וישר היה לי אינטרנט בלי להתקין דריברים אפילו.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שטח איכסון בינוני על שרת טוב השרת מיועד לפורום כדוגמאת הפורום הזה... מישהו יודע מה גודל האיכסון של hwzone? ואני צריך אתר של חברה זולה וטובה לאיכסון.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תראו אני לא מבין כל כך ברשתות אני רק יודע שברגע שקיבלתי את המודם הזה עם המתאם שיחות של 012 האי מיול שלי לא זז אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג ניסיתי להשיג איי פי סטטי דרך Port Forwarding אבל גם לא הבנתי מי שיש לו את המודם הז בבקשה שיעזור דרך אגב זה מחובר דרך כבל רשת
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית שכולם מחוברים בבית דרך רשת חוטית הראוטר שלנו הוא Edimax 6104k 3 מחשבים גולשים חלק בלי שום בעיות, ורק במחשב שבחדר שלי יש כל הזמן התנתקויות . ההתנתקויות לא קבועות זה יכול להיות כל דקה וזה יכול להיות אחרי חמש דקות וגם אחרי שבע . דרך אגב ההתנתקויות ל2-5 שניות וזה תוקע את כל המחשב כשאני שומע שיר פתאום השיר נתקע ושומעים את אותו צליל רצוף מלא פעמים עד שהאינטרנט חוזר והשיר ממשיך כרגיל. אין לי מושג מה הבעיה! ומאיפה היא נובעת הבית שלי הוא בית חדש וכל הכבלים מועברים בקיר ויש לנו ארון תקשורת שאליו מגיעים כל הכבלים מכל המחשבים אל הראוטר דרך אגב המודם נמצא אצלי בחדר!וגם ממנו עובר כבל לראוטר! הלוח אם במחשב שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L אני חייב עזרה דחוף כי זה מטריף או…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בניתוקים חוזרים ונשנים מאתמול 29/12 והיום בבוקר 30/12 בחיבור ADSL, הספק שלי ברק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, 1 שלי, שהוא בקומה הכי למטה. ו2 בקומה הכי למעלה שזה בקומה ה3. מהי הדרך הכי טובה לעשות בינהם רשת אבל בלי לחפור בקיר ולהריץ כבלים בבית... כרגע יש לי ראוטר של 2wire מדגם homeportal 1100 שתומך ב hpna שזה רשת על גבי החיבור של הטלפון של הבית... אבל הוא מתאים רק לadsl ואני רוצה לעבור לכבלים כי יש להם מחירים יותר נורמלים ביחס לחבילות שלהם. אשמח אם הפיתרון שתציכו לי יתאים גם ל adsl וגם לכבלים במידה ואני ינדוד מadsl לכבלים וההפך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עושה תיקון ל -LOCAL AREA CONNECTION אך התיקון לא יכול להתבצע והוא כותב שיש לו בעיה עם- clearing netBT. מה עושים? אני כמעט בטוח שזה הגורם לבעיה אצלי ברשת, וזה ממש דחוף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש המלצה לראוטר אלחוטי, אני עובד לדירה חדשה ועומד להיות לי שם תשתית בזק+012 ספק במהירות 10 מגה. אני צריך ראוטר כי הולכים להיות 3-4 מחשבים בבית בחדרים נפרדים, מחשב אחד קווי עם נייד בחדר אחד ו-2 ניידים בחדר אחר נפרד. הראוטר כנראה יהיה בחדר אחד ויצתרך לשדר לחדרים אחרים בדירה (הכל באותה קומה) אז אני מניח 2-3 אנטנות בתקן N? אבל אני לא מכיר דגמים ספציפים, אם יש עוד פרטים חסרים אני אשמח להוסיף.הבנתי שהTP-LINK דגם N עם 3 אנטנות מאוד ממולץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר+מודם מחוברים במכשיר אחד התקציב לא מוגבל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת בפחות מ 500 אפשרי ? אגב מישהו יכול להגיד לי עם הראוטר של אדימקס 6204WG יכול להתחבר לנגיד מודם של כבלים ולנתב מידע בדיוק כמו ראוטר רגיל רק באלחוטי מכיוון שכתוב שהוא Access Point... וכמו שאני יודע AP רק מגדיל את הטווח ולא כולל בתוכו חייגן לאינטרנט מכל סוג שהוא... בדר"כ
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת עם ראוטר סוויטצ, אינטרנט adsl ואני רוצה דבר ראשון תוכנה להגבלת מהירות הגלישה (לא bandwidth conntroler) ואני גם מחפש איזו פקודה או משהו שאני אוכל לעשות למחשב השני ריסט דרך הרשת. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-