עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ספק: NETVISON חבילה: 1.5/512 יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרון המודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדר האם אני לבד במקרה הזה?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by cateye,

לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!

5. יש לי ראוטר של NETGEAR DG834GT תודה

6. יש איזו דרך לעשות שבויסטה יהיה לי אינטרנט? כי אני לא מצליח להפעיל את האינטרנט משם.. החייגן של זהב מתאים רק לXP יש איזו דרך או משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by pMor,

שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by stingeR-,

הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by lesForce,

שלום. יש לי בבית מחשב שאליו מחובר הראוטר והPS3 מחובר בצורה אלחוטית. יש לי בעיות שרשת של הPS3 ולכן אמרו לי שאולי כדאי לי לעשות DMZ , אחרי כמה חיפושים ברשת הבנתי שDMZ פותח כיאלו את כל הפורטים. עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכון בכך? שמישהו יתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

13. יש לי כרגע מודם USB מהדגם ALE150 ששירת אותי כבר 3 וחצי שנים טובות, אני רוצה להחליף אותו במודם רשת כי בהפצת אובונטו של לינוקס אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ובכלל אומרים שעדיף מודם רשת על USB אז על הדרך... האם בזק יסכימו להחליף לי אותו בחינם ? ;D ואם אני מחליף אז יש איזה דגם מומלץ שכדאי לבקש ?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. אז ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הוט ו013 ומאז שהחליפו לי מודם (היה מתנתק לי כל הזמן) הביאו לי טריון המודם ההכי איטי בעולם (היה לי את ה3COM בצורת סנפיר כריש עוד מהנסיינים 7 שנים של אינטרנט נורמאלי) הגיע הפסקת חשמל בבית וכנראה שרפה את המודם החליפו לי את המודם לטריון הכי איטי בעולם החליפו לי אותו גם לתומפסון חדש בניילון ממש חדש ומשום מה במודם הראשון (3COM) היינו מורידים אני ואחי במהירויות מצויינות וכרגע זה מוריד לנו ממש לאט בקושי מוריד לי על 5 כשהאימיול אצל אחי פתוח (אני מדבר על זה שאני מוריד מטוררנט מהיר ומפאבים מהירים) ממש איטי כבר כמעט 5 שבועות אני רודף אחרי הוט ו-013 ומתלונן על המהירות הם חושבים שמחשב אחד מוריד השני צריך ליהיות מכובה כוס.... אני ממש לא מרוצה מהאינ…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by JediMaster,

שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by dandany,

הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by ExploiT,

שלום כולם ברצוני לדעת מה אני צריך על מנת לעשות רשת בין שני מחשבים ללא ics מכיון ואני רוצה חיבור קבוע לאינטרנט ללא תלות במחשב של אח שלי אז הנה הפרטים אני רוצה חיבור לאינטרנט קבוע לשני המחשבים ושהיה שיתוף מדפסת מהמחשב של אח שלי למשחב שלי ששנינו נוכל להדפיס למדפסת הזות אני גר בהרצליה והפסק שלי ברק אין לי חיבור קבוע אני משתמש עם חיגן אז מה אני צריך? סוויץ נתב? להתקשר ולהזמין חיבור קבוע ? מה ? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  22. שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. יש לי בבית מודם adsl של בזק וקניתי פלאפון של נוקיה e65 עם Wireless ויש מכירה היום בוואלה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDTLWR542G של מה שאני מבין נתב אלחוטי שזה מה שאין לי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בפלאפון חינם . השאלה שלי כזאת אם זה מה שאני צריך והאם זה מספיק או שחסר לי עוד משהו ? והאם זה טוב ? אשמח לתשובה ותודה מראש .

24. Started by the kooks,

שלום לכולם. בוקר אור, יש לי בעיה די מוזרה כאשר אני מנסה לשחק בוולשפטין ברשת, כאשר אני מחובר יש לי חיבור קבוע לאינטרנט אני נכנס למשחק, ואז אחרי כמה שניות הוא לא מראה לי שרתים לא כלום לחצתי ALT וראיתי שהחיבור שלי התנתק והוא מראה שהוא מתחבר מחדש, הסרתי לגמרי את המשחק הישן והתקנתי מחדש מדוע עדיין האינטרנט מתנתק כאשר אני מנכס לראות את רשימת השרתים במשחק? יש לציין שאין לי כלל וכלל בעיות של ניתוקים באינטרנט... אגב אם חסר מידע משהו ואתה יכולים לעזור רק תשאלו

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by shika,

שלום רב החלפתי מחשב ובחדש יש vista אני מחפש דריבר למודם ITeX ADSL PCI עבור vista או פטרון אחר להתחברותל adsl יבורך מי שיעזור תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים