רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת: מעבד פנטיום 2 350MHZ לוח 440 MB256 SDRAM של זכרון מערכת הפעלה WINDOWS 98SE 3GB HDD
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני רוצה להגיד את הפיירוול של ווינדוס דרך לוח בקרה הוא רושם לי את ההודעה הבאה windows firewall setting cannot be displayed because the associated service is not runnig. do you want to start the windows firewall\ internet connection sharing ברגע שאני לוחץ על yes הוא רושם לי תהודעה הבאה windows cannot start the windows firewall\internet connection בבקשה מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כבר בערך אני שנה אני באקספון עם מהירות 100 מגה פתאום בימים האחרונים קיבלתי ניתוק DSL כשהתקשרתי לאקספון אמרו לי בוא נוריד את המהירות ונראה מה קורה , הורידו את המהירות ל15 מגה והפלא ופלא הDSL חזר לפעול והגלישה תקינה ללא ניתוקים , הסברתי להם שאני לא מעוניין ב15 מגה אני רוצה 100 מגה כמו שהיה לי בשנה האחרונה. הם הסבירו לי שאין לי אפשרות לקבל 100 מגה ושהבעיה היא אצלי בתשתית בבית וניסו לדחוף לי טכנאי שלהם בעלות של 250 שקלים . לפני שאני אקבל החלטה. מישהו יודע למה זה קורה \נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אם כן, מדוע חברות האינטרנטמספקות הרבה פחות ? אם לא, מה התקן קובע ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום (: אני כבר יותר לשנה עם הראוטר הנוראי של הוט- ההוטבוקס, ולצערי חוויתי איתו לא מעט בעיות .. אז רציתי קצת עזרה מהמומחים, המהירות שלי היא 100 מגה ואני רוצה לקנות ראוטר משהו עד 300 ש"ח, חשוב שיהיה גם אלחוטי . ובבקשה גם מדריך להגדרת הראוטר כמו שצריך (הראוטר החדש כמובן) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שאלה על 012 החברה תומכת בCache לתוכנת ה"אימיול" ?? 013 תומכים בCache ? לאיזה חברה יש פינגים יותר טובים בחוץ לארץ ל012 או ל013?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זה מה שמגיעלי ניסיתי תוכנה האצה speed guide מי שניסיתי הגלישה מהירה אבל כל התוכנות שיתוף זה ממש האט אותן לא יודע מה לעשות רוצה לחזור להגדרות הנורמליות שהיו לי
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בבית 3 מחשבים (2 נייחים 1 נייד) שמחוברים ברשת ולפני כמה ימים הדפדפנים (אקספלורר, פיירפוקס) באחד מהמחשבים הנייחים הפסיקו לעבוד ולא ניתן לגלוש במחשב הזה אבל כן ניתן למשל להתחבר למסנג'ר או סקייפ (יש לציין שבשני המחשבים האחרים הכל עובד כרגיל). כאשר ביטלתי את הרשת ויצרתי חייגן למחשב הזה הכל עבד כנדרש והיה ניתן לגלוש כרגיל. לאחר שהפכתי שוב את המודם לראוטר חזרה הבעיה בדפדפנים של המחשב הזה. יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-