רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בעיה בקבלת/שליחת קבצים באייסיקיו... זאת השגיאה שאני מקבל כשאני בא לשלוח, גם כששולחים דברים אלי אז זה אותה השגיאה: Cannot connect to other party as you are both behind firewalls. Use a SOCKS proxy server. Configure the server trough the Preferences dialogue. זה אייסיקיו 2003 Pro A... יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי אבל זה מוגדר שם בסדר... הצלחתי בעבר לקבל ולשלוח דברים... אבל פתאום זה קרה... לא יודע למה... תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חשבתי על ראוטר שתומך גם באלחוטיות וגם בחיבור רגיל, וגם יציאה למדפסת אם יש כזה דבר. כרגע המודם יתחבר לראטור ועוד 2 מחשבים, ואל הראוטר יהיה מחובר כבל להאב שאליו מחוברים עוד 2 מחשבים אז צריך מנימום 4 כניסות לראוטר, אבל עדיף יותר.. אני צריך משהו זול, 350 שקל מקסימום.. אם זה נמוך מדי תגישו ואני אשנה את הדרישות תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ברשת ביתית במערכת הפעלה xp איך אני שולח הודעה לאחד או יותר מהמחשבים האחרים ברשת ??
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כרגע, אם אני רושם מילה בשורת הכתובת, אזי אני מקבל תשובות מ GOOGLE.COM אבל אני רוצה לקבל תשובות מגוגל ישראל. איך אני עושה זאת? (אין לי מושג איך קרה ששורת הכתובת הפכה למנוע חיפוש של גוגל דוט קום)
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-