רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי שלום התקנתי לחבר לפני מספר ימים רשת בבית עם כבל מוצלב, את הרשת התקנתי לפי המדריך כאן באתר . הרשת עבדה טוב כחודש +\- והיום הוא אמר לי שהרשת הפסיקה לעבוד לו . מישהו יודע מה יכול לגרום להפסקת פעילות של רשת ? זה נשמע לי ממש מוזר, בחיים לא נתקלתי בכזאת בעיה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי (WiFi) יהיה אפשר לחבר בינים להעביר קבצים וכו'?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הפירוואל בנתב האלחוטי שלי? .לא יורד לי כלום מהאמיול
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router זה מה שאני חושב לקנות אין לי ממש הגבלה במחיר... אני באמת רוצה משהו שיעשה את העבודה כיום יש לי את כל הבית מרושת אבל אני רוצה אפציה של אלחוט לעתיד (אולי כבר בקרוב אני אכניס עוד מחשב עם חיבור לאחוטי) הבנתי ש MIMO זה סבבה ו QOS זה בכלל נחמד מאוד כשיש לך 3 אנשים על הנט בבית תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש, ויש לי בבית ראוטר (כזה עם אנטנה) של DLINK מדגם DI-614+ (המהירות של האינטרנט היא 750, בקרוב אולי תשתדרג ל1.5 או 2.5, זה משנה?) איזה כרטיס רשת אלחוטי אני צריך? כי ראיתי שיש במהירויות שונות.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
מה טוב יותר האם WIFI 6 מביא מיידע שתואם HDMI 2.1 ? אני לא רואה אפשרות 12 BIT או 4K , לא רואה 4:4:4 לא מובן היתרונות במשחקים או סרטים ? https://www.tp-link.com/us/wifi6/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב רק היום קניתי את ה WRT54GL עכשיו התקנתי את הDD-WRT ההתקנה הלכה בסדר ועכשיו אני בגירסת סטנדרט. כעיקרון ראיתי את כל ההבדל בין הגירסה הרגילה לDD-WRT. השאלה שלי איזה חיבור לבחור אם יש לי חיבור כבלים בלי חייגן ? כעיקרון עכשיו זה על DHCP לשנות את זה או מה ? ד"א האינטרנט עובד הכל תקין...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם ה…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני צריך להתחבר אליו 3-4 פעמים עד שהוא יסכים ברוב טובו לבדוק דואר זה קורה אצל כולם או שזאת בעיה ספציפית אצלי? (בשרתים אחרים אין בעיה...)
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נסיוני במחשבי windows xp הוא שמספיק לעשות sharing של ספריות או כוננים כדי שאפשר לגשת אליהם. בויסטה זה לא עובד. אודה על הסבר אן הפנייה להסבר.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי אקסס פוינט של חברת tp-link/ משום מה מכשירי האייפון והאייפד שברשותי לא מצליחים להתחבר לרשת למרות שהם מזהים אותה בעוצמה מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? מיותר לציין שמחשבים ניידים שברשותי מצליחים להתחבר לרשת ללא כל בעיה. שיניתי צ'אנלים ואת שם הרשת וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-