עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by pazer005,

יש לי מחשב שמחובר דרך כבל רשת לראוטר ויש לי אנטנת USB שקולטת רשת מבחוץ. איך אני יכול לשלב ביניהם כך שאני אקבל את רוחב הפס של שניהם יחד? רוחב הפס שלי מהראוטר הוא 12MB וזה של הרשת האלחוטית זה עוד 7MB.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Nadav Shaked,

שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oded6188,

אני מחובר לאינטרנט עם מודם-ראוטר שקיבלתי מבזק (TP-LINK).... וברגע שיוצאים מהחדר שבו מותקן הראוטר, הקליטה יורדת משמעותית עד כדי כך שאי אפשר לעבוד... אז החלטתי לפזר בבית עוד 2 נקודות גישה. מכיוון שיש לי בבית 2 ראוטרים של LevelOne שאין לי מה לעשות איתם (LevelOne WBR-6020) הרצתי כבלים מהראוטר של בזק, לעוד 2 מקומות בבית שבהם אני רוצה להגדיר את ה WBR-6020 בתור AP נכנסתי לממשק של ה WBR-6020: ביטלתי DHCP שיניתי את הIP המקומי של המכשיר למשהו שיהיה בטווח הכתובות עליה עובד הראוטר של בזק עכשיו לבעיה: מתוך 4 לפטופים שניסיתי בעזרתם להתחבר לAP החדש, הצלחתי רק ב 2 השתיים האחרים פשוט לא מוכנים להתחבר לרשת הזו.... הם מוכנים להתחבר רק לרשת האלחוטית של הראוטר של בזק ניסיתי לבטל את האבטחה, אב…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. היי, יש לי רשת אלחוטית, חייגן אוטומטי כמובן. רציתי לדעת האם ניתן ומומלץ לאחסן/לגבות שם קבצים? אם אני מעביר לשם קבצים, מפרמט את המחשב, אני יכול להעביר אותם בחזרה למחשב אחרי הפרמוט? עריכה: הצלחתי לעשות תיקייה אבל עדיין נשארו קצת שאלות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by Sygnus,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים יחד כרשת ביתית, והאחד גולש דרך השני. מערכת ההפעלה בשניהם היא xp. הגדרתי את כל ההגדרות עוד מלני חודש לערך דרך set up home or office network ומאז האינטרנט עבד בשניהם. היום ניתקתי את המחשב השני ובמקמו חיברתי את הנייד ע"מ לצרוב ממנו, לאחר שהחזרתי למחשב הרגיל והגדרתי מחדש את הרשת, המחשב כבר אינו גולש דרך הראשי למרות שהרשת פועלת כראוי ולמרות שהגדרתי הכל נכון. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ועוד שאלה האם כל פעם שאני אחבר את הנייד במקום המחשב הפרטי השני, אני צריך להגדיר ביניהם רשת ? האם אין מן חשבון רשת כמו חשבון משתמשים ? תודה.

8. אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!

9. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

10. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  12. Started by Moran Altman,

שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות

13. Started by ac1240,

ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by Paradox,

ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, ניסיתי להתקין רשת אלחוטית עם נתב אלחוטי של belkin F5D7230-4 ומודם כבלים של מוטורולה מסוג sb4200. התקנתי לעצמי רשת עם ADSL אבל אף פעם לא ניסיתי עם כבלים. בהתחלת ההתקנה הייתי צריך לבחור בין Dynamic, Static, PPPoE, PPTP. בחרתי PPTP וכתבתי את כתובת ה-IP של השרת כמו שנתנו לי בתמיכה של הספק (012). כתבתי בהתקנה גם את שם המשתמש והסיסמה ובסוף ההתקנה הראוטר ניסה להתחבר לאיטרנט ללא הצלחה. בתמיכה של הספק נתנו לי גם subnet mask ,defult gateway והכתובת של הDNS אבל לא היה לי מקום להכניס אותם בהתקנה. אחרי שההתקנה לא הצליחה נכנסתי לראוטר דרך הIP שלו וכתבתי שם את הכתובת של שרתי הDNS. לא מצאתי מקום להכניס את הsubnet mask וה-defult gateway והאפשרויות היחידות שמצאתי היו My IP ו-My sub…

16. Started by _OZ_,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by oded6188,

נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by Moo,

היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  19. התקנת נתב אלחוטי ללא חייגן 3com officeConnect אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי אני ממש לא מבין ברשתות אלחוטיות ... בתודה פיני המייל שלי pini1357@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Lioriiii,

אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

21. מאתמול בערב אני לא מצליח להיכנס לאתרים בארה"ב ובאירופה כמו: www.cnn.com www.dslreports.com www.ebay.co.uk וכו' לעומת זאת אני מצליח להיכנס לאתרים בישראל וברוסיה לדוגמא: www.walla.co.il ו www.ntv.ru כשאני מנסה לעדכן את האנטי וירוס (Norton 2005), אני לא מצליח. סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת מודם ADSL אלקטל ששודרג לראוטר. למישהו שמחובר לאותו ספק יש בעיה דומה? איך אפשר לתקן בעיה זו? תודה לעוזרים

22. Started by LeftRight,

http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by epichorus,

שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  25. אינטרנט בכבלים (תבל), מודם רשת (אפור כזה, מעאפן), נתב אלחוטי של 3Com, מחשב אחד מחובר רגיל ואחד אלחוטי, ספק אינטרנט - Actcom. היו לי בעיות חיבור פעם (פתחתי על זה דיון פה) ובסופו של דבר הבעיה היתה הFirmware של הנתב שהיו איתה בעיות עם ספקי אינטרנט ישראלים (זה אשכרה היה כתוב ב-Change log באתר שלהם "Fix problem with Israely ISP", מצחיק) עדכנתי (לגרסה 2.01.10) ועד לא מזמן הכל היה סבבה. בזמן האחרון, כל פעם שאני חוזר הביתה בערב האינטרנט מנותק. כשאני לא בבית המחשב שמחובר בצורה קווית יורד לSleep, המחשב שמחובר באלחוטי ממשיך להיות מחובר (עליו יש תוכנות שיתוף וכו' אבל הן לא תמיד עובדות). כשאני נכנס להגדרות של הנתב, אני רואה בLog שאני מצליח להגיע לDHCP של הכבלים, כלומר המודם עובד. אם א…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.