רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב ואילו חסומים? ניסיתי פקודת Netstat אבל אז הוא מתחיל לספור לי אחד אחד ואני מעוניין לדעת לגבי פורטים ספציפיים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הי כיצד מחברים מחשב נייד למחשב שולחני בעזרת חוט ? תודה, מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום,יש לי שתי מחשבים אחד עם חלונות אקס.פי והשני חלונות 98. בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת. המחשב עם חלונות אקס פי מחובר למודם ראוטר של בזק אזטק 600E יש לי גם סוויטש השאלה שלי איך אני מחבר את שתי המחשבים ברשת כדי שאני אגלוש משתיהם לאינטרנט ואני אוכל להעביר קבצים בין שתי המחשבים? איך אני משתף את המדפסת בחלונות 98? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני אמור לפרק פלאג מהמחשב של אחותי שכבר לא נמצאת בבית, ולחבר אותו אצלי עכשיו אין לי מושגגגג איך נראה בכלל הפלאג של האינטרנט האלחוטי, שאני אמור לפרק ולהרכיב.. אם מישהו יוכל להסביר לי איך הוא נראה, איפה אני אוכל למצוא אותו במחשב ואם אפשר אפילו תמונה זה מאוד יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
זה לא מה שאתם חושבים..אני לא מתכוון לשאול איך וכו'..עשיתי כבר חיפוש... השאלה האי כזו...המחשב שלי מחובר לראוטר..אני כאילו המחשב "הראשי"...והראוטר מחובר לעוד 2 מחשבים... הורדתי מדריך לפתיחת פורטים בראוטר..(בישביל האימיול אם זה חשוב) רציתי לדעת אם הוא תקין יחסית..אם מישהו ניסה.. ואם זה יכול לשנות לי משהו בהגדרות וחס וחלילה שמחשב מוסיים לא "יקבל" אנינטרנט פתאום... בקיצור...זה בטוח לעשות את זה? המדריך http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אוקיי... אז התעסקתי עם כמה דברים בראוטר ובסוף יצא שאני לא יכול להכנס לאינטרנט ואם אני לא יכול להכנס לאינטרנט אני לא יכול לעשות משהו בנידון. אז אני צריך לדעת איך מתחברים בלי הראוטר? תודה!1
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לדעת איך להגדיר ראוטר אלחוטי של linksys (דגם חדש) לתשתית כבלים. הוא עבד יפה בadsl . תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי ובזמן האחרון כל קובץ שאני מנסה להוריד מחול הוא יורד ממש ממש לאאאט! מה לעזאזל קורה כאן? ניסיתי כבר במלא אתרים וזה אותו דבר. באתרים ישראליים אין את הבעייה הזו. מה עוד יותר מוזר הוא שהדפים של האתרים שבחול דווקא עולים בסדר... למישהו זה גם קורה?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו הוא אומר לי Your 4662 port is not reachable. Please review your network config לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא עזר...יש לי רשת אז פתחתי את הפורטים וכלום לא עבד... למישהו יש רעיון איך לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-