עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The UnKnown,

I mean, ok for the eMule about 3K, now what ? what is the all bandwidth, how much should i give for each to utilize the all bandwidth ? I mean how much for the explorer, ICQ etc.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by nicko,

שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. בנוגע לאבטחה, טיפים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  4. יש לי ראוטר של NETGEAR DG834GT תודה

5. Started by HeaT-SinK,

יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x) מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת. אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוול אם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר), זה ממש יעזור... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by X-Viper,

תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

אני צריך המלצה לנתב אלחוטי,שיהיה יציב מאוד ויתן לי מהירות מקסימלית(15 מגה). אם אפשר שיהיה בו USB זה יתרון,רק הדגש על יציבות ומהירות. איך הנתבים האלו? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-giga-wan-gbl-p-14234?cPath=71_134 או זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-lan-usb-printerhdd-sharing-p-13569?cPath=71_134 יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

11. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !

13. מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by dekgol,

שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by gabrielf,

היי, כלקוח טאג4 בנטויזן, באם אני מגדיר בדפדפן את הפרוקסי של נטויזן ,האם הגלישה שלי בדפדפן כבר לא תועדף כטאג4? הרי האיפי משתנה לאיפי של הפרוקסי של נטויזן...

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Pleiadian,

אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. Started by Baridy,

איך הכרטיס הזה ? איזה מהירות הוא? (פשוט תנו חוות דעת ) תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. Started by coteg,

שלום לכולם.. קניתי כרטיס רשת אלחוטית (לא USB) מסוג TP-LINK TL-WN650G פתחתי את המחשב התקנתי הכנסתי את הכרטיס לאחד בסלוטים הפנויים וברגע שאיפשרתי את ה WIRELESS NETWORK CONNECTION לאחר כמה שניות המחשב נתקע. העכבר והמקלדת לא מגיבים והדרך היחידה לכבות את המחשב היא ע"י RESET (המחשב לא מגיב כלל) למישהו יש רעיון מה לעשות, מה יכול לגרום לכך. ייתכן שיש בעיה ספציפית בסלוט שהכנסתי אליו או שזוהי בעית תוכנתית התנגשות כלשהי . אשמח לתגובה מהירה... תודה עדי

23. Started by somsom9,

יש לי במחשב 2.5 מהירות גלישה והשאלה של עם אני מעלה ל 5 מגה זה 1 מוריד יותר מהר ו 2 יש אתרים שלוקח זמן לפתוח שם דפים עכשיו אני יודע שזה בגלל שהאתר עצמו עמוס והשאלה שלי עם המהירות גלישה שלי תעזור גם בזה תודהה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  24. היי יש לי כרגע שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. יש לי שני מודמים אני משתמש כרגע במודם פנימי PCI ITEX שיש עליו כרטיס רשת מובנה כלומר אין יציאת רשת. בנוסף יש לי גם מודם USB שהוא לא בשימוש. הוספתי עכשיו עוד מחשב ואני רוצה להגדיל את הרשת. אני לא רוצה לעשות BRIDGE אלא לקנות HUB אבל אני לא מבין בזה. השאלה שלי איך אני מחבר את המחשבים ל-HUB כלומר איזה כבלים? איזה HUB מומלץ לקנות? ואם המודמים שלי מתאימים לסוג כזה של רשת ? אם לא איזה מודם אני צריך? תודה אייל

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. אורח dj noam
    Started by אורח dj noam,

אני מחפש ראוטר אלחוטי ללקוח + אחד לעצמי בשבילי הבנתי שאין על מה להתפשר רק להזמין WRT54G של לינקסיס מחו"ל יש למישהו המלצות לקושחה הכי טובה שיצא לו לנסות? בשביל הלקוח אני רוצה משהו אמין לא צריך הצפנות וכל מני תוספות למיניהן העיקר שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות. הבנתי גם שרוב הבעיות קורות עקב נתב לא תקין מההתחלה, התחממות ואימיול. כמובן שיהיה זול שתי אופציות: DLINK 614+ - מומלץ בהרבה מאוד מקומות כולל בPC MAGAZINE 256BIT WEP למרות שזה לא עקרוני 8MB SDRAM EDIMAX 6408 - 128BIT WEP 16SDRAM לא ראיתי שכלכך מומלץ עליו הקונפיגורציה היא נתב מחובר למחשב קווית ועוד מחשב אחד אלחוטית בעזרת כרטיס רשת שגם אני לא סגור איזה כדאי והאפשרויות הן (מהזול ליקר): ASUS WL-161 USB Edimax EW-7126 PCI Edima…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים