עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by ran_cohen,

פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?

3. Started by rubiliani,

היי חברים, אני מחפש ראוטר אלחוטי שמשדר טוב והכי חזק שאפשר להביא.. הראוטר המעפן של הכבלים בקושי משדר ל10 מטר.. יש מצב לאחד כזה? התקציב עד 400 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by barash,

שלום לכולם. יש לי בעיה אם ראוטר BR-6104K EDIMAX האינטרנט דרך ראוטר הוא איטי ולא פותח אתרים. והאינטרנט דרך HOT שרת בזק בנלאומי. הראוטר נותן לי דבר כזה May 12 11:44:06 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 26 (expecting 23) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 28 (expecting 27) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 29 (expecting 27) מה זה יכו להיות ומה עושים ותקשות בין המחשבים בסדר יש 3 מחשבים. תודה מראש. ???

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  5. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Flame of Udun,

שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.

7. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. שלום כולם, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת NETGEAR ותמיד היה מאובטח בWEP. הבעיה התחילה כשחזרתי מארה"ב עם מחשב נייד חדש של DELL והוא כל הזמן נתן לי הודעת שגיאה שהססמה שאני מזין לא עומדת בקריטריונים שלו (וזה אחרי שניסיתי כל ססמה אפשרית בכל תצורה אפשרית 64 ו-128 ). מאז אין לי בררה ואני נמצא עם הנתב בצורה פתוחה, דבר שאני ממש לא אוהב. אם מישהו מכיר ויודע מה הבעיה או טיפים לעקוף אותה אני אשמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by AnoxiA,

אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  11. Started by אבי .א.,

יש לי בעיה אני מקבל הודעות שאני פותח אותם הם ניפתחות עי הוינאמפ והוינדוס לא נותן ליפתוח הוא טוען שהאבטחה של הוינדוס לא מאשרת ליפתוח אותם איך אני פותח את הקובץ??

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים קבועים ובדר"כ אחד אחד-שתיים שמתחלפים. אחד עם תיקיית שיתוף השני עם יוזר וסיסמא זהים למחשב הראשון, אז אין לו בעיה לגשת לתיקיה האחרים כל הזמן מתחלפים (מחשבים לתיקון, נידיים שונים, וכו') וכמובן שאין להם יוזר וסיסמא זהים למחשבים שלי, אז כל הזמן אני נדרש להקיש יוזר וסיסמא בשביל לגשת לשיתוף. ניסיתי לעשות ENABLE ליוזר גוסט, זה לא עזר... וינדוס XP זה המחשב עם השיתוף קבצים. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  15. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP ניסיתי להפעיל את האתרים בלי FIRE WALL בכלל וזה לא עבד בעבר נתקלתי בבעיה אך לא זכור לי איך סידרתי את זה אך זכור לי כי כאשר היתקנתי נראה לי NETSCAPE על מנת לבדוק עם הבעיה בשרת או באקספלורר ב NETSCAPE זה עבד אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .

17. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה להוריד משהו ב MIRC ואני לא יכול כנראה שהנורטון סגר את הפורט וגם שאני מבטל אותו הוא לא מאפשר קבלה של קבצים יש לי מודל אלקאטל(לא משודרג) עזרה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by LioraN,

יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by atryhard,

שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by m0ti,

יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by roma4k,

ערב טוב, ברשותי אינטרנט ב ADSL 1.5M ולאחרונה אני חושב על שדרוג המהירות ל 2.5M. בעיקרון כאשר עובדים רק על מחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור, אבל כאשר מישהו מתחיל להשתמש באינטרנט גם במחשב השני מרגישים האטה כללית בגלישה וכמובן בהורדה. הייתי רוצה לשמוע מכם אם לשדרוג הנ"ל תהיה השפעה כלשהי על מהירות האינטרנט חוץ מאשר במהירות ההורדות? ז"א האם אוכל לגלוש משני מחשבים ברשת בו זמנית בצורה איכותית יותר מאשר עם ה 1.5M? תודה מראש לכולם ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Cheif,

חברת TP-LINK החלה לשווק בשבועות האחרונים מספר נתבים חדשים המתאפיינים בגודל זעיר ועושר תכונות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1592

25. Started by pak82,

יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים