רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים - אחד נייח עם WIN XP PRO עליו ואשר מחובר לראוטר של חברת EDIMAX וממנו למודם של של ROTAL. המחשב השני הוא מחשב נייד אשר עליו מותקנת VISTA HOME PREMIUM. עד כה הצלחתי להפעיל את שיתוף האינטרנט, ואכן המחשב הנייד מקבל גישה ללא בעיה (נכון לעכשיו הרשת לא מאובטחת) לעומת זאת בנושא שיתוף הקבצים אני לא מצליח כלל. אני אפילו לא מצליח "לראות" אף אחד מהמחשבים (לא מכאן ולא מכאן) כמו כן אני מעוניין לשתף מדפסת.... הודה לכם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי. אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים? תודה
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שוב שלום, הפעם אני זקוק המלצה לנתב וכרטיס רשת לחבר. זה המפרט הדרוש: 2 מחשבים בלי כרטיס רשת אלחוטי פלייסטיישן 3 חיבור B/G מחשב ומודם ADSL בתוך הממ"ד הראוטר יכול להתחבר בכבל רשת למחשב הזה מחשב ופלייסטיישן מחוץ לממד, במרחק של בערך 10 מטר באותה קומה - רצוי שהחיבור יעבוד גם כשהדלת סגורה בנוסף צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחוץ לממ"ד. רשת משמשת להורדות, העברת קבצים, משחקי רשת (של הפלייסטיישן והמחשב) יהיה נחמד אם זה יכלול גם שרת הדפסות, כדי לשלוח הדפסות למחשב המרוחק מהמודם מבלי להדליק אותו, אבל מהמלצה שכבר קיבלתי בנושא, הבנתי שיש כנראה רק את ה-Edimax BR-6215SRg. אז אפשר לוותר על זה. מחיר: עד 300-400 לנתב שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כרטיס רשת אלחוטית (לא USB) מסוג TP-LINK TL-WN650G פתחתי את המחשב התקנתי הכנסתי את הכרטיס לאחד בסלוטים הפנויים וברגע שאיפשרתי את ה WIRELESS NETWORK CONNECTION לאחר כמה שניות המחשב נתקע. העכבר והמקלדת לא מגיבים והדרך היחידה לכבות את המחשב היא ע"י RESET (המחשב לא מגיב כלל) למישהו יש רעיון מה לעשות, מה יכול לגרום לכך. ייתכן שיש בעיה ספציפית בסלוט שהכנסתי אליו או שזוהי בעית תוכנתית התנגשות כלשהי . אשמח לתגובה מהירה... תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה עדיף לטווח קליטה רציני וכבר ראיתי באתר שיש כל מיני אילתורים לבנות אנטנות למינהם שמגיעים לטווח רציני השאלה שלי שאת רוב המיקרים האלו ראיתי שמבצעים עם כל מיני כרטיסי רשת שמחוברים ויוצאים לא עם יציאת USB אלא אם יציאות אחרות השאלה שלי האם אני יכין קנטנה או אנטנה כלשהיא אני יכול לחבר אותה לUSB שיש בו חיבור של אנטנה במידה ואני יפרק אותה זה יתן את אותו אפקט?[br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 09:25:45 ???????????????????
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שילוב אינטרנט מספק רגיל עם אינטאנט סלולרי להגברת המהירות האם אפשרי ? האינטרנט הסלולרי באמצעות חיבור בלוטות, והאינטרנט הרגיל בחיבור wi fi לראוטר.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאשר אני טוען טורנט זהה ל-VUZE ול-UTORRENT, אז יש לי מלא משתפים וסידרים כאשר הטורנט פעיל ב-UTORRENT ומעט מאוד כאשר הוא פעיל ב-VUZE (הם כמובן לא פעילים בו"ז בשניהם). את שני הקליינטים אני מריץ על אותו מחשב בזמנים שונים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה (ואני מקווה שאני בפורום הנכון).
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום. שמי טל. ולי יש בעיונת קטנה. יש לי ראוטר מודל: D-LINK 2 6 5 0U. ואני רוצה להשתמש בתוכנה בשם: COD RCON TOOLS, הבעייה שמשהו (שאין לי מושג מהו) מפריע למידע לישמר על התוכנה, לדוגמא: נגיד שהאני בועט מישהו מחוץ לשרת שלי המידע שלו צריך להופיע בהסטוריה והוא לא מופע בהיסטוריה. יש לי הרגשה שאני אמור להפנות פורט כול שהוא....אך אין לי מושג איך להפנות, ואיזה סוג של פקודה/ איך שקורים לזה TCP/UDP ??? ??? יש לי את ה IP שלי אך אני לא יודע איך להפנות את הפורטים האלה. אני השמח לתמיכה על פי SKPY אם אפשר, שאני יוכל לדבר עם אתכם 1*1. תודה רבה. ושהיה לכם יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מנסה למצוא לה פתרון מועיל ובינתיים ללא מענה. מנכ"ל החברה עובד בבית (רשת 2wire ) עם חיבור של 1.5 מגה. המזכירה שלו עובדת על המחשב שלו מהמשרד ב- REMOTE DESKTOP לנו יש 2.5 . זה מאוד איטי , אני מחפש תשתית /דרך ליצור את העבודה שלה על המחשב בצורה יותר נוחה ידידותית והכי חשוב מהירה. הכוונה לתשתית- חיבור בין 2 המשרד לבית , תוכנה אחרת וכדומה... מה הייתם עושים במקומי.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס של הוט המשמש כראוטר.הביצועים שלו עלובים בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר מינימלי שיוכל לספק לי את המהירות הזאת בחיבור אלחוטי. מדובר אגב בדירה די קטנה אז האות לא יצטרך לעבור את ה7 מטר במקסימום. אין לי תקציב מוגדר אבל אשמח לקבל המלצה לראוטר במחיר מינימלי שיענה על התנאים.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בדיוק עברתי לבית חדש ובאיזור יש כמה וכמה רשתות פתוחות. השאלה שלי האם אני יכול לחבר בו זמנית גם חיבור קווי לראוטר שלי לרשת הביתית שלי וגם לקלוט חיבור לאינטרנט דרך ה USB LAN שקניתי בטעות (זה מחשב נייח) ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה אח שלי התקין רשת אלחוטית של שני מחשבים בבית שלנו. המחשב הראשי מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים SB4101 של מוטורולה ובנוסף לו יש ראוטר של D-LINK מדגם DI-524 ששולט על הרשת האלחוטית. המחשב המשני מחובר למחשב הראשי בעזרת כרטיס רשת מבוסס USB של D-LINK מדגם DWL-G122. מתחילת החיבור של הרשת האלחוטית ישנן שתי בעיות שאני לא מצליח לפתור וקשה לי למצוא מידע עליהן בחיפוש באינטרנט: 1. ניתן להוריד קבצים מהביטורנט אך כאשר הקובץ מסיים אין שום העלאה אל משתמשים אחרים וזאת למרות שאני רואה באתרים שלאותם קבצים יש הרבה PEERS, אצלי לא מופיע אפילו אחד והקובץ לא עולה בחזרה מה שגורם לפגיעה ב-RATIO שלי באותם אתרים. 2. במחשב המשני לא ניתן להוריד שום קובץ בין אם זה מאתרים ובין אם זה מתוכנות שיתוף …
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לאינטרנט הזה או משו איפה אני יכול להשיג? שכחתי לציין שהחברת מודם שלי היא 3com אני פה מחפש בדרייברים ואין לי מושג מה להוריד. דגם המודם שלי הוא 3CRWDR100A-72 אני פשוט חייב את הדרייבר הזה ודחווווווף
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-