עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אבי .א.,

יש לי בעיה אני מקבל הודעות שאני פותח אותם הם ניפתחות עי הוינאמפ והוינדוס לא נותן ליפתוח הוא טוען שהאבטחה של הוינדוס לא מאשרת ליפתוח אותם איך אני פותח את הקובץ??

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  4. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by m0ti,

יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש מספר אתרים שמהם אני מוריד, לא משנה איזה קובץ, במהירות גבוהה בהתחלה, ואז כשחצי מהקובץ יורד, ההורדה נהיית איטית ואיטית יותר. במי זה תלוי? (תוכנת הורדה, שרת, תשתית, ספק)

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנט אומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'. קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרון האינטרנט מוריד לי מקסימום 250 ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOS כי זה לא בעיה במחשב זה בטוח התקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיה התשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380 רק 013 זה כאילו מוגבל ניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by Raz Ben Even,

היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. התחברתי בשבוע שעבר לים ולאינטרנט בתשתית בזק על קו של 30 מגה בבדיקה ב- SPEEDTEST השרתים בארץ המהירות לא עולה על 10 מגה ואילו בבדיקה בשרתים של בזק הפלא ופלא המהירות עומדת על 30 וגם הפינג יותר גבוהה בשני הבדיקות מהירות ההעלאה יציבה ועומדת על 1.5 ולשאלות: האם המהירות היא 10 או 30 בשיחה עם נציג של בזק נאמר לי שבדיקה בSPEED TEST לא אמינה, האומנם ? האם זה קשור לראוטר הוא לא לגמרי מוגדר מה כדאי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום לכולם , אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו: אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb. האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by boogie,

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

14. שלום, יש לי כבלים בבית. יש לי מודם ללא ראוטר של טומסון, יש לי ethenet switch 4 . האם זה מספיק כדי לשתף??? איזה כבלים אני צריך? אם זה מספיק, איך אני מקנפג את הרשת שלי?. בתודה מראש , אביב

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by niva401,

האם נתב AM604G שבזק מספקת, תומך בפרוטוקול אבטחה WPA?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by Evilized,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. Started by nicko,

שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. Started by Tbox27,

יש לי 2 מחשבים ושיתפתי אותם ברשת אך לאחר כמה זמן פירמטתי את אחד מהם וכאשר אני מנסה להגדיר את הרשת מחדש במחשב המארח הוא כל הזמן כותב לי "לא ניתן להשלים את פעולת האשף" (אשף הגדרת הרשת של הווינדואז ) יש למישהו אולי מושג מה הבעיה ? חשבתי אולי משהו עם הרשת הקודמת שהייתה , אז יש אפשרות למחוק אותה או משהו ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי מחובר באופן שוטף לאיננטרנט אך כאשר אחותי מתחברת לאינטרנט אני מאבד את החביור לאינטרנט כאילו יש נפילת מטח בחשמל שנוצר אפקט שהמחשב לשניה מרסטט את עצמו אז ככה קורא לי עם החביור שלנו שנינו בעלי כרטיס רשת רגילה של DLink וכמובן ראוטר של Dlink 614+ הבעיה הזו לא מוכרת לי ולא נתקלתי בה בעבר הראוטר חדש ובגלל זה אני פונה אליכם אין שום הסבר בחוברת ההסברים שלהם וגם באתר קראתי איזה משהו ברפרוף שלא ממש קלע למטרה. האם מישהו ממכם נתקל בבעיה או יודע מה הגורם שלה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by NeoNate,

שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by Psychedelic,

אני צריך המלצה לנתב אלחוטי,שיהיה יציב מאוד ויתן לי מהירות מקסימלית(15 מגה). אם אפשר שיהיה בו USB זה יתרון,רק הדגש על יציבות ומהירות. איך הנתבים האלו? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-giga-wan-gbl-p-14234?cPath=71_134 או זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/link-wireless-xtreme-router-300mbps-lan-usb-printerhdd-sharing-p-13569?cPath=71_134 יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.