עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ido.G,

שלום, כיום אני מחובר דרך לאיטרנט דרך תשתית של בזק+בזק בינלאומי במהירות של 750/96. אני בסך הכל מרוצה מהשירות- פרט למהירות ההעלה ולמחיר האסטרונומי שאני משלם על תשתית (גיליתי ש 80 שקל בחודש!). ברשותי הנתב הנ"ל: http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/GWirelessRouters/WGR614.aspx?detail=Specifications ומודם אלקטל. אני שוקל לעבור לכבלים. ביררתי מחירים: בבזק רוצה 30 ש"ח לחודש ל 3חודשים הראשונים ואחרי זה 60 עם התחייבות לשנה על 1.5/150. בכבלים 45 שקל לחודש ל 1.5/128. יתרון קל לכבלים- מכיוון שאצל בזק מהירות ההעלה קצת טובה יותר. עוד יתרון לכבלים- נציגי השירות שלהם אינם חוצפנים כשל בזק. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: 1. האם אמורה להיות בעיה כלשהי עם הראוטר במעבר ל…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Mortar,

שלום, בבית מותקנת לי רשת ללא HUB וללא ROUTER, לאחד המחשבים מותקן מודם ADSL - USB וכשאני משחק במשחקי רשת ואח שלי גולש במקביל שלא נדבר על שליחה והורדה נוצרת בעיה שמקשה מאוד על המשחק, כל אתר אינטרנט הוא בעצם גם הורדה ומן הסתם השרתים של האתרים שולחים FULL SPEED אז כל קליק על העכבר זה כמו הורדה של 50KB וזה מנצל לי את כל הקיבולת ואז הפינג שלי עולה לשמיים וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת אם קניית נתב תעזור ומהו בדיוק יעשה, וגם רציתי לדעת למה הם עולים 400 שקל והאם מה שהם עושים זו לא פעולה פשוטה מאוד שאפשר לבצע באמצעות תוכנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  4. שלום לכולם שיכולים לעזור .. יש לי מחשב עם ווינדוס אקס פי שבוא יש תאינטרנט (מודם 56K) ויש עוד מחשב שעלוי יש לי לינוקס SLACKWARE והוא המצב TEXT MODE למה לא התקנתי מצב גראפי .. אז ככה אני הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי לשתף את האינטרנט ללינוקס מצפה לתשובתכם תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום, לחבר של ההורים שלי יש חברה. הוא רכש לחברה דומיין ומשלם לחברה מסוימת סכום כסף בשביל לאחסן את חשבונות המייל של חברה. הוא שאל אותי מה הוא צריך לעשות בשביל להעביר את הDOMAIN וחשבונות המייל של החברה לספק אחר. יש לציין שהדומיין רשום לעוד שנה אצל החברה המקורית. מכיוון שאין לי שום מושג בנושא ולא עשיתי את זה אף פעם, חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי לעזור לו.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by bagetrek,

שבוע טוב אני מעוניין לרכוש ראוטר ובנוסף לכך גם כרטיס רשת או מתאם USB לקליטת האינטרנט באלחוט . אני רוצה שהראוטר ( החדש ) יחובר חוטית למחשב שלי ולמחשב הנוסף שנמצא בחדר האחר בביתי יחובר כאלחוטי . התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח ללא חריגות ( אני חושב שזה סכום מספיק לא ? ) . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by abarbotel,

מאיפה במחשב אני מגדיר ומשנה דברים בראוטר? ומאיפה רואה קליטה של התדרים בראוטר? זה ראוטר אלחוטי של בזק..

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by nicko,

שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. יש לי ראוטר של NETGEAR DG834GT תודה

10. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

יש לי חיבור קבוע בהתחברויות לרשת כמו שתראו בתמונה לפי מדריך חייגן כבלים יצרתי חייגן - http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html ואם אני מתחבר דרך החיבור הקבוע יש לי אייפי רגיל כמו שתמיד היה לי אותו אייפי אם אני מתחבר דרךהחיבור הקבוע+החייגן אז האייפי משתנה (נשמע לי מגניב) את החייגן שלי עשיתי דרך שרת הVPN של ברק PPTP - האם אני צריך לשנות לL2TP ? ((מה ההבדל בניהם?) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Component,

שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by arik100,

ההתקן הזה הוא כל כך פורץ גבולות אני לא מבין למה רק עכשיו אני שמעתי עליו אפשר קצת הסבר בנושא? אני הבנתי שזה התקן של כמה חברות שהתאחדו

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by pMor,

שלום לכולם אני נמצא מאחורי רשת סטנדרטית (מודם B-FOCUS 312 פתוח לראוטר + סוויץ'), ומשחק די הרבה במשחקים. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים, כלומר איזה כתובת אייפי \ פורט לתת לחברים שלי שרוצים להתחבר. הכתובת שלי ברשת היא 10.0.0.3.. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by The-Fox,

אז ככה: אני מנסה להרים (מחדש) את האתר של אבא שלי. עכשיו רשמתי את ה Domain ב ISOC עכשיו הקבצים מאוחסנים באתר חינמי שנקרא Netfirms שם העברתי את הדומיין, ועידכנתי את כתובת ה DNS שנתנתו ב netfirms אבל שום דבר לא עובד כשאני מנסה להכנס לאתר Zamir Tours אני מקבל "Bad Request" מה אני עושה כדי שזה יעבוד ? :s05:

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. לדוגמא האימיול משום מה מראה LOWID באופן קבוע. איך אני יכול לנטרל את זה, זה אף פעם לא קרה לפני שהתקנתי את הנתב האלחוטי נ.ב. הנתב מתוצרת NETGEAR WGR614

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אפשרי? אני מחובר לראוטר של אורנג' שממנו אני מקבל גם אינטרנט. אבל אני רוצה להישאר עדיין ברשת אבל להשתמש באינטרנט מהאלחוטי ולא מהSMARTBOX. איך עושים את זה?

22. Started by amiad21,

היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. כבר כמה ימים שאני צריך להתחבר אליו 3-4 פעמים עד שהוא יסכים ברוב טובו לבדוק דואר זה קורה אצל כולם או שזאת בעיה ספציפית אצלי? (בשרתים אחרים אין בעיה...)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by tsipi911,

שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים