רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, 2 מחשבים עם חלונות XP המחוברים יחד לנתב אלחוטי (חיבור חוטי). במשך שנים לא היו בעיות ויכולתי לשתף מדפסות, כלומר לשלוח מסמך להדפסה מהמחשב שלי למחשב השני וההיפך, כעת פתאום לא ניתן. כשאני מנסה להיכנס ל- "מיקומי הרשת שלי" מופיעה לי הודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה? אציין כי התקלה הופיעה עם התקנת אנטי וירוס חדש משולב חומת אש מסוג AVG 9.0. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! אני רוצה לעבור לתשתית של בזק באינטרנט ואיתה מגיע ראוטר DLINK 2650U אני מעוניין לחבר אליו כונן חיצוני שישמש לי ככונן רשת שאלתי היא - האם יש השפעה לקצב השידור של הראוטר (54 MB ) על העלאת והרודת קבצים מהכונן או שכוננן מהיר יותר יפתור ארת זה ? והאם בכלל שווה להתעסק עם הראוטר הזה או לא לעשות את העסקה ולקנות ראוטר חדש וחזק יותר מחנות ? תודה ויום טוב מוני
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית. המחשבים רחוקים אחד מהשני. אין אפשרות להקים רשת אלחוטית, ואין אפשרות להעביר כבל רשת דרך הקיר או בכל דרך אחרת. האם יש אפשרות לחבר את המחשבים דרך קו הטלפון? האם יש דרך אחרת לחבר אותם?
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר ל-סלקום TV. מכיוון שהם על תשתית של בזק, ויש כמה שקעים של בזק בבית, אני מניח שיהיה קל לחבר כמה ממירים בחדרים שונים. האם אני יכול, מכל ממיר, להוציא אינטרנט קווי או שרק מהממיר הראשי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המוצר הנ"ל:DSM 320 מה שבעצם המכשיר הזה עושה הוא מתחבר למחשב בצורה אלחוטית(...או לא) והוא גם מתחבר לאינטרנט דרך המחשב והוא סורק את המחשב לכל הקבצים של מוזיקה תמונות וסרטים ודרך תפריט פשוט ניתן לצפות בכל הנ"ל בטלויזיה.(וכן אני יודע שאפשר לחבר כבל ל-TVOUT ולראות אבל המכשיר הזה עושה הכל בצורה חלקה והוא כולל עוד כמה פיצ'רים נחמדים וחשוב מכל הוא עושה את זה בצורה שגם אישתי תוכל להנות מהמכשיר ללא ידע במחשבים-פשוט מדליקים את המכשיר ובעזרת השלט רואים מה שרוצים!) כמו כן הוא מנצל את חיבור האינטרנט בכדי שיהיה ניתן לשמוע רדיו גם מהאינטרנט. למוצר יש תג מחיר לא זול של 1,300 ש"ח בארצנו הקטנה ומלאת המיסים... אבל למרות המחיר חשקה נפשי במכשיר הנ"ל למרות תג המחיר שלו, ורציתי לשמוע את דעת…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להוריד כלום באימיול וזה מחרפן אותי. לאחר כמה בדיקות הגעתי למסקנה שזה בעיה עם הפורטים והראוטר. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הבאים בעזרת הממשק של Linksys?: 5662 TCP, ו- 5672 UDP. בכתובת של הראוטר אם זה משנה היא 192.168.1.1. תודה לעוזרים (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים לשאלה, ניתן להעביר)
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת (מודם USB), במחשב שלי מותקן פייר וול של Kerio, וכל עוד הפייר וול עובד אי אפשר לגלוש במחשב השני, חייבים לסגור את הפייר וול, כל נסיונותיי לשנות זאת, לא הצליחו... מישהו מוכן להושיע אותי !? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של לינקסיס - האם ישנה דרך לדעת מי מתחבר לראוטר (מי מעביר/מקבל מידע דרך הראוטר?) אני רוצה לבדוק אם יש מישהו (שכן למשל) שמתחבר לראוטר שלי. המהירות אינטרנט אצלי ירדה משמועתית לאחרונה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לנו רשת של 10 מחשבים שהמודם מחובר לראוטר והראוטר להאב ולכל המחשבים יש אינטרנט. אחד המחשבים הוא סרבר 2003 שהשימוש היחיד בו הוא האקסצ'יינג. האם יש איזו שהיא דרך להגביל את האינטרנט שהוא לא יהיה חופשי בכל המחשבים אלא רק במחשבים שאני אחליט? תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחיפוש קצר ראיתי שהראוטר המומלץ היום הוא WRT54GL של לינקסיס. הבעיה היא שהוא חורג מהתקציב שלי. אני רוצה ראוטר לחיבור מחשב אחד חוטי ועוד נייד אלחוטי. שמחירו לא יעלה על 250 ש"ח. יש ראוטר אמין במחיר הזה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-