רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent. אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF. לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף. (מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה). בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד לי ואחד ואח שלי שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת. כאשר אני מוריד מביטורנט זה גורם להאטת האינטרנט בשני המחשבים. ראוטר זה פתרון לבעיית האיטיות במחשב השני?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף בין מחשב לממיר ולא מצליח. ניסיתי כמה מדריכים, לא הולך... אולי אני נופל באיזה service שלא מופעל... (אחרי התקנת windows ביטלתי כמה). תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, לחבר טוב שלי יש בעיה מעניינת שלא הצלחנו לפתור. יש לו מודם אזטק 600אי בADSL שמקונפג כראוטר. המודם הנ"ל היה מוגדר לחיוג לאינטרנט וכאמור עבד מצויין. לאחרונה הוא רצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי (USB) למחשב, אך מאותו רגע, נראה שהמחשב "מתבלבל" או משהו כזה, ופשוט לא מצליח להתחבר. המודם מראה על חיוג וקבלת IP (במסך הראשי) ועם זאת עדיין אין תגובה ואין אינטרנט. מנגד, כרטיס הרשת עובד מצויין וקולט את הרשת ואף מתחבר. כמו כן, כשמנתקים את כרטיס הרשת האינטרנט עובד מצוין. אשמח מאוד להצעות לפתרונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר ומודם. המודם והראוטר עובדים בצורה תקינה וגם במחשבים הניידים שמתחברים אל הרשת האינטרנט עובד. הבעיה היא במחשב המארח, אני בד"כ לא מכבה אותו ומשאיר אותו פתוח בלילות. הלילה כנראה הייתה הפסקת חשמל או משהו אחר שגרם לו להתכבות ולהידלק מחדש. כשניסיתי לגלוש באינטרנט ראיתי שהוא לא עובד. ניסיתי להיכנס לממשק רשת של הנתב, והוא לא נכנס אליו. תודה לעוזרים... *עריכה* ניסיתי לבדוק את הIP של המחשב המארח ולפי הIPCONFIG זה לא מה שאמור להתקבל (192.168.0....) וגם לא מופיע DEFAULT GATEWAY
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, דיברתי עם נטויז'ן הם אמרו לי שזה עולה 17 שקל לחודש 24 חודשים + התקנה 200 ש''ח. מקבלים נתב Level one ,הם אמרו לי דגם WBR640 - אין דגם כזה ברשת אפילו. לא שווה לדעתי,מה אתם חושבים? ועוד שאלה - איך הנתב הבא - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=402337
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים מסוג dlink 2650u ניסיתי להפוך אחד מהם לAP. בגדול כששניהם ללא הצפנה הכל עובד. הבעיה היא כשאני שם באחד מהם הצפנה או שאני שם אותה הצפנה בשניהם הAP לא עובד (אי אפשר לגלוש דרכו). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התחברתי בשבוע שעבר לים ולאינטרנט בתשתית בזק על קו של 30 מגה בבדיקה ב- SPEEDTEST השרתים בארץ המהירות לא עולה על 10 מגה ואילו בבדיקה בשרתים של בזק הפלא ופלא המהירות עומדת על 30 וגם הפינג יותר גבוהה בשני הבדיקות מהירות ההעלאה יציבה ועומדת על 1.5 ולשאלות: האם המהירות היא 10 או 30 בשיחה עם נציג של בזק נאמר לי שבדיקה בSPEED TEST לא אמינה, האומנם ? האם זה קשור לראוטר הוא לא לגמרי מוגדר מה כדאי לעשות ?
-
שלום יש לי בעיה עם הראטוטר הנ"ל. אני מתליח לגלוש בו בנייח. הבעיה מגיעה שאני צריך לגלוש עם המחשב הסמוך שמחובר באלחוטי. המתאם הוא גם של אדימקס EW 7718N אני מצליח לזהות את הראוטר אבל לא מצליח להתחבר אליו גם כשאין סיסמא. למישהו יש ניסיון עם בעיה כזאת? WPS - יכול לעזור פה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אני רוכש את המדפסת הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4847&catcode=&AdCat=&parentid= ויש לה תמיכה אופציונלית בהתקן 802.11g , אין לי בכרטיס רשת את האופציה הזו ובמקום כבלים אני מתכנן לרכוש את החיבור הזה D-Link DWLG122 USB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=164 או TP-LINK USB WN321G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387&CatCode=60 האם תהיה בעיה לחבר אותם יחד ולחסוך את כול הכבלים המתוסבכים האלה?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבניין אינטרנט אלחוטי לשכנים עכשיו רציתי להתחבר וכתוב לי : מה זה אומר? תודה..
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר כמו שצריך(לפי ההוראות), הגדרתי את כל ההגדרות הנחוצות שכתובות בהוראות, ולמרות זאת המחשב ממאן להתחבר לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי שכנראה יש בעייה עם הראוטר. החלפתי אותו, אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה מראש נ.ב- התקנתי רק את הראוטר, עוד לא חיברתי את המחשב השני לרשת.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר שלושה מחשבים שברשותי (2 נייחים ואחד נייד) לרשת אלחוטית הבית הוא בן 4 קומות (כל מחשב בקומה אחרת) איזה חלקים אני צריך? (בשביל שיתוף אינטרנט והדפסות) וכמה זה צריך לעלות (פחות או יותר?)
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה. אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה. מוזמנים לנסות ולדווח... http://hotspotshield.com/ תוכנה חינמית
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת (מודם USB), במחשב שלי מותקן פייר וול של Kerio, וכל עוד הפייר וול עובד אי אפשר לגלוש במחשב השני, חייבים לסגור את הפייר וול, כל נסיונותיי לשנות זאת, לא הצליחו... מישהו מוכן להושיע אותי !? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי אני בתקופה בחיי בה אני צריך להתפשר על איכות ולהתחשב יותר במחיר. לכן, אני מחפש נתב אלחוטי זול שידע לחבר בין אינטרנט ב-ADSL לבין שני מחשבים בחיבור חוטי ושניים בחיבור אלחוטי. הדירה שלי קטנה ולכן גם לא צריך טווחים גדולים מאוד. רק שיהיה זול ואמין. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שהיום אני הולך להתקין לו רשת בייתית בין 2 מחשבים והוא רוצה כמובן גם שיתוף אינטרנט. הבעיה שבמחשב הראשי אצלו (זה שמחובר לאינטרנט) יש Windows 98 מהמהדורה הראשונה (ללא ICS) ולכן אני לא יכול להשתמש באופציה הזאת לשתף את האינטרנט. מישהו מכיר תוכנה אחרת שניתן באמצעותה לשתף את האינטרנט בין המחשבים? (המחשב השני בעל אותה מערכת הפעלה בדיוק). בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האם הפררוטוקל client for microsoft networks שיש בחיבורי הרשת של windows xp חשוב? אפשר להסיר אותו? מה הוא בעצם עושה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-