עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  2. גם עוד אצל משהו לוקח טריילר של סרט סירטון 2 דקות באיכות hd לטעון את כל הסירטון ב 10 דקות בערך לעוד משהו זה קרה? זה תקלה או שזה נורמלי הזמן הזה?.תודה מראש

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. אי מנסה לשתף כמה תקיות בין שני מחשבית ששניהם מריצים ויסטה, המחשב הראשון מחשב נייח, והשני לפטופ, הקבצים נמצאים במחשב הנייח. כשאני בלפטופ, אני רואה את התקיות המשותפות במחשב הנייח אבל אני לא יכול להיכנס, אפילו לא לראות את תוכן התקייה, אני רוצה להעתיק את כל התקיות המשותפות מהנייח לנייד. אבל קודם כל אני רוצה לראות את תוכן התקיות המשותפות. אני מקבל הודעה שאין לי גישה, אפילו לא גישה לקריאה (?!) למה זה? הגדרתי כמובן במאפיינים של התקייה המשותפת את הגדרות והשיתוף והגדרתי גישה של קריאה שינוי הקבצים. אז למה עדיין אני מקבל שגיאה שאין לי גישה לקבצים המשותפים? תודה, טל

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by oplemen,

אהלן אז המצב הוא כזה, הכל היה טוב ויפה, רציתי להדפיס משהו, הדלקתי את המדפסת, פתאום נפל האינטרנט, אמרתי מקרה (דא זה קרה כמה פעמים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות) בכל מקרה, מאז עד עכשיו היו פינגים גבוהים, החלטתי לבדוק באמת אם זאת הסיבה. ניתקתי את המדפסת, בום האינטרנט חזר להיות רגיל. מה? אין לי מושג אני מחובר לבזק, ומשתשמ בנתב B שלהם (כןכן יודע שהוא חרא), בכל מקרה, המדפסת מחוברת אליו ישירות ויש לה כתובת איפי סטטית. ממה זה יכול להיגרם?

7. תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. הגעתי לבית עסק מסויים עם לטפטופ, חיברתי אותו לנקודת רשת בקיר בעזרת כבל רשת, ע"מ לקבל גישה לאינטרנט, ואכן אני מצליח לגלוש באינטרנט ללא בעיה. הבעיה היא שכל כמה דקות קופצת חלונית להתחברות לאינטרנט (של WINDOWS, שצריך להזין שם וסיסמא), אני סוגר אותה וממשיך לגלוש - אבל איך גורמים לה להפסיק להפריע ? תודה !

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.

12. Started by disvsros1,

אני בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי, שאני משחק בwarzone או בoverwatch באופן קבוע קופץ לי האייקון של "אינטרנט לא יציב" של המשחק. שאני עושה ping לgoogle או למשל לשרת של overwatch אין בעיה מבחינת יציבות ובמבחינת הפינג עצמו אבל אם אני עושה tracing זה מה שאני מקבל: 1 <1 ms <1 ms * Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 138 ms 171 ms 120 ms bzq-179-37-1.cust.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 6 ms 6 ms 7 ms 10.250.1.14 4 7 ms 6 ms 6 ms bzq-25-77-10.cust.bezeqint.net [212.25.77.10] 5 7 ms 6 ms 6 ms 10.90.99.9 6 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.51.88 7 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.244.2…

13. Started by itaysp,

חשבתי על ראוטר שתומך גם באלחוטיות וגם בחיבור רגיל, וגם יציאה למדפסת אם יש כזה דבר. כרגע המודם יתחבר לראטור ועוד 2 מחשבים, ואל הראוטר יהיה מחובר כבל להאב שאליו מחוברים עוד 2 מחשבים אז צריך מנימום 4 כניסות לראוטר, אבל עדיף יותר.. אני צריך משהו זול, 350 שקל מקסימום.. אם זה נמוך מדי תגישו ואני אשנה את הדרישות תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by username80,

שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by prozaq,

אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. המרחק בין הנתב למחשב הוא כ-3 מטר שזה לא קריטי ולא מפריד בינייהם קיר השימוש העיקרי שלו זה להורדות נטו ואני מחפש משהו שלא מיתנתק כימעט ויציב מה לקחת ?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by benbmx666,

בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מחשבים, 1 שלי, שהוא בקומה הכי למטה. ו2 בקומה הכי למעלה שזה בקומה ה3. מהי הדרך הכי טובה לעשות בינהם רשת אבל בלי לחפור בקיר ולהריץ כבלים בבית... כרגע יש לי ראוטר של 2wire מדגם homeportal 1100 שתומך ב hpna שזה רשת על גבי החיבור של הטלפון של הבית... אבל הוא מתאים רק לadsl ואני רוצה לעבור לכבלים כי יש להם מחירים יותר נורמלים ביחס לחבילות שלהם. אשמח אם הפיתרון שתציכו לי יתאים גם ל adsl וגם לכבלים במידה ואני ינדוד מadsl לכבלים וההפך. תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. Signal King 150Mbps USB Wireless Adapter 150M WiFi 48DBI Antenna High Power | eBay כרגע יש לי WPA2-PSK [AES] נראות לי חזקות מאוד ה48 DBI זה כשהם במצב קליטה של WIFI? ובכללי איך הן יתנו קליטה טובה במחשב? (הראוטר נמצא בממד יחד עם מגדיל טווח)

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by kawaii,

היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייח פנטיום 4 שמחובר למודם והמודם מחובר לראוטר. יש לי מחשב נוסף ישן, פנטיום 3 מעבד 1000 עם זיכרון של 512.. רציתי לדעת אם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB למחשב פנטיום 3 שיהיה בקומה למעלה? רציתי לקבל עצות לאיזה כרטיס יכול להתאים לי? חשבתי על EW7128G Edimax רציתי לדעת אם זה יתאים לפנטיום 3? הבנתי שיש הבדל בין G ל-D אפשר לקבל הסבר? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

25. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי שלושה מחשבים בבית ואחד מהם מתחבר ישירות לאינטרנט ואני רוצה שגם שני המחשבים האחרים יהיו בשיטוף אינטרנט אבל אין לי האב... אני יודע שאפשר לעשות דרך גשר רשת שהמחשבים יהיו מחוברים ביחד והשאלה אם אמשר לעשות דבר כזה שכל השלוש יהיו בשיטוף ??? ב.נ במחשב שמחובר לאינטרנט יש 3 כרטיסי רשת 1 מהם מתחבר למודם ואחד לכל מחשב... ובשניים האחרים יש 1 בכל מחשב

• 4 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים