רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי adsl 1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר. 1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ? 2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ? 3.לברק יש חבילת adsl , 5\250 במחיר 119 וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139 היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - . 4.בכבלים יש ניתוקים ? איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התצורה היא כזו: שני מחשבים עם וינדוס אקספי פרו SP2 מחשב ראשי (מפרט בצד), עם שני כרטיסי רשת: 1. כרטיס רשת Intel Pro 100 שמחובר למודם, אלקטל 510. 2. כרטיס רשת שני, מבוסס 8139D שמתחבר למחשב השני. מחשב שני גם כן עם כרטיס רשת מבוסס 8139D. יש חייגן. ניסיתי את המדריך, הבעיה היא שבכל מקרה בשני המחשבים הוינדוס כותב שהקבל לא מחובר (Unplugged). גם הנורות של שני כרטיסי הרשת בין המחשבים לא נדלקות כלל. יש לציין שאת ההגדרות על המחשב הראשי (192.168.0.1) שבמדריך ביצעתי על הכרטיס השני, ה8139D ולא האינטל PRO. אני מניח שככה צריך לעשות, אני טועה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי router מסוג data link 614. אני לא מצליח להגדיר בו שני דברים שיעבדו כמו שצריך: 1. gmail notifier - כשאני עומד עליו הוא מראה OFFLINE והוא גם לא מודיע על מיילים חדשים (גם אם יש) 2. וידאו מהסוג שיש ב ynet, one או כל אתר אחר. בנוסף גם וואלה מוזיק - הקיצר, כל מה שהוא streaming. החסימה בהכרח מגיעה מה ROUTER כי כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם (כבלים) עם חייגן הכל עובד כרגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המודם\ראוטר ADSL b-focus 270pr עד היום היה מוגדר כמודם לכל דבר והוגדר ICS בין שני המחשבים.. אתמול קינפגתי אותו לתצורת ראוטר.. מאז המחשב השני ברשת לא מצליח לגלוש (שיתוף קבצים עובד..) שמתי לב שYNET לדוגמה לא מתקבל.. אבל כשניסיתי להיכנס לmsn.co.il זה כן התקבל.. מה ניתן לעשות בסידור הרשת הנוכחי [בלי קניות] בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט? תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ. אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל). חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר) אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ! מה עושים??!?!
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח פורטים לאימיול כפי שתראו בתמונה 2 בתמונה 1 אתם רואים את המסך של הפורטים ל application בראוטר שלי אם מישהו יוכל להדריך אותי איך בדיוק לעשות זאת , זה יעזור מאוד תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ברשת וכשגולשים או מורידים משהו במחשב השני אז כמובן שזה מפריע לי בצד שלי (במשחקי רשת בעיקר) אז השאלה שלי היא ככה : יש לי אינטרנט 1.5 מגה אז האם אני יכול להגביל את המחשב השני שברשת לתפוס רק 500 ק"ב וכו' ?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי יש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר . האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף? בכלל איך עושים את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(הכותרת המקורית של הדיון נערכה, עקב הדיון שהתפתח בהמשך) היי יש לי בבית חיבור כבלים ללא חייגן (של 013 לצורך העניין) היום קניתי סוויצ' של אדימקס, כדי לחבר את המחשב השני החיבור הולך בצורה כזו : מודם כבלים מחובר לסוויצ', הסוויצ' מחובר לשני המחשבים כל מחשב מושך כתובת IP אינטרנטית אמיתית של 013, משרת ה DHCP של חברת הכבלים (בעבר חשבתי שזה אומר שגם כל מחשב יקבל את המהירות המלאה, אבל מסתבר שטעיתי) בכל אופן, אין זו רשת פנימית, כתובות ה IP כמו שאמרתי, מחולקות ע"י ה DHCP של חברת 013 ברק, שיושב בחברת הכבלים. (כלומר אלו לא כתובות 10.0.0 או 192.168 וכו', אלא ממש כתובות אינטרנטיות רגילות) האם אפשר לשתף קבצים במצב כזה, בין שני המחשבים שלי ? השיתוף שהיה מוגדר לא עובד ככה ניסיתי גם לכתוב ב…
-
- 83 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להבין מה ההבדל. שניהם מחוברים למודם ומספקים אינטרנט למספר מחשבים אז מה ההבדל? תודה מראש. רן
-
- 7 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן לעשות רשת אלחוטית בבית... קיבלתי הצעה מנטוויזר ומבזק, שנייהם מציעים בערך את אותו הדבר, השאלה היא איך הן בתור נותנות שירות? יש למישהוא נסיון איתן? אם שנייהן לא באמת שוות משהוא, איזו אלטרנטיבה יש למי שרוצה עלשות רשת אלחוטית אבל לא רוצה להתעסק עם כל ההגדרות וכאלה לבד? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com ויש לי באי מיול low id האם זה קשור ומה עושים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-