רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית נתב של Edimax מדגם BR-6204Wlg שעובד בתקן b/g. הוא מחובר קוית למחשב אחד ואלחוטית למחשב שני בו יש כרטיס רשת אלחוטי גם הוא עובד על תקן b/g. הנתב התחיל לעשות לי בעיות, כלומר לעיתים קרובות (מדי) הוא לא מעלה אתרים מסוימים, וצריך לרענן את הדף מספר פעמים כדי שזה יעלה. אם אאלץ להחליף אותו, האם אני יכול לקנות נתב בתקן N ? ברור לי שהקליטה לא תהיה בעוצמה של תקן N, אבל האם זה יעבוד (הכרטיס רשת הוא b/g ) ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בתקשורת בין מחשבים בפרט ותקשורת בכלל. נתקלתי במשהו שלא הצלחתי כל כך להבין וקיוויתי שמישהו כאן יוכל להסביר לי קצת יותר לעומק אני יודע שהשימוש בכתובות MAC הוא בשכבה השניה של מודל OSI, כלומר רק בתוך הLAN שלי. הבעיה היא שאני לא מבין מתי ואיך זה מגיע לידי ביטוי ניסיתי לעשות ping למחשב אחר ברשת הפנימית שלי אך הוא הציג רק את הIP ולא את הMAC כאשר נכנסתי לאתר שבניתי ברשת הפנימית (על IP 10.0.0.2) אני ראיתי שהשרת קלט שנכנסתי מכתובת 10,0,0,3 (הIP של המחשב השני שלי). בנוגע לאתר אני מבין שהדפדפן הוא אפליקציה ולכן הוא עצמו שכבה שביעית וכן משתמש בIP. והפינג לא בדיוק שכבה שניה. ולכן נשאלת הש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מתחבר לי לשרתים של המיול , פירוול בחלונות מוגדרת לתת אישור לפורטים אבל אני לא יודע איך להגיד לנתב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח ל-WIFI שהוא בעל קליטה טובה? יש לי NUC באחד החדרים שמחובר לרשת באמצעות הWIFI הפנימי וכל הזמן יש ניתוקים וגימגומים. בדקתי באמצעות PING רציף ואני רואה שהחיבור מקרטע באמת התשתית.אני לא מזרים תוכן HD כך שאין בעייה של רוחב פס. רק שואף לייצב את החיבור.
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני כרגע נמצא באינטרנט 015 במהירות 1.5מגה... רציתי לשאול למה ביום כשאני נגיד מוריד מראפידשר שזה אמור להוריד על המהירות המלאה של האינטרנט זה מוריד לי ככה על 25-20.. ואין תוכנות שעלולות להאט את ההורדה.. ובלילה זה מוריד לי על 190 ככה.. למה..? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סתם בהנחת השערה שגם דיברתי עם התמיכה שלהם, יש שרתים כשמתחברים ל hot.bezeqint.net מקבלים ניתוב לפעמים שהוא תקין ולפעמים שאין הבדל בכלל. עכשיו ב 100MB ההבדל הוא לדוגמא כשמתחברים ל 212.25.127.2 מקבלים פינג ששונה מחיבור ללא GAMER אבל ההורדות מוגבלות ל 10MB לדוגמא ב speed.013.net אם מתחברים לאייפים אחרים 212.25.127.19 212.25.127.20 מקבלים מהירות 52MB בערך אבל הפינגים לא משתנים או שאייפים אחרים לדוגמא 212.25.127.1-3-4-5 וכל השאר. מהתמיכה נמסר שהשרתים שלהם לא תומכים ב 100MB , לא הבנתי את ההקשר של ה 10MB לפינגים טובים או 52MB ללא שינוי בפינגים לשרתים באמריקה ובאירופה לדוגמא WOW וdownload.com ו google.com מי שיכול לעשות בדיקות שיעשה פינגים ל שרת של WOW באמצעות TCPING 192.12.242.2…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אל חוטי בבית והמחשב שלי קולט אות ממש חלשה...יש אפשר לשפר את הקליטה...האינטרנט זז לי לאט..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים תא ההודעה הזאת בפורם הזה או ב"חומרה אחרת וציוד הקפי", אבל אני מניח שפה יש אנשים שיותר מתעסקים ברשתות, אז החלטתי לפרסם פו את ההודעה, אם זה לא המקום, אז שהדיון יועבר או משהו. בקיצור, אני צריך לחבר 2 מחשבים ומודם כבלים ברשת אלחוטית. אני יודע שאת המודם צריך לחבר לראוטר, ואת הראוטר למחשבים. אז אני צריך המלצה לראוטר + כ.רשת (למחשב שולחני) בתקציב של עד 800ש"ח. הראוטר ימוקם בצמוד לאחד המחשבים, אז אם יש אפשרות לחבר אותו עם כבל רשת רגיל לאותו מחשב (ורק למחשב השני יהיה כרטיס אלחוטי), אז עדיף ככה. בבקשה תענו מהר, זה דיי דחוף לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אמרו לי שיש מצב שקיים כרטיס רשת אלחוטי בניידים החדשים, והנייד הזה דיי חדש, אגב יש אייקון למטה של שני מחשבים עם ציור של משדר כזה.. איזה חלקים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני לא זוכר אבל פעם אמרו לי שאני לא יצליח לקבל בבית יותר מ10 MB כי העברננו משהו לא נכון , עכשו אנחנו על 30MB ובאמת מקבלים 12, אז אני רוצה להבין איזה כבל אני צריך להחליף כדי לסדר את הרשת, מנקודת הטלפון יש כבל DSL באורך 10 מטר עד לחדר שלי - שם הראוטר ומחשב צמוד אליו, אני צריך להחליף את הכבל למתקדם יותר או מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-