עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Googleness,

אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by shaftut,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט וספק של 013. אני רוצה להוסיף ראוטר. כרגע הכבל של הוט שיוצא מהקיר מחובר למודם ומהמודם יוצא כבל אדום שמחובר לנתב השיחות של 013. מנתב השיחות יוצא כבל רשת שמחובר למחשב. השאלה שלי, איזה ראוטר כדאי לי לקנות ואיך אני אמור לחבר אותו? תודה מראש לכל המשיבים

3. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by guysh,

שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by graanan,

יש למישהוא מדריך אך להפוך מודם בזק אלקטל510 לראוטר???? +הגדרות לחיבור של עוד 3 מחשבים?????

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. נפתחו 3 ערוצים נוספים לקו העולה, כעת סה"כ 4 - האם זה אומר שבקרוב יהיה שדרוג למהירות ההעלאה? או שהסיב האופטי הונח כבר?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  9. Started by elyaz,

שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. Started by אליהו פלג,

חברים שלום רציתי לשאול- בבית הספר אנו עובדים עם רשת הכוללת נתבים רבים, הספק הוא רימון (נטספרק). מצב תמונת רשת איך אני יכול לברר איזה ראוטר אני משתמש? ויותר מכך- איך אני משנה את הגדרותיו?? תודה רבה

11. תראו את הכתבה הבאה!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2949704,00.html אינטרנט חינם בירושלים.............................. WTFPWNZ

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  12. קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. למרות שהרוב המוחץ על נתבים וכרטיסי רשת התומכים בתקן N, מאפשרים שידור וקליטה במהירות מקסימאלית של 300Mbps, ניתן באמצעות תקן N להגיע למהירויות גבוהות הרבה יותר. על ידי שימוש ברכיבים מתאימים, התומכים ב-3 ו-4 אנטנות וזרמי מידע (data streams), ניתן להגיע למהירויות של 450Mbps ואף 600Mbps. ה-TEW-690AP היא נקודת גישה (Access Point) בתקן N התומכת במהירות של 450Mbps וה-TEW-684UB הוא כרטיס רשת, בממשק USB, התומך אף הוא במהירות זו. הסקירה מתמקדת בביצועים האלחוטיים המשופרים המושגים על ידי שימוש ב-3 זרמי מידע (data streams) ומדגימה זאת באמצעות פירוט התכונות והביצועים של ה-AP וכרטיס הרשת. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TEW-690AP/TEW-690AP.htm

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by braveman,

שלום, האמתי שלא הייתי בטוח זה הפורום המתאים, אז אם לא תעבירו לאן שכן. אז ככה, יש לי ראוטר Edimax br-6424n, הלפטופ שלי inspiron 1525 מחובר אליו אלחוטית. הלפטופ מריץ ווינדוס 7, מערכת ההפעלה מעודכנת וגם הדרייברים של הכרטיס רשת. בנוסף יש לי סטרימר A200 שמחובר חוטית לראוטר. הלפטופ נמצא כ 3-4 מטר מהראוטר. בעבר היו לי הרבה בעיות של קליטה בלפטופ. ה-Link speed היה יורד ל-12/4/1 Mbs, כאשר במצב אידאלי הוא אמור להיות על 54. לפני כמה זמן עידכנתי דרייברים לכרטיס ונדמה שזה שיפר מאוד את המצב. מאז זה כמעט ולא קורה, אבל כמעט כל פעם שזה כן קורה זה בזמן שאני רואה בסטרימר סרט באיכות HD. 1) יכול להיות שמתי שהכרטיס צריך "לעבוד קשה" זה פוגע לו בקליטה? כי לצורך העניין, כשאני מוריד מהאינטרנט דברי…

15. היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. אתמול התקשרו אלי ואמרו שאפשר להחליף את המודם לאחד יותר מתקדם כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270 כדאי להחליף אותו למודם אחר ? ואיך אני מסדר את ה-LOWID באימיול לאחר פירמוט , פתחתי פורטים בממשק של הראווטר ועדיין יש LOWID ה-TCP/IP במאפייני Local Area Connection על אוטומטי צריך להגדיר ידנית ? לקחתי תמונה של המאפיינים לפני הפירמוט http://img503.imageshack.us/img503/8553/79216957bi7.jpg להגדיר ככה ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by MODI,

שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…

19. Started by ORrrr,

שלום, רציתי לראות דעות של אנשים על כל מיני תוכנות להאצת אינטרנט, מנסיונם מה הכי טוב, מה באמת עובד וכו' תגובות... טוב לי יש אחת: אולי זו מקריות אבל כשהורדתי את התוכנה SpeedNet זה הוריד לי אותה על 47-48 אחרי שהתקנתי וסיימתי להאיץ זה הוריד לי את אותה תוכנה מואתו מקום אותו קובץ אותו שרת על 57-58 --עריכה-- אני מתכוון לטוויקים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by iz,

שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

23. Started by danieldavid10,

שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,

24. Started by Zadu,

שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.