עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ohmega,

שלום ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית. המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר. רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד. האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by צחיבר,

שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  5. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. ***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]

7. שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  8. חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב..ויש לי 2 בעיות: -אני לא יכול לשתף קבצים במחשב השני. אני יכול "לקחת" את הקבצים המשותפים של המחשב הראשון אבל לשתף מהשני אני לא יכול. גם להיכנס אל התיקייה של המחשב השני אני לא יכול..(כולל תמונה) -האינטרנט במחשב השני לא פועל אחרי שבחרתי באפשרות של שיתוף האינטרנט בין 2 המחשבים. (כולל תמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by wooper,

שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by HardGore,

יש לי ראוטר אלחוטי dlink di-624 והקליטה ממנו היא 40% קורה הרבה שכל כמה דקות זה מתנתק, חוזר לעצמו (לעיתים אחרי כמה דקות) ואז אחרי כמה דקות שוב מתנתק.. לפעמים הוא לא מצליח להתחבר בכלל, וקורה גם שכשלמרות שהוא הצליח להתחבר, עדין אני לא יכול לגלוש.. הסרה וחיבור הכבל חשמל של הראוטר לא עוזרים.. האם זה בעיה בקליטה? לנסות ולקרב אותו יותר? הוא נמצא בחדר הסמוך לכאן...היתי בטוח שWI-FI יהיה קליטה מלאה ללא בעיות...כנראה טעיתי..?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by urich,

יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני צריך להקים רשת ביתית ואני רוצה לבקש ממכם המלצה לנתב שיתמוך במשהו כמו 10 מחשבים בחיבור אל חוטי, חשוב שהוא יהיה אקטיבי ככה שאני לא אצתרך לשים אותו ליד מחשב ובטח שלא שהמחשב יהיה דולק בשביל שהוא יעבוד... הבית הוא גדול, ובנויי עם המון ברזל, ככה שצריך שהוא יהיה חזק, וגם שיתפוס למשהוא כמו 3 קומות... (כשאפשר כמובן שהוא יהיה באמצעית... למרות שעדיף שלא...) אם יש דבר כזה, אז המלצה למגביר אות יהיה נחמד... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by Donniel,

-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. השאלה שלי היא מה שיש בכותרת פשוט אני לא יודע חבר שלי אמר לי שאצלו יש רשת אלחוטית בין שני כרטיס רשת בלי ראטור ושהתקשרתי לחנות כשלהי אמרו לי שצריך ראטור אלחוטי החדרים די קרובים בין המחשבים ואין מחסום או משהו לא יודע אם זה חשוב אני מצטער אם זה כתוב אפשהו בתחלית הפורם הסכתלתי בהודעה למעלה ושם מדברים על רשת אלחוטית עם ראטור וכרטיסי שאני רוצה לקנות ודרכו לעשות תחיבור אם זה אפשרי. *כ. רשת אלחוטי EDIMAX EW-7117U WIRELESS LAN 802.11b USB DEVICE 2 כאלה ניסית להכניס למדריך של החברה שיש באחד הודעת פה זה לא נכנס תודה לכל העונים מצטער אם לא הייתי צריך לשאול את זה וזה כבר נענה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by ilaysk,

אני צריך מודם רשת איכותי וזול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום לכולם אוקיי, הבעייה (או לא..תיכף תבינו) שיש לי, היא בעצם מאז שלראשונה הייתה רשת בבית, תחילה אלחוטית, ולאחר מכן החלפתי לקווית וגם כמה ראוטרים טובים בדרך. - 2 מחשבים מחוברים יחדיו לרשת. - המרחק הוא לא יותר מ4 מטר. אני משחק משחקי רשת, והשאלה שלי בגדול היא, האם אמור להיות פינג 2000 במחשב שמשחק משחק רשת כלשהו בזמן שהמחשב השני מתחבר לאיסיקיו או מדפדף לו באתרי האינטרנט?! אם כן סבבה, הנושא יכול להינעל אבל אם לא.... ישנה אי-יציבות ברשת, לא רק הראוטר העכשווי (D-Link DI-604), אלא גם לאורך כל הראוטרים שהיו מקודם. או שאני פשוט לא יודע להגדיר ( ). המחשבים נקיים מרוגלות\וירוסים, אחד מן המחשבים חדש לגמרי והשני דיי יישן אך עבר פירמוט לא מזמן והדבר לא עזר. אז בגדול, אי-א…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. היי קניתי היום את חבילת הרשת האלחוטית של בזק - ראוטר של אזטק וכרטיס רשת USB. המחשבים נמצאים במרחק של 2 קומות זה מזה ואני לא מצליח בתחנה לקלוט את השידור האלחוטי. כמה שאלות: 1. האם הטווח הזה עם ההפרעות בדררך הוא גדול מידי? 2. האם הראוטר שך ECI משדר חזק יותר? 3. האם כרטיס רשת PCI יקלוט יותר טוב? 4. ראיתי מכשיר של חברת 2WIRE דגם 1000HG שיש לו עוצת שידור מאוד חזקה ולכן כדי לעמוד בתקנים הישראליים צריך להחליש את העוצמה - האם מכשיר כזה יעזור לי? אם למישהו יש נסיון עם מרחק חיבור כזה אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים