עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ישראל ישראל,

עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dror_l,

מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by RoosTer13,

אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by ליאור-39,

עברתי עכשיו לנטוויזן עים תשתית של בזק ,אבל הכול משולם דרך נטוויזן והם לא מספקים מודם בחינם רק את המשולב ראוטר והם רוצים על זה 10 ש' בחודש ל 10 חודשים ואים מחליטים להיתנתק אז צריך להחזיר.היתחברתי ל 100 MB,מישום מה אני לא מוצא מודם בחניות ואין גם הרבה מידע ברשת..., רכשתי את הראותר של שיאומי תקן AC 1167MB,זה הקישור http://www.geekbuying.com/item/Orignal-Xiaomi-Intelligent-Mini-1167Mbps-802-11-AC-Dual-band-2-4GHz---5GHz-Wifi-Router-Modem---White-339549.html?source=ShareAsale, למישהו יש מידע על הראותר הזה(אמינות ,תווח קליטה ועוד...) איך אני אמור להיתחבר לרשת? בעיקרון אני צריך מודם אבל קשה לימצא,האים אני צריך לקנות מודם ראותר משולב בכדיי לחבר את הראותר שכבר רכשתי…

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. Started by Kremer,

בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by osheraz,

שלום למבינים,אז אני עובר דירה בקרוב ותוהה איזה אינטרנט לעשות שם , מסתבר שאנלימטד לא נפרש שם ככה שזה יצא .מתלבט בין החבילה של סלקום או אורנג' כדי לכלול גם טלויזיה אבל זה כבר לדיון אחר.השאלה היא כזו , אני טס בקרוב לארהב ואני רוצה להחדש בראוטר/מודם/ראוטר+מודם , הקטע הוא שאני פחות בעסק הזה ואשמח לעזרה מהמבינים.אשמח לדעת מה מומלץ לקנות , האם מכשיר יעודי או משהו שמשלב ?אני מניח שניתן להשכיר מהחברות גם מודם רטואר שלהם ולהפוך אותו למשהו יעודי אחר בנוסף למה שאקנה , אבל אתן לכם להמליץ מה הכי כדאי לעשותרב תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by Itzik68,

היי, אני צריך מתג של עד 8 פורטים כדי לחבר מספר מחשבים בדירה שלי שממוקמים בחדרים שונים ולא ניתן לחברם ישירות לנתב עקב הצורה שבה נפרסו התעלות בקירות. לאחר חיפוש קצר בזאפ יצאתי מאוד מבולבל מכיוון שיש פערים מאוד משמעותיים ולא מובנים במחירים בין מתג אחד לאחר. דגם: TL-SF1008D של היצרן: TP-Link נע בין מחיר של 50 שקלים ועד קצת יותר מ- 100 שקלים בחנויות השונות. דגם: ES3308P של היצרן: Edimax נע על אותו ציר מחירים בערך וכך גם הדגמים: DES1008A ו- DES1005A של היצרן: D-Link דגם: DGS1008A של היצרן: D-Link כבר מגיע לאיזור ה- 130 שקלים ומשם כבר מתחילה עלייה נרחבת יותר עד למחיר של 200 ש"ח ויותר למתג של לא יותר מ- 8 פורטים. מבחינה …

8. Started by Icel,

שלום, כבר מזה זמן מה שאני נמצא בבית עם חיבור קוי בלבד לאינטרנט, אך זה מצב אותו אני מעוניין לשנות. יש ברשותי מחשב שולחני לשימוש ראשי, מחשב נייד עם מודם אלחוטי פנימי וכן טלפון נייד Nokia 5800 גם הוא עם חיבור אלחוטי, וקניתו למעשה מובילה אותי לצורך לקנות סוף-סוף נתב עם חיבור אלחוטי. עברתי על ההמלצות לנתבים באתר http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm בולטי בעייני 2 הדגמים: D-Link DIR615 ו- D-Link DIR655 , ואני מעוניין להבין למה ההבדל הגדול במחירים ביניהם? האם יש לי סיבה לקנות את היקר ביניהם? האם הם בחירה טובה או שיש אופציה כדאית אחרת? של חברה אחרת? האם אני באמת צריך חיבור אלחוטי בתקן N? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by Muadib,

אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by davidz,

אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ramit02,

שלום לכולם ! ברצוני לבנות רשת אלחוטית ויש אפשרות לקנות את הנתב אלחוטי משולב מודם מבזק בתשלומים ... יש שם כמה אופציות : האם כדי לקחת אחת מהם או לקנות מודם ונתב אלחוטי עצמאית ? הנתבים הם : נתב ECI B-Focus 352+ AZTECH 600EW או DLIink DSL -604 תודה לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי תחת המגבלות הבאות: אני גולש בכבלים, ללא חייגן, אני גר בבית עם 2 קומות והכי חשוב, הבית כולו מבטון יצוק. לאחר סקר שעשיתי הוצעו האפשרויות הבאות ואני צריך את עזרתכם: נעה מחשבים: * level one wbr-5400 - מחיר 400 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472975 * edimax br6216mg - מחיר 440 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469945 * 3com 3crwer100-75- מחיר 290 ש"ח (באייבורי יש ב235 ש"ח) http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 פנדה מחשבים: * linksys wrt54gl - מחיר 395 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 קרביץ: * netgear wgr614+ כרטיסי רשת - מחיר 350 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=150552 הייתי …

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by guyfaran,

שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בקצוות שונים של הבית בית לא קטן. שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית עם ראוטר רגיל של אדי מקס. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשב הרביעעי לרשת אבל אין לנו כוח לעשות תשתית לחוטים אז מתחשק לנו לעשות אלחוטית. עכשיו מה שאני מחפש זהו ראוטר שיספק לי את הצרכים. קיבלתי הצעה מפתה מאיזה אחד לקנות יד שניה במאתיים ומשהו את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2231&scat=281&tcat=45 נראה לי לא רע בכלל אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם. אז תגידו לי כל מה שבא לכם אם זה שהוא מסריח ולא להתקרב אליו או אם הוא טוב וכדאי לי או אם בכלל ללכת על משו אחר ופירוט על מה ללכת יתקבל בברכה תודה חברים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by eegg,

שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי איכותי בכדי לחבר מספר מחשבים ברשת. הנתב צריך להיות בעל יכולת קליטה (אלחוטית) בטווח של כ15-25 מטר דרך קירות עים קצב העברת נתונים של 54Mbps. כמובן שאני מעוניין לשתף את האינטרנט בכולם, ולכן אני אציין את החיבור שלי: כבלים, בזק-בינלאומי (ללא חייגן). בכל אופן, ראיתי בחוברת של באג(BUG) שיצאה עים העיתון של השבת, לגבי נתב של 3Com. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? החוברת של באג http://www.geocities.com/hck2cmp/BUG.jpg (התעניינתי בנתב הימני שעולה 759 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי)

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעונין לרכוש נתב אלחוטי חדש, רצוי מ-RSM כי כבר הזמנתי אצלו את המחשב ויהיה לי נוח שהשליח יביא הכל יחד...אבל לא חובה. הנתב ימוקם בממ"ד בדירה חד-קומתית, ואני מעונין שתהיה קליטה גם במרפסת, בקו אוירי של כ-15 מטר, כשבדרך יש את הקיר של הממ"ד ועוד איזה קיר וחצי רגילים. אני לא מצפה להזרים HD כשאני יושב במרפסת, רק לגלוש ב-hwzone ולצ'וטט במסנג'ר. מה דעתכם על אחד הבאים: נתב אלחוטי דגם TP-LINK TL-WR941ND Edimax BR-6524N-Max 300M 802.11b/g/n Wirelees D-Link Dir-615 Wireless N Router משהו אחר מומלץ? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rotemk,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי שיעבוד ברשת הכבלים. אמור לחבר מחשב נייח אחד ומחשב נייד אחד. המחיר אמור להיות באיזור של 300 ש"ח (אפשר לחרוג). הבנתי ש- WRT54GLוLinkSys נחשב לטוב וגם DI524וD-Link אבל שהאחרון עושה בעיות בעבודה עם רשת הכבלים. אין מדובר בבית 2 קומות או ממ"ד אלא בדירה רגילה. תודה.

19. אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

21. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. אני מעוניין בנתב שלא יקרוס בגלל תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואימיול. קראתי בפורום וראיתי כמה המלצות על TL-WR1043ND. האם הוא עובד טוב בחיבור בלי חייגן? וגם מה ההבדל בין הדגם הזה ל TL-WR841ND שהרבה יותר זול ממנו? ההבדל במחיר מצדיק את ההשקעה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם לאחר בדיקות שונות הוחלט ללכת על נתב של 3com ..... אבל איזה ? 1. דגם חדש: http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3C13633A 2. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWDR100A-72 3. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T מי נגד מה ? מה כדאי לקנות ? מחירים יש לכם? אצל מי כדאי לקנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by laland,

שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.