עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

3. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by B@Kss,

אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by darkman,

מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?

8. Started by guytam,

האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?

9. שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by The-Devil,

שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. אני כרגע חייל שמשרת ביחידה שבה יש שימוש נרחב בנושא . ראוי לציין שלא מדובר ברשתות פשוטות כמו של חיבור כמה בתים אחד לשני... מדובר על חדרי תקשורת , שרתים וכו'.. אשמח לקבל כל מידע אפשרי על רשתות בעיברית. תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by overload,

אתר מסוים מונע ממני לראות בו תמונות בגלל שהIP שלי הוא לא רוסי. מוצגת הודעה כזו: איך אני משנה\מזיף את הIP? והאם זה יפגע בדברים אחרים? חג שני שמח.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ישראל ישראל,

עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by niva401,

איך ניתן למחוק wireless network connection ב WINXP , כאשר המחק כבוי (בתפריט עכבר ימני על ICON )?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול רכשתי מחשב נייד hp pavilion dv5000 ויש לי גם נייח. רכשתי ראוטר אלחוטי של אדימקס br6204wg הנייח מחובר עליו עם קבל רשת. בכל אופן הצלחתי לשתף את הארדיסקים בין 2 המחשבים, ובאותה הדרך שיתפתי גם את המדפסת (פשוט לחצתי על האייקון שלה ושוב על שיתוף), ב"מיקומי הרשת שלי" אני רואה את הארד דיסקים של המחשבים אך לא אותה, וכאשר אני מנסה להדפיס מסמך, היא לא נמצאת שם (בבחירת מדפסת). שאלה נוספת, האם לראוטר הנ"ל יש פייר וול? כי פתאום לאימיול שלי נהיה סרט שחור על העיניים. אני התקנתי את הראווטר ולא הגדרתי שום הבטחה. כמו כן ביטלתי את החומת אש של ווינדוס גם בנייד וגם בנייח, ובנייד ביטלתי גם את הפיירוול של נורטון. כך שאני לא ממש מבין מה חוסם אותו. אולי הרשת מאובטחת? (כי יש לי סי…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. ברצוני להתייחס ל2 דברים, אחד לגביי מה שצ'יפ הפנה אותי אליו http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm ושם הוא אומר "הדגשתי את המילה כיסוי (coverage), כיוון שיש נטייה, שגויה, לייחס לתקן N טווח (range) רחב יותר. הטווח, כלומר המרחק בין המשדר למקלט אליו מגיע התקן אלחוטי בתקן N, אינו שונה באופן מהותי מזה שהתקן בתקן G מגיע אליו. ההבדל בין התקנים הוא ברמת הכיסוי -- כלומר, בטווח אותו מכסה תקן N, שהוא די חופף לזה המכוסה על ידי תקן G, יהיו הרבה פחות נקודות מתות ונקודות עם קליטה גרועה, מאשר בתקן G." ולעומת זאת בWIKI זה מה שרשום: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 שG מגיע ל38מטר בתוך מבנה ומחוץ למבנה ל140 מטר ולעומת זאת תקן N כמעט כפול, לי זה לא נשמע הגיוני. דעתי: ה…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. היי,בזמנו השתמשתי ב-repeater : שימוש ב-Reapter כדי להגדיל טווח של WiFi אם אני משתמש בזה: http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/wn3000rp.aspx#two זה יעשה את אותה העבודה? אני צריך לאותה מטרה:כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. האם מישהו התנסה עם הציוד הזה? איך אני מגדיר אותו על הנתב שלי? האם הוא דורש חיבור לחשמל בלבד? האם הוא שווה את המחיר: http://www.amazon.com/gp/product/B004YAYM06?ie=UTF8&tag=wwwetalecouk-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B004YAYM06 תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, כבר רכשתי את ה-1043 אך ראיתי הבוקר באופיס דיפו שהם קיבלו ראוטרים של טנדה מהדגם המצוין בכותרת,איך הוא מתמודד מול ה-1043? יש לי עד סוף היום להחליף. ועל הדרך יש 2 בעיות מוזרות,כל חצי שעה בפלאפון אני רואה הודעה שהמכשיר מתחבר הצליח להתחבר מחדש ל1043 דבר שלא קרה לי ב-netgear 614 הקודם. בעיה נוספת היא הקליטה,מדובר בדירה לא כלכך גדולה אך הקליטה בדיוק אותו הדבר כמ הראוטר הקודם שהיה לי הראוטר אמור לחדור קירות בצורה טובה יותר עקב תקן ה-MIMO 3T3R לא? עדכנתי גרסא לנתב לחדישה ביותר,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.