רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, רציתי את עזרתכם בשתי שאלות: 1. ניסיתי לחפש מידע על ראוטרים שתומכים VDSL אשר לא נמכרים ע"י בזק ולא נחלתי הצלחה, אני מניח שמאחר שבעולם לא מקטלגים את הראוטרים באותה דרך אצלנו. האם יש מאמר או מדריך בנושא שיוכל לעזור לי לדעת לפי מאפיין מסויים של ראוטר האם הוא תומך? 2. ראיתי דיון מסוים בנושא שרת LNS כלומר להגדיר דרך הראוטר שרת שכזה. האם יש איזשהו מאמר שאוכל ללמוד ממנו על הנושא? אני מתעניין בנושא של פינגים האם זה קשור בכלל? תודה מראש ...
-
- 23 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי את הנתב המתקדם של D-LINK מדגם DIR-655 אך גיליתי למרבה האכזבה שהחיבור מתנתק לאחר מס' בודד של ימים ויש לי איתו לא מעט בעיות אחרות, אני עם תשתית הוט מהירות 12M וספק 013 נטויז'ן בחיבור L2TP עם החייגן. דיברתי רבות עם חברת D-LINK בנושא שטוענים שהראוטר תקין לגמרי (לדעתי שקר וכזב) ושהוא אמור להחליף כתובות איי פי ולהתנתק לעיתים קרובות, מה שלא נראה לי הגיוני. ביצעתי איתו המון פעולות: ביטלתי מנגנון Qos לחלוטין שברגע שהוא מופעל הנתב מאתחל את עצמו רנדומלית, קיבעתי את מהירות ה wan ל 100mbps ולא אוטומטי, ביטלתי מנגנון SPI ושיניתי הגדרות בפיירוול שלו. המודם מסוג thomson tcm425 נשאר מסונכרן ובחיבור ישירות למחשב אין לי תקלות בכלל, החייגן נשאר מחובר גם 10 ימים רצוף ועם ה…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב שני כרטיסי רשת קווים. כאשר כרטיס רשת אחד יחובר לראוטר בזק סטנדרטי שמחלק כתובות ובעל יציאה לאינטנרט.כרטיס רשת שני יחובר לרואטרבזק אחר שעובד על קו טלפון אחר וגם לו יש יציאה לאינטרנט. במידה והדבר אפשרי איך אפשר לשלוט באיזה רשת אני רוצה להתשמש ביציאה לאינטנרנט. איציק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אחת הספקיות \בזק תומך באפשרות של העלת מהירות הUPLOAD?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי הבעיה שלי כזאת לא משנה באיזה משחק אני מנסה להיכנס לLAN הוא לא מוצא כלום לנתב מחוברים שני מחשבים בחוטי .. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני כרגע חייל שמשרת ביחידה שבה יש שימוש נרחב בנושא . ראוי לציין שלא מדובר ברשתות פשוטות כמו של חיבור כמה בתים אחד לשני... מדובר על חדרי תקשורת , שרתים וכו'.. אשמח לקבל כל מידע אפשרי על רשתות בעיברית. תודה רבה אנשים
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אתר מסוים מונע ממני לראות בו תמונות בגלל שהIP שלי הוא לא רוסי. מוצגת הודעה כזו: איך אני משנה\מזיף את הIP? והאם זה יפגע בדברים אחרים? חג שני שמח.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-