רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב של dell inspirion 15, הכרטיס רשת נדפק, עכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס רשת ייעודי של מחשב נייד מהמרובעים הקטנים האלה, או שאני יכול לקנות כרטיס רשת חיצוני רגיל או USB סטיק, או עם אנטנות גדולות כמו הTP LINK למיניהם? ואם אפשר המלצה על משהו חזק וטוב עם קליטה טובה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר מגדיל טווח אחד בבית ואני רוצה להוסיף עוד אחד. האם זה בעייתי 2 מגדילי טווח מבחינת התנגשות ביניהם וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
***עריכה:*** לאחר סקירות קצרות הגעתי להתלבטות בין 2 דגמים (אלא אם מישהו יפתיע אותי בדגם נוסף, זול יותר ויעיל). שני הדגמים עם תקן AC, שזה אחד התנאים החשובים לי. הראשון - ARCHER VR600 https://ksp.co.il/?uin=37339 השני - Kasda KW62293 11AC VDSL https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20186&iszap=1 אשמח לתגובות בנושא והמלצות, ניסיון אישי, דעה על הדגמים וכו'. ----------- *הנתב בתמונה צהריים טובים! ברשת הביתית אנו תחת 012 (אם אני לא טועה כיום היא תחת פרטנר), מהם קיבלנו מודם-נתב מדגם SmartBox-8330 . ובכן, הראוטר עושה בעיות, מתחרפן, מתנתק - הגיעו אחר שנים, הזמן להחליף את הקופסה (ישבנו לנתח מאיפה ה…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם/ןיש לי ראוטר חדש של בזק- vtech IAD604-IL. המהירות בוויפי מספקת בהחלט. הבעיה שעיקר השימוש שלי הוא בandroid TV )mi box( ויש ניתוקים בוויפי. ניתוקים קצרים יחסית אבל תכופים ומעצבנים. השאלה שלי האם יש מה לעשות כדי לפתור בעיה זו? חיפשתי בהגדרות הראוטר האם יש אפשרות לקבוע QoS ולא מצאתי. היתכן שאין אפשרות כזו? ואם אין האם בזק או מישהו יכולים לפתור בעיה זו? תודה רבה!דקלון
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
מנסה ללא הצלחה להתחבר דרך המחשב הנייj למגביר טווח של חברת tenda a301. המטרה הגברת הקליטה בין שתי קומות של בית פרטי. הראוטר בקומת הקרקע הוא של סלקום כשהתחברתי לטריפל שלהם. הווינדוס כותב שגיאה שרת DNS לא תקין. אשמח להכוונה מה הצעדים לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
התמיכה הטכנית לא זמינה בשעות שאני זמין לכן אני שואל כאן יש לי את הראוטר T128 כאשר הוא מחובר לחשמל ולמחשב שלי אני רואה את הנורות הבאות דולקות POWER-דולקת קבוע DSL-דולקת קבוע INTERNET-דולקת קבוע LAN1 מהבהב WLAN קבוע זה אומר שיש לי חיבור לאינטרנט ,נכון? הבעיה שבמחשב שלי אני לא מצליח לגלוש, מדוע? כאשר אני ניכנס לכתובת 192.168.11 כתוב שאין לי חיבור מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי משרד ביתי בממד יש שם מודם ראוטר של בזק D-Link U6850 שמחובר לשני מחשבים בחיבור קווי + חיבור למודם של שע"מ (חבור לשירות מאובטח של מס הכנסה) אין לי אפשרות להוציא את המודם מהממד ואין לי אפשרות של חיבור על רשת החשמל - מסתבר שיש לנו מספר פאזות בבית להעביר כבל מהממד ל-AP זה בעייתי מאוד - אי אפשר להעביר כבל על הקיר כי צריך לסגור את דלת הממד ולקדוח חור דוך בקיר של הממד זה קשה ולא ממולץ הקליטה של הוויפי בשאר הבית די חלשה ומאופיינת בהרבה מאוד ניתוקים (גם בגלל הראוטר הבעייתי של בזק) רכישה של ראוטר חזק יותר יכולה לעזור לי בקליטה או שלא ממולץ לשים ראוטר חזק בממד ? יש משהו אחר שיכול לעזור לי לשפר את קליטת הוויפי ברחבי הבית ? …
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ההורים החליפו בבית לטלויזיה ואנטרנט של סלקום ולפי הסבר שניתן להם הראוטר חייב להיות ממוקם בממד. כתוצאה מכך אין קליטה(כמעט) באחד החדרים ואין קליטה(בכלל) בקומה התחתונה. בתצורת החיבור הקיימת בכל חדר יש כבל רשת שמחובר ישירות לממיר, כך שאם מנתקים אותו אפשר להשתמש בו כמו חיבור רשת פיזי רגיל- והטלויזיה לא תעבוד. אני רוצה להשיג 2 דברים: 1. להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית כשהנקודת הגברה היא החדר עם הקליטה הנמוכה(קולטים ממנו למטה, היה שם ראוטר בעבר) 2. להוציא בחדר הנ"ל קו רשת פיזי לחיבור למחשב נייח(פרט לחיבור הרגיל של סלקום לממיר) פרטים: יש לי נתב wd9980 של tp link שיושב בבית, האם אפשר להשתמש בכבל רשת כדי להזין אותו ולהשתמש ב…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
רכשתי 3 מצלמות ענן מסוג NC250 TP-LINK הביתה והגדרתי אותן בסדר. רכשתי מצלמה נוספת לפינה שלי בביה"ס. המצלמה ה-רביעית אני לא מצליח להתקין. ניסיתי את ההוראות בקפידה אך ללא הצלחה. אין לי גישה ישירה לראוטר. אתר המצלמה: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-551... אני מאוד מודה על כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה ושנה טובה. רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ראוטר שמחובר ל-2 AP, למחשב ולמדפסת. (הבית פרטי, עם כמה קומות, ככה שאנחנו נאלצנו לחבר 2 AP). אני צריך לחבר לראוטר (הראשי) עוד צרכן (פשוט הוא הכי קרוב אליו, ואני לא מתכוון להעביר כבלים ברחבי הבית מהAP השניים). לראוטר יש רק 4 חיבורים, ככה שאני ככל הנראה אקנה סוויץ'. ראיתי סוויצ'ים שתומכים ב-10/100 בכ-40-50 ש"ח, וכאלה שתומכים ב-10/100/1000 במחיר כפול (80-90 ש"ח). השאלה היא האם יש טעם להשקיע בסוויץ' היקר יותר (מסתבר שמכשירי הרשת שורדים אצלנו בבית ממש יפה) או שמדובר במשהו "גימיקי" שאני ארגיש אולי רק עוד 20 שנה במקרה הטוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי טלוויזיה סמארט של LG שנמצאת רחוק מהוייפי אבל יש לה כניסה לאינטרנט קווי. את המחשב אני מחבר עם מתאם רשת על גבי חשמל. האם אפשר לעשות אותו דבר בטלוויזיה? ואם כן, האם צריך מתאם מיוחד או כל מתאם שמתאים גם למחשבים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר ישן של בזק דגם DSL-6740U v.H1. השאלה היא האם אני יכול להגדיר אותו ללא חיבור מודם. אלא רק לצורך תקשורת אינטרנט אלחוטית. (הארכת טווח אם איני טועה, או נקודת גישה ) יש לי "נקודת שקע רשת קווית" בחדר המחוברת באמצעות כבל תקשורת דרך סוויץ המחובר לנתב הראשי בדירה (אין לי גישה פיזית אליו). האם ניתן לחבר את הראוטר לשקע הרשת הנ"ל ולקבל גישה לאינטרנט באמצעות WIFI? כלומר שהמחשב שלי הנייח יהיה מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר. באופן שיאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות WIFI בטלפונים הניידים או במחשב נייד. אודה על הסבר/ הדרכה אם הדבר אפשרי או שעליי לרכוש התקן אחר כדי להוציא אות wifi מנקודת הרשת הקווית הפעילה הקיימת.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס ואני מעוניין להחליף אותו למודם פרטי (מודם-ראוטר) והבנתי שיש בעיה עם הוט בחיבור מודם פרטי. מישהו מכיר בזה? יודע אם זה אפשרי להחליף מודם או רק לחבר למודמים שלהם ראוטר חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , ברשותי רשת ביתית אשר פרוסה בבית ב cat6 , אני מעוניין לקנות סיומות , מחברים (לגוויס) . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ? אני יודע שיש בארץ , לדוגמא: (וישנן חנויות נוספפות..) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2376-קונקטור-RJ45-עם-מוליך-לכבל-רשת-CAT6-קשיח וגם http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2846-שקע-רשת-לגוויס-כורוס-Chorus-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6 השאלה שלי היכן אני יכול לרכוש את הדברים הללו בחול ? ( אמאזון ,ebay וכדומה ...) תודה, Tom
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, התחברתי לאחרונה לאנלימיטד למהירות 200/200 ואני מחפש ראוטר שיעזור לי לממש את הפוטנציאל של הרשת השימוש שלי זה בעיקר להורדות וסטרימינג (גם בין מכשירים בתוך הבית). חיבור USB 3 הוא גם חשוב כי אני רוצה לחבר הארד דיסק 8tb ישירות אליו. אחרי שקראתי פה קצת נראה שאלה המועמדים הראשיים: D-Link DIR 880L TP-Link Archer C9 Linksys EA7300 מה הייתם ממליצים לי? יש בינהם הבדל של 50 שקל פחות או יותר אם אני מזמין מאמזון. ראיתי הרבה המלצות ל VR600 v2 אבל אין לי צורך במודם והוא נראה דגם יותר ישן ממה שרשמתי למעלה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי תשתית של 100 מגה של בזק וספק של בזק בילאומי עם חבילת גיימר. האם קיים ספק אינטרנט עפ פינג יותר נמוך מאשר החבילה שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 30.2k צפיות
- 1 follower
-