עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. חשבתי על זה משום שהוא היחיד שראיתי באתר של באג, ויש לי קופון של 100 ש"ח שם. האם הוא כדאי? האם כדאי לי לחפש משהו אחר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mikko,

מאתמול בערב 9 ככה המודם מתחיל לצאת מסינכרון כל כמה שעות אם אני מוציא מהחשמל לכמה דקות זה מסתדר לפעמים זה גם חוזר לבד אזור צפון למישהו זה קרה גם ? מודם Thomson tcm425

5. Started by Mesatla,

ערזה בפתיחת פורטים ALCATEL ST 510 נכנסתי אליו לאן אני הולך? [attachment deleted by admin]

6. Started by cobara,

היי! קניתי נתב של D-LINK DIR 300. כיום אני מחובר ל ADSL בעזרת נתב/מודם ECI 270R שהוא עושה את החיוג. יש לי שתי שאילות : 1. איך אני מגדיר את הנתב החדש ? 2. האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת?

7. Started by MasteRoi,

שלום, ברשותי שני מחשבים מחוברים בינהם עם כבל מוצלב, ויש למחשב אחד אינטרנט והשני חולק אותו עימו. רציתי לדעת, אם יש אפשרות/תוכנה דרך כשלהיא.. לווסת את אחוזי השימוש באינטרנט.. למשל שהמחשב המשותף יגלוש רק עם 30% של משאבי אינטרנט.. מקווה שהייתי ברור, ושתוכלו לעזור לי! בברכה, רועי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. אז אחרי שסוף סוף הוט שידרגו לי את המהירות ל12MB, יש בעייה אחרת שכנראה לא קשורה אליהם.. יש לי 2 מחשבים ברשת, הראשי, ואחד שיושב בחדר לידו, פחות מ5 מטר.. במחשב הראשי, שמחובר דרך הראוטר (d-link d524), הגלישה היא על המהירות המלאה, 12. אבל במחשב ליד, שמחובר דרך דונגל אלחוטי כזה, המהירות מגיעה ל4.5 במקרה הטוב, ובהעלאה אין בעייה במהירות. הקליטה במחשב המשני מצאת באופן קבוע על טוב מאוד או מצויין. ונסיתי לשנות את הערוץ למשהו שהוא לא 6 ולא 11 ועדיין כלום לא השתנה. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? תודה מראש

10. Started by XEON123,

ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש

11. Started by amer22,

מחפש שיטה לחישוב בינארי .. או מדריך לחישוב בינארי תודההה ;D

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. אני יודע שפעם חברות האינטרנט היו מגבילים תעבורה ועושים כל מני שטויות למי שעבר מכסת גלישה מאוד קטנה ו/או שימוש בדברים כמו P2P. אבל להבנתי הרוב ירדו מזה ו 014 גם ככה כמעט ולא עשתה זאת. יצא שבחודש האחרון הייתי צריך להוריד המון דברים (הרבה מספריית הסטים, כל מני שחזורי אונליין אחרים וכו'). ככה שיצא ובטח הורדתי פי כמה וכמה מהממוצע הרגיל שלי. אני שם לב לאיטיות לאחרונה בכל מני דברים כמו סטרימינג, משחקים וכו' ולדעתי יש קשר בין הדברים. כמובן שבבדיקת מהירות קלאסית אין בעיה (גם לספקיות אין בעיה לדעת שאתה מבצע בדיקת מהירות ואותה לא לגביל בניגוד לשאר התעבורה). השאלות שלי הם: א. מה המגבלה שיש היום על מכסת שימוש באינטנרט ? (הרי עם המהירות של היום אפשר להוריד טרות של מידע בחודש, בטח יש קו…

13. אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

במסגרת הצבא עברתי סוג של השתלמות בבסמ"ח בנוגע לכל הניהול רשת. הבנתי את התפעול של כל מערכת הדומיין, אקטיב דיירקטורי, הכנסת מחשבים לדומיין וכו'... הדבר היחידי שלא הבנתי ממש הוא... למה זה טוב? המדריכות שם, מן הסתם, לא ידעו הרבה מעבר לתחום הממוקד אז אני מנסה לשאול אותכם דברים שאנשים העלו ולא קיבלנו אליהם תשובה. מה בעצם נותן לי הדומיין? האם יש תועלת או משמעות אם אני אחליט לפתוח לי דומיין ברשת הביתית? האם אני אהיה מקושר במצב כזה גם לכלל האינטרנט או אהיה מבודד למסגרת הפנימית? תנו לי בבקשה כל מה שאפשר לספר על השימוש והתועלת מהמצב הנ"ל ובהתאמה אולי למצב בצבא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shpitz316,

אני עובר בקרוב לדירה שנמצאת בבניין בן 10 שנים, ואני רוצה לרשת את כל הבית. WIFI לא אופציה מבחינתי. התשתית + ספק הם הוט והוטנט. בדירה הנוכחית הצלחתי לאלתר פתרון באמצעות מתאם חשמלי והרבה חוטים מכוערים שעוברים סביב קירות בבית. בדירה החדשה הייתי רוצה פתרון יותר אלגנטי ונקי. השאלה שלי היא כזאת: בכל חדר יש שקע של בזק וכבלים. האם אפשר להשתמש איכשהו בשקעים האלה כדי לרשת את כל הבית במקום להתחיל להעביר חוטים? הרי בשביל להתחבר לתשתית האינטרנט של הוט מחברים את ההוטבוקס לכבלים ולטלפון, אז למה אי אפשר לעשות את זה 4 פעמים (ב4 חדרים)? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. אני הולך שוקל לקבל את המודם הזה במקום האלקטל שיש לי עכשיו (שלא משתדרג) ויש לי כמה שאלות בנושא 1. הבנתי שהמודם מגיע מבזק בתצורת PPPoE האם צריך לבצע איזה פריצה מיוחדת כדי להפוך אותו לראוטר (כמו באלקטל הישן) או שזה רק עניין של הגדרות? יש איזה מקום שרשום בו מה ההגדרות? 2. איך המודם בממשק PPPoE? יש התנתקויות וקפיאות? 3. אותו דבר כשהוא מתפקד כראוטר? 4. האם יש את כל האפשרויות (כמו מיפוי פורטים) דרך ממשק HTML או שצריך להתחיל להתעסק עם ה-telnet המעצבן כמו באלקטל הישן? 5. התרשמות כללית? כרגע יש לי אלקטל ישן + ראוטר D-Link 604 שקופא כל הזמן והורס לי את החיים, אני חושב להחזיר את הראוטר ולהחליף מודם. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by vali13,

האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

22. Started by shy_g,

שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  23. התייעצות וסיוע לגבי חיבור האינטרנט. תשתית קיימת של בזק+ בזק בינלאומי vdsl 100 mb. קניתי ראוטר xiaomi ax1800. הפכתי את הנתב/מודם של בזק לברידג' וחברתי אליו עם כבל רשת את ה ax1800 ל wan. בחיבור קווי מקבל הורדה תקינה 90mb. בחיבור אלחוטי כל צרכן מקבל עד 30mb בלבד, גם במרחק של מטר מהראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בוודאות בעיית ראוטר? יש הגדרות מיוחדות שעלי לקבוע?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by bg42,

על מנת לאפשר אינטרנט אלחוטי בקומה העליונה שלנו חיברתי ראוטר נוסף לרשת. הראוטר, מסוג TP-link, מחובר דרך Switch, גם הוא של TP-link, שמקבל אינטרנט ממודם של HOT ומפצל אותו ל fiberBox של סלקום ולראוטר. כל זה עובד בד"כ כמה שעות ואז הראוטר מפסיק לעבוד והנורה של הרשת הופכת לאדומה. קנינו ראוטר חדש והתופעה חוזרת על עצמה. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה עושים. האם כדאי לקנות מאריך טווח במקום או רעיון אחר ? תודה רבה לכל עזרה שתתקבל ! בני

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  25. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.