רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה אצלי משהו מוזר - אני מחובר דרך בזק בADSL, כאשר המודם מחובר לנתב אלחוטי. המחשב השולחני מחובר בכבל רשת לנתב ועובד מצויין. הבעיה היא עם המחשבים הניידים - שניהם מזהים את הרשת ומתיימרים להיות מחוברים אליה, אך כשאני מנסה לגלוש האקספלורר טוען שאני לא מחובר לרשת. בדירה הקודמת הכל עבד מצויין ובעצן לא אמור להשתנות כלום. יש למישהו רעיון איפה לחפש את הבעיה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, העברתי כבל חדש בבית לטובת חיבור בין ראוטרים. קניתי כבל 10 מטר CAT 6 (בדקתי שמגיע ל1G) והייתי חייב להוריד ראש אחד כדי להשחיל בקיר. הכנתי ראש חדש ובדקתי עם מכשיר בדיקה וכל ה8 עוברים (האור עובר מ1 ועד 8 ) אבל למרות זאת אני מקבל בכבל רק 100 מגה. מישהו יודע למה זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי חלונות XP במחשב ועכשיו אני רואה כתבות וידאו ברשת כאשר הצבעים מרוחים כמו תמונת אינפרא. אודה לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שאין לי תשתית נוחה בבית, אין לי אפשרות על כל התקן לעבוד באופן אלחוטי, אין לי עוד נקודות בזק בבית ולא בא לי להתחיל לחצוב בקירות - קיבלתי המלצה להעביר את הרשת בעזרת החשמל ע"י מתאמים של רשת-חשמל. רכשתי 2 מתאמים מדגם TP-Link AV500 שנראים דיי משכנעים וגם מודה שמאוד מאוד קלים לתפעול מה שכן, אני עובד ברשת של 40Mbps וכך גם עובדת בדיקת Speedtest כאשר מבצע בדיקה אבל שאני עושה את הבדיקה מבעד ל-2 המתאמים קיבלתי מהירות של 3Mbps הסתכלתי במדריך וראיתי שרשום לא להעביר את המתאם דרך מפצלי חשמל אלא לחבר ישירות לקיר! גם כשאני מנתק את כל שאר הנקודות מהמפצל ומשאיר רק את המתאם - עדיין המהירות איטית גם איפה שיושב הראוטר וגם איפה שיושבת הטלויזיה (שם כניסת הרשת) יש לי בקיר …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה טובה לנתב אלחוטי איכותי *אופציה: טווח מעל 30 מטר... *אופציה: אפשרות לשידרוג בעתיד לשיפור הקליטה. במחיר של 300 ~ ש"ח. אפשרות של 4-2 מחשבים בחיבור קווי. אשמח לקבל המלצות וקישורים.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב השני שלי ואני לא מצליח להתחבר חסר לי "Local Area Connection" ומה שלא עשיתי אני לא מצליח אין לי את הדרייבר של הכרטיס רשת אז חפשתי אותו ולא מצאתי בשום מקום , אמרו לי לחפש דרך התוכנה DriverMax, וזה מצא לי אבל אני לא יכול להעביר אותו למחשב בלי האינטרנט.. בכל הדרייברים שיש ברשת הם מבקשים להתחבר עליהם ולשלם כסף... דרך התוכנה everest זה מה שהוא כותב לי : Device Properties: Driver Description בקר Ethernet Hardware ID PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 Location Information אפיק PCI 2, התקן 8, פונקציה 0 PCI Device Intel 82801GB ICH7 - LAN Controller [A-1] חפשתי בשם : 82801GB ICH7 LAN Controller ואין הצלחה מרובה.. יש לי XP פ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפשרתי UPNP ופתחתי פורטים ב-IP 192.168.1.1 לא בטוח שזה מה שצריך לרשום ב-IP ..? למרות שאיפשרתי מעבר בחומת אש של הווינדוס+האנטי וירוס ESET ..ניסיתי לארח כשכל ההגנות מופסקות ועדיין לא מצליחים לזהות את המחשב שלי ברשת ולהיצתרף אלי כשאני מנסה לארח מישחק. מה פיספסתי? יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו , בביתי יש יחידת דיור . עד עכשיו הכל היה טוב ויפה (בינתיים אף דייר לא רצה אינטרנט) אני כרגע עם כבלים 1.5MB שמחובר גם לאחותי עם כבל מוצלב . עכשיו הדייר פה רוצה אינטרנט ולהתחיל לקמבן לי פה דברים ככה... הוא אומר שכל מה שצריך בעצם זה לקמבן מודם של HOT (ויש לו חבר שמסוגל להביא לו) ולחבר לקיר ועם חייגן לקבל אינטרנט וזה יעבוד . יכול להיות ??? זה הגיוני בכלל ??? אחרת כולם היו עושים את זה במקום כמה מנויים של אינטרנט בבית (לדוגמת אנשים עם 3..4..5..מחשבים בבית שמשלמים על שני מנויים) השאלות שלי : 1) זה בכלל עובד ? כולה להביא עוד מודם לחבר לקיר , להתחבר עם חייגן... ויש אינטרנט ? 2)זה לא יתחיל עכשיו להשפיע על המהירות או על העומסים אצלי בבית עם האינטרנט ? (גם ככה כבר יש א…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליך של בניית בית חדש ורשתתי את כל הבית בכבל קטגוריה 7 השאלה המתבקשת, איזה אביזרי קצה (קונקטורים ושקעים שבתוך הגיר שמותאמים לקופסאות גוויס ) מבחינת סוג ואיפה אני מוצא אותם אשמח לקישורים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-