רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אני משתמש כיום בראוטר Edimax BR-6114WG ומאוד מאוכז, טווח האינטרנט קטן מאוד וכאשר מופעל עומס על הרשת, למשל ביטורנט, הראוטר קורס והופך למאוד מציק. אמרו לי פעם שזה כנראה בגלל המודם שלי שעובד בשיטת PPTP. המודם הוא Alcatel Speed Touch Home. אני מחפש ראוטר חדש, אמין ולא יקר. שיעמוד בעומס של העברת נתונים גדולה, וכן יתן לי טווח אינטרנט גדול בערך בית של 3 קומות. וכמובן שהראוטר החדש לא יעשה בעיות עם המודם. רציתי להחליף למודם חדש יותר של אלקטל, אבל בבזק סטור ירושלים הם טוענים שהם לא מספקים אותו יותר. בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר לא מאכזב? תודה רבה =]
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה (כחודש-חודשיים) נתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי. בביתי קיימת רשת אלחוטית הראוטר והמודם מחוברים למחשב הראשי שלי והבעיה הינה בגלישה באינטרנט האלחוטי במחשבים הניידים/סמארטפונים שברשותי, כאשר אני משתמש במחשב הראשי (משחקים אונליין/ צפייה בסרטים בסטרימינג) - אני פשוט לא יכול להתבר לרשת האלחוטית עם הניידים/סמארטפונים (האינטרנט במחשב הראשי עובד). אם אני רק גולש באינטרנט בראשי בשימוש קל - Ynet/forums/etc אין לי בעיות להתחבר לאלחוטי. הדבר היחידי שעוזר כדי ששוב תהיה לי גישה לאינטרנט האלחוטי זה להפסיק לשחק אונליין/לראות סרטים - ואז אני מתחבר במהירות לאלחוטי כאילו לא הייתה כל בעיה. קצת פרטים - אני מחובר לבזק בנלאומי 15 מגה ולבזק כתשתית. יש לי מודם של בזק ( BaudTec 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול נתב dsl-2760u בקומה למעלה שישמש בתור AP לפי המדריךhttp://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm) הAP מחובר קווית לHOTBOX שנמצא בקומה התחתונה. הכל עובד מצוין יותר טוב איפלו ממה שציפיתי חוץ מדבר אחד הרומינג בין הקומות קצת בעייתי כי עדיין מגיע אות חלש מHOTBOX מהקומה התחתונה אז לוקח מלא זמן עד שהאיפון מחליט להחליף רשת. יש פתרון לבעיה הזאת?? חשבתי לקרוא לשני הרשתות האלחוטיות באותו השם וסיסמא ושהוא יחשוב שזה רשת אחת אבל זה לא מתסדר לי תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדפיס משני נתבים שונים בבית. יש לי כרגע 2 נתבים + מודם. הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה רק מהתקנים המחוברים לאותו נתב, זאת אומרת, אם המדפסת מחוברת לנתב א', ונתב א' מחובר לנתב ב', המדפסת לא תדפיס אם אשלח להדפסה מהתקן המחובר לנתב ב', אלא רק מנתב א'. עשיתי הרבה ניסיונות אבל כלום לא עזר.. ניסיתי לחבר את שני הנתבים והמדפסת למודם, ניסיתי לחבר נתב א' למדפסת ולמודם ואת נתב ב' לנתב א'. המדפסת מוכנה להדפיס אך ורק מאותו נתב שהיא מחוברת אליו. האם יש דרך לחבר את המדפסת לשני הנתבים? נ.ב. הכל מחובר באופן קווי ולא דרך WIFI. תודה מראש לעוזרים! עדכון: ניסיתי לבטל את ה- DHCP במודם ובנתב ב' (פעיל רק בנתב א', שמחו…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו) יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש. כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי? ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..) הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא? איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו צלח התקנת DD-WRT על TP-LINK 1043ND? האתר שם הזוי לגמרי ולא ברור מה לעשות ומתי ולמה. בנוסף הוא לא מופיע ברשימת specific אבל מופיע כנתמך. אז מה עושים? הגרסא שברשותי לפי המדבקה היא Ver 1.8 למרות שבקונול משום מה כתוב: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.13 Build 120605 Rel.38634n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]
-
- 35 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל בפני אלה שעזרו לי בדיון הקודם ולא הגבתי להם... צבא הבעיה שלי עכשיו היא שונה. אחרי כשבוע שלא נגעתי במחשב הווינדוס (ויסטה) לא מזהה חיבור רשת. כשאני לוחץ "אבחן ותקן" הוא כותב שלא זוהה חיבור כבל רשת אל מתאם הרשת. -ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס רשת (Realtek RTL8168B/8111B family PCI-E אונבורד) ולהתקין מחדש. -לא הותקנה חומרה חדשה או משהו כזה -ניסיתי להחליף כבל (למרות שחיצונית הוא נראה תקיןן) -ניסיתי לחבר את הכבל ליציאה אחרת בראוטר -ניסיתי לחבר את הכבל ישירות למודם (עוקף את הראוטר) כל הנ"ל לא עזרו. הרשת מורכבת ממודם כבלים שמתחבר לראוטר אלחוטי. לראוטר מתחבר המחשב הבעייתי הנ"ל בעזרת כבל, ומחשב נייד בצורה אלחוטית שעובד ומצליח להתחבר בסדר גמור…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, אני עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לחבר מכשירים (טלוויזיה, מחשב) בחדרים שונים בחיבור קווי לאינטרנט אני לא רוצה להעביר כבלים מהראוטר לרחבי הבית מחיפוש קצר ראיתי שיש אופציה להשתמש ברישות הטלפון או החשמל על מנת לספק חיבור קווי לאינטרנט בחדרים שונים (בכל חדר יש חיבור לטלפון בקיר) אם זה רלוונטי, כרגע הדירה לא מחוברת לאינטרנט כלל, התכנון הוא להתחבר ל PartnerFiber כי הם היחידים שמספקים סיב אופטי בבניין אשמח לעצות: מהו הפתרון הכי טוב להעברת חיבור אינטרנט לחדרים שונים באמצעות שימוש ברשת קיימת (חשמל\טלפון)? האם זה דורש ראוטר מיוחד, או מתאמים מיוחדים, מהם הדגמים המומלצים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה אצלי משהו מוזר - אני מחובר דרך בזק בADSL, כאשר המודם מחובר לנתב אלחוטי. המחשב השולחני מחובר בכבל רשת לנתב ועובד מצויין. הבעיה היא עם המחשבים הניידים - שניהם מזהים את הרשת ומתיימרים להיות מחוברים אליה, אך כשאני מנסה לגלוש האקספלורר טוען שאני לא מחובר לרשת. בדירה הקודמת הכל עבד מצויין ובעצן לא אמור להשתנות כלום. יש למישהו רעיון איפה לחפש את הבעיה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, העברתי כבל חדש בבית לטובת חיבור בין ראוטרים. קניתי כבל 10 מטר CAT 6 (בדקתי שמגיע ל1G) והייתי חייב להוריד ראש אחד כדי להשחיל בקיר. הכנתי ראש חדש ובדקתי עם מכשיר בדיקה וכל ה8 עוברים (האור עובר מ1 ועד 8 ) אבל למרות זאת אני מקבל בכבל רק 100 מגה. מישהו יודע למה זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שאם יש לך פינג גבוה אז מעיפים ברוב המקרים למה פינג נמוך מועדף??? והאם אני יכול לדעת מה הפינג שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-