רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
דגם כרטיס הרשת האלחוטי: TP LINK TL-WN821N האם המחשב נייח או נייד: נייח האם הראוטר \המחשב הוזזו בזמן האחרון: כן, עשיתי סדר בחדר ושיניתי את מיקום המחשב האם שיניתם הגדרות (ואם כן, איזה): לא נגעתי היכן הראוטר יושב (ממד, סלון וכד'): הראוטר נמצא בקומה הראשונה ואני נמצא עם המחשב בקומה השנייה(יש לנו שתי בתים מחוברים) ראוטר של D LINK די חדש של בזק שבוע טוב, התשתית והספק שלי הם בזק אני גר בבית עם שתי קומות מחוברות עם מדרגות, הראוטר נמצא בחדר השינה של ההורים(איפה שיש חיבור לטלפון) בקומה למטה ושתי המחשבים שמחוברים לאינטרנט אלחוטי במתאם רשת אלחוטי נמצאים בקומה השנייה האחרת, די רחוק אבל הבעיה לא הייתה עד לא מזמן ונמצאת רק במחשב אחד של אחד החדרים, במחשב השני של האח באו…
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
החלפתי במחשב את כרטיס רשת אלחוטי הפנימי , בכרטיס עם חיבור USB, ומאז עוצמת אות נמוכה- מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ( דירה קומה אחת 4 חדרים) הראוטר האלחוטי - 3COM - נמצא בחדר ( לא ממ"ד) הדלת מול הסלון. מחשב HTPC בסלון מחובר דרך דונגל אלחוטי USB של 3COM דרך "חוט מאריך" של הUSB. המרחק הוא כ 5 מטר. אין קירות בטון שמפריעים בדרך. אני מקבל אות בחוזק של 56%. כאשר אני מחזיק את הדונגל באוויר אני מקבל 70%. השאלה היא מה המיקום האופטימלי לקבל אות קרוב ל100%? מה משפיע על עוצמת האות של הרשת? אשמח להכוונה ועזרה. תןדה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אנשים, אחרי כמה שנים עם 014 פשוט נמאס לי. אני מחובר אליהם ב ADSL חבילה של 10 מגה. אומנם מהירות ההורדה תקינה (יש לי חשבון פרמיום בראפיד שייר ואני באמת מוריד על 1300K-1400K) אך הפינג לחו"ל פשוט גבוה לי מידי. אני משחק WOW ובאופן קבוע יש לי פינג של 250 ומעלה.. לא נראה לי הגיוני. בכל מקרה, הם הציעו לי לעבור לחבילת גיימר.. ביקשתי לנסות... קיבלתי פינג 220-230, בספק אם זה בכלל עשה משהו. בכל מקרה, נמאס לי מהם שבשעות עומס גם אני לא יכול לצפות בסרטון ביוטיוב או לגלוש בצורה תקינה. החלטתי לעזוב, כרגע אני מחפש ספקית אינטרנט והדברי שהכי חשוב לי זה פינגים לחו"ל. ספקית שתיהיה חזקה בשרתים בחו"ל , קיימת אחת כזאת? אין לי בעיה לשלם גם כפול ממה ששילמתי לבזק (60) העיקר שיהיו פינגים נמוכ…
-
- 28 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הזמנו היום אינטרנט בכבלים במהירות של 1.5, עד היום התחברנו כמו פעם עם מודם 56K ועל אותו קו, ככה שאם במחשב השני רצו לגלוש אז אני הייתי צריך להתנתק. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים ברשת, כאשר המחשב שלי יהיה השרת. הבעיה היא שבין המחשבים יש מרחק של כ5 מטר בקו אווירי, בשביל להגיע אליו פיזית צריך לעבור חדר, מדרגות ועוד חדר. איך אפשר לחבר אותם? גם רשת אל חוטית תתאים, אני יכול להתפרע עם הרשת עד 600 ש"ח. תציעו לי הצעות איך לחבר אותם, כל צורה ובלי להזיז אותם כמובן. שאלה נוספת, יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, קיבלתי אותו עם הלוח אם. הוא מתפקד גם ככרטיס רשת נכון? החיבור הזה חדש בשבילי ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת... תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי, היכן אני יכול למצוא את כל ההגדרות על מנת לשתף 2 מחשבים מחוברים דרך HUB, לאינטנט מהיר בADSL עם מערכת הפעלה WINXP PRO. בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
-
היי אנשים, מקווה שנכנסתי למקום הנכון, משום מה אני לא מצליח להיכנס ל-localhost דרך הדפדפן (127.0.0.1).. התקנתי את ה-IIS ואין לי מושג למה זה לא עובד.. ניסיתי בכל דרך אפשרית שידועה לי.. אני עובד ב-windows 7.. הרעיון הוא שפרמטתי את המחשב לפני כמה שעות ככה שההגדרות לא השתנו יותר מידי.. ואפילו אין פיירוול שיחסום את זה.. ניסיתי גם לכבות את זה של ה-windows... אשמח לקבל כל הרעיון שהוא.. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
New in box Unlocked Huawei HG658d VDSL2/ADSL2+ moden/router והמוכר כותב לי כי הפרוטוקול SIP נעול ציטוט 2016-02-04 05:50:36 Friend,pls note that SIP setting of HG658D is locked,but it can perfect with Bezeq NGN,very stable VDSL and Wifi connection,most of our customer can accept it,if you have any suggstion,pls advise me! למה הוא מתכוון אני עם בזק+019 40 מגה תודה לכל העוזרים צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטי BROADCOM 802.11G ויש לי בבית רשת אלחוטית של בזק עם נתב ROTAL 1025 יש לי מחשב אחד נתב ושתי מחשבים עם מתאם USB,עכשיו אני מנסה להתחבר עם המחשב נייד וזה לא מתחבר לי ניסיתי שעותת ולא הולך לי כלוםם..על האיקון של המתאם בתוך המחשב מופיע לי X אדום כזה ניראה לי זה קשור,בדקתי במנהל התקנים ואין בעיה עם הכרטיס רשת..אז מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו אני חייב את זה בדחיפות.! תודהה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אתמול הקמנו רשת של שני מחשבים בבית בעזרת HUB המחובר למודם(למרות שאני צריך להפעיל את החייגן מהמחשב שלי ובו נמצא הHUB והמודם) ושני המחשבים,בכל מקרה,הZONE ALARM שלי פשוט חוסם את הרשת,מידיי פעם הרשת עולה אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד,רק כשאני מכבה את הפיירוואל הוא עובד,רציתי לדעת איך אני מאשר בZONE ALARM שהמחשב השני יוכל לקבל גישה מלאה למחשב שלי? ממש הסבר מפורט בפיירוואל,לאיזה אזור צריך ללכת,מה להוסיף וכו', תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-