רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
-
עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר. יש מחשב כף יד אסוס מדגם A636. למחשב יש כמובן WiFI ו- BlueTooth. בבית יש שני מחשבים ניייחים עם WinXP שמחוברים ביניהם ברשת דרך נתב D-Link DI604. החיבור לתשתית הוא דרך הכבלים, מודם מוטורולה. הרשת היא קווית ולא אלחוטית. העסק עובד ממש טוב. איך אני יכול לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט? האם צריך לקנות נתב אלחוטי ולחבר אותו לנתב הקווי הקיים ? אם כן יש לכם המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח ? אני מעדיף פתרון שיאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט של האסוס ללא תלות שאחד המחשבים הקבועים יהיה דולק.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שתי מחשבים המחוברים לרשת באמצעות אינטרנט אלחוטי, מחשב א' משמש כמחשב ראשי (מחובר לראוטר שמחובר למודם ADSL) ומחשב ב' שמשמש כמשני (בעל כרטיס רשת אלחוטי). במחשב הראשי מחוברת מדפסת,שאני מעוניין לשלוח אליה להדפסה גם דרך המחשב המשני,ורציתי לדעת איך ניתן להגדיר זאת. יש לציין שבהגדרת מדפסת במחשב הראשי הגדרתי אותה כ"משותפת" אך בכל זאת לא ניתן להשתמש בה מהמחשב השני. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ואני רוצה להפסיק לעבוד עם הרשת ולעבוד עם חיבור רגיל. איך אני עושה את זה??
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם בלו טות למחשב שלי. מהסוג שמתחבר ליציאת USB . האביזר היחיד שתומך בבלו טות שיש לי הוא הטלפון הסלוארי שלי. נראה לי שיש לו בלו טות 1.2 . לא נראה לי שהטלפון תומך בבלו טות של 100 מטרים, אם אני אשים מתאם בלו טות של 100 מטר במחשב שלי, האם הוא יוכל לדבר עם המכשיר הסלולארי ממרחק 100 מטרים? * ועוד שאלה קטנה. המתאמים האלה שמחברים למחשב - הם תומכים בלינוקס ומק בדרך כלל?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של level one wbr-3407a ומחר אני עובר לכבלים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר שמסביר איך להגדיר אותו כ-vpn כי לפי האשף שלו יש שם רק pppoe ו-pppoa.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית עכשיו יש בינהם רשת רגילה עם כבל רשת רגיל בינהם... אני עומד להעביר אחד מהמחשבים לקומה למטה... ובגלל שאני לא רוצה שיעבור לי כבל על חצי מהבית אני רוצה למצוא דרך אחרת לעשות את הרשת... חשבתי בהתחלה על רשת אלחוטית אבל אני לא חושב שזה יעבוד כי אני מעביר את המחשב לממד... אז חשבתי לעישות את הרשת דרך הקיר, כאילו עם שקע כזה כמו הכבלים או הטלפון... אני יודע שזה אפשרי... השאלה היא איפה אפשר לקנות שקעים כאלה? ואני יכול לעשות את זה לבד או שעדיף להזמין מישהו? אני יצתרך לוותר על השקע של הטלוויזיה בשביל זה או שיש מספיק מקום להעביר את שניהם? כמה זה בכלל אמור לעלות? ואולי בכל זאת אפשרי לעשות רשת אלחוטית? למרות שזה די יקר...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-