רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היום, אחרי יומיים שיש לי כבלים שעבדו מצויין ;D, המחשב מתחיל לכתוב לי כל כמה זמן כבל רשת מנותק, האינטרנט מפסיק לעבוד וצריך לחכות כמה שניות כדי לחזור לגלישה רגילה. זה מה שנקרא התנתקויות/נפילות של השרת (012) ? המודם הוא AMBIT שמחובר דרך כ.רשת. יכול להיות שבהתקנה נתנו לי כבל דפוק ???
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-7VXRP הכולל בתוכו כרטיס רשת ואני לא מצליח לבצע PING 127.0.0.1 והדרברים של הכרטיס רשת מותקנים כראוי
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט. הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה. חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים?? קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע? יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת. בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, הה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תוכנת ה FTP: Bullet Proof FTP V2.31. המחשב שלי מחובר להאב שמחובר למוקם Alcatel Home שהפכתי ל Pro. פתחתי את פורט 21 במודם והתוכנת FTP פתוחה גם על פורט 21 וזה לא עובד. אז מה עשיתי? באווטסייד פורט כתבתי 21, ובאינסייד פורט כתבתי 2121. וכמובן שגם בתוכנת FTP שיניתי ל 2121. עכשיו מצליחים להתחבר אלי מחוץ לרשת הביתית, אבל לא מצליחים להעלות קבצים (כמובן שאפשרתי את האפשרות הזאת), לא מצליחים להוריד קבצים, לא רואים קבצים... מה שכן עובד: מי שמעלה לי תיקייה שלמה שיש בה משהו... אז תיקייה זה כן יוצר.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובר לגור בחיפה וצריך לעשות לעצמי אינטרנט... אני אשמח לקבל קצת עזרה ועצות - האם לבחור בזק או הוט? איזה ספקית מומלץ לבחור? הצרכים שלי הם לא כבדים במיוחד - אני לא מוריד הרבה ומשחק SC2 - מעבר לזה אין לי צרכים כבדים - לכן חשבתי לקחת אינטרנט 2.5 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לעוד אנשים יש קשיי גלישה לאתרים בחול כמו האתר הרישמי של STEAM ובכללי לאתרים בחו"ל ואולי אפילו בארץ, אני בבזק בן לאומי + כבלים HOT הכל היה תקין משעות הערב המוקדמות, אבל מ 7 בערב הכל גולש בצורה מחרידה. תודה. התקשרתי אל בזק בן לאומי עכשיו, הם אומרים שיש להם תקלה ,עכשיו נרגעתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שידרגתי את המודם שלי ל-PRO, והגדרתי אותו לעשות ROUTING וכו'. ההגדרות במודם (אני חושב) בסדר, והכל עובד איתו. *אבל*, אין לי שמץ של מושג איך להגדיר את המחשבים בבית להתחבר דרכו. יש לי את כל הציוד הנדרש - Hub, NICs, RJ-45 Cables בתודה, Vega
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי מחשבים מחוברים דרך נתב, אחד ראשי שמשמש כgateway למחשב השני. השיתוף של האינטרנט עובד, פרט לכמה אתרים ספציפיים (האתר של Nvidia אחד מהם) שעובדים בראשי ובמשני לא. ניסתי לבטל firewalls למיניהם, לשחק בהגדרות של האינטרנט, ריסטוטים ולהגדיר מחדש, ללא הצלחה. איך לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מעוניין ב AP תקן n שיש לו אפשרות ל wireless bridging , כלומר שהוא יקבל את האות האלחוטי מהנתב , ויוציא את האות דרך היציאה הקווית . יש לי היום AP בתקן g עם היכולת הזאת edimax 7206apg אשמח על המלצה ל AP . אגב, עם יש AP עם 2 יציאות קוויות , אז זה עדיף מבחינתי . תודה
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברק, קוי זהב, ואינטרנט זהב למסלול 0.5 או 0.75 בADSL מי מהם עדיף? מבחינת מחיר נראה שברק עדיף, אבל מה האמינות שלהם? ואיך המהירות שלהם בשעות העומס? תודרבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי ראוטר חדש אז הנושא הזה של כתובות ראוטר מקים וכו' חדש לי.. התחלתי לחקור עקב LOW ID באי מיול, למרות שפתחתי את הפורטים בפיירוול וראוטר. קראתי בפורום והבנתי שאני צריך לשנות את האיי פי מדינאמי לסטטי אבל כמה דברים לא ברורים לי.. IP סטטי צריך להגדיר רק על כרטיס הרשת או גם בממשק הראוטר? הוספתי תמונה ובה כמה תמונות של הקושחה TOMATO, וגם של האיי פי בכרטיס רשת. DHPC STATIC בראוטר מגדירים לפי MAC אבל איזה MAC מבין הארבעה המופיעים בתמונה ?? ואיזה כתובות אני צריך להזין בכרטיס הרשת? האיי פי של הראוטר (192.168.1.1) או של ספק האינטרנט כנ"ל לגבי DNS וGATEWAY... תודה רבה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היום החליפו לי את האורכית לאלקטל. שמח וטוב לבב ישר שדרגתי את האלקטל (גרסה 6604) לפרו. אחרי שהכל הלך פיקס חברתי את האלקטל לאב (ג'ינייס דגם GF4080 SE) עלידי כבל מוצלב כמובן. אחרי שהמודם סרב להסתנכרן בכל אחד מהפורטים של האב התחלתי לחשוד שמשהו לא בסדר... הלכתי וקנתי כבל מוצלב חדש דנדש ושום דבר לא קורה.. ניסיתי גם לחבר את המודם בכבל רגיל דרך האפ-לינק אבל גם זה לא עזר כמובן עכשיו בא תורו של האב השאלתי מחבר אב עלום שם בן איזה 4-6 שנים ככה.. וראו איזה פלא.. המודם הסתנכרן בלי שום בעיה. העכשיו השאלה היא האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם אבים של ג'ינייס או כל חברה אחרת? יש איזה שהוא פתרון חוץ מלקנות אב חדש? תודה. נ.ב תודה ל-R0ckF0rD שעזר לי בזהוי הבעיה ושדרוג המודם.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה כרטיס הרשת המובנה שלי בלוח (מסוג אינטל 1000CT או משהו כזה ) התחיל לעשות בעיות. כל פעם שכרטיס הרשת מותקן במחשב (ז"א מופיע ב DEVICE MANAEGER) האינטרנט מתנתק אחרי כמה דקות, למרות שהכרטיס בכלל משמש לרשת הפנימית ולא מחובר לראוטר שלי. הרשת שלי בנויה בצורה הבאה: ראוטר אלקטל PRO שמחובר למחשב אם שני כרטיסי רשת (הראוטר עצמו מחובר לכרטיס מסוג REALTEK 8139) והכרטיס רשת השני (האינטל הבעייתי) מחובר למחשב נוסף. יש לציין כי ניסיתי לעשות הסרה מלאה של הדריברים והתקנה מחדש של שלוש גרסאות שונות. ניסיתי גם לשנות את ההגדרות המהירות של הכרטיס עצמו (FULL DUPLEX ו HALF DUPLEX) וגם זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתר סקס ואני לא מצליח להפטר מזה. מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר ! יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.netgear.com/products/details/WNR854T.php סופסוף ג'יגהביט על ראוטרים ביתיים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-