עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל). קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות). אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה …

3. Started by ludacris,

hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by erez.kr,

שלום, אני משתמש די קבוע ברדיו אינטרנט דרך אתרי האינטרנט המאפשרים שמיעה (לדוגמה:http://radio.coolsite.co.il/) מלפני כמה שבועות כל אתר של רדיו כזה פשוט הפסיק לנגן אצלי ללא שום סיבה נראית לעין. אני נכנס לאתר, לוחץ על play ושום דבר לא קורה, אפילו לא מוצג לי bufferring.... לא התקנתי שום תוכנה חדשה שידוע לי. חשבתי שהבעיה היא בדפדפן (אקספלורר 7) - אבל זה קורה לי גם ב-chrome. הבעיה קיימת גם באתרי החדשות (של ערוץ 2 לדוגמה). ב-youtube לעומת זאת אני כן מצליח לראות ולשמוע, עשיתי בדיקה על אתר לא מוכר עם תחנות רדיו באנגלית - וכן הצלחתי לשמוע. ניסיתי גם להתקין סרגל כלים על הדפדפן שמאפשר שמיעה - ו... כלום. אין לי חצי כיוון מה אפשר עוד לבדוק, למישהו יש רעיון? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. שלום, יש לי לאחרונה בעיה שהגלישה במחשב הנייד שלי הפכה להיות בלתי נסבלת. רוב הזמן הגישה לאתרים פשוט אורכת המון זמן (אם בכלל), נראה שהדף טוען אך לא קורה שום דבר או שהדף נטען לאחר הרבה מאוד זמן. בבדיקת ping לאתרים (בעת הבעיה) יש Reply מהם. יש לציין שזה לא תמיד (כך למשל עכשיו Restart עזר וכעת הגישה לאתרים תקינה). בבית יש עוד מחשב נייד ואין לו את הבעיה הזו, גם מחשב של חבר לא נתקל בבעיה הזו (למעט פעם אחת). בסלולרים גם לרוב אני לא נתקל בבעיה (אבל קרה לי שהייתי צריך לאפס את הראוטר פעם או יותר גם עבור הסלולריים). השורה התחתונה היא שאני חושש שעיקר הבעיה היא במחשב שלי, אך גם חושש שישנה בעיה בראוטר כי הבעיה לעיתים רחוקות מגיעה גם למחשבים\סלולרים אחרים. בגלל זה אני לא כל כך יודע איפה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arik100,

האם זה גישה מרחוק למחשב שלך דרך הראוטר עם עוד תוספות?

• 1 תגובה
    • 26k צפיות
  9. שלום, ברשותי מחשב CORE 2QUAD ,עם XP PRO. - ללא ראוטר, בתשתית כבלים. עד עכשיו הייתי מנוי של בזק בילאומי, מכיוון שלאחרונה סבלתי מקש/יים בגלישה דרכם, התחברתי לחברת 012. אמנם מעבר הספק פתר לי את כל בעיות הגלישה שלי. (אני מחובר ב 7M ומוריד טורנטים בקצב של 800KB), חוץ מהחשובה ביותר בשבילי. תוכנת ה CAMFROG. עובדת מצויין עם בזק בינלאומי. אין LAG והוידאו עובד חלק, בחיבור עם 012, יש לי LAG מטורף והוידאו אפילו לא עולה. כרגע אני עם 2 חייגנים אחד של בב"ל ואחד של 012. כאשר אני מתחבר עם בב"ל עובד פיקס. ועם 012 בכלל לא. נציג תמיכה של 012 אמר לי שהוא לא יודע מה הבעיה, שאצלם אין פורטים חסומים....(מה שחשבתי שהבעיה). האם יש למישהו רעיון..... או אפילו סתם מה להגיד ל 012......? תודה ויום טוב

10. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  11. כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by RevBlue,

שלום לכולם, רציתי לבקש המלצה לראוטר אלחוטי, אני עובד לדירה חדשה ועומד להיות לי שם תשתית בזק+012 ספק במהירות 10 מגה. אני צריך ראוטר כי הולכים להיות 3-4 מחשבים בבית בחדרים נפרדים, מחשב אחד קווי עם נייד בחדר אחד ו-2 ניידים בחדר אחר נפרד. הראוטר כנראה יהיה בחדר אחד ויצתרך לשדר לחדרים אחרים בדירה (הכל באותה קומה) אז אני מניח 2-3 אנטנות בתקן N? אבל אני לא מכיר דגמים ספציפים, אם יש עוד פרטים חסרים אני אשמח להוסיף.הבנתי שהTP-LINK דגם N עם 3 אנטנות מאוד ממולץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by kenny1254,

ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by yoxo,

חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, המודם של בזק כבר מזמן עלה לי על העצבים, מתקלקל כל שני חמישי... אני מעוניין להחליף לנתב משולב עם מודם (גם אסתטית זה פתרון יותר אלגנטי). יש שני דגמים שראיתי: ‏Edimax nLITE AR-7284WNA Wireless ADSL2/2 + Modem Router 150Mbps‎ במחיר 210 ו- ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router 300Mbps‎ במחיר 250. רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם, ויותר חשוב, האם השילוב הזה של ראוטר ומודם הוא שילוב מוצלח. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by danh74,

שלום לכולם, יש לי נתב linksys 54gl התקנתי dd-wrt ומאז כל 2-3 דקות הנתב מתנתק ומתחבר מחדש. למשהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. ע"פ זאפ, כדאי לרכוש את ה-Edimax EW7128G מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקי אז שלום לכולם אני רוצה לשאול אז ככה יש לי מכשיר סלולרי של סלקום שיש בתוכו אינטרנט כמובן והיום קניתי טאבלט אז אני רוצה לשאול אם יש אפשרות לגלוש באינטרנט בטאבלט שזה בעצם יקלוט שאני גולש מהמכשיר הסלולרי שהוא במקרה סלקום? אם במידה אפשרי מה אני צריך להגדיר במכשיר הסלולרי של סלקום ומה צריך להגדיר בטאבלט אני מקווה שהבנתם את מה שאני אמרתי אם לא אני אחזור על עצמי שוב פעם אגב בטאבלט יש לי אנדרואיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ten55,

יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? ** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין ואז האינטרנט חוזר לעבוד. ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  21. ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by maz,

רציתי לדעת מה הכוונה במושג דומיין? אני הבנתי שזה חיבור של קבוצת מחשבים כך שההגדרות, משאבים, משתמשים נשמרים תחת שרת הנקרא בקר קבוצת מחשבים... מצד שני קראתי שדומיין זה גם שמות האתרים באינרנט , כדי שלא יווצר מצב של שני אתרים בעלי אותו כתובות? אשמח לקבל הסבר האם דומיין מה הקשר בין הדברים שכתבתי או שדומיין ניתן לפרש כ 2 מושגים שונים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by naorgvilli,

שלום כולם! יש לי רשת אלחוטית ויש לי בעיה של קליטה באחד החדרים המורחק מהראוטר.. חיפשתי פה בפורום פתרונות ואני חושב שאני יילך על access point. השאלה היא מה כדאי לי לקנות?? משהו מומלץ?? יש לי ראוטר WPN824 של NETGEAR תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.