רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד מעל 10-20 קיי שם, והבדיקה המטופשת של בזק מביאה לי 600 ק"ב לשנייה אז הכל "בסדר". ניסיתי להחליף שרתים בהגדרות של ראפידשר, אותו דבר. מה הסיפור הזה ? מהאפלאפון אני מוריד יותר מהר.. וניסיתי גם פרמוט והתקנת ווינדוס מחדש כך שאפשר לשלול תוכנה. האם אני יכול לטעון הפרת חוזה מבזק <?
-
- 43 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום שכחתי את סיסמת הראוטר ואני לא מצליח להתחבר אליו. איך אני מאפס אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, באתי לשחק בפוקר בפייסבוק וזה החליט שפורט 9339 חסום אצלי : יש לי את הפיירוול של הווינדוס, ואת הפיירוול של ESET NOD32 SMART. פתחתי בפיירוול של הווינדוס את הפורט 9339 גם UDP וגם TCP וזה לא עזר. בפיירוול של הנוד ניסיתי גם לפתוח אבל הסתבכתי עם זה קצת..בכל מקרה ניסיתי להגדיר את הפיירוול שיאשר הכל/ביטלתי אותו וגם ניסיתי להסיר אותו וזה לא עזר. חוץ מאלה יש לי גם ראוטר של LEVEL ONE שאני לא פותח בו פורטים כי אין לי אייפי סטטי..אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי במחשב הקודם שלי וגם בשאר המחשבים בבית אפשר להיכנס לפוקר בלי בעיה. מה אתם חושבים שחוסם את הפורט? יש אפשרות לבדוק ? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום . אחרי קנית הראוטר EDIMAX BR6524N גיליתי שהאח הקטן שלי דפק את הUSB לא עובד (הרס אותו ) ואני צריך עכשיו כרטיס רשת אלחוטי תקן N למחשב הניח שמתאים לראוטר תקן N . edimax br6524n תודה . עכשיו ראיתי כמה מהם ! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=7728&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=HE שני https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=13289 שלישי http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-NetworkCard&keyword=Edimax+EW-7718IL
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי לא מזמן את הרשת שלי כולל תשתית ו SW ל 1GB לשם כך היו לי כמה מחשבים שהייתי צריך לרכוש עבורם כרטיס רשת של 1GB הכל עבר חלק... אך יש כמה מחשבים שהתחילו לעשות לי בעיות המוזר מבניהם הוא שהקבלה של קבצים והשליחה שלו פשוט בקצב שונה לחלוטין קבלת קבצים אני מקבל 1 GB אך שאני שולח קבצים זה שולח לי במהירות אולי של 10MB נסתי להגדיר את הSW ל 1 GB קבוע וגם לכרטיס הרשת ועדין עושה בעיות גם שזה על אוטומטי יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (כאשר אני יורד ל 100 MB הכל נראה תקין הבעיה קיימת שאני עובר עם המחשב ל 1GB והמחשבים אצלי כולם XP)
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה בכרטיס רשת. קניתי Switch חדש של 10/100/1000 (3COM) עד עכשיו היה לי 10/100. שחיברתי את המחשב שלי הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP (Limited Connectivty ), אבל הוא מראה שהוא מחובר במהירות של 1GB. יש לי כרטיס רשת מובנה על הלוח של Marvell Yukon 1Gigabit , לוח אם של ASUS P5K-E/WiFi (P35) לוח יחסית חדש , אז אין מצב שהכרטיס לא עובד ב-1000 ..... ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של ה-Duplex בכרטיס רשת , אבל כלום לא עזר הורדתי דרייבר אחרון , בדקתי גם על XP וגם על VISTA , ועשיתי עדכון BIOS ללוח. בדקתי עם מחשב אחר עם לוח אם של Gigabyte P35-S3L וזה גם כן עובד בסדר. ב-Switch הישן , שעבד ב-10/100 , הכל עבד כמו שצריך. ה-Switch מתחבר למודם של בזק Aztech DSL-600E שסביר להניח שע…
-
- 35 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן וסהלן לבאי הפורום בערב סגרירי זה ברשותי מדפסת HP DESKJET F2483. לזוגתי יש נייד והיא גולשת על האלחוטי שהראוטר שלי (סימנס SL2-141) משדר. בראוטר הנ"ל יש חיבור USB מרובע (כמו שיש מאחורי המדפסת) אך לא מצאתי באף חנות מחשבים כבל עם שני ראשים (קטן כמו שמאחורי המדפסת כאמור,או שמצוי בראוטר) בשני הצדדים. למדפסת אין חיבור לכרטיס רשת אלחוטי או חיבור LAN\רשת כלשהו,כך שהכבל הנ"ל הינו האופציה היחידה שנותרה רעיונות למישהו? ובמידה ואמצא כבל,איך מגדירים את המדפסת בראוטר (נכנס דרך אדמין ולא מצאתי איזכור כלשהו למדפסות או כל תקן USB). רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים!
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית שהלפטופ תמיד היה מחובר אליה. לפני כשבוע משום מה הוא הפסיק לזהות אותה. העניין הוא שהמכשירים הסלולריים עדיין מזהים אותה, אז אני לא חושב שיש בעייה ברשת עצמה. כשניסיתי לחבר את המחשב לאותה רשת דרך מגדיל טווח, הרשת זוהתה על ידו, אבל כשהוא ניסה להתחבר אליה, כשהגיע ל100% החיבור נכשל- וככה בכל פעם מחדש. חיברתי את המחשב קווי לאותה רשת בשביל הבדיקה (אין לי אפשרות לחבר אותו אליה על בסיס קבוע) והוא עבד טוב. בנוסף, הוא מזהה רשתות אחרות של שכנים, אז אני לא חושב שהבעייה היא בזיהוי הרשת עצמה. שובר את הראש ולא מצליח. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם נתנו לי פה אבל אני לא זוכר את שמו... תנו לי אתרים טובים.. אם זה משנה אני צריך להעלות 8 מגה של תמונות... אני רוצה להראות לכם את פרוייקט המודינג שלי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקשרתי עכשיו לבזק בינלאומי (עד שמצאתי את המספר ל התמיכה) וחיכיתי על הקו כי הייתי בטוח שהם חוסמים את רפיד שייר האם יכול להיות שהאתר חוסם את בזק בינלאומי? הנציגה הזאת שלהם לא ענתה לי על השאלה מי אמר לה שלא חוסמים אצלם אתרים. בכל אופן אני כבר חצי שנה לא יכול להיכנס לרפידשייר משום מחשב עם בזק בינלאומי. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! קראתי את המדריך המצויין לעיל, וראיתי שעבור שיתוף מחשב לקוח אחד יחד, כתוב שנדרש רק לחבר אותו בכבל רשת למחשב השרת. אני מעוניין לחבר מחשב אחד למחשב שלי שכבר מחובר ב-ADSL, אבל אמרו לי שצריכים ROUTER (נתב). גם אצל חברים שלי יש חיבור של מחשב אחד יחיד, והתקינו להם ROUTER. שאלתי: האם לשיתוף חיבור ADSL של מחשב לקוח אחד יחיד למחשב השרת נדרש ROUTER או לא? (המדריך לעיל נכתב די מזמן, ולא ראיתי בו התיחסות ל-ADSL) שאלה נוספת: ראיתי כאן מדריך לשידרוג מודם ALCATEL והפיכתו לנתב. במידה ואני צריך ROUTER, האם הפעולה הזו יכולה לחסוך לי את העניין?? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני המחשב השרת וכשאני משתף קבצים למחשב הלקוח הכל בסדר. אבל כשאני משתף קבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת אני מצליח לעשות תיקייה ב-add network place ורואים אותה אבל כשאני מנסה להיכנס אליה הוא לא מליח ורושם לי את הדבר הבא: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני לאמ סתום אני מבין מזה אומר אבל עדיין הכבל מחובר בשני המחשבים הכל מחובר יופי יופי הכרטיס מוגדר מצויין הכל בסדר, למה זה עדיין רושם לי שהכבל לא מחובר, הוא כבר חובר בעבר והכל פעל חלק אחרי ניתוק לצורך העברת שולחן מחשב והכנסתו בשנית אינו פועל, מה אני עושה?? Edit: הסתדר... הכבל מחובר הנורית של הכרטיס רשת פועלת הכל פיקס הקטע שעכשיו פשוט האינטרנט עצמו פועל רק במחשב המארח [אצלי] ובמחשב של אחותי כלום. מה זה יכול להיות דאמט ?!
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-