עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ORIT A,

שאלתי את השאלה הזו בפורום שבו דנים על מעבדים, לוחות אם וכו', הם הפנו אותי אליכם אני מקווה שתוכלו לעזור- בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ומקשר אותו לשרת שעליו שמורה מ"ה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  2. שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by Sepsis,

אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by shlem,

שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני צריך לחבר מחשב נוסף לרשת בבית ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לUSB, שיקלוט כמו שצריך, ישתף קבצים ומדפסת. אין לי תקציב ממש, כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל אני מניח ש200 ש"ח יספיקו. תודה !!

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  7. כותרת

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Silxver,

שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. קודם כל אני אבקש סליחה אם הנושא הזה כבר הועלה כמה פעמים, כי עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. רציתי להגדיר את ההתחברות שלי ככה שהיא תתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה. אז הבנתי שיש אפשרות במודם הזה להפוך אותו לראוטר ואז להכניס פרטים והראוטר יעשה את העבודה... בקיצור, ניסיתי כל מיני שיטות שראיתי באינטרנט והסתבכתי עם כולן... המדריך תצורה של המודם הזה באתר NetCheif ממש עשה לי כאב ראש ולא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה ממני. אם יש למישהו מדריך מפורט ומובן בעברית, אני אשמח... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. אני בנטוויז'ן - הם תומכים שני הסוגים, רק שאני לא יודע איזה מהם עדיף, ומדוע? אשמח אם תעזרו לי!

12. אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RealG,

למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by the king2006,

מישהו יודע מה הפורט של המסינגר 8 לייב?? תודהה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. מבחינת לאגים פינג וכל השאר... ניתן לשחק נורמלי?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by shtrum,

שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. שלום לכולם , אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו: אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb. האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by ilanb0,

על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות: 1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)? 2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה. מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by kipi25,

מצטער על הנוביות, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה "מה ההבדל".

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. ששולחים לי אימייל הזמן שאני יקבל אותו קשור למהירות אינטרנט שלי שלו או של שנינו?

22. Started by pwntigo,

אני מנוי אצלם כבר קרוב ל 3 שנים אבל מה שקורה עכשיו זה מדהים עד עכשיו הכל היה בסדר לפני חצי שנה כל הזמן במשך היום הפינגים לאירופה מחזירי מעל 300 ורק בלילה זה מסתדר ל 100~ עכשיו אני רוצה להתחבר אצל ספקית אחרת... על איזה ספקית אתם ממליצים? פינגים טובים לאירופה בשביל משחקים כל הזמן!

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Mingi,

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  24. לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?

25. Started by XpHunTeR1,

מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.

דיונים חדשים בפורומים