עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chaimm613,

שלום. יש לי בבית אינטרנט מסלקום ואני משלם להם שכירות חודשית על הראוטר. אני רוצה ראוטר טוב עצמאית ולא דרך החברה שמספקת את האינטרנט, האם מישהו יודע להמליץ איזה לקנות?. מישהו כבר התנסה בכך?. יש לציין שאנחנו גרים בקומה ראשונה מתוך 4, עם בעיות קליטה בבית, אין תשתית של סיבים, המקיסמום שאנחנו יכולים לקבל זה 100 מגה. גודל הבית כ90 מטר. חשוב לציין שהראוטר אמור לעבוד אלחוטית עם כ3 סמארטפונים + מחשב שולחני. חשוב לי בעיקר קליטה טובה כולל דרך קירות מפריעים, יציבות ומהירות חיבור, אמינות ומחיר סביר. אני מצרף לכם תמונה של הראוטר שיש לי מסלקום, אם זה רלוונטי. תודה מראש.

2. שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ofir123,

יש לי ראוטר של CNET וחיברו אותו לADSL ואני רק צריך להגדיר חייגן, איך אני עושה זאת???

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. אשתי התקשרה אלי ואמרה האינטרנט מחובר אבל לא עובד. אז הלכתי מקרוב עד רחוק. קודם כל אתר 014 - עבד, וואלה עבד, אבל כל מה שבחוץ כמו youtube לא עבד. מעניין מה נפל הכבל או הDNS. יקח לי איזה שעה או יותר להגיע הביתה אז תעדכנו בנתיים. בעבודה זה עובד - בדקתי כשחזרתי הביצה שיחקתי קצת עם הגדרות הwireless ופתאום האנטי וירוס אומר שהוא סים לעדכן. כנראה איזה התעללות במחשב הנייד המסכן שלה (1000HE ) שעבד באותו זמן על סוללה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. הראוטר הנמצא בסלון ו2 מחשבים אחד מהם בממד או שימוקם בממ"ד ויצטרך לשדר לחדר השני חדרים לא צמודים... יש לי לינקסיס 54GL הוא מעולה אבל לא מגיע ל12 מגה בזקבינלאומי הציעו לי אדימקס אבל יש עליהם חוות דעת לא טובות על ניתוקים חשוב שלא יתנתק בגלל עומסי חיבור! תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. Started by arieljt,

היום הגיעה המודעה לבניין שלי שבשבוע הקרוב תשודרג הרשת לNGN.. סוף סוף אני אקבל את ה10MB שחיכיתי לו ;D

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. שלום לכולם רכשתי ראוטר של levelone דגם wnc-3406tx ביחד עם כרטיס רשת אלחוטי של level one wnc-0305usb הכל טוב ויפה - התקנתי את הדרייבר (אני משתמש בויסטה) ומתחבר לראוטר ומצליח לגלוש - אבל הבעיה היא שכאשר אני מסתכל בהגדרות של החיבור כתוב לי שאני מחובר ב18mbps! לפי עיון בחוברת, כשמתקינים את הדרייבר בxp, מותקנת תוכנה שבה אפשר לשנות את מהירות החיבור לראוטר, אבל מכיוון שאני על ויסטה התוכנה הנ"ל לא מותקנת ומותקן רק דרייבר והחיבור מתבצע עם ויסטה. חיפשתי באתר ובמדריך שלהם וגם הורדתי מהאתר, חיפשתי בגוגל, הפכתי את כל ההגדרות של הכרטיס, ולא הצלחתי למצוא דרך להעלות את מהירות החיבור ל54. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by ido1235,

שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו יכול להביא לי לינק לכבל רשת 50 מטר (אני יחבר אותו מראוטר לכרטיס רשת פנימי) זול? אני לא הבנתי כל כך מה זה מוצלב ומה זה מסוכך.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

15. Started by וורן,

שלום לכולם!! יש לי בבית מחשב נייח עם win7 ultimate. כמו כן יש לי בבית מחשב נייד עם win7 ultimate. יצרתי קבוצה ביתית ביניהם והצלחתי לעשות שיתוף של ספריות אך לא הצלחתי לעשות שיתוף של כוננים. אשמח אם תעזרו לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  16. Started by comper8,

שלום. רציתי לדעת כמה זמן בערך נשארות שורות בטבלת NAT, בראוטר ביתי טיפוסי. נניח שאני גולש לאתר של גוגל, כשאני שולח את הבקשה הראוטר שלי רושם בטבלת הNAT שלו את ההפניה ושולח את הבקשה לאתר של גוגל. האם כשהתשובה חוזרת השורה המתאימה נמחקת מהטבלה? או שהיא נשארת לפרק זמן מסוים? תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

18. Started by oren israel,

לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים

20. בגלל תקלה ברשת הכבלים אצלנו בבית המודם (של יס) לא מחובר ליציאת רשת של המחשב שלי ואני מתחבר אילו כרגע דרך "מגדיל טווח" עם יציאת רשת שנקנה בכלל לשפר את הגישה לרשת ה WiFi בבית. מכיוון שאני לא יודע מתי התקלה תתוקן וגם בגלל שטוב שיהיה דבר כזה בבית אני מחפש מתאם USB <->WiFi זול התומך בפס 5G עם רגישות מספיק טובה (כך שעוצמה חלשה לא תחתוך לי את רוחב הפס) ושלא יעשה בעיות כמו הזבל הסטנדרטי של עלי. לא אכפת לי לקנות מהם אך משהו ששוה. אפשר המלצה למתאם כזה?

21. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  23. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס wrt54g שאליו מחוברים 3 מחשבים הבעיה שכל פעם שאני מנתק את אחד המחשבים או את הראוטר כל מחשב מקבל כתובת אי פי חדשה מה שאני רוצה לעשות שלכל מחשב תהיה כתובת אי פי פנימית קבועה האם זה אפשרי? אם כן איך.. תודה

24. איך אפשר לעשות את זה חוץ משיטה עם כבל מוצלב? האם אפשר דרך ה USB או שיש שיטות אחרות??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיות גלישה באינטרנט, אך היום קרה משהו שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. התקנתי מערכת הפעלה חדשה (רכשתי חלונות 7 סוף סוף) והתקנתי את החייגן של בזק בינלאומי. מאז ההתקנה היתה לי הרגשה כאילו מדי פעם מתנתק לי האינטרנט, על אף שהחייגן לא נותק, והייתי צריך לעשות רענון לדפים מסוימים עד שעלו. דיברתי עם בזק בינלאומי, הם בדקו אצלם והכל היה תקין. עשיתי בדיקת מהירות דרך האינטרנט וקיבלתי פינג של 226ms ! אני ונציג השירות של בזק בינלאומי דיברנו עם HOT, שטענו שהכל אצלם תקין ואין ניתוקים מהמודם. נציג השירות של בזק בינלאומי ביקש מנציג HOT שנבצע פינג לאתר של HOT, וזה סירב מספר פעמים, וניסה להוריד את נציג בזק בינלאומי מהקו. בסוף אני ונציג הספקית ביצענו את הפינג ללא נוכחות נצ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.