רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מודם של בזק שהוא גם ראוטר אלחוטי חיברתי אותו ויש לי גישה לאטנרט הכל סבבה גם לאח שלי במחשב בחדר שלו יש חיבור אלחוטי והוא גולש אבל שאני מנסה למצוא אותו ברשת כדי להעביר דברים ממחשב למחשב אני לא מוצא אותו למישהו יש מושג למה? בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אקי אז כמו שאמרתי בכותרת חיברתי את הרואטר ואת המחשבים והכל עובד סבבה... ואני מחפש עכשיו איזה תוכנה שמראה לי מידע אודות הרשת. אממממממ אני בעיקרון רוצה לדעת כמה תעבורה המחשב של אחי תופס כרגע וכל מיני פרטים כאלה.. בקיצור תוכנה לניטור רשתות.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
(דבר ראשון, הרשו לי להתבטא: :kopfpatsch: . שעה כתבתי הודעה שלמה בנושא ובהינף קליק של עכבר מחקתי אותה). אני עומד בפני הקמת רשת משרדית חוטית (10/100) ואין לי כל כך ניסיון בזה. קראתי כמה מדריכים בנושא ואני מבקש את עזרתכם ועצתכם לגבי זה. אני מפרסם בדיוק מה אנחנו הולכים לעשות ואם מישהו מזהה איזה טעות קריטית או משהו שאפשר לעשות יותר בקלות, אני אשמח לשמוע. ברשת יהיו בסופו של דבר לכל היותר 8 מחשבים (אבל יותר סביר שיהיו 4-5). אני אתן במשך ההודעה לינקים לחנות ספציפית אחת עם החלקים שאנחנו אמורים לקנות, אבל זה לא אומר שנקנה אותם דווקא מהחנות הזו - אז אם למישהו יש הצעות לגבי זה, אני גם אשמח לשמוע (עדיף באזור ירושלים). ובכן מה שאנחנו מתכוונים לעשות הוא: 1. ארון תקשורת: http://ww…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם ה…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם של netgear wgr614 שנקנה מארה"ב בהמלצתכם. אל המחשב מחובר המחשב שלי (חוטי) והמחשב של המשפחה (אלחוטי) אני מעוניין לאבטח את הרשת (הבנתי שאבטחה באמצעות mac adress היא הבטוחה ביותר כל עוד אני מעוניין שרק שני מחשבים אלה יהיו מחוברים...) מישהו יכול להסביר לי איך לעשות זאת? וכמו כן לעיתים עוצמת הקליטה של האלחוטי נמוכה. האם יש אפשרות להגדיל את עוצמת השידור של הראוטר?! תודות לעוזרים נדב
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ואני לא מצליח שיהיה אינטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אימייל בהוטמייל ואני רוצה לעשות לו עקוב אחריי לאימייל ביאהו האם זה אפשרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-