עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

2. Started by TectoR,

אמ.. קודם כל יש לי ברשת. עכשיו, מתי שאני מתחיל להוריד או להעלות משהו, האינטרנט מתנתק (לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים אפילו אחרי שעה, זה לא קבוע). אמ.. במחשבים האחרים ברשת אין את הבעיה הזאת, וניסיתי את המחשב ברשת בבית אחר, וזה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. נ.ב. אחרי שהאינטרנט מתנתק, אני צריך לסגור את המחשב, לנתק את החשמל ולהחזיר אותו ורק אז זה עובד.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. עוד משהו נתקל במהירות איטית באזורס עם 013? אני מחובר ב2.5M מהירות ההורדה לא עוברת את ה30 ולרוב היא על 15~ גם כאשר מורידים כמה דברים ביחיד. ניסיתי כבר להוריד את הפייר וול, לפתוח פורטים במודם, להחליף מודם... חושב לציין שמהירות העלה תקינה וכן מהירות הגלישה גם כן. עוד משהו נתקל בתופעה? יש פתרון?

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by tzolerguy,

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by thegame998,

איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו

8. Started by assaf990,

א. מחפש מדריך מפורט וטוב. ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013) ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?

11. Started by cellman,

שלום, יש לי כרגע מודם ADSL שמחובר לראוטר/hub (רשת חוטית). אני רוצה לחבר מחשבים בצורה אלחוטית לרשת הזאת. 1. האם אני צריך לחבר ACCESS POINT לראוטר החוטי ? 2. כמה מחשבים יוכלו להתחבר ל-ACCESS POINT ? 3. מדובר בבית בן 3 קומות כשהראוטר נמצא בקומה 1, האם צפויות בעיות קליטה בקומה 3 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. יש אפשרות שתוכנה תסרוק לי את הפורטים ותגיד לי איזה תוכנה חוסמת אותם?או למה הם חסומים לי?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. Started by yaras,

היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by kong5,

אני מקווה שזה מתאים לכאן. עוד שבוע נגמר לי החשבון אינטרנט עם יס. הייתי רוצה לקבל עצות מה עדיף יס או נטוויזן. המהירות שאני משתמש היא 1.5 עם יס לא היה משהו רע אבל אולי נטוויזן יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. איך אני פותח פורטים ? אני עם מודם level one ואני רשום בבזק בין לאומי ואני יודע שאתר בשבילי הוא 10.0.0.138 אבל שם צריך לכתוב משתמש וסיסמה .. מישהו יודע את הסיסמה והמשתמש?? בבקשה תעזרו לי תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tzolerguy,

שורה תחתונה בלי להגיד שיש תקלות אין תקלות עובד רק בבוקר או רק בערב אם אני מעלה DD-WRT אני יכול להתחבר לברק או לא?? הוט --> ברק --> L2TP --> הDD-WRT יעבוד לי או לא??

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לדוגמא לhwzone.co.il. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. כלומר תוכנה שמציגה אילו תוכנות\תכנים מקושרים לאינטרנט... משהו שאפשר לפקח ששום דבר אחר לא יתפוס לך מהרוחב פס (מהירות) שלך בעת גלישה\משחק..

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. פרסמתי הודעה זו בפורום נוסף אבל נראה שהייתי צריך לפרסמה פה ומכיוון שלא הועברה ע"י המנהלים מבקש מראש סליחה שנטלתי רשות לפרסמה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210110.0

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by ras81,

?D-Link DI-704P או ?Edimax BR-6104K או שיש משהו עדיף משניהם? (אני לא צריך אלחוטי)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים