רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאתמול בערב 9 ככה המודם מתחיל לצאת מסינכרון כל כמה שעות אם אני מוציא מהחשמל לכמה דקות זה מסתדר לפעמים זה גם חוזר לבד אזור צפון למישהו זה קרה גם ? מודם Thomson tcm425
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה חודשים שהאינטרנט 'נופל' מספר בלתי נסבל של פעמים ביום. כל בני ביתי כבר יודעים איפה כפתור הריסטרט של הראוטר- dlink 6470u. בין לבין בזק היתה אצלי אין סוף פעמים. תמיד נשבעים שהבעיה אצלי. אומרים לי שרשומה להם נפילה- אבל הנורות דולקות כמו שצריך ו'זה' אצלי והולכים. לאחרונה יש לי תחושה שהם צודקים. מדובר ברשת בת 4 מחשבים וכן מחשב נייד שמתחבר באמצעות הווי-פאי. המחשבים האחרים מחוברים עם חיווט בקירות. לאחרונה שמתי לב שגם כשאינטרט 'נפל', מחשב שמחובר לטורנט, ממשיך להוריד. היום גם עשיתי ניסיון. הורדתי קובץ טורנט והאינטרנט נפל- הפעלתי תוכנת ביטורנט- וכמו גדול הקובץ התחיל לרדת בקצבים יוצאים מן הכלל. מאידך, לגלוש- אי אפשר היה. עד שעשיתי ריסטרט לראוטר. אין לי מושג ירוק איך …
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(אני מאמין שזה שייך לפורום הזה. מתנצל אם לא) אני מחובר דרך הכבלים ב-1.5MB עם 012 כספק. לאחרונה החלו ניתוקים בלתי פוסקים (לרוב זה תקלות 768 או 769 אם אני לא טועה) וההסבר הוא בעיית גישה למחשב המרוחק. זה לא קורה כשאני גולש בפועל ונמצא ליד המחשב, אלא רק כשאני יוצא מהבית לשעות ארוכות, משאיר את האימיול דולק (ולפעמים גם בלעדיו) והמחשב נשאר, כביכול, בלי פעילות "גלישתית". מהכבלים ניסו לעשות הכל, לטענתם- בדקו תשתית, תדרים מהמערכת, שלחו טכנאי שיבדוק בבית, אמרו לי לבטל את הסימון של "כיבוי במקרה של אי-שימוש" ב"ניהול החשמל" במאפייני כרטיס הרשת (אני מחובר בכבל רשת ולא בUSB למודם של "תומסון"), אבל כ-ל-ו-ם לא עוזר! מ-012 לא ראו שום דבר שקשור אליהם. מה אני עושה לפני שאתם "מאבדים" עוד חבר …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז לאחרונה עברתי דירה ומצאתי את עצמי בסאגה בלתי נגמרת עם האינטרנט. בקצרה: מאז ביקור הטכנאי בדירה החדשה אני חווה ניתוקים בלתי פוסקים בקו עצמו, בערך כל 30-40 דקות. החלפתי מיקרו-פילטר וכבל טלפון, לא עזר. הורדת המהירות מ-100 ל-40 הפחיתה קצת את התדירות, אבל לא פתרה את הבעיה. הסיפור במלואו: אני לקוח של 018 כבר כמה שנים טובות. באמצע דצמבר עברתי דירה ותיאמו לי טכנאי ללא עלות שיבדוק את הקו בדירה החדשה ויחבר מה שצריך בתיבה של בזק או god knows what. הטכנאי הגיע, בדק, הראוטר התחבר לאינטרנט, והוא הלך לדרכו. התקשרתי ל018 להגיד להם שהטכנאי היה ושנראה שהכל בסדר. הנציגה שם הציעה לי לשדרג מ-40 מגה שהיה לי עד היום ל-100 ונעניתי בחיוב כי התשתית בדי…
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
במשך 3 ימים אחרונים אני חווה המון ניתוקים. המודם יוצא מסנכרון ולא מסתנכרן במשך שעות. הוט טוענת שמדובר על תקלה אזורית. האם ייתכן שיש תקלה אזורית שלא מצליחים לתקן אותה במשך כמה ימים? האם עוד מישהו נתקל בתקלה דומה לאחרונה באזור המרכז? יש לי 100 מגה, אך ברגעים שיש אינטרנט המהירות בקושי 3.5 מגה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כבר תקופה ארוכה שאני סובל מניתוקים אתמול היה אצלי טכנאי בזק בפעם הרביעית החודש. פתר את הבעיה בדיוק למספר שעות, קמתי בבוקר והבעיה חזרה. הבעיה היא שגם ה-SNR Margin (0.1 dB) וגם Attainable Rate מאוד נמוכים הAttainable Rate מתחת ל16000 שהמהירות גלישה שלי היא 20MB והSNR מתחת ל3. החליף לי חוטים שם לי פילטר בארון תקשורת של הבית. וזה עזר ל10 שעות בלבד. מה לעשות? התייאשתי..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם-ראוטר d-link g-225. יש לי ניתוקים תקופתיים, כלומר: כל מס' ימים, נורת הdsl נכבית למס' שניות, מהבהבת ואז האינטרנט חוזר למס' דקות וחוזר חלילה (ביממה האחרונה זה קורה כל רבע שעה בערך). ע"פ הוראות השירות של אקספון ביצעתי אינספור דברים, כגון: החלפת כבלים לחדשים, החלפת פילטר, הזמנת טכנאי שיבדוק חיבור מחוץ לבית (לדבריו לא הייתה תקלה), החלפת מודם (פעמיים), עדכון קושחה... הבעיה ממשיכה להופיע. בשיחה האחרונה איתם נרמז לי להתרגל ושזו תוצאה של איכות החיבור שלי, מה שלי נשמע מוזר. הצעתי להזמין טכנאי הביתה ונאמר לי ע"י אקספון שחבל לי על הכסף. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי בבזק והיו לי ניתוקים עם אורנג , עכשיו אני עם HOT ויש לי ניתוקים באורנג סימן קריאה על הכרטיס רשת האורות של הראוטר קבועות לא נכבות או מהבהבות ... למה זה קורה ? עשיתי DISABLE לכרטיס רשת ואחרי זה ENABLE והכול עובד .. מה יכול להיות הבעיה ? אם יש שינוי באורות בראוטר הבעיה סביר להניח תשתית אבל אם האורות בראוטר תקינות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי יש לי בעיה בעוצמות ? :
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב PAR-720G ברשת ביתית HPNA3 כבר שנה שעובדת מעולה עם מספר מחשבים, פרט לעובדה שאם במשך כמה שעות (מעל 4 שעות) לא גולשים פעיל באינטרנט, יציאת האינטרנט מתנתקת (נורית Internet בנתב כבוייה). הנתב מתנתק גם אם Emule, Skype מחוברים. בד"כ כאשר המחשב והנתב נשארים פועלים במשך הלילה, בבוקר הנתב מנותק (Internet כבוי, ADSL מחובר). תמיכת בזק לא מוצאת פתרון וכך גם ספק האינטרנט. השבוע החלפתי עפ"י המלצת תמיכת הרשתות של בזק את הנתב. הכל עובד נפלא - פרט כמובן לעובדה שהנתב ממשיך להתנתק (רק בזמן המתנה). שאלתי: האם ייתכן כי הניתוק הוא פעולה יזומה של הנתב - ואם כן - איך משנים הגדרה זו?פרוטוקול התיקשורת הוא PPPoA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אנשים שחווים בעיה כמו שלי מאז שהתחברתי לסיב האופטי של פרטנר הרשת אלחוטית שלי מתנתקת לסירוגין שאני מחוברת על תדר 5 אני נמצא מול הראוטר, ועל 2 מחשבים שונים בדקתי במקביל. בתדר 2.4 זה יותר יציב אבל שם המהירות היא נמוכה מה יכולה להית הבעיה? פרטנר לא מוצאים בעיה ולפני שאעבור לאנמלימטד או סלקום רציתי לדעת אם זה בעיה מוכרת
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר חדש של Edimax דגם 6504N שהוא בין הדגמים החדשים של החברה בתקווה שיפסקו הניתוקים. בנוסף ובלי קשר מותקן Vista Ultimate עם עדכונים הכי אחרונים (בדוק) לכל התוכנות שיש במחשב. + המחשב הכי נקי שאפשר משטויות, גם כן בדוק. + לאחרונה האינטרנט עודכן ל-5 מגה עם ספק אינטרנט בזק בינלאומי ותשתית של הוט. + מדובר על כרטיס רשת שבא עם לוח אם לא ישן במיוחד -Abit IP35-E. האמת היא שהלוח אם עצמו דיי חדש בגלל שהלוח הקודם התקלקל משום מה והחלפתי אותו באותו לוח חדש יותר לפני שבוע-שבועיים. + הורדתי את הGlobal Max Connection בתוכנה uTorrent ל-150. ובכל זאת ! ! ! :s05: עדיין יש ניתוקים בעת שימוש בטורנט ! אולי בכל זאת הבעיה היא בראוטר? פשוט אני מנסה לדמיין אנשים מחו"ל עם אינט…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום ראוטר אלחוטי מסוג 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWE554G72T עזרתי לו להגדיר את הראוטר ונתקלתי בבעיה מוזרה. הראוטר היה מתנתק כל הזמן אחרי כמה דקות של עבודה. בזמן הניתוק, הנורות של הראוטר לא הראו שיש תקלה כלשהי, אבל לא ניתן היה לגלוש באינטרנט, לא בחיבור חוטי ולא בחיבור אלחוטי (למרות שהאינטרנט נוגדר ועבד) ולא ניתן היה להגיע להגדרות של הראוטר. רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי הוא היה עובד שוב פעם לכמה דקות. ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הורדת עדכון לראוטר והורדתי את העדכון הכי חדש, עדכון 2.01.10 (הראוטר הגיע עם גירסה 2.00.02 ). העדכון לא עזר, ולמעשה רק החמיר את התקלה. יש סיכוי שהבעיה היא בהגדרות, או שפשוט הראוטר דפוק?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אוף.................... עכשיו אחרי שהצלחתי להגדיר את ה CISCO 871 שלי שיעבוד בצורה נורמלית אני חווה ניתוקים כל כמה דקות פשוט אין גלישה שללתי כבר שזה לא מהמודם (ביצעתי חיבור ישיר והרצתי פינג במשך שעה הכל פיקס) עכשיו אני לא יודע כ"כ איך להריץ בדיקה על סיסקו או שפשוט עדיף לרסט אותו ולהגדיר מחדש? עוד עניין אני לא מצליח להגדיר DDNS וגם אני לא מצליח להתחבר מרחוק עם הRDP למרות שפתחתי פורט 3389 גם UDP וגם TCP אני יודע שזה הרבה שאלות אבל זה מטריף אותי כבר זמן מה זה הלוג Current configuration : 6278 bytes ! version 12.3 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname dotan …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס בערך 3-4 שנים. הרבה פעמים הוא היה עושה ניתוקים, אבל עכשיו אחרי הניתוקים בדר"כ אי אפשר להתחבר לאינטרנט. כרגע אני מחובר ישירות דרך המודם מה שלא מאפשר לי גלישה מהטלפונים בבית. כרגע אני לא מצליח לחבר את הרואוטר. גם כשהוא מחובר כמו שצריך אני לא מצליח לגשת בכלל ל WEB שלו. כפתור הריסט לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: כרגע חזר האינטרנט ואיתו ממשק ע WEB. מה אפשר לעשות כדי שהניתוקים לא יחזרו? קושחה מעודכנת לפי האתר פיקוק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה ברשת האלחוטית בבית. אחת לכמה זמן יש ניתוקים ברשת שנגרמים על ידי הראוטר (בחיבור ישיר של המודם למחשב יש סיגנל) הניתוקים הם גם של הרשת האלחוטית וגם של המחשב שמחובר לנתב ישירות. הבעיה נפתרת אחרי ריסט למודם במקרה המעצבן, או אחרי כ-10 דקות עצמאית לפעמים.. השאלה ממה נובעת הבעיה? יש דרך למנוע ניתוקים כאלה (מצריך החלפת ראוטר?)
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר 6740u שמחובר לנקודת בזק ( נמצא בממ"ד ). לפורט אחד מחובר מחשב נייח (בממ"ד - חדר מגורים ). מפורט שני העברתי כבל רשת לשקע בחדר אחר . לשקע הזה חיברתי עוד ראוטר מאותו הסוג 6740u (של בזק ) ורציתי שישמש כ AP לטובת כל המכשירים שעובדדים ב wi-fi ( סלולאר , ipad , מחשב נייד ) . אין לי מושג מה צריך להגדיר בראוטר הנ"ל בשביל שישמש אותי כ AP . פשוט חיברתי פיזית והתחלתי לגלוש ב 'wi-fi . התוצאה שיש חיבור wi-fi אבל כל כמה רגעים החיבור מתנתק ואחריי כמה שניות מתחבר עצמאית ללא כל התערבות שלי. אני בטוח שיש בעיה בהגדרות של הראוטר שמשמש כ AP ( בחדר השני -לא הממ"ד ). צריך עזרה בהגדרה נכונה . אין לי שום רקע \ ניסיון בהגדרת רשת ביתית ולכן מבקש לקבל הסבר פשוט וברור אם …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן ל 10Mb מ 3Mb וגם לפני שעברתי היו מדי פעם ניתוקים אבל עכשיו זה קורה פעם עד 3 פעמים ביום וזה די מרגיז להערכתי הראוטר של 3 COM כבר לא סוחב קיים כ 3 -4 בערך ונראה לי שהגיע הזמן להתחדש בראוטר חדש החלטתי כבר להשקיע במשהו די טוב כדי שלא היו בעיות וחשבתי על הדגם הבא linksys wrt400n היתרונות שלו לעומת אחרים הם 1 דור N שחשוב עד 300Mb WIRELESS ו1000Mb Wired 2 יכולת עבודה גם על תדר 5GHZ דבר המונע בעיות עם כל מכשירים שמשדרים על 2.4GHZ סטנדרטים כמו המקלדת והעכבר שלי. 3 טווח שידור רחב (בגדול הרעיון העתידי שלי שהיה NAS בבית והיה אפשר להגיע אליו באופן אלחוטי מכל מקום בקצבים טובים ) 4 מחירו בחול כולל משלוח אמור להגיע ל כ 500 שח אם יש לכם המלצות דעות אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-