עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by notxist,

שלום לכם. רציתי לדעת מה אמורה להיות המהירות המעשית (לא תאורטית) של ראוטר אלחוטי 54MB. העניין הוא כזה. כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת כבל רשת המהירות היא בסביבות 75Mbps. כשאני מעביר בצורה אלחוטית המהירות המקסימאלית היא כמעט 20Mbps ובד"כ בסביבות 15Mbps האם המהירות הזאת תקינה? המהירות נמדדת בעזרת DUmeter.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. Started by ftzahi22,

אני מחפש נתב קווי לא אלחוטי שיש לו כניסת USB למדפסת אני בתשתית של בזק תקציב עד 250-300 תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  4. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Avisp,

שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.

6. Started by stas87,

שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by Eviljelly,

שלום , אני לא ממש מומחה גדול בנושא , אבל מקצת חיפושים שעשיתי בגוגל נראה שכדי לבצע WOL צריך תוכנה נפרדת , חשבתי לבנות מחשב שיהיה מין שרת מידע כזה וכדי לחסוך בחשמל יכנס למצב שינה מאוד מהר ויתעורר לבד דרך הרשת, השאלה אם קיימת איזה דרך להגדיר לwindows שברגע שאני מנסה לגשת לכונן רשת מנותק שישלח סיגנל WOL (רק כשיש בקשה לקבצים) ?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.

9. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם השבוע עברתי מ בזק+נטויזן ב23MB ל הוט+בזק בינלאומי 100MB (מהירות הורדה בבדיקה של הוט אני מקבל תוצאות שונות לרוב הכל בין 60-90MB הורדה ו UPLOAD קבוע של 2MB) להוט בוקס מחובר המחשב וPS4 בחיבור רשת ו2 סמרטפונהים ב Wifi יש לי אי פי קבוע והגדרתי פורטים... עד אתמול הכל עבד טוב הutorret הוריד עד 6-7mb אבל מאתמול בערב המהירות נפלה ולא עולה על 1mb פחות או יותר כבר שיחקתי עם ההגדרות של ה utorrent אלף פעם עשיתי ריסט להוט בוקס שיניתי פורט בקיצור שום דבר לא זז !! המהירות לא עולה צריך עזרה תודה

11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בשנתיים האחרונות מודם USB של בזק ALE 130 בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות האמת שהפעם אני לא מצליח להסיר אותו!(יש למטה את ההודעה שהוא נותן) ואישרו לי להחליף אותו למודם רשת רציתי לדעתעל איזה מודם אתם ממליצים לקחת! מעניין אותי יכולת הקינפוג של המכשיר והאמינות שלו! בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by huber,

http://www.geekarmy.com/science/1572/Make-A-Wi-Fi-Extender/ כך תגבירו את האות בראוטר בעשרות אחוזים בחינם.

13. שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by bringoroo,

להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. אני משדרג ל-10 מגה בבזק וזה המודם שהם מתכוונים לתת לי ויש לי כבר נתב של אדימקס. אז רציתי לדעת האם יש בעיות ידועות כלשהן או שזה בסדר ובנוסף אם אתם יודעים אולי אם ה10 מגה האלו עובדים טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by shelile,

שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  18. Started by persiko,

ברשותי מודם/ראוטר rta1025w. אני מעוניין לחבר אותו למודם/ראוטר אחר שברשותי (שאינו אלחוטי) ולהשתמש ב RTA כראוטר אלחוטי. כיצד ניתן להגדיר זאת ב RTA?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by TomB,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים

21. יש לי פיירוול של סיגייט על המחשב, מודם כבלים תומסון דרך כרטיס רשת., חיבור בחייגן. הפעלתי מחדש את המחשב, ואחרי שהוא עלה, אני פתאום מקבל הודעת שגיאה 769, ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה. ניסיתי את כל האופציות (NETSH, התקנה מחדש לכרטיס, שינוי ל-10MB דופלקס מלא, להתקין את המודם דרך USB...) עד שהגעתי לשלב שבו הסרתי את הפיירוול של סיגייט, והכל נהיה תקין. התקנתי אותו מחדש, לנסות ולאשר הפעם את החיבור של הכרטיס או משהו, שכנראה נחסם מקודם, אבל כל התוכנות שפעילות היו מאושרות ולא נשאר לי עוד מה לאשר, ואותה התקלה עדיין נמשכה על עוד הפיירוול מותקן! אני עכשיו עם זה שמובנה ב-XP, ומרגיש גם שהגלישה נהייתה הרבה יותר איטית, וכמה פעמים צריך להתחבר מחדש כי היא מפסיקה לגמרי. אני עכשיו בכיוון של וו…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. Started by vovka,

שלום, אני כרגע מנסה להתקין ICS בבית, ובמחשב החדש (השרת) נתקלתי בבעיה קטנה. מצורפת תמונה מהאתר ותמונה מהגדרות החייגן שלי. אין לי את האפשרות של ICS, איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by frezi,

Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by UnLiMiTeD,

שלום אין לי כמעט שום ידע ברשתות מחשבים, אבל אני עוד מעט עובר בית, ואני לא רוצה לשלם לטכנאי שיתקין לי רשת. חוץ מזה אני רוצה שהרשת תהיה לפי הצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. האינטרנט שלי כרגע 750 אבל אולי אגדיל את החבילה. אני רוצה שהמחשב שלי (שמחובר דרך כבלים, חייגן, ל-012, IP משתנה) ישאר כמו שהוא ואליו יתחבר ראוטר אלחוטי שיספק אינטרנט לעוד 1-2 מחשבים (שדרך אגב יהיו קומה מעל) הבנתי שקוראים לרשת כזאת ICS נכון? בעצם ככה: מודם כבלים -> מחשב שלי -> ראוטר -> מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור לי? איזה ציוד אני צריך? כמה זה יעלה בערך כל הסיפור? איזה ראוטר מומלץ? לא רוצה משהו יקר בלי כל השטויות של הכי חדש, אני רוצה משהו טוב שיעשה את העבודה ואמין. אנ…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים