רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם WinXP Pro, מחוברים עם כבל רשת מוצלב ושני כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם USB עם חייגן (כלומר יש בו שני Local Area Connections) שני המחשבים מזהים את החיבור (קופץ לי הסמל של ה- Local Area Network) הפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ב- XP, רשמתי בשניהם את אותה קבוצת עבודה ועשיתי restart. אח"כ שיתפתי כמה תיקיות בשניהם וניסיתי לראות אותם במיקומי הרשת שלי, וגם ניסיתי לראות את המחשב ב- "מחשבים ברשת שלי", שיחקתי עם ההגדרות שעה אבל כלום.... מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי P4P800 ובוא יש את החריץ לכרטיס הWireless כמו שנמכר בגירסאת הWirelessEdition של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות רשת אלחוטית בעזרת הכרטיס הזה אם אפשר להשיג אותו בארץ? או שאם לא איזה רשת אלחוטית נמכרת בארץ לאינטרנט בכבלים? כאילו איך היא מתחברת
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
תראו את הכתבה הבאה!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2949704,00.html אינטרנט חינם בירושלים.............................. WTFPWNZ
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי רשת במצעות החשמל! קראתי שחברת MSI מיצרת ממיר שמאפשר תיקשורת בין שני מחשבים במצעות כבל חשמל רציתי לדעת עד כמה זה משלם? לעומת חיבור שני מחשבים ברשת אלחוטית שאלה שניה באיזה אתר רשום שיש מגבלה שהמחשבים צריכים להיות על אותה פאזה האם הכוונה לפקק בארון חשמל אוו לחיבור שמגיע לבית מחברת החשמל? שאלה נוספת בנושא אחר יש לי מודם קבלים של מוטרלה SB4200 אם אני מחבר מחשב אחד לרשת ומחשב שני לUSB אני יכול לגלוש בו זמנית? אם כן מה קורה למהירות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת רגיל לבין כבל רשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי שני מחשבים בבית ומודם אחד אני לא מצליח להתחבר עם אחד המחשבים וכשאני עושה IPCONFIG הו רושם לי media diconected לשני הכרטיסים...... גם המנורה הקטנה ליד הכבל לא דולקת........ מה אני עושה כדי שהאינטרנט יעבוד?? ??? ??? ואם אפשר מהר כי אבא שלי כבר רוצה להזמין תכנאי... :'(!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לרשת אלחוטית בקרוב בבית , ורציתי לשאול אותכם אם מה ששמעתי נכון . יש לי מודם ALCATEL ADSL שהוסב מ HOME ל PRO , ככה שהוא מתפקד כ ROUTER עכשיו . הכוונה שלי הייתה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ולחבר למחשב ה DESKTOP , לקנות כרטיס PCMCIA לנייד ושהם ידברו ביניהם (עם שיתוף אינטרנט כמו שקיים עכשיו). אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי ??? , אמרו לי שחייבים בכל זאת נתב אלחוטי שיחובר בכבל מוצלב לנתב של אלקטל... מישהו מכיר את הקונפיגורציה , האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מנסה להתקין ICS בבית, ובמחשב החדש (השרת) נתקלתי בבעיה קטנה. מצורפת תמונה מהאתר ותמונה מהגדרות החייגן שלי. אין לי את האפשרות של ICS, איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בראוטר לרשת יש לי ארבע מחשבים שמחוברים לראוטר ואני רוצה לקבוע את המחשב שלי כאדמין עליהם כדי שתהיה לי שליטה מרחוק על המחשבים איך אני עושה את זה האם ניתן לקבוע כזה דבר דרך ווינדוס או שצריך לעשות משהו מיוחד
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת האינטרנט כל הזמן מתכבה ללא כל סימה יש לי אינטרנט בכבלים וכל איזה כמה זמן (לא מוגדר) האינטרנט פשוט מתנתק אין לי פייר ואל והאימיול לא קשור והוא לפעמים רושם לי הודעת שגיאה : usb not recogonize אז אני הרבה פעמים צריך להתחיל מחדש את המחשב או אפילו לכבות אותו לגמרי מהחשמל וזה גם לא תמיד עוזר ואני לא יודע לאן לפנות תעזרו לי בבקשה תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וחבר שלי אמר שאני יכול לעשות רשת בין 2 המחשבים ואז שאלתי אותו למה? אז הוא אמר כדי שחבר יוכל לבוא אליך ולשחק ביחד אז השאלה היא כזאת איך עושים רשת ביתית? ואיזה משחקים אני יכול לשחק זה יענו כמו משחקי רשת? תודה לעונים למה אף אחד לא עוזר?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
או קיי..אז קודם כל אין לי מושג בנושא הזה וגם חיפוש אחרי חיפוש בפורום לא ממש הבנתי.. אז ככה יש לנו 2 מחשבים וכמובן אינטרנט מהיר בקיצור מה צריך לעשות כדי ששתיהם יהיו מחוברים ולא ניצטרך על הזמן לחבר ולנתק את המודם? מה צריך? מה העלות..? יתן לביצוע..? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא לינקים כדי להוריד סדרות טלויזיה (לא מה MIRC). כרגע אני מנסה להוריד survivor7-8 ואני לא מוצא כלום.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחובר לבזק דרך usb adsl globspan modem אבל למודמ שלי אין driver למערכות הפעלה כמו לדוגמה freeBSD בגלל זה ובגלל עוד כל מיני בעיות אני רוצה לקנות rauter ADSL Modem Router with 10/100BaseTX + 1 USB LAN Port האם כדאי לי לקנות את הראותר הזה? אולי מישהו נתקל בבעיות אתו... וגם יש לי רשת של 3 מחשבים בבית שמחוברים לhub אם אני אקנה ראותר אני גם אחבר אותו ל hub אז אני רוצה לדעת אם זה יעבוד... תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-