רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי dlink di-624 והקליטה ממנו היא 40% קורה הרבה שכל כמה דקות זה מתנתק, חוזר לעצמו (לעיתים אחרי כמה דקות) ואז אחרי כמה דקות שוב מתנתק.. לפעמים הוא לא מצליח להתחבר בכלל, וקורה גם שכשלמרות שהוא הצליח להתחבר, עדין אני לא יכול לגלוש.. הסרה וחיבור הכבל חשמל של הראוטר לא עוזרים.. האם זה בעיה בקליטה? לנסות ולקרב אותו יותר? הוא נמצא בחדר הסמוך לכאן...היתי בטוח שWI-FI יהיה קליטה מלאה ללא בעיות...כנראה טעיתי..?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, דירה במושב בצפון (ליד עפולה) , תשתית הוט ספק הוט נט. כאשר עושים שיחות זום השמע נקטע מדי כמה דקות, לאחר שפותחים מיקרופון לרוב לא שומעים את התשובה מהצד השני לכמה שניות. מבירור זה קורה גם בכרמיאל ובכללי לתשתית הוט. DNS של גוגל ו (1.1.1.1 או 2.2.2.2) לא פתר. VPN שרת ישראלי של AVIRA SHEILD גם לא עזר. שיחות רבות עם הוט והוטנט (כולל הבדיחה שהם קוראים לה "מחלקת הנדסה") לא עזרו ואמרו שאצלם לא רואים כלום. ראוטר הוחלף כבר פעמיים (HOTBOX4). על הרשת יש 2 מתאמי מוקה בשביל ממיר YES (לא קשורים למחשבים שמהם מתנהל הזום). HOTBOX4 שמשמש רק כמודם, xioami ax6 מחובר אליו (השיומי מקבל כבל WAN מאחת היציאות LAN של ההוט בוקס). כל כבלי ה LAN הם לפחות c…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ואשמח לעזרה פירמטתי אתה המחשב שלי ומאז יש לי ניתוקים באינטרנט כל איזה חצי שעה- שעה,דיברתי עם הספק והגדרנו חייגן חדש ומבחינתם הם אומרים שרואים שנתוני הניתוקים זה מהמחששב,אני מחובר לבזק תשתית ולבז' בינלאומי ובעת הניתוק אין שינוי בנוריות ופשוט החייגן מתנתק וכשאני מתחבר חזרה זה מתחבר יש לי כרטיס רילטק והתקנתי אותו שנית לאחר שהסרתי אותו ועדין יש ניתוקים חשבתי שאולי זה כבל הרשת והחלפתי אותו ולא עוזר, בנוסף הורדתי צריכת חשמל מכרטיס הרשת למישהו יש אולי פיתרון לכך???
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל יום יומיים האינטרנט מתנתק לי ומתחבר מחדש. (יש לי ראוטר, אין חייגן...אז הוא מסנכרן את עצמו) התקשרתי כבר מאה פעם לספקית ולתשתית, ואין, הם לא יודעים למה זה מתנתק, הכל "תקין" אצלהם או משהו בסגנון.. איך אני יכול לפתור את הבעיה? פעם היו זמנים זוכר ההייתי מחובר רצוף שבועיים שלוש רצוף אפילו ללא ריסט אחד והכל עבד פיקס. תודה
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם ניתוקים של האינטרנט. אני מחוברת לתשתית של בזק ובזק בינלאומי, יש לי ראוטר אלחוטי (אבל אני מחוברת קווית) שאותו החלפתי כבר 3 פעמים. הראוטר הוא של בזק ROTAL RTA 1025W. כל פעם מחדש הראוטר מפסיק לעבוד, וכל פעם מחדש אני צריכה להגדיר אותו. אני כבר לא יודעת מה לעשות, מבזק אומרים שהבעיה היא אצלי בבית בחשמל. בסוף בזק נכנעו ואמרו לי שישלחו לי טכנאי. האם מישהו מכם ניתקל בכזאת תופעה?
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של סלקום מסוג DV5820 וכל הזמן יש ניתוקים ב-WIFI. אין בעיה בכרטיס רשת שבמחשב. אין בעיה בחיבור קווי. אגב אין לי טלפון שלהם. רק טלויזיה ואינטרנט. אני אפילו לא טורח להתקשר לסלקום לתמיכה כי זו תקלה ידועה. הסיבות היחידות שלא התנתקתי מהם זה בגלל המחיר של הטלויזיה+אינטרנט ובגלל שהראוטר משדר גם על 5G ובזכות זה יש לי מהירות גבוהה ב-WIFI וזה חשוב לי. איך אני יכול לפתור את בעיית הניתוקים?..האם אני יכול לרכוש ראוטר 5G פרטי ולחבר אותו אייכשהו לתשתית הקיימת? אם כן...אודה להדרכה פשוטה כי אין לי מושג בזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה, קצת רקע קודם. אני מחובר לספק בזק בינלאומי ותשתית של בזק, ראוטר DLINK DSL 2650U שאליו בצורה קווית מחובר ראוטר של 3COM שמשמש כAP. עד כאן הכל טוב ויפה, פורטים פתוחים כמו שצריך לUTORRENT, אימיול וכו'. עכשיו קיימת בעיה שהתחילה עוד לפני שהיה לי את הראוטר הזה והייתי מחובר על ה3COM כראוטר ראשי ומודם שאליו הוא מחובר. ניתוקים של האינטרט, בד"כ סתם ככה, בלי סיבה. עכשיו הניתוקים הם מאוד מוזרים, נעבור לראטור החדש שהוא הראשי כרגע. ברגע שיש ניתוק הנורות על הראוטר דלוקות כ-ר-ג-י-ל, ז"א DSL דולק, אינטרנט מהבהב, בדיוק אותו הדבר כמו כשהאינטרנט פועל. עכשיו כמובן בשביל שהאינטרנט יחזור לפעול חייבים לכבות ולהדליק את הראוטר, להמתין כמה דקות לא עוזר. דיברתי עם בזק, בזק בינלאומי, אף אחד לא …
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הכל עבד אצלי בסדר,עד שניסיתי שיתוף קבצים, יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE וכניסיתי לשתף קבצים בין המחשב שלי למחשב נייד שבו יש WINDOWS 7 STARTER נוצרה בעיה והמחשבים לא הצליחו לתקשר ביניהם, או שהצליחו ובאמצע העברת קובץ ההתקשרות נפלה ביניהם, ונדמה לי שגם החיבור לאינטרנט (לא סגור על זה). בכל מקרה,קראתי באינטרנט שיש להגדיר IPV6 ושיחקתי עם זה, כיביתי IPV4 והדלקתי IPV6 ושיחקתי עם זה קצת. כרגע,באופן לא מוגדר אחרי חיבור לאינטרנט יש לי ניתוק שכדי לצאת ממנו אני מכבה ומדליק את הנתב, משנה מIPV4 ל-6 ובחזרה וזה מסתדר לזמן מה ושוב מתנתק. העניין הוא שגם כשזה מתנתק, נותר לי WIFI בבית - אני מתחבר לאינטרנט במחשב הנייד הנוסף, בסמארטפון וכו', כך שאין בעיה של תשתית\ספק ככל הנראה. מה עושים? צילומי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב : AZTECH ADSL2+ENTERNET BRIDGE DSL 600E קו של בזק ספק 013 לאחרונה כל הזמן ישנם ניתוקים, בנתב מנורת DSL מעמעמת לזמן מה ואח"כ חוזרת למצבה הרגיל, דלוקה קבוע ואז שוב חוזר האנטרנט. כך זה מתרחש לאורך זמן. ניתקתי מן החשמל עשיתי RESTART ואותו מצב נשאר. מה עליי לעשות? מוזר שזה מתנתק לזמן קצוב ושוב חוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני סובל מניתוקים אינטרנט אני בבזק /בזק בינלאומי לעוד משהוא יש את הבעיה? Microsoft Windows [Version 10.0.15063] (c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\asaf1>ping bezeqint.net -t Pinging bezeqint.net [212.179.240.156] with 32 bytes of data: Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=13ms TTL=248 Reply from 212.179…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב כבר כמה ימים שיש לי ניתוקים המודם מראה שהוא מסונכרן ותקין אבל שאני בודק בראוטר הוא לא מצליח למשוך כתובת אני מנתק מהחשמל את המודם ומחזיר לפעמים זה עובד ולפעמים לא אני בחיבור ללא חיגן אני מאזור בצפון עוד מישהו יש לו אותה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כבר איזה שבוע יש לי ניתוקים מעצבנים של איזה שניה כל פעם בחיבור קווי. הוט טוענים שזה לא מהצד שלהם. אני משתמש בHOTBOX נראה לי שיש ניתוקים בעוד מכשירים אבל אני לא בטוח (אני לא מצליח לתפוס את זה "על חם"). מה שבטוח בלפטופ שלי זה הכי חמור. הnetwork adapter שלי זה realtek pci fe family controller הדרייבר שלו מעודכן. היו לי בעיות של התחממות בזמן האחרון ואני פוחד שאולי הכרטיס רשת נפגע, הגיוני? הכבל רשת חדש אבל הוא בסלילה עצמית קצת חובבנית. נראה שכל הגידים יושבים במקום וחוץ מזה אני לא זוכר שהיו בעיות איתו לפני השבוע האחרון. הוט אמרו לי שהם יכולים לשלוח טכנאי אבל אם הוא יראה שהבעיה לא נגרמה מציוד שלהם הוא יוכל לחייב אותי. מה לעשות? לקרוא לטכנאי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה עושים הוט כל הזמן מנפנפים אותי בטענה שאין בעיות והכל נראה תקין. כל פעם שיש גשם יש לי ניתוקים בדרך כלל של האינטרנט וגם של הטלויזיה. פעמיים כבר הזמנתי טכנאי אבל הוא הסתכל וראה שהעוצמות תקינות (וכמובן הוא הגיע בזמן שלא היה גשם) עכשיו ראיתי תופעות של איטיות רצינית וכשהתחברתי לנתב ראיתי שהעוצמות לא נראות כרגיל, וערוץ 7,8 המודם כבר איבד והומונית של ה-uncorectable מאוד גבוהים. איך אמורים לעבור מולם במקרים כאלה? בלוגים של הנתב אפשר לראות את זה: at Mar 21 15:36:09 2015 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=4c:17:... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Err…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-