רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
טוב אז לפני כמה חודשים הפכתי את המודם ADSL מסוג סמסונג (הכחול) לנתב, עידכנתי Firmware ושינתי את ההגדרות ככה שהוא יעבוד כנתב. עכשיו הבעיה היא שזה מפריע לתוכנות כמו ביטורנו, אי מיול ואפילו העברת קבצים ב ICQ, בגלל שהנתב משמש כ Firewall... עכשיו יש שתי דברים לעשות, לבטל את היכולת FIREWALL שיש לו, או לעשות העברת פורטים. עכשיו בשניהם אני לא מבין כל כך, יש את המדריך בפרש שמסביר איך לעשות את זה בערך אבל לא הבנתי משם... אני מעדיף לבטל את הפירוול לגמרי כי אני עובד עם פירוול תוכנה (Sygate), אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני ישמח, אם לא אז אני ישמח לקבל הסבר על העברת פורטים. תודה ויום טוב לכולנו...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הייתי לקוח של בזק בתשתית וספק. אני יודע שעברתי לספק חדש, אבל איך אני יכול לדעת אם גם התשתית התנייד, או שנשארתי עם תשתית מנוהל על ידי בזק?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, קיים אצלי בבית מכשיר של חברת הוט HOTBOx אשר מחובר למחשב נייח בבית של ההורים, לאחרונה בניתי יחידת דיור וברצוני לחבר אנטרנט. wifi ביחידת דיור, המרחק של היחידת דיור מהבית של ההורים 50 מטר, איך יהיה נכון לחבר את זה? האם כבל cat 6 וראוטר אצלי ביחידה דיור יספיקו על מנת לקבל מספיק חוזק אשמח לעזרה לפניי שאני שופך סתם כסף, יש לציין שהטווח כבל הוא בין 50-60 מטר בין הבית ליחידה , השימושים העיקריים שלי זה פלאפון מחשב נייד וסטרימר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקיי... יש לי רעיון לאיזושהי מערכת קצת מסובכת אבל אני מאמין שאפשר לבנות אותה. (ראה תמונה) המערכת בעצם בנויה בצורה כזאתי שיש לי מחשב שאליו בחובר ראוטר שיש לו אופציה לקבל שיחות טלפון למספר שאני נותן לו, משמע קיים SIM בתוך הראוטר בעל מספר ויש לי אפשרות לחייג אליו דרך כל טלפון. מצד שני יש לי קו טלפון שאני מעוניין להשתמש בו דרך המספר שקיים בראוטר. הבעיה שלי היא די כללית.. כיצד אני עושה את זה ?! אני מעוניין למצא תוכנה או יישום כלשהו שמקבל שיחת טלפון ועונה לה ואוטומטית מנתב לי אותה לקו טלפון שנמצא בצד השני שמחובר דרך מודם קוי.. שורה תחתונה שבעזרת שיחת טלפון אחת אני אקבל קו נוסף שדרכו אני אחייג לכל מספר שאני רוצה. מישהו מכיר אופציה כזאתי ? תודה מראש GS [attachment deleted by ad…
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אא קניתי לוח אם שתומך בזה ככה נראה לי http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-e_d/overview.htm ואני חיפשתי קצת והבנתי שזה משהו כאילו רשת אלחוטית וכו מישהו יכול לתת לי לינק שמסביר קצת יותר (רצוי בעברית) על השיטה הזאת WIFI מזה ועל האופציה בלוח אם אם אני ירצה להתקין בעתיד מה אני צריך ודברים בנושא
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK אני נכנס להגדרות שלו ושם אני נכנס ל port forwording רושם ב IP 192.168.1. רושם את הפורטים של האימיול 4462 ו 4672 מסמן איזה םורט זה TCP UPD כל זה מסמן וי לוחץ על enbale ושאני נכנס חזרה לאימיול עדיין כתוב לי low id ובחומת אש של ווינדוס גם סידרתי ואפילו ביטלתי גמרי ועדין לא עזר ואין לי פיירוול שחוסם את זה... מה עושים?? אם אפשר מדריך מפורט מהתחלה עד הסוף.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לשתף אנשים באימיול .זה מאט לי את ההורדה ומציק לכן אני מעוניין לחסום אותם הייתכן?? כיצד אוכל לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במכשיר שמשמש כאנטנת Wifi. אני אחבר למכשיר כבל רשת, ואקלוט ממנו. נניח יש לי בבית 2 קומות, יש לי כבל רשת לחדר אחד, והראוטר נמצא בקומה הראשונה.. אני רוצה לחבר לאחד הכבלים שמגיע לקומה השנייה מקלט Wifi כלשהו שיהיה אפשר להתחבר אליו. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה אייפון ולכן אני מעוניין להתקין נתב אלחוטי בבית (בית פרטי כ-70 מ"ר, הקירות בטון) שתהיה קליטה בבית ובחצר ליד. רוצה את התקן N (אייפון 4). אין כרגע שום מכשיר אלחוטי נוסף שאמור להתחבר, יש כמובן מחשב שולחני אחד. חשבתי על האדימקס 6424 אבל הביקורות בזאפ קצת מבהילות (למרות שמי שמדרג שם נותן או כוכב 1 או 5 כוכבים...). האם יש המלצות לנתב אמין ומתאים לצרכיי ובמחיר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום בדרך כלל כרטיסי רשת באים עם האנטנה צמודה אליהם ככה שהיא יושבת ממש מאחורי המחשב. עד שהמציאו גאונים כרטיסי רשת שיש להם אנטנה שמתחברת עם כבל שנותן קצת גמישות לקליטה. השאלה שלי האם כרטיסי רשת רגילים [מהסוג הראשון שציינתי] אפשר לנתק מהם את האנטנה ולחבר אותה דרך כבל שקניתי בנפרד? ואם כן, האם צריך לדאוג שתהיה איזשהי התאמה טכנית ביניהם? [תקן, עוצמת אות וכולי?] אני שואל בגלל שאני מכיר רק את הסוג שבא עם כבל מאריך מראש, ומעניין אותי אם זאת האופציה היחידה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני הולך לקנות מחשב חדש לבית. המחשב ימוקם בקומה השנייה, מחובר לאינטרנט בצורה פיזית. המחשב הישן יהיה בקומה הראשונה ללא כבל לאינטרנט. (בערך 15 מטר אוירי בין המחשבים, יש קירות ביטון באמצע). אני רוצה חיבור אלחוטי (נתב ?) בינהם כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט באותו הזמן. מעדיך חיבור לא יקר מידי ושיהיה טוב מה כדאי לקנות ? תודה מראש על התגובות, אלון הרמתי.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-