עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Itex PPP והכיצד?!? :

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by ori444,

אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. אני מבקש זאת ,מפני שאצלנו בארץ יש את נענע שמאפשרים העלאה של עד 5 מגה. כל מי שיודע על אתר (כנראה) בחו"ל , שמאפשר לאחסן קבצים בגודל של לפחות 10 מגה , בבקשה שיתן לינק. ומאוד רצוי שתיהיה אפשרות ליצור לינק ישיר , אל אותו קובץ שאוחסן באותו אתר. תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

5. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  6. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. מהו האתרנט, ולמה הוא משמש? ומה ההבדל בין wi-fi לבין bluetooth

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות
  8. Started by BABA_Z_Z,

מזה שבועיים בלי סיבה נראת לעין כל פעם שאני פותח ה"מחשב שלי" או דברים נוספים נפתח באופן אוטומטי חייגן לאינטרנט יש למישהו רעיון להפסיק את התופעה!!!! תודה תוכנה #WINXP PRO

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  9. Started by N.S,

יש לי בעיה...יש לי שני מחשבים מחשב 1 עם המודם של האינטרנט שמוחבר למשחב השני בכרטיס רשת. והמשחשב ה1 עם המודם פועל האינטרנט..ולשני לא פועל האינטרנט מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  11. Started by stingeR-,

הקשיבו , הלכתי ללאן פרטי ושחזרתי הבייתה אני בא לשים את האייפי של הכרטיס שמחובר למחשב השני ולא עובד.. עכשיו שאני עושה לכרטיס שמחובר למחשב השני DISABLE אז יש אינטרנט וששני הכרטיסים(זה שמחובר למחשב השני וזה שמחובר לALCTAL) מחוברים לא עובד האינטרנט.. אפילו ניסיתי SYSTEM RESTORE וזה לא עזר.. אנשים אני חושב שזה משהו שהוא שינה לי שם בCMD בוינדוס... איך אני מחזיר את זה לברירת המחדל של הוידוס כאילו אני זוכר משהו עם IP CONFIGURATION... עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by prince amir,

בקרוב אני אמור לקבל ראוטר אלחוטי של חברת D_LINK מדגם 614+ שהוא הדגם יחסית חדש למחיר בגלל התקן של X4 שבו הוא משדר וכן 22 MBPS שטוענת החברה. עקרונית זה לא משנה כלכך אבל רק הייתי רוצה להגיד לדוגמא על הגניבה שהולכת פה בארץ. מחיר הראוטר כולל כרטיס לנייד נמכר בדיוטי פריי ב 200 ש"ח, בסאקל בארץ 999 ש"ח. בארה"ב - 130 דולר עם החזר של 30 דולר חזרה שיוצא בערך כל העסקה 430 ש"ח כיצד הגיעו היבואנים למחיר כלכך גבוהה ונסיון לגניבה. בדרך כלל שאר המוצרים שווים פחות או יותר למחירם בחו"ל כולל מעבדים ולוחות אך כיצד הגיע מצב זה? טוב לעניין! אני רוצה לשתף את האינטרנט לשכן ליד, עקרונית הראוטר יכול להיות ליד שני מקומות, אחד חדר הממ"ד מה שהבנתי שלא רצוי בגלל בעיות הקליטה ושנית ליד החלון בחדר הכבי…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. שלום! התקנתי על הWIN 2000 את הWIN XP כרגע... ב2000 יש לי הגדרות רשת ובהן אני מחובר להאב (שמחובר לאלקטל משודרג) בקיצור, הכנסתי את אותן הגדרות גם בWIN XP ומשום מה לא עובד לי שם... מישו יכול לעבור איתי על כל ההגדרות שצריך בWIN XP... אני חדש איתו מאוד ואין לי מושג איפה צריך מה צריך... בקיצור, אשמח לתגובות מהירות ועוד יותר אם מישו ייצור איתי קשר באיציק 109354512 תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים . ברצוני לחבר מחשב נוסף וליצור רשת , כעת המחשב מחובר ב USB למודם. האם כדאי פשוט לחבר את כרטסי הרשת של המחשבים או שעדיף לחבר לכרטיס רשת או להשתמש בנתב ??? אם החיבור דרך ה USB יספיק אז זה מספיק טוב בשבלי כי אין לי צורך ביותר מ 2 מחשבים .

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  15. Started by zeroone,

שלום שדרוג מודם Samsung E300IL לנתב אצלי הדגם Samsung E300 האם אותו מודם אותם כללים לפי ההוראות בכתובת http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=3433&forum=Networking

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by Shlomi32,

אני וחבר שלנו חשבו איך אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה אחד נגד השני, והגענו למסקנה שהדרך הכי טובה היא ברשת. אז החלטנט לעשות רשת אבל לא קבועה כלומר שכשרק רוצים לשחק אז מחברים אותה בגלל הADSL שלי בחדר... ואני לא רוצה שגם במחשב השני יהיה ADSL בקיצר האם אפשר לעשות את זה??ואיזה חלקים אני צריך כדי להכין את זה? תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by maverick,

אני מחפש ראוטר לשיתוף רשת ב-ADSL בין שני מחשבים. ההתלבטות היא בין אדימקס 6104 לבין D-LINK. במה לבחור??? http://www.upgradenation.com/edbr4porrout.html http://www.dlink.com/products/?model=DI-604

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Parallel,

שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by ilia121,

שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. אני רוצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב יש לי WIN 98 כבל רשת באורך 10 מטר שני כרטיסי רשת בעלי יציאה אחת ושני מחשבים ;D איך אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  24. Started by Evil Inside,

רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים