רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה קניתי כבל רשת 20 מטר בשביל לחבר את החדרים שלי ושל אח שלי דרך הארון חשמל , הכנסתי את החוט לצינור שמגיע לארון חשמל , ונתקע לי בפנים החוט עם התקע שמחברים למחשב , אוקי...משכתי משכתי משכתי , נקרא החוט. עכשיו יש לי איזה חוט של עשר מטר שבצד אחד יש שקע וצד שני אין , עכשיו מה אני שואל אם אני יכול לקנות נגיד קבל מטר , לחתוך לקראת הקצה של החוט שקניתי עם השקע , ולחבר לחוט שנהרס לי כיאלו חוט אדום לאדום , צהוב לצהוב , ירוק וירוק , וכו....... בקשה עזרה :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם גישה לרשת באמצעות HUB לאחר שדרוג מודם סמסונג לנתב... לאחר השדרוג הוא מתחבר לרשת בצורה ישירה בלבד (כמו פעם...), כאשר אני מחבר אותו דרך HUB אין לי גישה לרשת. וב HUB מהבהבת אצלי נורת COLLISION - ה HUB לא תקין? ??? אשמח לקבל עזרה... ניקו.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מישהוא פה התקין ADSL ROUTER??? אם כן אני צריך המלצות לגבי adsl router שעובד טוב בשביל רשת של 3 תחנות והדרכה קצרה בהגדרות.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על שיתוף אינטרנט ביתי (שרת עם כרטיס אחד ) וראיתי בעמוד האחרון שכתוב : "....ומעליו מודם אלקטל שאינו משודרג " איזה שדרוג קיים למודם הזה ??
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
(ynet)http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/471/547.html שנצפה לירידת מחירים? I don't think so
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
למה אצלי שאני מחובר ב012 750K עם תבל יש לי מהירות מאוד איטית (לא יותר מ7K) (יש רשת של 3 מחשבים) רק 2 בקאזזה ואצל חברי שהוא מחובר לADSL בבזק בינ"ל עם ADSL מקבל קצבים מהירים??
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעייה בחודש האחרון שאחרי מספר ימים של חיבור מהירות ההורדה יורדת למהירות של 5-6kbps. אחרי התנתקות וחיבור מחדש המהירות חוזרת למצב הרגיל. לעיתים אין פעילות כלל על הקו במשך הימים שאני מחובר היות והמחשבים כבויים. אם החיבור היה מתנתק הייתי חושד בספק (נטויזן), אך להמשיך להחזיק אותי מחובר עם מהירות נמוכה לא נותן לו שום יתרון.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ניתן להפוך את המודמים של הכבלים לראוטר בדומה לסמסונג של בזק?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-