רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד של HP בעל יכולת אלחוטית מובנית. ברשותי בבית גם ראוטר אלחוטי של חב' EDIMAX BR-6204WG כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לראוטר באופן אלחוטי הוא לא נותן לי זאת. הוא מאמת איתי סיסמא ולאחר אימות הסיסמא הוא מנסה נואשות להתחבר ללא הצלחה. יש לציין כי בפעם הראשונה בה ניסיתי להתחבר הוא כן נתן לי ומשום מה עכשיו כבר הוא לא, דבר אשר מאושש טענתי כי לא מדובר בעניין של הגדרות. כמו כן החיבור מהמודם של מוטורולה הוא חיבור דרך הכבלים כאשר *ללא* חייגן (חיבור קבוע) כלומר אייפי שמתחיל ב-8 למען הסר ספק. יש לציין דבר חשוב ביותר כי כאשר אני מנסה להתחבר הוא תמיד תמיד נתקע בשלב שהוא רושם: "מייבא כתובת רשת" ולא זז ממנו... ההגדרות של הראוטר האלחוטיות הינן: אבטחת WPA pre shared key …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-LIVE אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-USB בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד...
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אז כך: אני נמצא בדירה במעונות ומה שיש לי זה שקע בקיר שאליו אני יכול לחבר בעזרת כבל רשת את המחשב ולגלוש. יש ברשותי מודם אלחוטי 2wire עם כניסות: USB , של כבל רשת ושל קו טלפון ואני מעוניין ברשת (כולל אלחוטית) בדירה. האם יש אפשרות להקים אחת כזאת? (אין לי קו בזק כשאני מחבר את הכבל רשת לקיר אני ישר מקבל IP וגולש) תודה רבה, ארז
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי ראוטר והמחשב מראה שהאינטרנט מחובר אבל רק האיסיקיו פועל ושום אותר לא פועל חוץ מנענע שהוא פועל לאט ולא מראה תמונות והכל ואני לא מבין מה הבעיה יש י ווינדוס אקס פי SP2 ראוטר netgear rt314 ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באינטרנט אקספלורר
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון התנתקויות באינטרנט, וזה מתחיל קצת לעצבן. הרשת האלחוטית עצמה פעילה אבל האינטרנט לא עובד. זה מצריך ממני להתנתק מהרשת ולהתחבר מחדש. הבעיה שאני רוצה להשאיר את האינטרנט דלוק בלילה וזה קצת מעצבן כשאני קם בבוקר ורואה שזה לא הוריד הרבה כי זה התנתק. הקליטה עצמה בין הנתב למחשב היא טובה יחסית, וגם כשאין הרבה חיבורים האינטרנט מתנתק. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ומערכת הפעלה וינדוס XP SP2 גרסא עברית. אשמח לעזרה בנושא. תודה יבגני
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השבוע התחילה בעיה שכמעט כל טורנט שאני מוריד לא משנה איזה תוכנה (ניסיתי 3) רוב ההורדה נזרקת כ rubbish data , יכול להיות שזה אשמת הספקית? (זהב) לחבר שלי גם בזהב יש בדיוק אותה בעיה.. לא נראה לי שהטורנט מזוייף או פגום כי כבר ניסיתי הרבה טורנטים אמינים וזה עושה אותה בעיה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע מאלה שמבינים, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי עם ביצועי רוחב פס גדולים ברשת הביתית ואמינות של המכשיר את הטוב ביותר שיש .
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר 3com 3crwer100-75 וכרטיס רשת אלחוטי של d--link. לפי ההוראות הקמתי את הרשת וקינפגתי אותה שתעבוד עם סיסמא (wpa). כאשר אני גולש ממחשב שמחובר לראוטר בכבל רשת אז המהירות טובה אבל כשאני גולש אלחוטי ממחשב אחר הגלישה מאוד איטית ומהירות ההורדה מאוד איטית (פחות 10kb/sec) החיבור מראה לי סטטוס very good או excelent . למישהו יש מושג איך משפרים את המהירות ??? Software version 1.1.13 תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
-
כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
...בדרך הקלה ביותר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נתב BELKIN עם ה 3אנטנות PRE-N מדובר על טווח קליטה של 400 מטר. התקנתי אותו בבית מול מחשב נייד של DELL וכ.רשת אלחוטי פנימי לא הגיע יותק מ 50 מטר (בקושי) אות נמוך מאוד האם מישהו הצליח להגיע לטווח יותר גדול עם הנתב הזה? האם אני חייב לקנות כרטיס רשת גם של BELKIN PRE-N? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש סוויצ' טוב , שיתחבר למודם אלקטל 510 שעובד כנתב , ויחבר 3 מחשבים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במייל מכתב מאינטרנט זהב (הספק שלי) שחרגתי מה10 ג'יגה בחודש שהם מקצים לכל לקוח, והאופציות הן או לא לעבור את הכמות הזו, או שהם עלולים לנתק אותי בהתרעה של שבוע מראש. שתי שאלות: מישהו יודע על מקרה שניתקו יוזר בגלל זה? אילו ספקים לא אוכפים הגבלה מהסוג הזה? תודה רבה מראש
-
- 54 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מצאתי את הפורום הזה כמתאים ביותר לשאלה : אני מתשתמש ב OE של WIN , וכן יש לי את ה SpamKiller של McAffe פעיל , מתי שאני מתחבר לאינטרנט לאחר הפעלת המחשב ( כל פעם ) אז ההגדרות של ה OE ( חשבון של GMAIL ) משתנות : ההגדרה של כתובת ה POP3 משתנת לכתובת ה IP LOOP דהיינו 127.0.0.1 , ומשתנה גם כתובת ה PORT המאובטח ( שנדרש בשביל להגדיר חשבון GMAIL ) מ995 ל 110 . איך אני פותר את הבעיה ?? אני מעדיף להישאר עם ה SpamKiller פעיל (רק אחרי שהפעללתי אותו התחולו הבעיות הנ"ל) . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הספקיות/תשתית חושבים על זה , והאם זה טוב או רע בשבילם
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, יש לי LAPTOP שיש בו כרטיס רשת רגיל ואחד אלחוטי. בבית יש לי מחשב עם כרטיס רשת רגיל (פנוי), ואני רוצה לחבר את המחשבים בכבל מוצלב. השאלה היא, האם אחרי שאני אעשה את כל ההגדרות לחיבור ב-LAPTOP בכבל מוצלב (לפי המדריך שלכם), האם אני אוכל להתחבר ל"קיר" (למשל בבית מלון, או מקום עבודה) ללא שינוי הגדרות הרשת ? (או במילים אחרות, איך לקנפג את ה LAPTOP כך שיתמוך גם ברשת קווית ע"י כבל רגיל, גם כ-SLAVE עם כבל מוצלב וגם ברשת אלמוטית - כשיש לי 2 כרטיסי רשת 1 רגיל 1 אלחוטי) תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-