עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ronenosh8,

החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kinduv,

שלום, יש לי רשת ביתית ועשיתי שיתוף קבצים ומדפסות! אבל הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות, זה לשתף את הדואר אלקטרוני outlook אני רוצה שהקבצים יישארו במחשב הראשי, ורק לראות אותם דרך המחשב המשותף בלי שהקבצים יהיו פיזית עליו! אני בתקוה שהבנתם אותי! תודה אם תעזרו לי[br]פורסם בתאריך: 11.01.2009 בשעה 15:05:31 האם יש אפשרות שאת הדואר שאני מקבל ב outlook שיגיע בנוסף גם לגימייל של גוגול???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by WarNet,

היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. עשיתי בדיקת פורטים ביוטורנט הוא כתב לי שהפורט לא פתוח אך עדיין אני יהיה מסוגל להוריד. ואני באמת מוריד גם על 1MB לשניה. הנה תמונה: ועשיתי עוד בדיקה באתר: SpeedGuide.net :: Network Tools וכתוב לי שם: Port XXXXX does not appear to be open. עכשיו אני לא מבין מה לא עשיתי בסדר... למה הפורט חסום ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בעיקר לפקודה Fetch מצאתי את זה http://www.faqs.org/rfcs/rfc3501.html אבל הוא מביא רק דוגמה אחת לכל פקודה מישהו מכיר מקום עם יותר דוגמאות?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים או פורום תוכנה. בזמן האחרון הפינגים כמעט לכל הסרברים מעל 500 (פעם היו באזור ה-100), לסרברים של RAZORBACK בכלל לא מצליח להתחבר. עם זאת אין בעיה עם מהירות ההורדה. הספקית היא 014 ותשתית כבלים. האם המצב אצלי תקין? איך המצב בEMULE אצלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה

8. Started by benr,

מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  10. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, קודם כל, הציוד שיש לי זה SmartBox מאורנג' דגם Gigaseet 604il ומתאם שיחות של 012 דגם MP202. מאחר וב012 מסרבים לתת את שם המשתמש והסיסמא של קו הטלפון VOIP שלי, אני לא יכול להשתמש במתאם שיחות שמשולב ב SmartBox. לכן אני רוצה להגדיר את חיבור ה Wan Ethernet ב SmartBox שישתמש במתאם השיחות של 012. במתאם השיחות יש שקע Wan ו Lan/PC מ Wan חיברתי לשקע Wan ב SmartBox ומהשני לשקע Ethernet ב SmartBox כשהגדרתי IP אוטומטי הSmaartBox לא קיבל IP אז שיניתי ל IP ידני והגדרתי את הכתובות. לגבי כתובות ה DNS הנחתי שהם צריכות להיות כתובות ספק האינטרנט שלי שהוא 012, אך במתאם השיחות נשארת נורית אדומה ב Phone 1. אלו הכתובות שהגדרתי IP 10.100.101.2 255.255.255.0 SubNet Mask 10.100.101.1 …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mike_Shinoda,

שלום, האם המודם המובנה בראוטר הזה יעבוד טוב עם חיבור 40 או 100 מגה ביט? בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי

16. Started by Oranili,

שלום לכולם איך אני עושה שבאשר המחשבים כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT שזה לא יקח את כל רוחב הפס ושאר המחשבים יוכלו לגלוש לא באיטיות שאני מוריד..... ושהם מפסיקים לגלוש שכל הפס יחזור אלי חזרה.... איך עושים זאת ? אם אפשר פירוט מקצועי לא לזרוק פה סתם מילים! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה

19. שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, כיום בבית משלמים 90+25 ש"ח על האינטרנט, כשיש לנו מהירות של 15MB בלבד. ראיתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%94/ ורציתי לדעת האם כדאי כבר לעבור לאחת החברות המתחרות החדשות (012, אקספון וכו) או שהעניין עדיין לא בשל לחלוטין וכדאי לחכות.. ואם כדאי, יש חברה שעדיף לעבור אליה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zebra,

האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. אני ראיתי כל מיני הדרכות שנתתם, אבל לא מצאתי כיצד אני יכול לתת לאנשים גישה לקבצים מסויימים על המחשב שלי, זאת אומרת לתת להם איזושהיא כתובת ממנה הם יוכלו לגשת למחשב מכל מקום מבלי שתהיה להם תוכנה מיוחדת או ftp, והם יוכלו להוריד את הקבצים ישירות. האם קיימת אופציה כזו ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  23. כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Rstech,

קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by sleep_walker,

רציתי לדעת אם יש מדריכים חינמים או לא חינמים ללימוד עצמי של MCITP ו-QA

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.