רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת כיצד אני מוצא נתב אלחוטי בחברה שלא מוגדר כמובן בתור GATEWAY מדובר על שרתי 2000 ראוטר של סיסקו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני כשלוש שנים התחברתי לאינטרנט המהיר של בזק דרך קווי הטלפון, מה שנראה לי כאופציה הטובה ביותר. לאחרונה הראוטר שלי, 2wire מדגם HomePortal 1000S שבק חיים, ובזק הודיעו שלא רק שאי אפשר לתקנו, גם לא ניתן לקנות חדש דרכם, מכיוון שהם הפסיקו לתת שירות להתחברות דרך קווי הטלפון. לא הצלחתי למצוא מקום לקניה או הזמנה של הראוטר בעצמי, אז אני מבקש את עזרתכם. האם מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות ראוטר מהדגם שהיה לי, או דגם מתקדם יותר שתואם את אותה תשתית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית. מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה: יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע. עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ר…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
2 המחשבים על אותה קב' עבודה,לשניהם IP פנימי,מחוברים לראוטר. מהויסטה ל-XP הכל סבבה. מה-XP אני רואה את התיקיות המשותפות בויסטה אבל הוא אומר שאין לי פרמישן,יש לי שיתוף והורדתי את המצב של הסיסמא אבל זה עדיין לא עובד. לפני כמה שמן ראיתי פה שמישהו הייתה לו את אותה הבעיה ומישהו פה נתן ל פיתרון ע"י זה שהוא רשם משהו ב-RUN ושינה כמה דברים. חרשתי בשעה האחרונה את הפורום ע"י חיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הזאת אני אשמח כי אני עם הבעיה הזאת כבר הרבה זמן.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, קניתי כבל לחיבור קווי במקום אל-חוטי אך משום מה אני לא מצליח להתחבר בעזרתו. איזה מידע אני צריך לספק על מנת שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? (כיצד ניתן לראות את ה-ISP NAME כאני מחובר אל-חוטית?) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי! חיבור ADSL בזק אני מצליח להתחבר אך איני מצליח לצפות בדפי אינטרנט. אני מקבל דף עם הודעה "אין אפשרות להציג דף זה". תודה!
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון של 2-3 מצלמות כדי להשגיח על אדם מבוגר. אני רוצה מדי פעם לבדוק דרך המחשב או הסמארפון את מצבו. בבית שלו יש מחשב וראוטר אלחוטי שפעיל כל הזמן. כמובן שהפיתרון צריך להיות זול. כל רעיון או הצעה יתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת IP של חברת foscam דגם FI8918W. חיברתי אותה והכל עובד כמו שצריך. רק בעיה אחת: איך אני מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת, נניח מהעבודה? ניסיתי IP סטטי ולא הצליח לי. foscam נותנת קישור עבור התחברות מהרשת http://camera.myfoscam.org:port number ניסיתי והגעתי להגדרות של הראוטר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של Siemens SL2-141 חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
רכשתי 3 מצלמות ענן מסוג NC250 TP-LINK הביתה והגדרתי אותן בסדר. רכשתי מצלמה נוספת לפינה שלי בביה"ס. המצלמה ה-רביעית אני לא מצליח להתקין. ניסיתי את ההוראות בקפידה אך ללא הצלחה. אין לי גישה ישירה לראוטר. אתר המצלמה: http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-551... אני מאוד מודה על כל עזרה בפתרון הבעיה. תודה ושנה טובה. רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-