עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..

2. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by kikkler,

עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. שלום רב, יש לי hotbox עם תמיכה ב-wifi. יש לי חיבור פיזי בכבל מה-HOTBOX לחדר מרוחק בו קליטת ה-WIFI חלשה. אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ולחברו ל-HOTBOX באמצעות הכבל הפיזי, בהתאם לתאור בחלק השני של: http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm. אני מעוניין ששני הנתבים יתפקדו כרשת אחת, כלומר שכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב ל-HOTBOX, החיבור לאינטרנט יהיה דרך ה-HOTBOX, וכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב לנתב החדש, החיבור יהיה דרך הנתב החדש, כל זאת באופן אוטומטי בלי צורך לבחור בכל פעם את הנתב הקרוב. בנוסף, אני מעדיף (אך זה לא הכרחי) שלנתב החדש יהיו מספר פורטים (כניסות) של RJ-45, כדי לאפשר חיבור מחשבים מרוחקים בלי לקנות switch נוסף. שאלות: 1. האם חיבור כנ"ל (עם מעבר אוטומטי …

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by idofr,

הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by דודק,

שלום אני רוצה לחבר יחידת דיור למודם ראוטר שמספק אינטרנט לבית, כך שגם מיחידת הדיור יהיה אפשר לגלוש באינטרנט דרך אותו קו של הבית. בבית יש ראוטר של הוט sagemcon f@st 3184. ביחידת הדיור יש שקע שמאפשר להגיע דרך הקיר עד לראוטר שבבית כך שהחיבור בין הראוטרים יהיה קוי. הראוטר שבבית לא יהיה אלחוטי והוא גם בקומה אחרת מיחידת הדיור כך שגם אם כן היה מוגדר לשדר באופן אל חוטי, כנראה שהקליטה ביחידת הדיור לא הייתה מספיק טובה דרכו. אבל הראוטר שביחידת הדיור כן אלחוטי כדי שיהיה אפשר לגלוש בה גם עם טלפון חכם. אבל ברור שאם רוצים אפשר לחבר מחשב גם ישירות לראוטר שביחידת הדיור. האם יש דרך לאבטח ולהפריד את שתי היחידות כך שלא ניתן יהיה לחדור למחשבים אחד של השני וכך שהגלישה תהיה נפרדת לגמרה? אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gilsna,

ברשותי נתב NETGEAR 2200 של בזק אני מנסה לשנות את ה DNS בנתב מכוון שברשותי ROKU אמריקאי. אני משנה את הפרטים בדיוק לפי המדריכים של האתרים האמריקאים unlocator ו unblock-us ו unotelly אחרי שינוי ה DNS האתרים מציגים שאני מחובר אולם כשאני מפעיל את רוקו אני עדיין לא מקבל את האתרים האמריקאים. בנוסף בגלישה במחשב איני מצליח להיכנס לאתרים אמריקאים והפרסומות נשארות מישראל ולא משתנות לפרסומות מאמריקה כפי שמצופה בשינוי ה IP מה לא בסדר?, היכן אני טועה?, או שהנתב של בזק חסום לשינוי DNS תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ag43,

הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Mics,

אני מחפש נתב לרשת של שני מחשבים: המחשב הראשון יעמוד צמוד לנתב ויחובר בכבל רשת עליו, המחשב השני נמצא במרחק של 15-20 מטר מאחורי קיר ויחובר לWiFi או כבל רשת ארוך. מידי פעם יתחברו גם טלפונים סלולרים. האינטרנט עובד בתשתית של הוט, כרגע במהירות 2.5 מגהביט אבל אני רוצה לקנות נתב שתומך גם במהירויות גדולות יותר כדי לאפשר שידרג מהירות בעתיד. בסביבות 200 ש"ח, יש משהו איכותי ומומלץ?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by rbik,

שלום, אני מחובר ל 15M דרך הוטנט ותשתית בזק. לפני כשבועיים חל שינויי מורגש וברור בצפיה ב-STREAMING VIDEO. (סרטים וסדרות) לפתע יש כל הזמן עצירות ל-BUFFERING. אני צופה בעיקר בתכנים מ-ALLMYVIDEOS אבל הבעיה משתחזרת גם באתרי STREAMING אחרים. לדעתי לא ראיתי בעיות ב-YOUTUBE אבל לא ערכתי בדיקות רציניות. בדיקות מהירות לארץ ולאירופה בSPEED TEST נראות תקינות. וגם התחושה בשיתוף טורנטים היא שהמהירות לא השתנתה. בבדיקה טלפונית מול תשתית וספק לא נמצאו תקלות. אני מרגיש באיטיות גם במחשב האישי גם בסלולרי וגם בכרומקאסט , אז לא נראה שהבעיה היא בקצה המשתמש. כמו כן התחברתי לשבוע ניסיון באקספון וגם שם האיטיות מורגשת. האם יש למישהו רעיונות מה השתנה לפתע שגורם לשינוי מובהק כל כך בתחום אחד של תעבורה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. היי לכולם, ידוע לי כי אחת הבעיות המוכרות בארץ היא מהירות העלאה נמוכה. בעידן שכולנו משתמשים בענן אני מצפה למהירות העלאה גבוהה. אני כיום נמצא עם תשתית של הוט עם ספק הוט מובייל, לפני כן הייתי בספק של 012 ועדיין מהירות ההעלאה הייתה נמוכה מאוד. באוניברסיטה אני מגיע למהירות של 90+ מגה. מדהים! בקיצור, מה הסיפור של המהירויות העלובות האלו? איך אפשר להשיג מהירות גבוהה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  18. זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש

19. Started by sharonhart,

קודם כל אני מצטער שזה פה פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים וזה דיי דחוף לי. איך אני יכול לראות מה היא מהירות האינטרנט שלי דרך המחשב?? בלי להתקשר לספקית

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by alex125,

שלום רב לכולם יש לי בעיה במכללה שאני לומדת בה יש חסימה של אתרים מסוים אך אני יכול לעקוף את חסימה זאת???

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חיפשתי המון, בכל מקום שזה נשאל גם התשובה לא היתה לגמרי ברורה לי. יש לי ראוטר של הוט, מובנה עם המודם, שהוויפיי שלו לא מי יודע מה. ברשותי ראוטר של אדימקס, שאני רוצה לשרשר אל הראוטר הזה ושישדר גם הוא את האינטרנט בוייפיי. אני לא ממש מבין איך לעשות זאת.. מציאת האייפי של כל אחד מהראוטרים אני לא יודע לעשות, אני מקבל IP של הראוטר המחובר ישירות לאינטרנט.. מה לגבי השני? כשחיברתי את האדימקס קיבלתי "Multiple connection" אבל לא קיבלתי וויפיי מהאדימקס. אז איך לעשות את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברי פורום אתחיל בשאלה: האם עוד מישהו חווה ניתוקים מהסוג שאציין בתשתית HOT? האם הצלחתם להתגבר על זה? (אני גר בצפון הישן בתל אביב) בשבועיים האחרונים אני מנותק מהאינטרנט כל 10 דקות בערך ל10 - 30 שניות, כל המהירויות בבית יורדות ל0 ברגע אחד , ואח"כ חוזר בפתאומיות ולסיפור לפני השינה: ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה של HOT, בלתי אפשרי להשיג אותם בטלפון או במייל, עונים לי ב whatsApp אחרי יום ( ואם אני לא מספיק לענות עד חצי שעה מההודעה מפסיקים את ההתקשרות וצריך ממחדש, סיפור ליום אחר) בכל מקרה התמיכה המרוחקת לא עוזרת , הוא טוען שאין בעיה, אני מחובר למודם (HOTBOX 1) ישירות עם כבל וגם בצורה אלחוטית , בשני המקרים כשיש אינטרנט אני אני מגיע ל180מגהביט מ…

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים