עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e.s,

העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by zavdiel,

מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?

9. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  10. איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. ידוע שיש קידומות כגון 192.168.0 או אפילו Class A : 10.0.0.0 המוקצות לכתובות פרטיות בתוך רשתות. אך לצרוך העניין, בתוך הרשת בייתית שלי, ה IP שמייצג אותי החוצה, לאינטרנט, הוא ה IP שקיבל המודם, אז מדוע אני לא יכו להשתמש באיזה IP שאני רוצה, להגדרת המחשבים בתוך הרשת הבייתית ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Decktor,

יש לי כבל רשת 8 גידים רגיל אני רוצה אותו מוצלב יש למישהו מושג איזה גיד לאיזה? יש ירוק, ירוק לבן, כתום, כתום לבן, חום, חום לבן, כחול, וכחול לבן. נ.ב. כן אין לי בעייה לחתוך ולחבר אותו ככה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Decktor,

זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by the ferret,

היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by Vortex,

הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by n0stredamus,

שלום רב לכולם ... אני מבין ומעורה בכל העניין של שיתוף אינטרנט בADSL ומכיר את המכשירים השונים שם. אבל אני לא כ"כ מכיר מה הולך באינטרנט בכבלים ולכן השאלות שלי ... : ישנו משרד מסויים שיש בו שתי מחשבים שאותם אני הולך לחבר אחד לשני ברשת ... שניהם חדשים עם ווינדוס איקס פי ... אבל זה לא ממש רלוונטי ... בכל אופן אחד מהם היה מחובר עד עכשיו באינטרנט בכבלים (מודם של מוטורולה - דרך USB אבל יש חיבור רשת עליו ... ראוטר?).. בכל אופן .. האם אפשר לשחק איתו כמו במודם של אלקטל ? ואז כל מה שנשאר זה לעשות שקעי רשת ולקנות סוויץ\האב ... או שאם אי אפשר לשחק איתו ... איזה מכשיר יכול להתאים למה שאני רוצה ? בגדול אני לא צריך דברים מסובכים ... התוצאה הסופית היא רשת פנימית בין המחשבים ...שיתו…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  19. מדי פעם אני נתקל בקובץ שזורם מהרשת וכשאני מנסה לשמור אותו, למרות שיש לו כתובת שנראית רגילה, כל פעם אני מקבל בהורדה קובץ טקסט שבו שוב מופיעה הכתובת הנ"ל. לדוגמה: http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv אם אטעיו אותו לנגן המדיה לא תהיה לו בעיה להזרים אותו מהרשת אבל אם אנסה להוריד אותו אקבל קובץ טקסט בסיומת WMV שבו כתוב: [Reference] Ref1=http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv וחוזר חלילה. מישהו יודע איך ניתן בכ"ז לשמור את הקובץ בדיסק? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by Ewingum,

האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?

23. Started by ryu,

מישהו יודע איפה יש מדריך לפתיחת FTP רגיל? או יכול להסביר מאלף עד .....תף? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by urielka,

יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום, יש לי ראוטר pheenet big-01/4ps ומחוברים אליו 4 מחשבים. לפי מה שהבנתי הפיירוול בראוטר לא נותן לי לשחק במשחקי מולטיפלייר ומוריד לי מקאזה במהירות איטית מאוד (משהו כמו 1Kb). יש לציין שיש לי ADSL במהירות של 1.5Mb וזה קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את זה...... השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה? מה אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשחק ברשת ולהוריד מתוכנות שיתוף קבצים במהירות נורמלית? תודה... :

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים