רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה קטנה, יש לי ראוטר בבית שמחובר למחשב הראשי, אני יש לי מחשב נייד, עכשיו בחדר שלי אני לא מצליח לקלוט כמעט מהראוטר לצערי, אני חושב שזה בגלל שיש הרבה קירות שחוסמים את הקירות בדרך ומשבשבים את האות או משהו. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את זה, ואני יודע שאפשר, חשבתי על לקנות אנטנה, או איזה מכשיר כזה שאמרו לי שהוא קולט את האותות שאני שם אותו בנקודה בבית שיש בה קליטה והוא מעביר פולט עוד אותות מה שמקצר את המרחק מהמחשב ל"ראוטר החדש", או שבכלל הבעיה זה בחיבור שלי במחשב ואני צריך לקנות חיבור יותר חדש שיכול לקלוט למרחק גדול יותר ? אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה אני צריך לעשות למה זה משגע אותי כבר !!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האצת האינטרנט בחינם http://www.metacafe.co.il/watch/370990/how_to_accelerate_your_internet_for_free/ מדריך וידאו שצולם על ידיי פועל(הגברתי את ההורדה שלי מ190 ל220 ואת ההאלעה מ16 ל21-זה מה שהספקתי לבדוק) אז קיצור תגיבו ותגידו מה התוצאות שלכם לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר לסוויצ' וממנו למספר מחשבים. אחד המחשבים שמחוברים להאב הוא COMP1 לצורך העניין, ויש בו 2 כרטיסי רשת. הכרטיס הראשון מחובר לסוויצ' ודרכו ניגש לאינטרנט. הכרטיס השני מחובר למחשב כלשהו, לצורך העניין COMP2. בינהם תקשורת ישירה ואין ל-COMP2 תקשורת לשאר הרשת (ראוטר ושאר המחשבים שמחוברים לסוויצ'). השאלה האם אני יכול דרך הכרטיס השני לשתף את האינטרנט שמחובר מהכרטיס רשת הראשון, כך שגם COMP2 יוכל לגלוש דרך האינטרנט של הראוטר? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, תכננתי להקים רשת אלחוטית שתכלול מחשב, וXBOX360 (כרגע). אני מתכנן להתשמש במוצרים הבאים: ראוטר - Linksys WRT54GL מתאם למחשב - Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G והמתאם לXBOX, שאין לי ממש ברירות, אלא להשתמש בזה של מייקרוסופט. רציתי לדעת, האם אני יכול להשתמש בנתב גם כמודם, או שאני אצטרך להשאר עם המודם שקיבלתי מבזק? (AZTECH DSL600E - ADSL) תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 1.5 מגה של הוט, והספקית היא ברק013. במחשב הישן היה יורד לי על 190+220 וזה לפעמים היה מגיע ל300 לפרקים קצרים. הבאתי מחשב חדש היום, חיברתי והכל, ובבדיקת מהירות (גם של ברק וגם של נטוויז'ן) יוצא שאני מוריד בקצב של .150-185 מה פשר הדבר? חשבתי שהמהירות תלויה במודם ולא במחשב עצמו. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב ניסיתי גוגל אבל כל הפרוקסים שאני מוצא לא עובדים או איטיים מדי אני מחפש אחד בארה"ב ועדיף אחד במהירות נורמלית
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות עם האינטרנט שלי.. יש לי רשת ביתית , מודם שהוא ראוטר וסוויץ, אינטרנט 1.5 של 015 ומאז שהפכתי את המודם לרואטר (ECI 270PR) יש לי מלא בעיות. אז את רובם פתרתי. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו האינטרנט מתנתק כי אי אפשר לפתוח כלום בדפדפן אבל שאר התוכנות באינטרנט עובדות (למשל משחקי רשת שכבר היו פתוחים) ואחרי שאני סוגר ופתוח מחדש את המודם האינטרנט טס. מה עושים ??? זה מתחיל לקרות מלא פעמים. בעיקרון אני הגדרתי את המודם ל PPPOA ה- DHCP מבוטל ורק פתחתי כמה פורטים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה מדינה בעולם יש את האינטרנט הכי מהיר שיש?(מהירות העלה והורדה)
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד ולפי מה שהחנות מחשבים אמרו לי לא צריך להתקין דרייברים כי זה מחשב נייד וזה לא מזהה לי את האינטרנט האלחוטי שלי השאלה שלי זה איך אפשר להגדיר את הרשת במחשב הנייד מבלי דרייבר ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר איך מאבטחים רשת אלחויטת??? אני קניתי היום ראוטר וכרטיס רשת של TRENDNET הצלחתי להתקים והקליטה היא 100 אחוז...... עכשיו היה כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.... מישהו יודע איך אני יכול לאבטח אותה???
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-