עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

2. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Moo,

אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by benor,

שלום, אתם יכולים לעזור לי אני לא יודע איך להכין קובץ Host וגם לא יודע איך להשתמש בו. תודה!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by Oranili,

פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by NadavAfuta,

היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתקין מחר ראוטר של TP LINK רוב הזמן אני רוצה שתהיה רק רשת בין המחשב הראשי לנישא. ושהמחשב הראשי (שמחובר קווית לראוטר) יהיה היחיד שיהיה לו אינטרנט. לפעמים אני רוצה שיהיה גם אינטרנט בנישא. איך עושים את זה הכי קל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, בן דוד שלי קנה ראוטר אלחוטי וחיברתי לו תמודם לראוטר ואז מהראוטר הוצאתי כבל רשת לכרטיס רשת של המחשב השולחני. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני צריך להגדיר גם את ההגדרות של הראוטר, שם משתמש וסיסמה להתחברות. השאלה שלי היא שאחרי שאני עשיתי את כל זה אני צריך עכשיו להגדיר במחשב הנייד של בן דוד שלי שהוא יתחבר לרשת האלחוטית, איך אני עושה זאת? הערה: יש לבן דוד שלי VISTA PREMIUM תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות היום כבל רשת באורך 10 -15 מטר לחיבור בין הראוטר של לסטרימר החדש שאני קונה ( http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 ) הבעייה היא שקודם כל אין לי מושג אם צריך כבל רגיל או מוצלב ודבר שני אחרי בדיקה קצרה באינטרנט שמתי לב שיש הפרשי מחירים ענקיים בין כבל רגיל ( 50 שקל ל20 מטר) : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1663 לבין כבל של "חברה" (115 שקל ל20 מטר): http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=CAT5eFTP20&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש טעם להשקיע את הכסף הנוסף, או שגם כבל "רגיל" יעשה את העבודה כמו שצריך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by CASIOMAN,

אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. לפי מחקרי הגוגל, כל אתר עשירי "נגוע". הנה החדשה : http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6645895.stm

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Jenia24,

תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012

15. Started by Taco,

שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by MODY69,

אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by eliorar,

אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Aviko,

אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by netanel1234,

שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!

21. Started by Yoni Badash,

יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G

22. חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. Started by eozeri,

הי, אני מעוניין להקים רשת אתרנט ע"ג החשמל, וצריך בחלק מהמקומות יותר מנקודת אתרנט אחת. לא מצאתי בארץ מתאם עם שתי יציאות LAN, ופתאום נתקלתי במפצל הזה. האם זה משהו שיכול להתאים לפיצול LAN לשני מכשירים שונים (ממיר סלקום ו xbox)? (למיטב הבנתי צריך HUB או switch - אבל אולי דברים השתנו...) תודה רבה, אייל

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להשתלט על מחשב אחר ברשת האינטרנט (לא פנימית), בהסכמת הצד השני. למשל לצרכי תיקון בעיות וכו... עדיף תוכנה חינמית, אך אם אין מישהי מומלצת ניתן גם כזאת שצריך לקנות.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by eyalraz,

יש לי ראוטר של בזק דגם DGN2200 אני רוצה להגדיר שרק עד 4 מכשירים יוכלו להתחבר אליו בו זמנית (ולא לא דרך כתובות ה MAC) בעצם שה DCHP יחלק עד 4 כתובות... אם זה אפשרי בראוטר זה? אם כן אשמח מאוד להסבר...

• 5 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.