רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בנושא האינטרנט אז ככה תראו יש לי בבית כרגע מודם אחד ושני מחשבים מחוברים אליו הבעיה העיקרית היא בעית הכבל שעובר דרך כול הבית ומתחבר למודם. אני רוצה להשים קו אינטרנט בחדר שלי עוד קו בנוסף לזה שקיים איך אני יכול לעשות את זה וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני משדרג ל-10 מגה בבזק וזה המודם שהם מתכוונים לתת לי ויש לי כבר נתב של אדימקס. אז רציתי לדעת האם יש בעיות ידועות כלשהן או שזה בסדר ובנוסף אם אתם יודעים אולי אם ה10 מגה האלו עובדים טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת פרטי עכשיו הכול עובד טוב ויפה רק יש כמה בעיות שאני לא מבין אז הבעיות הם שאני יכול להיכנס למשחק ואחרים לא כשהם נכנסים הם מקבלים DC יש לי ראוטר וזה בטוח בגלל זה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדאי שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק הראוטר שיש הוא מדגםTNN של בזק ולגבי IP קניתי אי פי קבוע בתשלום חודשי ככה שזאת לא הבעיה של מצב הIP אני מקווה שמשהו יעזור לי בזה אני כבר חודשיים מחפש מדריכים או משהו שיעזור לי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364700.0 החלטתי לשנות כמה דברים ברשת חיבור ישיר מהמודם למחש כך ש: מודם=>מחשב=>סויץ=>ראוטר אלחוטי וכך אני יכול לחבר את כל המחשבים בבית מבלי שהתוכנות השיטוף הכבדות יפילו את הראטר בגלל עודף חיבורים! ומה שקרה לי זה דבר כזה.. 1.האימיול עדין נופל זה הגיוני??(אבל האינטרנט ממשיך לעבוד) יש לי 6MB וזה מודם מסוג טיריון של HOT שמחובר דרך USB כמות החיבורים היא 1500... זה אולי באמת הרבה גם למודם? 2.הראטור לא מחלק את האינטרנט והתקיות בקיצור מראה תקין אבל לא נותן כלום! הוא מחובר לסויץ שעובד יופי (בדקתי בשאהר המחשבים ובגינפוג שלו סימנתי דינמיק IP ואפילו הוא מראה לי מחובר ??? אולי לא חיברתי והגדרתי אותו נכון…
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הייתי אמור לרשום את הבעיה שלי בפוסט הזה אבל הבעיה "נפתרה" אני אתן קצת רקע כדי שתבינו...לפני בערך חצי שנה אולי קצת יותר התחברתי לחבילת הגיימרים של 012 שבה "מובטח" לך פס רוחב נקי בלי חסימות של פורטים למיניהם החבילה עצמה יקרה ב40 שקל מחבילת ה-5 מגה הסטנדרטית אליה אני מחובר יש לציין שהחבילה הזאת עזרה קצת אבל לא משהו ששוה 40 שקל במשחק CA עדיין היו קצת לאגים ובביטורנט הייתי יכול להוריד על 100-200 ק"ב אבל גם זה לא תמיד בכל אופן מסיבות כאלו ואחרות העדפתי לחזור לחבילת 5 מגה שהיתה לי כשנאמר לי במפורש שאני יוכל לעשות זאת במידה וארצה התקשרתי אליהם כדי לבטל את חבילת הגיימרים ואז התחיל כל הסיפור היא אמרה לי שאין בעיה לבטל את חבילת הגיימרים אבל אני חוזר לחבילה הלפני 5 מגה -שזה אומר חב…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שיש יותר מידי פורטים פתוחים בחיבור שלי .. הסבר יבוא בברכה .. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי 2 מגה (בזק בינ"ל) והיום אני בא לבדוק את המהירות ואני רואה שהמהירות לא השתנתה. בדקתי במלא דרכים- HTTP, FTP, P2P הורדות העלאות ועוד מלא דרכים בקיצור לא השתנה- למרות ששלחו לי אימייל והודיעו על השינוי בחבילה. מה עושים? ולמי צריך להתקשר במקרה כזה, לספק או לתשתית ?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הזמנו היום אינטרנט בכבלים במהירות של 1.5, עד היום התחברנו כמו פעם עם מודם 56K ועל אותו קו, ככה שאם במחשב השני רצו לגלוש אז אני הייתי צריך להתנתק. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים ברשת, כאשר המחשב שלי יהיה השרת. הבעיה היא שבין המחשבים יש מרחק של כ5 מטר בקו אווירי, בשביל להגיע אליו פיזית צריך לעבור חדר, מדרגות ועוד חדר. איך אפשר לחבר אותם? גם רשת אל חוטית תתאים, אני יכול להתפרע עם הרשת עד 600 ש"ח. תציעו לי הצעות איך לחבר אותם, כל צורה ובלי להזיז אותם כמובן. שאלה נוספת, יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, קיבלתי אותו עם הלוח אם. הוא מתפקד גם ככרטיס רשת נכון? החיבור הזה חדש בשבילי ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת... תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה ועכשיו הראוטר נמצא במרחק של 6 מטר המחשב שלי ומהסוני פלייסטיישן. בדירה הקודמת חיברתי את המחשב לכבל רשת 10 מטר הכי פשוט שיש ואת ה PS3 לכבל רשת 3 מטר גם הכי פשוט שיש. השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לכבל הזה שוב בדירה החדשה האם איכות ההורדה והביצועים יורדת בגלל אורך הכבל ואיכותו? ואף חשוב יותר בשבילי, האם כבל פשוט של 10 מטר מהראוטר לPS3 יוריד מאיכות הרשת שלי בPS3, במיוחד לאור העובדה שבPS3 אני משחק משחקי multiplayer כגון call of duty וכדומה ואני רוצה איכות אינטרנט מקסימלית? האם כדאי לקנות כבל קצר ולנסות לשים את הראוטר קרוב לאחד או שני המכשירים הנ"ל ואם כן זה משנה איזה כבל ואורכו? ואם לא תיהיה לי ברירה אז במידה וכן יש בעיות עם כבלים ארוכים כמו שתיארתי אז הא…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-