רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי ECI b focus 270 ששידרגתי לראוטר, האב מאוד ישן של קינגסטון (כבר לא מייצרים כאלה) KNE8TP/H (היה בשימוש של מקינטושים אבל זה בטח לא משנה) אז מה שאני רוצה לעשות כמובן זה רשת עם ההאב אז חיברתי הכל....מודם להאב (אין לי מושג מה סוג הכבל אם מוצלב או לא...זה כבל שכנראה שימש לחיבור האב למחשב כלשהו) מההאב למחשב לקחתי כבל שפעם השתמשתי בו לחבר את המודם למחשב וחיברתי את ההאב (לא עם השנאי המקורי שלו אבל הוא כבר בטח היה נשרף אם הייתי מחבר לו יותר מדי) וזה דולק רק בנורה של ה2 שזה המחשב להאב....ונורה 1 שזה האב למודם לא דולקת... המודם עצמו משודרג לראוטר כשהוא מחובר למחשב בלי שום האב עובד מצוין... אז מה? ההאב ישן מדי או שאני צריך כבל שונה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה להכנס לדואר בואללה הסיסמא והשם משתמש תקנים התשובה שמתקבלת היא "refresh" והחשבונות האחרים בואללה עובדים ואני לא רוצה להחליף את הפרטים של שם המשתמש והסיסמא כי זה אימל שאני עובדת איתו בבקשה תעזרו לי!! שירן
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
גם אם עושים איפי קבוע אין תגובה ל ROUTER עשיתי איפוס ניסתי לסגור את ה DHCP ולהחזיר אין שום דבר ראוטר נדפק :X
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
מהי הטכנולוגיה שהם עתידים להציע ? הרי ה DSL סגר ת'סבטה. טווח זמנים ?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נרשמתי לפרטנר כשירות אינטרנט וטלוויזיה. בבמיר אותו מקבלים יש חיבור לusb אבל כשמחברים התקן אין אליו גישה. הוא מופיע כמחובר במערכת אבל הוא כנראה חסום. יש אפשרות לעקוף את החסימה? נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון להודעה...
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי לוח אם של GIGABYTE - Z790 GAMING X AX יש לו קישורויות WIFI וכן LAN מובנה בכרטיס Realtek 2.5GbE משום מה הרשת החוטית לא עובדת (ה WIFI כן) חשבתי שזה קשור למערכת ההפעלה אך גם עם WIN 10 ו WIN 11 יש בעיה שאין אינטרנט. כאילו מערכת ההפעלה לא מכירה\לא מוצאת שיש על לוח האם כניסה של רשת. חשבתי שיש בעיה בלוח האם, אולי הכבל לא מתאים למחבר של 2.5GB ולאחר חיפושתי בגוגל , אומרים שבכלל יש בעיה עם הדרייבר של REALTEK של 2.5GB האם יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתפור אותה ? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בכל פעם שהמחשב עולה לאחר הדלקה או ריסט מופיע לי הסמן בטסקבר שהחיבור רשת מנותק למרות שכל המנורות במודם דולקות כמו שצריך והכל מחובר פיקס. רק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל הסמל נעלם והכל בסדר. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני חייב לקנות בבאג ראוטר (זיכוי..) ואני מתלבט בין האחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7654&perur=2&t=10&c=281 לבין השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281 השאלה למי יהיה טווח שידור יותר גדול ומי מהם יותר או פחות מומלץ? בנוסף, אני רוצה לקנות משם את המחשב הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 רשום תחת רשתות שהוא תומך DRAFT-N, מה המשמעות של אמירה זו? תודה
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-