רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום!! עשיתי רשת ביתית ויש לי עליה פיירוול חומרה. בהגדרות של הפיירוול אין את האייסיקיו ברשימת התוכנות.. נכנסתי לאתר של אייסיקיו וזה ממש מסובך שם ההסבר ולא הבנתי כלום... מישהו יודע מה מספר הפורטים? או האם ההגדרות הם בתוכנת האייסיקיו עצמה??? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הנתב נמצא מעבר שני קירות בטון והאות המתקבל במחשב חלש מידיי. הייתה לי אנטנה קטנה שהגיעה עם כרטיס הרשת והחלפתי אותה באנטנה גדולה יותר. אולם עדיין האות חלש. אני מחפש רכיב הגברה אקטיבי (שמתחבר לחשמל) עבור כרטיס הרשת (לא עבור הנתב). מישהו מכיר? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט. על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית. מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד. יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות). גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות. הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה י…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין רשת בבית ולא מצליח ... הרשת שלי היא כזו : מה אני עושה מהתחלה ועד הסוף ? וגם, אם אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי איפה ואיך אני צריך לחבר אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם כ"כ את הכותרת אז אני יפרט קצת: חיברתי לאחי את המחשב ברשת למחשב שלי והוא הורס לי את הפינג במשחקי רשת! האם יש תוכנה שמגבילה את מהירות האינרטנט למחשב שלו? כלומר נניח במקום 90K/B שיקבל רק 30K/B תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל שבוע הבא את הרווטר הזה מתנה מח"ול (חבר שחוזר). למישהוא יש נסיון איתו? כרגע יש לי בבית מודם ADSL AZTEC DS-600E של בזק, האים הוא יעבוד איתו?. מה לגבי טווח הקליטה?. תודה שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר + מודם שיחליף את מה שיש לי כרגע מהספק (תשתית בזק) בנוסף אני צריך שיתמוך בפרוטוקול dot1q, על מנת שאוכל לחלק את הרשת לvlan-ים שונים האם קיים דבר כזה? אשמח להמלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני עובדת עם גוגל מפס באנגלית. שמרתי (או נעצתי?) מקומות במפה של העיר טוקיו וכתוב "SAVED" תחת "WANT TO GO". רשום שיש לי 32 שמורים, אך מצליחה לראות רק 15 נהם. איך מוצאים את השאר? תודה, (מאותגרת טכנולוגית.....)
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עשיתי 100 מגה בהוט ורשום בסיכום מכירה שמותר להוריד רק עד 50GB בחודש. האם הם אוכפים את זה? ואם כן, גם בזק עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). גם בדמו של BF BC האונליין מולטי פלייר לא עובד. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות? [פורסם במקור בפורום קונסולות אבל נראה לי שפה אני אקבל תשובה]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-