רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפנות בוקר טוב חברים, אני צריך לקנות כרטיס רשת ,רוצה להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. נאמר לי שכל כרטיס סטנדרטי יעשה את העבודה,האם זה נכון? גם אם כן ,אני עדיין מעדיף לקנות כרטיס של חברה ידועה בשביל השקט הנפשי. מי נחשבים לטובים בנושא? נתקלתי בהרבה כרטיסים של חברת 3com,איך הם? יש לי מחשב ישן כך שאני צריך שהכרטיס יתאים לחריץ pci ומערכת הפעלה win98se. הסתכלתי על כרטיסי מסך כדי לראות במה מדובר וראיתי שבשמות הדגמים מופיע הרבה פעמים 10/100 או 10/100/1000 ,מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
אני משדרג ל-10 מגה בבזק וזה המודם שהם מתכוונים לתת לי ויש לי כבר נתב של אדימקס. אז רציתי לדעת האם יש בעיות ידועות כלשהן או שזה בסדר ובנוסף אם אתם יודעים אולי אם ה10 מגה האלו עובדים טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הנושא "אחת ולתמיד .... איזה ספק ישראלי לא מגביל תקשורת ביטורנט ??" הבנתי שהבעיות איתם לא קורות רק אצלי. קודם כל אני מחובר דרך 012 בחיבור 1.5MB וראוטר EDIMAX BR6204. אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות שיתוף- אימיול וutorrent. אציין שפורטים לא בעיה- הם פתוחים גם בצורה רגילה דרך virtual server וגם כDMZ. באימיול זה ממש סיוט, בחודש חודשיים האחרונים הוא לא מתחבר לשרתים כלל, בפעמים היחידות שהוא מסכים להתחבר לשרתים ולא נותן שגיאת timed out זה בשעות הבוקר המוקדמות. נניח והצלחתי להתחבר והכל בסדר, אני שם הורדות והאימיול מוריד אך ורק מישראלים! הוא מצליח להתחבר גם לאנשים זרים אך מוריד רק מהישראלים! בביטורנט בעיה דומה. הוא מוריד אך ורק מישראלים. אך שמתי לך לכך שהחל מ1-2 בלילה פ…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צריך המלצה על ראוטר ב- 700 ש"ח תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי, עם WIN XP, מחובר באופן חוטי לאינטרנט (מתווך על-ידי ראוטר). הנייד, עליו מותקן WIN7 מתחבר באמצעות רשת אלחוטית. הבעיה, והיא חוזרת על עצמה בפעם השנייה כבר, היא שלאחר פורמט של הנייח, הנייד לא מזהה את הנייח ברשת ולא יכול להעביר אליו קבצים. חוץ מזה הרשת תקינה. בפעם הקודמת נאלצתי להתקין מחדש את הרשת האלחוטית. אשמח לקבל עצות כיצד לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך שרת שיכול לאחסן קבצים בחינם ללא כל מיני ספאם או זמן שצריך לחכות כמו בראפיד שר.. ושלא יהיה ארוך בשם שלו....משהו מקצועי ופשוט.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי- Edimax BR-6204WG והוא ממש גרוע, יש לאגים לחו"ל, מתנתק משרתים למשל ב- GTA וב- Battlefield BC2 יש לאגים, אי אפשר לשחק נורמלי. גם עשיתי הפניית פורטים וזה עזר בכך שלא יתנתק, אבל יש לאגים. יש לי תשתית בזק 10 מגה NGN וספק אקספון 4 מגה. האם אני יכול לקחת מבזק ראוטר בלי תשלום ? איזה כדאי בשבילי ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת network analyzer שתותקן על המחשב ותחשב לי כמה פקטות נכנסות ועוד סטטיסטיקות כמו קצב, ממוצעים וכד' מישהו מכיר משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני כרגע במצב שנגמרה לי התחייבות בבזק בינלאומי על 1.5 ומחייבים אותי מחיר מגוחך של 59 ש"ח. אני רוצה לשדרג ל-4 מ"ב ולא רוצה להתחייב (נוכח בעיות ההורדה שהיו לאחרונה), אבל המחיר הכי טוב ששימור לקוחות נתנו לי הוא 45 ש"ח ל-4MB בהתחייבות לחצי שנה (המחיר ישאר לשנה), על המחיר ללא התחייבות אין בכלל מה לדבר. אז אני שוקל לעבור לאקספון, המחיר שלהם ללא התחייבות הוא 49 ש"ח לחודש. עכשיו אני גם התקנתי קו של בזק במקום ההוט שהיה לי, ובזק בינלאומי ברוב חוצפתם רוצים ממני 64 ש"ח כדי לעבור מהוט לבזק כי אני לא בהתחייבות על ה-1.5. זה כבר העלה לי את הפיוז ובינתיים עוד לא נתקתי את ההוט. מגוחך שאני גם אשלם 64 ש"ח חד פעמי, וגם אמשיך לשלם 59 ש"ח על קו 1.5MB. כבר יותר זול לפתוח חשבון חדש באקספון ועוד ל…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-