עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avivlyaviv,

אבא שלי קונה מחשב נייד עם חיבור WIFI עכשיו יש לי בבית מודם שמחובר למפצל שמחובר שלני מחשבים. איך אני מקים רשת אלחוטית במחיר מינמלי אבל חשוב שלא יהיה בעיות התנתקות/קליטה/פגיעה במהירות.... והאם קיימית אפשרות ליצור רשת חוטית ואלחוטית? זתומרת להשאיר את את החיבורים שיש עכשיו ופשות להוסיף רשת אלחוטית בנוסף? אני דיי חדש בתחום של האלחוטי הזה... אז אני מצער אם אני נשמע כמו מפגר תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by itaysk,

מה זה אומר You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer ???

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  4. שלום רב אני מחובר באמצעות כבלים ומודם לאינטרנט בקצב של 50 מגה. כאשר אני מתחבר ישירות למודם ובודק מהירות אין בעיית גלישה במהירות המוצהרת. כאשר אני מחבר את הראוטר האלחוטי (D-LINK 855) מהירות הגלישה/הורדה יורדת בשלושה רבעים. מהי הסיבה לכך? האם עלי לבצע הגדרות כלשהם בראוטר? אודה לקבלת סיוע בהתאם תודה

5. אני נוהג להשתמש ב LogMeIN לשליטה מרחוק על מחשבים, ויש לסבתא שלי מחשב שאני רוצה את האופציה להשתלט עליו. כשגיסי התקין לה את המחשב הוא גם התקין עליו את התוכנה ועכשיו יש לו בחשבון גישה למחשב. עכשיו-איך אני יכול גם לקבל גישה למחשב מהחשבון שלי, להוסיף אותו לחשבון שלי? תודה רבה. ואם אפשר תשובה עד היום בערב אני אשמח מאוד (אני שם היום בערב פשוט) דרך אגב, אני לא מצליח להתקין את התוסף בשביל הFF, מקבל הודעה כזאת: Firefox could not install the file at https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl.xpi because: Install script not found -204 מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  6. שלום לכולם. אז ככה , אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית יש לי מודם של ADSL וממה שהנתי זה לא מודם ראוטר. מה אני צריך לעשות מה לקנות כדי שאני אוכל להקים רשת אלחוטית בבית בין 2 3 מחשבים. אם אתם צריכים עוד פרטים תגיבו אני יענה בהקדם האפשרי. זה מאד דחוף. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by שמיר11,

שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by yoavyoavyoav,

היי , בזמן האחרון שמתי לב שהאינטרנט שלי קצת איטי יחסית בהשוואה למה שהוא היה (יש לי 2M/96K ADSL של אקטקום) בכל מקרה , עשיתי Line Quality Test ב DSReports , וזה הראה לי שיש לי Packet Loss..הנה לינק לתוצאות : http://www.dslreports.com/quality/nil/1993059 חוץ מזה , התחלתי לשחק ב WoW לאחרונה , והפינגים שלי שם משוגעים (1000ms+)..יכול להיות שזה קשור ל Packet Loss ? ואם כן , מה אני עושה עם זה ? תודה מראש ! :-) עריכה : לא יודע אם צריך את זה ..אבל הכרטיס רשת שלי הוא הכרטיס OB של Nforce4 ultra.

10. Started by shil_o,

השתמשתי עם התוכנה LOG ME IN כדי ליצור קישור להורדת קובץ ממחשב ולמרות שמהירות העלאה אצלי בבית היא 600KB זה הוריד על 100KB מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה הוא שככה זה אמור להיות

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by narlat1,

או קיי..קניתי עכשיו מחשב חדש וטוב ב6600 שקל... ואני בדילמה עכשיו...אבא שלי מוריד הרבה שירים..והוא הרבה באינטרנט ואמא שלי גם באינטרנט הרבה...ואני דיי רוצה להעיף אותם מהמחשב שלי.. עכשיו אם אני עושה רשת אז הכל מחובר אליי...אבא שלי יגלוש באינטרנט מהלפטופ שלו ואמא שלי ממחשב אחר..עכשיו שמעתי שאם מחברים מחשב לרשת...אז האימיול עובד חרא...בגלל LOW ID או משהו כזה...ואולי גם האינטרנט אקספלורר יהיה איטי יותר אז בבקשה תעשרו לי להחליט ותעירו לי הערות כי בטח טעיתי פה בכמה דברים....האירו את עיניי!!!!!!

14. Started by RGod,

שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?

15. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. ניסיתי להוריד קבצים מכה שרתים וזה אומר לי שאני בשרת פרוסקי והם לא תומכים בזה לכן אני לא יכול להוריד... מזה אומר ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by aviboots,

יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום .. אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  20. לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by coolspot,

במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by Silxver,

שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום חבר'ה. בעבר השתמשתי בתוכנה VNC אבל כל הזמן מכבים אותה במחשב השני וגם אפשר למחוק אותה.. אני צריך את השליטה בעיקר בגלל שהמשתמשים במחשב הנייד לא מודעים לעניין הרוחב פס ולא ממש אכפת להם ואני זה שסובל מזה במשחקים בעיקר...(המחשב השני לא משחק) עכשיו אני צריך לדעת את כל השיטות לשלוט על המחשב השני בצורה טוטאלית .. וגם אם יש פקודות שדרך הדוס יכולות לעבוד במקרה של רשת ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by kalda01,

האם יש מתאם כזה שתומך בחשמל תלת פאזה?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??

• 5 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים