עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orlupo,

לי ולכמה מחבריי התמימים :-\ ל הזמן פורצים למסנגר וזה אותו אחד ... איך מבררים מיזה והגנת חשבונותינו!!! ??? בתודה מראש orlupo

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by danield51,

יש לי מחשב נייח שמבחינה לוגיסטית לא יכול להתחבר לאינטרנט הייתי רוצה לקבל המלצה על כרטיס רשת פנימי עד 100 שקלים הראוטר נמצא במרחק של כ-5 מטרים

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  3. Started by pergola,

אני שעות ישוב על זה... נכנס לPortforward הזה.. עושה כל מה שרשום שם על הראוטר שלי... ועדיין כשאני בדוק זה מראה לי שזה לא פתח...

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  4. תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  6. Started by Sango,

ערב טוב, אני מעלה דיי הרבה דרך uTorrent. רציתי לדעת האם זה עולה לספקית האינטרנט, או שמי שמשלם על התעבורה הזאת זה הצד השני שמוריד ממני?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. [shadow=red,left][glow=red,2,300]איך אני עושה שאני נכנס למחשב האינטרנט מתחבר לי אוטומטי בלי שאני עושה את זה????[/glow][/shadow] :-\

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by overload,

אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)

10. Started by Mercenary51,

על כמה אני אמור להוריד ב3 מגה? כי שידרגתי לא מזמן מ 1.5 מגה ואין כזה הבדל.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  11. בזאפ כתוב בהסבר שהוא תומך בכבלים: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=418196 ובאתר מכירה כתוב שהוא לא תומך: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=5141 אז הוא תומך או לא (מצטער על הדאבל אבל אלה 2 נושאים שונים)

12. Started by סומך,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לשימוש ביתי (שני לפטופים ומחשב נייח אחד, חיבור לבזק) אבל יש לי ילדים קטנים בבית, ואשתי חוששת מהקרינה ולכן אני רוצה שבמהלך היום, החיבור לרשת יהיה קווי ורק בערבים להעביר לרשת אלחוטית (כדי לשבת עם הלפטופ בסלון...) אני מניח שכל ראוטר אלחוטי הוא גם חוטי אבל ברובם הכיבוי האלחוטי הוא בהגדרות השאלה שלי - האם יש ראוטר אלחוטי שאני יכול לכבות את השידור האלחוטי שלו באמצעות מתג חיצוני או כפתור כלשהו ולא דרך ההגדרות שלו? אני מחפש משהו לא יקר מדי, משהו בסביבות ה300 ש"ח תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. יש לי מחשב ישן P3, אני רק צריך להוסיף לו כונן קשיח והוא יעבוד מצויין. רציתי למכור אותו אבל שיניתי את דעתי והחלטתי להשאיר אותו אצלי, לתת לו להיות דלוק 24 שעות ביום ושאימיול תהיה פתוחה בו כל הזמן. אני כמובן אצטרך להקים רשת בין המחשב הישן הזה לבין המחשב החדש שיש לי. אבל רציתי לדעת אם אני אדליק אימיול 24 שעות במחשב אחד, אז מהירות האינטרנט במחשב השני תהיה איטית? במיוחד במשחקים? יש לי 1.5MB מהירות אינטרנט.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלום לאחרונה עברתי מתשתית של בזק לתשתית של הוט. ומאז יש לי תופעה מוזרה שכאשר הראוטר מתנתק ומחייג שוב לספק (CCC) אין אינטרנט באף אחד מהמחשבים בבית והדרך היחידה להפעיל אותו מחדש היא לאתחל את המחשב או להפעיל מחדש את הכרטיס רשת דרך לוח הבקרה. תופעה מוזרה נוספת היא שהמחשבים שמחוברים באלחוטי לא מזהים את החיבור לרשת והאייקון כאילו מראה שיש רשתות באזור, אבל בפועל הוא מחובר לרשת ואין שום בעיה. משהו מוכר ? כל המחשבים מריצים Win7 רואטר Dlink והקופסא של הוט היא hotbox הרואטר זה הדבר היחיד שמחובר להוט בוקס.

16. http://arstechnica.com/telecom/news/2010/04/welcome-to-mound-mn---home-of-250-data-tiers.ars

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. אני רוצה לרכוש ראוטר בטככנולוגיית G וחשוב שיהיה קל יחסית לקינפוג ובעל תמיכה טובה ע"י היצרן או המפיץ . יש לי מודם SAMSUNG בחיבור ADSL. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  19. את הדומיינים שברשותי רכשתי מ Godaddy , מה המקום הזול ביותר לרכוש דומיינים עם סיומת co.il ? תודה עריכה: האם מישהו יודע מה ההסבר ההגיוני לכך שדומיין ישראלי עולה כפול מדומיין com ? (חוץ מהסיבות הברורות "מדינה של גנבים, מושחטים, רודפי בצע וכו')

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  20. על כמה אתם מורידים בערך מבוטים פומביים במירק? (כמו אלו שמוצאים בpacketnews לדוגמא..)...סתם מעוניין לדעת כי אצלי זה בממוצע 50 ק"ב וזה דיי איטי...(יש לי 1.5 mbit) אבל אולי בגלל שזה מבוטים פומביים....כי מhttp ואפטיפי פרטיים אני מוריד הרבה יותר מהר..

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  21. יש לי ראוטר של אדימקס, חיברתי שני מחשבים ברשת - הרשת עובדת מצויין. איך אני מחבר את הרשת לאינטרנט כך שאוכל להתחבר לאינטרנט משני המחשבים? תודה מראש.

22. Started by takifugu,

שלום חברים, אני גר בצפון, אך אצטרך לבצע עבודה של התקנת רשת קטנה באזור השפלה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות אמינה לציוד תקשורת באזור (מעדיף אם אפשרות הגעה ולא רק אינטרנט) - אני צריך כמה ארונות תקשורת קטנים, פנלים, שקעים וכו'. אזור ראשון לציון - רחובות - אשדוד. רב תודות

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by ross,

כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  24. Started by matan101010,

מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים