רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בחיבור אחד איך אני יכל לעשות את זה כשיש לי רק מחשב אחד עם כרטיס רשת והשני בלי, וגם נכון במודם עצמו יש חיבור גם ל אטרנט וגם usb אז אני יכל להשתמש באחד בשביל מחשב אחד ובשני בשביל האחר ? בגלל שיש לי כבל של usb באורך של איזה חמש מטר, אז בקיצור אני רוצה לשתף חיבור אחד בין שני מחשבים דרך כרטיס רשת אחד מחיבור ה-usb של המודם והשני בחיבור של איטרנט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מהי הטכנולוגיה שהם עתידים להציע ? הרי ה DSL סגר ת'סבטה. טווח זמנים ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזו... לפני כיומיים אני ואחי רצינו לשחק על גבי רשת האינטרנט (אנחנו גרים בבתים שונים), אבל לא הצלחנו להתחבר אחר לשני. ניסיתי לעשות PING למחשב שלו ולא קיבלתי תשובה (Time Out), אך גם הוא לא ראה את המחשב שלי. חשוב לציין שפינג לאתרי אינטרנט עבר. כשהסרתי את הפיירוול של XP, נפתח העולם בפני ועכשיו הוא עונה לי, כמו גם מחשב אחר אליו לא הצלחתי להגיע. הצרה היא שעדיין, הוא לא רואה אותי, כלומר אני לא עונה לו, למרות שההגדרות שלנו זהות. פרטים נוספים: 1. אני מחובר דרך בזק בינלאומי והוא דרך אינטרנט זהב. 2. כשאנחנו נכנסים לשרת המרכזי של המשחק (Europa Universalis 2 , אם שאלתם), אנחנו רואים אחד את השני, אבל לא מסוגלים להתחבר. 3. הצלחתי אפילו …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שלי שמחובר לאינטרנט בחיבור כבלים, עם חייגן והספקית נטויז'ן, במודם יש גם אפשרות לחיבור ע"י כרטיס רשת וגם לחיבור ע"י USB,אני משתמש בחיבור USB. קניתי אתמול מחשב נייח ויש בו כרטיס רשת. רציתי לדעת איך אני עושה שגם במחשב החדש יהיה לי אינטרנט מהחיבור שלי, ושהאינטרנט יוכל לפעול במחשב החדש גם בלי שזה יהיה דלוק?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היום הגדלתי את החבילה ל5MB, ועשיתי כמה טסטים. פה באזור זה לא עובר את ה600 (גם כן מטורף) והפינג גבוה יחסית (300-400MS), ובחו"ל הפינג הגיע לי גם ל170 (בתמונה שהבאתי זה יותר קרוב ל400 דווקא) והגיע למהירויות מטורפות של 2000-2500 קילו לשנייה! בנוסף ראיתי שהממוצע של נטוויז'ן הוא 1000. מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני משדרג ל-10 מגה בבזק וזה המודם שהם מתכוונים לתת לי ויש לי כבר נתב של אדימקס. אז רציתי לדעת האם יש בעיות ידועות כלשהן או שזה בסדר ובנוסף אם אתם יודעים אולי אם ה10 מגה האלו עובדים טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודשיים התקינו אצלנו בבית הוט בוקס, עם תשתית וספקית אינטרנט של הוט. על רשת זו יש עוד שלושה מחשבים (ישנים יותר ופחות) וכמה סמארטפונים. הלפטופ שלי (inspiron n5110) הוא החדש והחזק בבית. מרגע שהתחברנו לUFI אני גולשת בצורה איטית מאוד (הגעתי לפינגים עצומים, הורדות של 12 KBPS ובדיקות העלאה שלא התבצעו בגלל שגיאה), בזמן שכל מחשב או סמארטפון אחר גולש מהר מאוד. יש לציין כי המחשב השבוע חזר ממעבדה עם התלונה הזו והם החליפו כרטיס רשת. אכן, כעת יש לי פינגים הגיוניים אך עדיין מהירויות ההורדה וההעלאה בלתי נסבלות (או לא מתחברות). גיליתי שבפיירפוקס אני גולשת הכי סביר, אבל דווקא הדפדפן החביב עלי- כרום- מתנהג כאילו אנחנו עדיין בשנת 96 מבחינת המהירות. הגדרתי את כרטיס הרשת שיהיה י…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מנוי של טריפל סי במשך כ-5 כבר (תשית בזק דרך "השוק הסיטונאי"), ובשנה האחרונה שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה - נראה שיש איזושהי חסימה של שירותים מסויימים, ספציפית גישה לשרתי משחק, ועוד יותר ספציפית לשרתים של Elder Scrolls Online. בהתחלה זה קרה רק בשעות הערב (הייתי מצליח לתחבר פעם ב-10 נסיונות, והפינג היה נוראי), כבבוקר למשל זה היה עובד בצורה חלקה. היום החסימה (או מה שהם לא עושים) שונה - השרת של ה-Login פשוט זורק אותי מיד לאחר בקשת התחברות. בשביל לשלול שהבעיה היא אצלי, החלפתי ספק (פרטנר) על גביי אותה התשתית ואני מצליח להתחבר ולשחק כרגיל, חוזר לטריפל סי בתור ספק ושוב נחסם. אין לי כתובת IP קבועה דרכם (בשביל לאמת את זה אני מנתק את הכבל טלפון מהשקע בקיר לכמה דקות…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
צריך המלצה על ראוטר ב- 700 ש"ח תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם חיבור אינטרנט קוי, האם יש DOK שהוא בעצם אינטרנט אלחוטי שמשדר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-