רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. יש לי בבית מצלמת רשת של לוגיטק ומחשב שפועל ומחובר לאינטרנט 24/7. מה שאני צריך זה איזשהו דרך לצפות מהעבודה במה שקורה בבית דרך מצלמת הרשת שלי. אפשרי? איך?
-
- 5 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן בראוטר להגביל משאבי מערכת ע"י חלוקת יכולת הניצול בין הפורטים ? יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל של לפני שנתיים בערך, עם 4 פורטים קוויים בלבד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא משתמש בדואר הזה, אבל לקוח ביקש ממני את כתובת שרתי הדואר של וואלה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל/וואלה! למישהו יש מושג מה כתובת השרתים שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אודה על המלצות לנ"ל. הכוונה להארכת טווח ואיכות הרשת האלחוטית בתוך הבית ובין הקומות. הראוטר שלי הוא של די לנק בתדר 2.4 ג'גה הרץ בתודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שכתובת הIP שלי כל הזמן תשתנה כך שגם היא תהיה כתובת של חוץ לארץ, שמעתי פעם על תוכנה שעושה זאת אך אני לא זוכר את שמה יש לי נתב של D-LINK אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357065,00.html כיצד לדעתכם זה ישפיע על שוק האינטרנט בארץ? עכשיו מתכננים מיזוג גם של אינטרנט זהב עם 012. לבסוף ישארו רק 2 או 3 ספקים גדולים. זה יהיה, לדעתכם, כמו שהיה, או שיזיז טיפה את העניינים?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני משתמש ב VISTA ויש לי נתב לשני מחשבים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמה עולה היום בערך ? או כמה אתם משלמים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אתמול אמא שלי התקשרה ל012 ושדרגנו מ750 ק"ב ל3 מגה איך אני יכול לבדוק עם זה כבר עלה??
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה למדי. לאחר שהוספתי זיכרון ram למחשב הרשת הביתית שלי (עם מחשב אחד נוסף) הפסיקה לעבוד. לאחר שהוצאתי את הזיכרון והתקנתי מחדש את הרשת - היא חזרה לעבוד. כיצד יכולה תוספת הזיכרון לפגוע ברשת?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את הנתב הכי טוב ש300 ש"ח יכולים לקנות, שיעמוד בעומס של כמה מחשבים עובדים עם תוכנות P2P ומשחקי רשת וכו' במקביל [אנחנו נעים בין 4 במינימום ל10 מחשבים במקס' שמחוברים על הנתב הזה (כמובן עם סוויץ' שמגדיל את כמות החיבורים, זה פחות עקרוני לי)] וכולנו אוהבים מאוד להוריד מהEMULE והBITTORENT וכו' ובין היתר אני גם משחק [וגם אנשים אחרים ברשת] משחקי רשת כבדים. אז בקיצור, ראוטר שיאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים במקביל, שיעמוד בהרצת תוכנות כמו EMULE ממספר מחשבים במקביל [שלא יתנתק לי, מה שיש לי עכשיו מתנתק כל דקה אם אני מפעיל אימיול אפילו אם רק במחשב אחד] וזהו בעיקרון, לא אכפת לי אם הוא לא יהיה אלחוטי, למרות שזו אופציה בהחלט מבורכת אם יש משהו שעונה לצרכיי בעד 300 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המהירות הורדה של האינטרנט שלי נמכה, רק במחשב שלי בתוך רשת (מחובר חוטית) עשיתי סריקת וירוסים, ספייורים ועדיין המהירות נמוכה מאוד (במקום 180 ק"ב , 60 ק"ב), עשיתי גם ריסטארטים, הוצאתי את המודם והראווטר מהחשמל והחזרתי ועדיין האינטרנט איטי.. האם לפרמט או לעשות סיסטם ריסטור או שיש דרך איך לפתור את הבעיה אחרת??? נ.ב. יש לי ויסטה ו012 אמרו לי שהם לא תומכים בה אז לא יכולים לעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו מכיר ועבד עם המודם NetGear WGE111 ?? http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGE111&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת האלחוטית בבית ואני חושב לקנות את המודם הזה. רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו ויכול לומר לי אם הוא באמת שווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נתונים: יש לי מייל ביאהו. בניתי אתר ובו יש דרך למשתמשים לשלוח לי מייל, למייל שלי באתר (שכולל את הסיומת של האתר). הבעייה: אני רוצה לקרוא את המיילים שקיבלתי למייל באתר מתוך המייל שלי ביאהו וכשאני עונה למיילים האלה אז יהיה כתוב כתובת המייל של האתר ולא את הסיומת של יאהו. אבל שהסיומת תהיה של האתר שלי רק במקרה שאני עונה למיילים שמשכתי מהמייל של האתר, לענות לחברים שכותבים לי ישירות ליאהו, אני רוצה שהם יקבלו תשובה עם הסיומת של יאהו. זה אפשרי? כיצד? אם לא - אולי אפשרי בGMAIL?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, קניתי במיוחד כבל רשת מוצלב על מנת להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי הכל, ביטלתי פיירוול בכל מחשב, ועדיין לא מצליח זאת אומרת, אני מצליח לראות את המחשבים, אבל מהלפטופ אני לא מצליח להיכנס למחשב השני. (ב-my network places, שעושים add a network place). אבל מהחשב הנייח אני מצליח להיכנס ללפטופ ולקבצים המשותפים שבו. יש למישהו הצעות? במחשב הנייח יש windows xp במחשב הנייד יש windows media center, אני מקווה שזה לא מה שמפריע, או שאולי צריך להגדיר עוד משהו...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 09:48:08 אני לא מאמין, הצלחתי. בלי הכבל רשת אפילו, אלא עם הרשת האלחוטית. הבעיה היית שכשחיפשתי את המחשב ב-add a network place הוא לא נתן להיכנס אליו אז פשוט רשמ…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-