עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by McTamir,

אוקי אז ככה יש לי אינטרנט מאינטרנט זהב כבר איזה 8 שנים ביחד עם הכבלים במהירות 1.5MB בקיצור יש לי מודם של MOTORLA שהיה מחובר למחשב בעזרת כבל USB. אחותי לא מזמן קנתה מחשב נייד והיא רצתה אינטרנט בשביל העבודות שלה במכללה, לא יכלתי להגיד לה לא והסכמתי. יש לי מחשב נייח וקנינו נתב אלחוטי של חברת 3COM מאז שהתקנו את הרשת האלחוטית יש את הבעיות האלה : - חוסר יציבות, האיטרנט לפעמים מתנתק ומסתדר אחרי איזה דקה. - אני כבר לא יכול להוריד דברים, עד עכשיו הורדות HTTP היו יורדות לי על 180KB וEMULE היה תמיד מזהה גבוה ויורד על 20KB+ ועכשיו הורדות HTTP יורדות לי על 50KB ואימיול על 5KB ומזהה נמוך - אני משחק CS ויש לאגים מטורפים! כל הדברים שציינתי למעלה לא מדובר בזמן ששתינו גולשים ביחד,…

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. צק פוינט כמובן

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מחשב כמו שמפורט בצד. כרגע אני עובד עם אינטרנט מהיר במהירות של 750KB כאשר ספק התשתית הוא בזק ADSL, וספק התוכן נטוויז'ן. המודם החיצוני שמותקן במחשב הוא: eci b-focus router 312+ המחשב שאליו יחוברו המודם והראווטר הוא זה, הנייח. רכשתי מחשב נייד חדש בעל חלונות XP ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט. הבנתי כי עליי לרכוש ראוטר אלחוטי, לחבר אותו לחשמל, להוציא את כבל הרשת שמחובר כרגע לכרטיס רשת ולחבר אותו לראוטר, לחבר כבל רשת חדש מהראוטר לכרטיס רשת ואז להקליד כתובת בדפדפן ולהגדיר כמה הגדרות. האם זה כך? איך אני יודע שבמחשב הנייד מותקן כרטיס רשת אלחוטי כדי שיקלוט את מה שהרווטר משדר? בקיצור, כל עזרה תתקבל בברכה. חשוב מאוד לציין כי המחשב הנייח שאליו יחברו המודם והראווטר עובד 4…

4. Started by kooki8,

קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?

5. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by simla101,

שלום יש לי נתב של 3COM מדגם3CRWE554G72T היו לי בעיות איתו של ניתוקים מהאינטרנט...עידכנתי פירמוור והוא עבד ככה חודשיים שלושה בסדר ולפני שבוע התחילו בעיות שוב כל הלקוחות האלחוטיים מתנתקים ממנו אחת למשהו כמו שעה שעה וחצי...עם לקוחות חוטיים אני לא חושב שיש בעיה למרות שאני לא בטוח כמה זמן הרצתי את הבדיקה. שלחתי את הנתב לKSP לממש אחריות והם החזירו אותו אחרי שעשו לו ריסט ואמרו שהוא תקין. אבל הבעיה ממשיכה... מנה לעשות? האם הנתב תקול ואני צרי ךלהתעקש על החלפה? או שיש פתרון לזה? גרסאת הנתב היא V2.01.10

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by israelnba,

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by IzikDude,

היי, אני מנסה להתקין רשת בבית ולא מצליח ... הרשת שלי היא כזו : מה אני עושה מהתחלה ועד הסוף ? וגם, אם אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי איפה ואיך אני צריך לחבר אותו ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by 6600GT,

האם בזק עובדים עליי? לפורום שלום , מזה חצי שנה אני גולש במהירות 5 מגה... החל משלשום בבוקר הנורית סנכרון של המודם עם הקו טלפון לא היתה יציבה והתחילה להנתק באופן קבוע ולהתחבר אחרי כמה שניות שוב. התקשרתי לתמיכה של בזק שאמרו לי שהנתונים של הקו שלי לא טובים, ושלחו לי טכנאי... הטכנאי מתקשר אליי שעתיים אחרי אומר לי ככה:"תקשיב אתה תושב צפון תל אביב, צפון תל אביב רחוקה מאוד מהמרכזיה הראשית שלנו לכן למהירות 5 מגה יש כל הזמן ניתוקים בקו" ושאמרתי לו שאני גולש במהירות הזאת כבר חצי שנה בלי אף בעיה אחת הוא ענה לי :"זה נס" אמרתי לו שזה לא מעניין אותי ושיבדוק לי את זה , הוא דיבר עם המנהל עבודה שלו והגיע אליי הביתה בדק את הקו ואמר לי שהוא נותן לי את המודם החזק ביותר שיש להם כרגע(שנותנים בד…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by zxcvbnm,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אחד מריץ אקספי והשני וויסטה. איך אני יכול ליצור ביניהם רשת שיהיה בה שיתוף קבצים ומדפסת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by Time_Is_Money,

יש לי גירסת 0.47c. אין לי ראוטר. יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף. מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ac1D,

שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

שלום, ברשותי מודם DSL 600E (Aztec) ובקרוב אני הולך להקים רשת ביתית חוטית. החשש הגדול שלי הוא שכפי ששמעתי אם מחשב אחד ישחק במשחק רשת כל שהוא הוא יקח 100% מהמשאבים והמחשב השני לא יוכל להיות אפילו באינטרנט בצורה סבירה. 1. האם שידרוג לחבילה של 5 מגה יפתור את הבעיה ? 2. לפי מה ששמעתי ישנה אפשרות בהגדרות המודם של Quality Of Service או משהו כזה, ושם אפשר להגביל \ לתת לתוכנית מסויימת עדיפות, האם אפשר לקבוע זאת למחשב שבו נמצא המודם ? (אם המחשב השני מחובר עם Switch). 3. האם במודם שלי ניתן לקבל את השירות הזה? תודה מראש, אלעד.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by Swimmer,

לפני כחודש, אחרי כ-5[?] שנים עם ADSL במהירות של חצי מגה, שידרגתי ל-2.5, באנטרנט זהב[כיאלו השתילו עוד לב למחשב], מאז, התעבורה היומית שלי עומדת על 1GB יורד / 500MB עולה בערך, אני זוכר שהיה סיפור מלפני חצי שנה, שחברת האנטרנט מזהירה את הלקוח שאם הוא ימשיך לחרוג מכמות תעבורה סבירה אז היא תנקנק לו את הצורה, אנטרנט זהב דוגלת בשיטה הזו? במידה וכן, עד כמה אני יכול לחרוש להם תקו? בנוסף, התחייבתי לחצי שנה, זו התחייבות חד צדדית?[ :] אבי,

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Crown,

אני יכול לקבל את אחת החבילות אלו באותו מחיר איזור ה 100 ספק + תשתית מה עדיף? למשחקים, הורדות וגלישה. (עשיתי את זה לפי סדר העדיפויות שלי)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by RGod,

שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  20. subnet *** network ip 132.192.0.0 Each subnet must currently support at least 100 hosts. Each subnet is expected to grow by a maximum of five host each of the next 4 years אני צריך ליצר כמה שיותר סיבנוטים עכשיו התשובה היא ככה : 255.255.255.128 אפשר הסבר ? *** צריך לסבנט את 137.105.0.0 ככה שיהיה 475 הוסטים עכשיו התשובה זה 255.255.254.0/23 לא הבנתי איך הם הגיעו לזה אקסה ככה בגדול אני מחפש מדריך טוב אם טבלאות לא חובה בעיברית תודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  23. בזאפ כתוב בהסבר שהוא תומך בכבלים: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=418196 ובאתר מכירה כתוב שהוא לא תומך: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=5141 אז הוא תומך או לא (מצטער על הדאבל אבל אלה 2 נושאים שונים)

24. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש אתר מסוים שמאשר כניסה רק לגולשים מארה"ב. מאחר ואני משער שהאתר מזהה את ארץ המוצא לפי מספר ה-IP אני מחפש דרך להסוות אותו. אמרו לי שאני צריך להתחבר דרך שרת proxy כלשהו, אבל לא ברור לי איך אני בדיוק מוצא אחד ועושה את זה. אשמח לקבל סיוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום רב, חבר שלי טוען שהאינטרנט שלו מאוד איטי ( יש לו אלחוטי ). יש תוכנה שיכולה לבדוק אם עוד גולשים מחוברים אליו ? (אנא הימנעו מהמלצות לבדיקת וירוסים,תולעים וכדומה) תודה מראש, דודו.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים