עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shaihoood,

חברה אני צריך תוכנה שעושה דומיין ל FTP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avieli,

ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by יהונתן,

אהלן,יש לי ראוטר בבית ואני לא מצליח להתחבר לשרתים איך אני פותח פורתים בראוטר ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  7. הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by digitalseeker,

אני עשיתי בבית רשת של מודם בזק ->מתחבר לנתב שלי 655 -> מתחבר למחשבים חוטית ולאחד אלחוטי ->ובנוסף חוטית לSMARTBOX של ORANGE. ת'אמת הSMARTBOX נחמד מאוד , עם הרבה פיצ'רים נחמדים כמו VOIP ורשת N (אם כי נדמה לי שזה לא 300 מגהביט) , וגם נחמד שהוא מתקשר עם DECT עקב זה שיש לי 5 שלוחות בבית. מה שכן , התמיכה אמרה לי שאי אפשר לחבר אותו דרך הWAN , ולא רק שהוא מחובר אצלי עם הWAN שלו גם אני עכשיו משתמש ב018 והVOIP עובד חבל שאין לו אבל GIGABIT LAN ושאין לו QOS - שאני צריך !

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by onetwo,

שלום, קניתי מחשב נייד חדש של דל. בבית הוא עובד ומתנתק מהאינטרנט פעם באיזה שעה. אבל היום ברשת של המשרד בעבודה הוא התחבר והתנתק מדי דקה והרס לי שעות שלמות של עבודה (גם כשחיברתי עם מתאם רשת אלחוטי חיצוני). בסמארטפון הרשת של העבודה עבדה בלי בעיה. איך אני מתקן את זה?

10. Started by rjjb7,

שלום רב, ברשותי מחשב מיני נייד של asus eee pc intel atom 1.6 GhZ. שיחקתי קצת בהגדרות של הרשת האלחוטית ומשום מה כנראה הסרתי את הקישורית של הרשת האלחוטית. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר דרך הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב אך ללא הועיל. נכון להיום אני רואה במיקומי הרשת שלי רק את הקישורית של האינטרנט החוטי בניגוד למה שהיה קודם שהיה גם את הקישורית האלחוטית. כיצד אני מתקין מחדש את הרשת כך שאוכל להשתמש בה שוב?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by klober,

יש לי מודם כבלים שמחובר בכבל רשת לראוטר בכניסת WAN ועוד 3 מחשבים שמחוברים בכניסות הLAN של הראוטר דגם DI-604 של DLINK המודם שלי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB5100... תודה על כל העזרה... אני כמובן רוצה לחבר את זה כאשר כל המחשבים מחוברים כל הזמן..

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by dekgol,

שאלה ראשונה : המתקין שהתקין לי את הראוטר אמר שהוא שם לי סיסמא שלא כל אחד יוכל לגלוש על הרשת האלחוטית של הראוטר איך אני בודק את זה ? כי כשאני נכנס דרך הנייד הוא מתחבר אוטומט (לא דורש סיסמא). שאלה שניה : יש הרבה מצבים שאני לא צריך את האלחוטי , האם יש אפשרות לנתק את זה בהגדרות ( שיעבוד רק קווי ) ללא צורך בניתוק אנטנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. יש לי מחשב נייח שלא ניתן לחברו לרשת באמצעות כבל ואי רוצה לחברו לרשת האלחוטית. האם יש מודם אלחוטי קטן שמתחבר ל-USB ויוכל לפתור את הבעיה? חשוב לי שמהירות החישובר תהיה גבוהה ותאפשר גם צפיה בסרטים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by CaRTeR,

טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by tofitof1,

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by srulikg,

הבנתי שבזק ו-HOT משדרגות את הרשת שלהן לסיבים אופטיים. אלה מגיעים עד ארונות החלוקה ומשם מגיעים אליך הביתה על גבי חוטי טלפון או כבלי קואקס. איזו חברה עדיפה? חוטי טלפון או כבלי קואקס?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by SuB,

איך מזהים אם כבל רשת הוא מוצלב או לא ואיזה בדיוק פינים או צבעים מוצלבים במקומם

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by cheat-it,

יש לי מחשב נייח מחובר לאינטרנט עם ראוטר. יש לי גם מחשב נייד ובשני המחשבים מותקן ווינדוס XP אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני המחשבים כך שאוכל לשתף קבצים בינהם ולשחק ברשת ביתית. איך אני עושה את זה? (קישור למדריך גם יעזור לי)

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  24. כשאני מנסה להתחבר לרשת שלי. דרך הפלאפון למשל. הוא מתחבר לי לאינטרנט. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך המחשב עצמו הוא מביא לי שגיאה 105 err_name_not_resolved. כל הנורות בראוטר ובמודם עובדות. מישהו יכול לעזור..?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים