רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמחובר לאינט' עם מודם Usb והמחשב השני מחובר אליו עם כבל רשת שניהם וינדוס xp pro אני מגדיר רשת בשניהם והכל עובד שיתןף קבצים ואינט' בשניהם. אחרי שאני מכבה אותם הם שוב לא מחוברים ביניהם יש סימן קריאה על החיבור וכלום לא עובד. לא משנה אם אני עושה תקן או ipconfig renew כלום. רק אם אני מריץ שוב על שניהם את אשף הגדרת רשת ביתית זה עובד שוב ואז שמכבים אותם שוב לא עובד. מה הסיבה??? איך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (pIII 450 MHz), אני מעונין להפוך אותו לשרת שיאכסן את המוזיקה הביתית וקבצים. יש לי רשת שבנויה מ2 מחשבים (יש מחשב נייד שלפעמים מתווסף) ראוטר אלחוטי של 3com, מחשב אחד מחובר קווי ואחד באלחוט. *השאלה שלי היא איזה מע' הפעלה עדיף להתקין למחשב. אני צריך מע' הפעלה יציבה (השרת יעבוד 24\7) וללא יותר מדי דרישות אין צורך בכל האפשרויות שיש למשל בWindowsXP רק שיתוף קבצים. *אם קבר אני שואל יש לי עוד בעיה, המחשב שמחובר באלחוט מחובר דרך כ. רשת usb (גם 3com), הרשת עובדת מצוין אך כאשר מנסים להעביר יותר מדי מידע בבת אחת (למשל קובץ גדול של כמה מאות מגה) הרשת "נופלת" מתנתקת וצריך לחבר אותה מחדש. משהו מקיר את התופעה? תודה מראש לעונים. אני מצטער אם אני ל…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אני וחבריי הclan שלי החלטנו שהגיע הזמן להשכיר שרת... אז ביררתי ויש את www.linuxserv.co.il ויש את www.beesites.biz... עכשיו שיררתי לחודשיים בשניהם עולה 220 ש"ח אבל אני לא מבין באיזה שרת אני מקבל יותר מודים\החלפת מפות\אפשרויות אדמין וכדומה.. אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אני אשמח! תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי התחלתי להשתמש ב ZA ומשום מה אני מקבל LOW Id ב EMULE מאז, כי הוא לא מצליח למצוא את ה IP שלי. איך מאפשרים לתוכנה לשלוח את ה IP שלי? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת המורכבת משני מחשבים. אני משחק משחקי רשת וכל גלישה מהמחשב השני מפריעה ומעלה את הפינג בצורה דרסטית. רציתי לשאול אם יש תוכנה שיכולה להגביל את כמות ההעלאה וההורדה. זאת אומרת מהמחשב שלי שהוא המארח להגביל את המחשב השני לנגיד 5 KB הורדה והעלאה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
במדריך כתוב על אינטרנט רגיל איך משתפים אינטרנט בכבלים שהתקשרתי ליס אמרו לי שהם לא עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
למחשב נייח, לטובת חיבורו לרשת אלחוטית, האם עדיף כרטיס PCI, או הקן חיצוני המחובר למחשב דרך USB ? מה עדיף ומדוע ? ואגב, לא ממש מצאתי התקן כזה לקניה באינטנרט באתרים ישראלים, לי למישהו לינק כזה לרכישה ? (עדיפות גבוהה לחברת DLINK) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם לא קיים כרטיס רשת אלחוטי PCI של חברת D-Link התומך ב 802.11b ? אני רואה רק כאלה שתומכים ב g ברור לי שזה תומך גם ב b, אבל אני מחפש כרטיס שלא תומך ב g, אלא רק ב b האם יתכן שאין כזו חיה ? אגב, כשמקימים רשת אלחוטית רק לצורך שיתוף אינטרנט, ולא לטובת העברת קבצים/ווידאו בין מחשבים ברשת, יש בכלל יתרון ל g,a על פני b ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בעליו של ראוטר מסוג d-link 614+ בתקופה האחרונה אני מנסה לפתוח את הפורטים 6881-6885 בראוטר שלי. עקבתי אחרי ההוראות האתר של החברה http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1200&question=DI-604%20/%20DI-614+%20/%20DI-624%20/%20DI-754%20/%20DI-764%20/%20DI-774%20/%20DI-604_revE%20/%20%20DI-614+_revB%20/%20DI-624_revC%20/%20DI-614+_revB%20/%20DI-784[/url ] עכשיו משום מה הממשק מודיע שהוא שומר את ההגדרות והוא לא שומר את ההגדרות באמת כי כאשר אני יוצא מהממשק וחוזר חזר הכלל בכלל לא קיים. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל מוגדר כמו שצריך... השאלה שלי היא לא איך לעשות שהמדפסת תיהיה ברשת אלא איך לעשות שהיא לא תצרוך משאבים מהמחשב שהיא נמצאת עליו לדוג במחשב שלי נמצא הרואטר המדפסת והכל.. אם מישהו שולח קובץ להדפסה ממחשב אחר אז הFPS והמחשב בכללי זז יותר לאט האם יש אפשרות שהמדפת תיהיה על המחשב השני (בלי להעביר אותה כמובן.. ובלי כבלים וכאלה...) או אם יש דרך לעשות שהמדפסת תפעל באופן "עצמאי"זאת אומרת שאני לא יצטרך להדליק את המחשב שלי מתי שמישהו רוצה להדפיס במחשב השני גם אני רואה מתי שאני שולח להדפסה את השורה של המדפסת שנמצאת על הROOT של המחשב שלי ואז רק את השם שלה יש דרך לעשות את זה הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-