רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר עם המודם והכל (כאילו חיבור מהשקע) ועוד אחד שמקושר לראוטר עם כרטיס רשת. עכשיו איפו שעומד המחשב עם הראוטר , אמא שלי רוצה להעיף אותו משם בקיצור להעיף את הריהוט והכל , עכשיו זה אומר שגם במחשב שלי עם הכרטיס רשת לא יהיה אינטרנט ככה אני מבין. יש איזה דרך , שאני אוכל לקבל אינטרנט חוץ מלהעביר את המחשב למקום עם החיבור בקיר? כי אמא שלי לא צריכה ת'מחשב הוא סתם עומד שם בשביל שיהיה לי רשת.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי חבר'ה, עברתי משירות האינטרנט של אורנג' לזה של בזק בינלאומי. כיוון שיצאתי באמצע, נאלצתי לרכוש את הנתב של אורנג', הסמארט בוקס (gigaset 604 il) שבא כמובן עם הנד-סט (Gigaset as28h). היות וההנד-סט מחובר וירטואלית (לא עם כבל טלפון) והיות ואורנג' שיחררו לי את הסט לכל הספקים, רציתי לדעת איך ניתן לחבר את ההנד-סט הזה לראוטר החדש של בזק (PrivateBox - BeWan iBox v5200) בין אם בתור VoIP או VoD. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לנו בבית רשת חוטית שמחוברת בראוטר של EDIMAX. אנחנו מחוברים כרגע בספקית 1 ואנחנו עוברים לאחרת.... העניין הוא שכשאני מפעיל את המחשב האינטרנט אוטומטית מתחיל ואין לי צורך לחייג בעצמי וכל העניינים האלה. לכן כשאני עובר ספקית איך אני עושה את זה? כי אם אני לא טועה צריכים להכניס סיסמא אחרת או שם משתמש וכו'.. איך אני מגדיר את הראוטר לזה? רצוי לציין שאני לא מבין בעניין הזה כלום אז להסביר כמו לאידיוט. תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן עשיתי רשת של3 מחשבים. הרשת היא חוטית. הראוטר שלי הוא של אדימקס. עכשיו הבעיה של האינטרנט היא שהוא מוריד על 0.1 ויש לי אינטרנט 2 מגה , ניסיתי מהרבה שרתים וזה לא משתנה, אני די בטוח שזה בגלל הראוטר אני אודה מאוד מאוד למי שינסה לעזור לי, אולי צריך לשנות משהו במאפיינים או שאולי יש איזו תוכנה שתעזור??? כי אני לא יכול להמשיך ככה אין לי וירוסים וספייוורים, הכל נבדק על מחשב מפורמט וגם לפני זה ועדיין אין שינוי, הספקית אינטרנט שלי היא זהב ב-adsl אפילו הם לא יודעים מה הבעיה :'(
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני בהוט ואני צריך מגדיל טווח ,האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח טוב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה של הרשת הביתית והבנתי שיהיה לי זול יותר לקנות ראוטר שיכול לשמש גם כAP. הבעיה שאני לא לגמרי מבין מה לחפש, לא בכולם רשום במפורש can be used as AP כרגע יש לי את הראוטר הבא: Edimax BR-6204Wg האם הוא יכול לשמש כAP? והאם אתם ממליצים לקנות מכשיר נוסף של אדימקס, או שאין חשיבות לכך שהם יהיו של אותה חברה? כרגע שמתי עין על המכשירים האלה: Edimax BR6228NS Edimax BR6428NS יש ביניהם הבדל של 30 ש"ח, האם הוא שווה את זה? והאם הם יכולים לשמש כAP? קפצתי היום לאייבורי והמוכר ניסה לדחוף לי דווקא את זה Edimax EW7438RPN בטענה שהוא לא יודע אם הראוטרים שלו משמשים כAP או לא, אז או שהוא שיקר לי או שהוא לא מקצועי יש לו עדיפות כלשהי על מה שהבאת ע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר בבית שאליו מחובר מחשב נייח בכבל כי הם צמודים... ויש לי מחשב נייד שמתחבר ברשת אלחוטית אל הראוטר... עכשיו בעיה היא שעברתי לחדר מחוץ לבית ושם המחשב לא קולט את הראוטר... איך אני יכול להאריך את הקליטה שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב של חברה לא מוכרת zcom-XG2000 אני לא מצליח לפתוח בוא פורטים, אין לי מושג איזה צריך... ובגלל זה אני מוריד דיי לאט בתוכנות ההורדה. איזה נתב אתם ממליצים לי לקנות? לא משהו יקר... אה והאם מישהו בכל זאת יודע משהו על הנתה הזה, תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים הנתב של בזק התפגר לי אתמול (למעשה רק החלק של הנתב מת, המודם עדיין מקושר לבזק...) וצריך מכשיר חדש. האם יש אפשרות לחבר נתב (כולל מודם) שנרכש באופן פרטי לרשת של בזק ? אם כן, מה המאפיינים שצריכים להיות לו ? האם יש מכשיר מומלץ ? (אני מחובר במהירות 10M ולא רואה צורך בשדרוג מהירות בעתיד הקרוב - צריך מכשיר טוב ואמין במינימום השקעה) תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כי יש לי ראוטר מסוג לינקסיס WRT54G והוא עושה לי מלא בעיות אני מחליף אותו עם דוד שלי. אז רציתי לדעת אם הראוטר של b-focus יעבוד טוב עם כבלים תודה במידה ויש לכם פיתרון ללינקסיס אשמח מאוד עברתי על כל מה שנרשם בפורום ולא הצלחתי...הגעתי למצב של חיבור אל חוטי אבל אחרי כל 5-10 דקות יש התנתקות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על התקן usb אשר נועד לשפר את קליטת הראוטר האלחוטי במחשב הנייד ע"י הגדלת טווח הקליטה או משהו בסגנון. אתם יודעים במה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי להתייעץ. עברתי לגור לבד עם 2 שותפים, ואנחנו סטודנטים אז אין לנו הרבה כסף. אנחנו רוצים להתקין אינטרנט בבית, ורציתי לשאול האם זו בכלל תקופה טובה להתחייב לשנה ,כי הרי עכשיו נכנסה טכנולוגית ה NGN ואולי המחירים של החבילות הפשוטות ישתנו בקרוב... הציעו לי 4MB ספק+תשתית ב-99 ש"ח עם התחייבות לשנה. לדעתכם שווה? או שלהערכתכם צפויה ירידה משמעותית במחירים בקרוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-