עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו שמע ???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מיזם אינטרנט הסיבים של חברת החשמל ממשיך בזחילה אל עבר מטרתו, עם הבטחה להתחיל פעילות בקרוב בחלקים גדולים מהערים רמת גן ותל אביב לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-אינטרנט-הסיבים-unlimited-מבטיח-להתחיל-לפ/

3. התחילו לפרוס בשכונה שלי אבל אין להם מושג איזה רחובות הם מתכננים לפרוס וגם אמרו לי שפורסים בבנינים של 8 קומות ומעלה לשרות הלקוחות כמובן אין שמץ מושג בנושא החבילה נשמעת מבטיחה עם 1G סימטרי והבטחה ל300M מינימום ב100 לחודש כולל התקנה חינם וראוטר למישהו יש עוד מידע בנושא? תודה אגב פשוט חלם שצריך שכל כך הרבה חברות יתחרו על פריסות פיזיות של תשתיות, פשוט בזבוז כסף כמה תשתיות דומות אנחנו צריכים מתחת לערים שלנו? כל אחד שרוצה לפרוס פשוט בא פותח את המדרכות ומתחיל לעשות בלאגן

4. מיזם הסיבים של חברת החשמל במיתוג המחודש שלו \"Unlimited\" תחת חברת IBC, הושק רשמית בחודש מאי של השנה וכעת מתחיל לפעול במתכונת מצומצמת למספר לקוחות בפריפריה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by My_Name,

יש אפשרות לעשות מייל פנימי, ברשת עם 20-30 מחשבים, בלי להשתמש בשרת ? יש אולי אופציה כזאת ב-Outlook או ב-Thunderbird ? כי יצא לי לראות כמה דברים באינטרנט, אבל לא יצא לי לנסות (וגם לא מצאתי ממש את הדרך לעשות את זה). אז מישהו פה פעם ניסה דבר כזה ויכול לשתף קצת מידע ? -* יכול להיות שהנושא הזה בעצם מתאים לפורום תוכנה ( :s05:) ?

7. Started by פיני1805,

מישהו יודע איך אני מסכנרן את המייל של וואלה לאאוטלוק? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by matan5165,

אהלן. קניתי את הנתב" COMPEX NP27G" ולפעמים צריך לדעת לתת מילה טובה. ברגע שחיברתי את הנתב משום מה הוא לא עבד טוב (לא קיבל את זה שחיברתי לו מחשב והמחשב רשם שהכבל רשת מנותק) דיברתי עם השירות והם בלי לחשוב פעמים, לקחו ממני כתובות ופרטים ואמרו לי שעוד היום חברת השליחים UPS תגיע אלי, תקח את הראוטר ותביא לי אחד חדש. להגיע עד אלי ולהחליף לי בלי לבדוק וכל זה בחינם. לא כל יום נתקלים בשירות כזה. כל הכבוד ותודה. למרות שבסופו של דבר הכל הסתדר ולא הייתי צריך שיבואו להחליף לי את הראוטר.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Longstrom,

שלשום בערב התנתק לי הנתב, ולא הצלחתי להתחבר שוב. מכיוון שיש לי כמה שכנים שלא טורחים לאבטח את הWIRELESS שלהם, גלשתי דרכם ואמרתי - נחכה קצת, זה יסתדר בטח. אתמול בלילה באזור 23:00 ראיתי שזה לא הסתדר, אז התקשרתי לתמיכה שלהם - תוך 2 דקות הנציגה הודיעה לי שיש בעיה, ככל הנראה בצד של בזק, ושהם יצרו קשר עם בזק בשבילי ויחזרו אלי עם תשובה למחרת בבוקר. הייתי די סקפטי, כי דברים כאלה לא קורים. לפני כמה דקות, 12 שעות אחרי שהתקשרתי (!), התקשרה אלי נציגה מהתמיכה, להודיע לי שהם דיברו עם בזק, שאכן הייתי תקלה בקו שלי, ושזה סודר בלא צורך בהתערבות מצדי! בכמעט 10 שנים של התעסקות עם חברות אינטרנט (כולל שנה עבודה בתמיכה של אחת מהן) ומעולם לא נתקלתי בשירות כ"כ מהיר ויעיל (זמן ההמתנה עמד על 0 שניות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1988353,00.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר טוב, אז ככה.. לאחרונה קיבלתי מיני לפטופ קטנטן כזה של Hasee. יש עליו כרטיס אלחותי מסוג Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter כעיקרון הוא פנימי.. לא ברור לי למה רשום USB2.0 אבל שיהיה.. בכל מקרה, הוא מזהה את החיבור של השכנים אבל לא את שלי.. בשום מקום - גם כשאני מציב אותו ראש בראש מול הראוטר.. יש לי ראוטר של EDIMAX, לא סגור על הדגם אבל הנה תמונה הוא פועל על 2.4Ghz (B+G) sכל מכשיר אחר בבית קולט בלי בעיה את החיבור האלחוטי.. רק המחשב הזה לא.. אני יודע שזה מחשב קטן ומסריח אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה הבעיה פה.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ההתקן.. אותה תוצאה. מה יכול לגרום לזה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by אלי כהן,

רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Y.k,

היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by BeBest,

שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by susu,

אני פועל לפי המדריך שיש פה באתר אך אני מקבל הודעת שגיאה ... [nat]=>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.2 [inside_port] = 4661 outside_addr = 0.0.0.0 [outside_port] = 4661 Failed to create static NAT entry. ( זאת ההודעה ) [nat]=> מישהו יכול לעזור לי לפתור הבעיה ... תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cupidil,

הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה

17. Started by Mejadla,

אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  19. עכשיו נושא חדש, הרגיש לי סתם מיותר לפתוח דיון חדש. החוט שמחבר בין המחשב לנתב, שסופק יחד עם הנתב, פשוט קצר מדי ואני צריך להביא חוט של 2 מטר לפחות, עדיף יותר. באייבורי אני רואה שיש להם חוטים של CAT6 ו5 וכל מני מספרים, וחוטים מוצלבים וישרים וכו'. אני לא מצליח להצביע לאיזה כבל בדיוק אני צריך, מקריאה באינטרנט אני מבין שהCAT5 יספיק בשביל לחבר בין המחשב לנתב, נכון? כמובן שאני מתייחס לכבל אינטרנט שיספיק ל100 מגה. ------------------------------------------- הנושא הזה טופל. היי, עשיתי דרך בזק מנוי לאינטרנט והגיע אליי היום הטכנאי להתקין את התשתית. הטכנאי שאל איפה נמצאת קופסת החיבורים על מנת לעשות לי קו פרטי ולא לחבר את האינטרנט לקו טלפון של כל הבית ופלא פלא, מסתבר שלאף אחד אין מושג…

• 14 תגובות
    • 7.7k צפיות
  20. Started by eitan1980,

הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. שלום, כיום יש לי מחשב נייח שממוקם בחדר ממ"ד, המחשב מחובר לאינטרנט על ידי מודם ותשתית של הוט, אני נתכוון לקנות מחשב נייד וראוטר בכדי לספק שירות אינטרנט למחשב הנייד בסביבת הבית. לפי מה שאמרו לי בהוט עדיף לתלות את הראוטר במסדרון הבית ולחבר באופן חוטי ממנו למחשב הנייח, אבל כל העניין של ה 3 חוטים באמצע המסדון נראים לי מסורבלים ולא הגיוניים, מה הדרך האולטימטיבית להתקין רשת ביתית בסיטואציה שכזו?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. היי, התחברתי לסיבים אופטיים במהירות של 1000 אבל אני לא מצליח לקבל יותר מ330~ הורדה במחשב הנייד כשאני מחובר ל5G (גם כשאני צמוד לראוטר) יש דרך שאני אוכל לקבל את מלוא המהירות דרך ה5G? אני צריך לקנות דונגל מיוחד או משהו? *ברור לי ש1000 זה תיאורטי אבל לפחות מה שניתן לקבל תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, לפני שבוע עברתי ל 018 אקספון ומאז כל שעה בערך יש לי מיקרו התנתקויות. חשוב לציין שלא שיניתי את התשתית שלי והיא נשארה כרגע בבזק, בספק הייתי לפני זה בהוט נט ולא היו לי בעיות כלל. דיברתי עם התמיכה כבר 3 פעמים והם ניסו: 1. לבטל NAT 2. להגדיר DNS סטטי 3. להעביר אותי ל IP POOL אחר שום דבר לא עזר. מה אני יכול לעשות חוץ מלעבור לחברה אחרת? תודה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Tal14,

יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים