עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sahargt,

שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Vidati,

שלום. יש לי כרטיס אחד של VIGOR 510 ואני מרוצה ממנו עד הגג מאז שקבלתי אותו לפני שנתיים בערך לא היה לי בעיות איתו אף פעם. על המחשב השני שלי יש לי כרטיס של 3COM והוא עושה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה. מישהו יודע איפה מוכרים את הכרטיס הנל? הכוונה לVIGOR510 (אלחוטי). תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. חברי הפורום שלום. התבקשתי לבדוק עבור מישהו אפשרות לחבר את שלושת המחשבים שלו בחיבור אלחוטי לאינטרנט. המצב הקיים הוא מודם כבלים שמחובר למחשב אחד ובאותו מחשב יש צורך להפעיל חייגן כדי לחייג לספק האינטרנט, שהוא ברק 013. בדקתי בחנות, והציעו לי ראוטר של 3COM ב 300 ש"ח (ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים במחיר של 240 ש"ח ביחד). זה הראוטר: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase הבעיה היא שהחייגן של ברק משתמש בפרוטוקול L2TP, בעוד שבעמוד הנ"ל, תחת Protocol Set, לא מופיע פרוטוקול L2TP. השאלה שלי היא האם זה אפשרי להשתמש בראוטר הזה כך שהוא יחייג לשרת ה VPN של ברק באופן אוטומטי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by -ox-,

שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by amigamerlin,

שלום, אני מתחיל להקים מן אתר קטן. אני משער שהתעבורה בו לא תהיה גדולה מדי (נאמר, 100 איש ליום). ויש לי פנטיום III 1000 תקין שעומד בצד. רציתי לדעת האם מערכת מחשב כזאת (נניח שארכוש דיסק קשיח חדש וכל העניין) תהיה יעילה בתור שרת אינטרנט + שרת DB בהנחה שאני בונה את האתר כמו שצריך ומה שלא אמור להיות מועמס על השרת, לא מועמס עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by demultiplexer,

אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. יש לי שתי מחשבים בשתי קומות בחדרים שהם בדיוק אחד מעל השני ,יש נתב שיכול לעבוד טוב ככה ושהקליטה תיהיה טובה? האם עדיף שיש הפרשי קומות להשתמש בנתב חוטי?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. ראית את המדריך לשיפור המודם ECI חוץ מה זה שאני הופך אותו לנתב (שכבר יש לי) אין שם משהו שמשפר אותו נכון או שאני טועה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. שלום חברים, ראשית אני חדש באתר ואני ממש מופתע מהידע ומהמאגר הנפלא שיש כאן בכל הקשור לתחום המחשוב. ובאשר לשאלתי ובקשתי: אני מתחיל ללמוד הנדסת רשתות MCSE בשבוע הבא, לשם כך התחדשתי לי במחשב חדש (מי שירצה מפרט אשלח לו:-) בכל אופן אני מתכונן למצוא עוד 1-2 מחשבים שישמשו לי כקליינטים. את כל המחשבים אני מעוניין לחבר בראוטר. השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים. עשיתי חיפוש ומצאתי רק המלצה אחת בנושא וגם היא על ראוטר מחברה לא מוכרת. על מה אתם הייתם ממליצים לי בכדי שאוכל להתאמן על כל הרשת. לגבי מדריך אני מאמין שכבר אמצא משהו פה, ואם יש לינק ישיר למדריך זה בכלל יהיה אחלה :-) אהה ורק הערה: לגבי טווח מחירים- 200-500 ש"ח תלוי באיכות והרבה בהמלצה שלכם. הערה 2: המחשבים כנראה יהיו אחד ליד השני …

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. קיבלתי את המודם הזה היום מבזק סטור האם אני יכול להשתמש בו כראוטר ? ואיך הוא בכלל טוב או מעפן ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד באותו דפדפן.איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by yosi79,

מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  19. Started by hmage,

שלום לכולם החלטתי לנסות את מזלי כאן (האמת שאני כבר מיואש) אני משחק משחק רשת WoW מלפני שבועיים התחלתי לקבל LAG גבוהים חבל"ז (500-5000 lantency), ISP 012 מהירות 5MB רשת ביתית 2 מחשבים ניסיתי הכל , לעבוד ישירות מול המודם של הכבלים (אותו הדבר) ביצעתי tracert הפנתי את הבעיה לתמיכה של 012 ושל WoW וכל אחד טוען שהבבעיה אצל השני אולי למישהו מכם יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? תודה מראש חברים 8)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Tomerm,

ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים