רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול פה לעזור לי לקנפג ראוטר של 3com דגם 3CRWER100-75 עם אימיול? אני כרגע עברתי מחיבור עם חייגן בכבלים לחיבור ללא חייגן ועכשיו אני יכול להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט עם IP דינאמי. הבעיה היא שאימיול מסרב להתחבר לשרתים שלו בפורטים 4662 ו-4672 וניסתי לפתוח אותם בראוטר אבל זה לא עוזר.. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי התחבר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי. עכשיו הוא אמור לקחת היום מודם מאחד מסניפי בזק.מישהו אמר לי שלבזק יש 2 סוגים של מודם: 1-מודם דרך חיבור USB 2-מודם דרך חיבור רשת. המליצו לי לקחת את המודם שמתחבר דרך חיבור רשת,בטענה שהוא יותר טוב.<אין לי מושג למה הוא יותר טוב.> ועכשיו לשאלות: 1-איזה מודם עדיף לקחת מבין השניים? 2-האם ללוח אם<מובנה> הזה,יש חיבור רשת? Asus M2NPV-VM הנה הלינק ללוח: http://uk.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296 בתודה מראש שי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני ממש לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אולי תוכלו להפנות אותי למקור מתאים מפני שאני לא ממש מוצא לבדי. חיברתי את המודם לעיל וניסיתי להתקין אלא שדיסק ההתקנה הוא בהולנדית כך שהרוב היה ניחוש אני בכלל לא בטוח שההתקנה עברה בהצלחה אבל כשניסיתי לבנות חייגן VPN קיבלתי שגיאה _800 תוך כדי נסיון לפתור את הבעייה שמתי לב שאני בכלל מחובר !!! אין חיווי בשורת המשימות אבל יש גלישה כניסה לדוא"ל קבלת כתובת IP חוקית - בקיצור מחובר וגולש. עכשיו השאלה הנשאלת היא איך זה קרה??? לא סיפקתי שם או סיסמא ועדיין מחובר כרגיל? מה קורה עם FIREWALL על כרטיס הרשת שלא מאופשר לפתע? איך אני שולט בפורטים ובכלל בראוטר? תודה רבה ואם אני בפורום לא מתאים שוב סליחה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחובר ל-012 ונראה לי שחוסמים לי את הפורטים. אלה הם הפורטים בהם אני משתמש: TCP 63571 UDP 32361 אילו כדאי להגדיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת לראוטר. אחד מהם זה ויסטה שרואה את המחשב עליו מותקן ה-XP ויכול להיכנס לכוננים של השיתוף אבל להיפך זה לא קורה ז"א ב-XP אני רואה את הויסטה אבל איך שאני רוצה להיכנס פנימה ולראות את הכוננים שהגדרתי בשיתוף אני מקבל את ההודעה הזאת: אני כנראה לא מגדיר משהו טוב בויסטה,ב-PREMISSEN הגדרתי FULL CONTROL,גם קריאה וגם כתיבה וגם שינוי קבצים או משהו.
-
- 10 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הראוטר הוא של NetGear מדגם WGT624v3 RV. על האריזה כתוב שהוא תומך ב802.11G ו 802.11B... הכרטיס צריך להיות חזק (המחשב השני נמצא כמה קירות יותר רחוק..) האם זה יהיה טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7651 ? בראל.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, בימים האלו אני מעלה אתר חדש שאמור לתת למשתמש מידע על המחשב שלו, הרשת שלו(מהירות גלישה ועוד) אני אשמח לרעיונות חדשים, ולהערות.. http://www.WhatIsMySpec.com
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי יש 3 קומות. בקומה השלישית יש מודם ADSL + ראוטר אלחוטי והוא מחובר בקבל למחשב שולחני (A). בקומה 1 יש מחשב שולחני © שגם הוא מחובר בקבל אל אותו ראוטר. יש גם מחשב נייד (B) , בשימוש בקומה 2. עכשיו הם קונים מחשב שולחני נוסף לקומה 1 (D), ולא רוצים למתוח עוד קבל. בקומה 1 אין קליטה מהראוטר האלחוטי זה בית בירושלים והקירות עשויים בטון עבה. השאלה שלי היא על הגדלת הטווח של הרשת האלחוטית לקומה 1. מישהו הציע לי לחבר ראוטר אלחוטי חדש לקבל איטרנט שמגיע לקומה 1, ולהשתמש בו כ-AP. היתרון של ראוטר על AP יעודי, הוא שאוכל לחבר אליו את המחשב השולחני בקומה 1 © עם קבל, והמחשב החדש (D) ישתמש בכרטיס רשת אלחוטי. מישהו יודע איך עושים את זה? איזה ראוטר לקנות? והאם יש רעיונות אחרים? …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה, לפני שנתיים בערך קניתי כרטיס רשת זול ופשוט. אני לא קיבלתי שום דרייבר בתוך המארז ולא קיבלתי הוראות להתקנה. אך ורק את השבב. עכשיו, רשום לי על הכרטיס 3com שזיהיתי בתור חברה שמייצרת כרטיסי רשת. הבעיה היא שאפילו שהורדתי בערך 912353151356 דרייברים אני לא מצליח לזהות ולא מצליח להתקין את הכרטיס. הכרטיס רשום במחשב בתור PCI Device ושום דבר מעבר לזאת. רציתי לדעת אם ישנה דרך כלשהי לזהות את דגם הכרטיס ולמצוא את הדרייבר המתאים לו. תודה מראש, עידו.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-